BURNIdag har jag brännt fett! Vaknade upp me huvudvärk ch lite lätt illamående. Även efter frukost och kaffe kände jag mig sådär. Men igår bestämde jag mig för att träna idag, så så fick det bli.
Tog motvilligt på mig promenadkläder och ipod, löparklocka och löparskor och begav mig. Tänkte jag kunde hålla mig utomhus i 1 timma iaf, så kanske jag skulle må bättre.
Efter 30 minuter ute bestämde jag mig för att svänga förbi gymmet. Tog där en Celcius och tränade mage och rygg i 30 min. Sedan begav jag mig hemmåt igen, och nu tog jag en omväg. Efter nästan en timmas powerwalk med några intervaller låg jag utslagen på vardagsrumsgolvet. 2 timmar höll jag igång. Men när jag kom hem och fick i mig en smoothie så försvann huvudvärken! SKÖNT!
Nu har jag duschat och ska packa övernattningsgrejer och en flarra vin och bege mig till M och C i Borås tillsammans med André, där vi skall laga middag och prata om stundande USA-trip. Lovely.

Hoppas ni har en skön lördag!

SILVERMed bonuscheck och rabattkupong i handen gick jag in på HM i måndags och köpte dessa som jag blängt på i en månads tid. Silvriga byxor i kortare modell, och med en liten dragkedja på vaden. Tru löv. 299 pix fullpris!

SPRING


I Söndags var vi uppe hos pappa och släpade grenar och kvistar, krattade barr, eldade och klappade lamm. Allt detta i sol och värme. Fy F.n va skönt!
Älskar att åka upp till pappa på våren och bara göra våriga saker utomhus. Han bor på en gård med massa mark, och vi eldar och grejar varje vår.

Innan maten var klar lade vi oss på altanen och solade, hungriga och slut i kroppen. Underbart!
Efter fick vi middag i form av kyckling, grönsaker och hallonkaka till efterrätt. Jag äter inte kakor och så, men denna var sockerfri LCHF- kaka, så den kunde jag äta utan straff! Yey!

Vitsippan hittade vi hos pappa, tussilagon hittade jag i Borås i förrgår! Det är verkligen vår. Och det är verkligen skönt. Ännu skönare är att jag har 6 arbetsdagar kvar till 3,5 veckas semester. Say no more! Nu blir det fortsatt jobb!

NEW IN - DRESS
Klänning köpt på Erikshjälpen för några tior. Första dagen jag använde den spillde jag rödvin på den (nej, jag DRÄNKTE in den i rödvin föresten). Tvättade bort rödvinet, men sedan sedan dess har den varit skrynklig.. Jaja, iaf. Den är väldigt skön, och väldigt fin.

I tisdags var det 3 veckor kvar till semester. Jag. längtar. så. jag. dör. Även om det är kul och spänannde på jobbet, så behöver jag ett brejk.

Nu ska jag sova (Går och lägger mig runt 21 varje dag nu för tiden. Kl 20.30 fallerar min kropp, och jag kan inte tänka på annat än att sova)

Natti!

NOT TO FAR AWAY


Dubai - våren 2011


Nice - våren 2011


USA - Saratoga Springs Juni 2011

Nu är det 4 veckor kvar tills vi är i kluften ovanför atlanten, på väg till LAX. 4 veckor kvar. Har nog ALDRIG längtat såhär mycket till semester. Har säkert sagt det innan, men det är sant.
Känns som att jag svävar runt i en massa måsten och är stressad över precis allt just nu. SÅ mycket har jag att göra på jobbet. Har slltid LITE bråttom, och känner att jag blir allt mer otrevlig och irriterad även om jag inte menar något med det. Men snart lägger det sig. När jag sitter på landvetter flygplats med en kaffe i handen utanför våran gate; DÅ kommer jag slappna av. Då kommer jag må så hiiiimla bra..

Längtar för övrigt inte direkt mindre av att mamma åker till Palm Springs i övermorgon! Vill åka med som hennes handbagage!

Nu: Back to work!

STHLM - TALK
Befinner mig sedan i onsdags kväll i hufvudstaden med prinsessan Estelle. Eller a, i sthlm iaf. Närmare än GBG..
Jobbar på mässa här och bor på hotell. Mysigt, men något ensamt måste jag erkänna. Jobbat i montern toorsdag, fredag och idag, och skall stå där även imorgon. Ikväll, liksom i förrgår, ska jag tappa upp ett BAD. Tack till dig som uppfann badkaret. Verkligen.
Igår skulle jag träffa Fredrik inne i stan, och Hanna hakade på. Jag och Hanna + hannas kompis Malin möttes upp på hötorget och åt. Åkte sedan..... någonstans.... och tog en cider och en drink. Fredrik fastnade på jobbet och kom aldrig. Nåväl, tur att vi hade så trevligt sååå ändå! Hemma på hotellrummet 23.30 igår, och upp kl 8.

Nä ni, nu ska jag bada, lyssna på Regina Spektor och dagdrömma om att jag ligger i bubbelpoolen i Palm springs med ett glas rött.... snart bara 5 veckor kvar!

Later dudes

Ps. Tröjan är ny. Rea på Bikbok. Orangevit och jättemysig. 150 spänn. Klart värt. Tips tips!

RSS 2.0