IT'S MY PARTY AND I CRY IF I WANT TO






Bild 1: Jag och Malin. Lika? Älskar för övrigt malins hawaii- klänning som hon fyndat på Beyond retro!

Bild 2: Födelsedagspresent från älsklingen! En ring från Georg Jensen. Ska byta till rätt storlek och "färg". ÄLSKAR den!!!!

Bild 3: Outfit på Kalaset/festen i lördags. Klänning 1 är från HM, klänning 2 från HM trend.

Bild 4: När jag upptäckte hur mkt av bålen som var kvar strax innan utgång, delade jag ut sugrör till alla och beordrade dom (inkl. mig) att tömma skålen. Var ca 4 liter kvar, så vi fick trots et tappert försök hälla ut sista..

TACK alla för ett kul kalas, och en lyckad fest! Tack för alla presenter/vinflaskor! =)

Ps. På bild 3 ser ni en av mina presenter! Mockajacka från monki som jag önskat mig! SÅÅÅÅÅ glad att jag fick den!!!



SEAS WOULD RISE WHEN I GAVE THE WORD




Linne: Monki
Kjol: Lindex
Kavaj: Zink (USA)
Halsnband: HM
Ringar: Forever 21, wet seal, Glitter
Converse

Såhär såg jag ut i fredags på jobbet!

NU ska jag gå och lägga mig!




CIRKA




Kanske världens sötaste hundvalp! Cirka heter hon och är 9 veckor gammal. Ser ut som en liten isbjörn. ÅÅÅ Vill ha henne ko kontoret JÄMT!

Bilder från kalas och fest (firandes min födelsedag) kommer upp snart! Och tack alla för alla komplimanger på mina tidigare inlägg! Aldrig tackat förut, men aldrig för sent att börja!

Nu: Några avsnitt till av SATC sen ska jag sova! Imorgon är det ju min födelsedag!!! Då måste jag ju vara utvilad! =)




THEN I WATCHED HIM WALK RIGHT TROUGH



Linne: Monki
Jeans: Bikbok
Converse

Igår eftermiddag. FASIKEN va skönt väder det var! soligt och ganska varmt. På balkongen var det ca 30, så där satt jag ett bra tag och solade... Sköööönt!



YOU KNOW I USED TO LIVE ALONE BEFORE I KNEW YA





Byxor: Papaya (USA)
Linne: Monki
Skjorta: Levis
Halsband: Wet seal (USA)
Örhängen: HM

Legat en dag efter med "dagens" några dagar nu.. Så här har ni gårdagens! Kommer en till senare, så håll tollgodo tills dess!

Igår blev det knappt ngt gjort efter jobbet. HUR trött som helst. Städade lite, sen sova jag på soffan, kollade på eurovision och somnade.. Idag ska jag handla inför kalaset, springa samt köra min sambo till whiskeyprovning! Sen e jag helt ensam hela kvällen.. Ska pyssla om mig och kolla på SATC tror jag! =)



STAND AND DELIVER, OR THE DEVIL HE MAY TAKE YA




Några favoriter från Nelly.com.
Kommit på att jag har mkt "vardagskläder" och inte många festkläder/klänningar. Men å andra sidan. Man kan ju använda "vardagsplagg" till fest om man matchar rätt.. 
I vilket fall som helst: Klänningarna ovan hade gärna fått hänga i min garderob!



PLAYED A QUICK GAME OF CHESS WITH THE SALT AND PEPPER SHAKER




Konstig inställning på kameran.. Men men. Här är bilder från igår!

Linne: Monki
Jeans: Cubus
Skor: Zara
Skjorta: Gina tricot

Att jag aldrig lär mig! Köper alltid jeans som "passar" och sen töjs ut och blir för stora.. Ska jag behöva köpa jeans jag inte ens får över vaderna för att de ska sitta snyggt efter en halv dag!?!?

Igår efter jobbet sprang jag en halvmil (gick JÄTTEbra!), sen handlade jag, sydde lite, färgade håret och lagade mat. Busy dag. Skönt att få mkt gjort!

Idag ska jag planera för mitt kalas och min fest på lördag! Handla allt som behövs å förbereda. Längtar!



SEE THE WORLD IN GREEN AND BLUE

'

Klänning: New York company
Skor: Zara
Skjorta: HM
Hatt: HM

Glömde lägga ut dessa bilder från igår! Första gången barfota i Zara- skorna! Funkade bra... Så, nu vet ni det...

Åkte till stan igår efter jobbet och kollade på present till Malin (som fyller 25 i Juni), lite grejer till kalaset för mig på lördag (jag fyller 21 31 maj). Sen (såklart) kollade jag på lite smått ocg gott till mig själv också! Fyndade lite smågrejer...

More later!




TOGETHER WE WALK OUT AS ONE


Jag har hjärtat mina favoriter. Dock är det mest slut på hemsidan. Hoppas det finns kvar något i butik! Ska kika in imorgon... Allra mest hjärtar jag frans t-shirten och långklänningen... Åååå.. De skulle förgylla min garderob RIKTIGT mycket!



I'VE GOT A FEELIN'





Första gången jag använder min klänning från Beyond Retro idag! Love it! Vita converse till.. Tänkte haft mina träklackar från Zara, men orkade inte åka till sjukhuset och springa omkring i dom...!

Nu har vi ätit tårta och firat att vi fixat hemsidor på Norska, Danska och Finska. Hade beställt tårtor med printscreens på vardera hemsida på! Nu äntligen kan jag fokusera på jobb istället för bil, tårtor och sjukhus! Hörs igen när jag kommit hem!



LISEBERG





I förrgår: Bästa Lisebergsvistelsen på länge!! Vädret: Perfekt. Maten: Perfekt. Åkte 2 attraktioner som jag inte åkt sedan barnsben, och nu fattar jag varför man så gärna ville åka när man va liten! FASIKEN va kul de e! Sån sjuk kick när man sitter högst upp i höjdskräcken, och närmar sig 12 sekunder.. Man vet att man kommer falla på 12, och när man är vid 10 önskar man att man aldrig utsatt sig för det! Sen faller man, skriker sönder halsen. Sen vill man åka igen! Konstigt hur man funkar.

Övrigt: Bilen startade inte imorse. FAN! Sen har jag vart på sjukhuset med min arm/handled och röntgat/ låtit läkaren klämma på den. Har ONT, men tydligen visste han inte varför. Ska tillbaka om några veckor igen.. Funderar på att be dom hugga av den...? Bra idé tror ni?



I'LL ALLWAYS DREAM, BUT I'LL NEVER OWN YOU


KÄLLA

Många snygga skor på nätet nu. Ännu inte hittat tillräckligt snygga svarta kilklackar. De nere till höger är jag dock grymt sugen på, men jämför hela tiden med dessa som jag köpte på Nelly.se, men fick skicka tillbaka då de var för höga... SÅ snygga de var.. Men men. Gotta keep on looking! Ska överväga de ovan. De är u inte dyra heller!



BET YOU'RE GONNA FIND SOME PEOPLE WHO LIVE







Våran tur på sjön var minst sagt mysig! Ett tips till er som bor i lägehten, men vill komma ut och hitta på ngt när det är soligt och varmt, och som har tillgång till båt: Packa med er kaffe/te, lite olika saker att äta och metspön och åk ut på sjön och kasta ankar! Vi rodde ut bara ca 30 meter. Skönt att ligga och sola i båten!



GÖTEBORGSVARVET


IMPONERAD av bästa tjej. Sprant in på 1.11.40... Herregud..

En av de snyggaste löparoutfitsen stog denna herre för...

I grönt och solglasögon hittar ni min chef..

Blev yr i huvudet av att kolla på förbipasserande. Men ska man försöka knäppa en bild på sina kollegor får ögonen kämpa!

Vart ute på sjön och metat! Mysigt!! Nu har vi ätit lite pasta och om en halvtimma ska vi åka up till spåret och springa. Fram till dess ska jag pressa på balkongen!




JEANS DRESS & CAMOUFLAGE CONVERSE



Igår i värmen i Göteborg hade jag på mig en jeansklänning från MQ, väska från second hand och Militärmönstrade converse som jag fyndat på tradera!



AIN'T TOO PROUD TO WEEP


Bilder från Mollösund (Orust) i torsdags.

Igår var en GRYM dag! Vädret var helt underbart, och jag fick gjort mkt! Först jobbade jag några timmar, sen kollade jag och André på göteborgsvarvet och vinkade till mina kollegor som sprang, sen gick jag och Malin till Liseberg. Där åkte vi balder, åt middag, åkte höjdskräcken, häsade på Helena, sen gick vi tillbaka till Malin. Blev bjudna på fest, där jag bara stannade i en kvart innan jag körde mot kungsport för at plocka upp André och körde hem.

Lång men SKÖN dag! Gick runt i kort klänning/ korta jeansshorts och ingen jacka eller tröja HELA dagen! Underbart!

Idag blir en slapp och lugn dag hemma. Ska springa och vara ute och njuta av solen lite bara...

Hoppas eran lördag var minst lika bra!



LOVABLE FROM SOLESTRUCK


KÄLLA

I want them all... Kopior på Sam Edelman (de uppe till höger) finns HÄR. Supersnygga de me! Sugen på ett par gula skor till sommaren.. Och de nere till höger var riktigt snygga! Inte för mkt gult, men ändå tillräkligt för att de ska vara somriga och fräscha.. OM man ändå hade obegränsat med pengar....



AT THE END OF EACH SMILE THERE'S A LAUGHING HALF





Klänning: HM
Strumpbyxor och strumpor: Lindex
Skor: Zara
Virkad kofta: Second hand
Halsband: Indiska

Hetsig dag än så länge idag. Sen till jobbet, hämtat bröd till frukosten, gjort frukost, hämtat paket på posten... Men men. Skönt att det är fredag och VARMT ute (om så lite väl fuktigt i luften och blött på marken).

Ska ha en skön hemmakväll idag, och imorgon blir det jobb, sen Göteborgsvarvet (bara kolla) och sen träffa nån rolig i stan och hitta på nåt! Ska bli väldans trevligt!



GOTHENBURG



Utsikt från Lunden. Härligt.

Vart vid kusten (på Orust) hela dagen! Möte, lunch, fika, möte och sen hem! Skön dag i solen!

Vart hemma en stund nu och kollat på när Sverige besegrade Danmark i Hockey. Nu ska jag ut och springa!




MISTAKE


Gjorde som ALLA andra (nästan) och beställde hem dessa omtalade skor från Nelly. Läste igenom kommentarerna först, och upptäckte att många skrivit att de var stora i storleken.. BRA tänkte jag, då vet jag vilken storlek jag ska beställa.
Klick klick. Beställt. Lycklig. Förväntansfull! Snabb leverans. Hämtade ut de idag, och mkt riktigt: passade perfekt! MEN jag kunde knappt gå ett steg i de. De var ju TOKhöga! Jag kan LÄTT gå i mina ZARA- klackar som jag tycker är hysteriskt höga, men dessa tog nog priset. Inte en chans at jag kommer kunna lära mig gå i dom...

Nu står de i en ihoptejpad plastpåse i hallen med retursedeln fastklistrad. Besviken! De passade ju så bra!



RECOMENDATION


Vill bara tipsa om denna tjejen. Lorena. Hon har grym stil, MÅNGA snygga kläder, och en väldigt bra och inspirerande blogg! KLART läsvärd!

Denna outfit gillar jag speciellt! Vill också hitta en sån tröja på second hand!

Idag har jag ätit sil och potatis, gått en promenad, hämtat ett paket på posten (visar sen), sagat mat och nu ska jag duscha och sova. Ska spendera hela dagen imorgon i Mollösund på orust!! Jobbgrej.. Ska bli SKÖNT at vara ute i solen hela dagen och titta på havet!

Nä nu ska jag duscha.. Later!



COLORFUL TOES


KÄLLA

Riktigt coolt med olika färger på varje tånagel! Ska absolut testas snart!



I'M TAKING A TURN ON A SIN WAGON





Byxor: Gina tricot
Dubbelring: Second hand i LA
Skjorta: Zara
Silvrig ring: Forever 21

FINT väder idag! Blir nog en löprunda efter jobbet! ÄNTLIGEN kommer värmen och sommaren!



B & W BOMB


Bugg

Syster Malin var trött efter dansen..

FödelsedagsMarcus och hans Malin!

Malin fick arbeta i köket

Hindås stationshus- I LOVE YOU

Min älskling och jag till bords

Marcus fick inviga dansgolvet.. Ensam..

Här vare bugg!

Lite bilder från i Lördags. GRYMT lyckad kväll!

På jobbet och är tröttare än någonsin! Fy satan! Ska in till stan efter jobbet idag me... Uuuuuuuu va trött jag blir bara av att tänka på det.. Men ser ändå fram emot det!

Just hällt i mig kaffe, och hoppas att min hjärna vaknar till liv snart!



BUT THOSE PEOPLE KEEP ON MOVIN', AND THAT'S WHAT TORTURES ME




Shorts: Bikbok
Skjorta: HM
Skärp: Monki


Dagen idag har gått fort. Har hunnit jobba 8-16.30 och sprungit 17.15-18.00. Nu (Efter en mealbar) ska jag hoppa in i duschen och bege mig till fotbollsplan för att dricka kaffe och kika på match!

Later!



DARK VS LIGHT




Glömde såklart min kortläsare hemma idag.. Outfitbilder från ni mao ikväll! Så länge får ni nöja er med denna bild (i 2 versioner) på min Bustier från Lindex och Random jeans från en liten affär i Hollywood...

Efter jobbet ska jag springa, sen kolla på fotboll.. Asså live. Har ju designat ett klubbmärke till en lokal fotbollsklubb, och idag ska jag få se det för första gången på deras tröjor! Spännande! haha!

Later!



TELL ME WHEN YOU HEAR MY HEART STOP




Jag och Malin igår!

Klänningen jag har på mig är Malins och är från Cubus. Skärpet från HM, jackan från Beyond retro och skorna från Zara. Malin har på sig min klänning rån Wet Seal!

Överraskningsfesten igår var GRYM! Riktigt lyckad 25-års fest!
Dagen idag har spenderats i soffan. Hyrt 3 filmer och kollat på 2, varav den ena: New Moon.... Har mao. suttit och lipat i 2 timmar... HERREGUD vad jag älskar de filmerna! Kan se de hur mpnga ggr som helst..

Anyway. Är sjukligt trött och har en rejäl huvudvärk. Ska duscha sen sova! Jobb imorgon!

Later!



SNEAKPEEK



Köpte en liten födelsedagspresent till mig själv i lördags också! Det är en klänning från HM trend som jag ska ha på min födelsedag... Visar hela efter användning!

Nu ska jag och André åka och handla lite stuffs. Vin, mat mm. Annars väntar en lugn dag med löpning och MYS!

Hoppas ni har en bra klämdag!




BRAIDED


Mer nytt! Dessa skärp köpte jag också i lördags. Jeansskärpet är från Monki, det lilla ljusa från HM, och de 2 svarta är från Beyond Retro!

Har upptäckt att jag har en förkärlek till skärp.. TUR att de är billiga på beyond retro.. =)

Idag har jag spenderat dagen med Malin i stan! Mkt gående, affärer och klädprovande! Sen fick jag massage! SKÖNT! Hälsade på Sara på hemvägen och fick kaffe. Nu väntar en myskväll med André! Film efter hockeyn, lite ostbågar och rödvin!



NOTHING COMES EASY BUT IT'S WORTH THE FIGHT




Svarta prickiga strumpbyxor i all ära, men nu har jag äntligen hittat vita! Somrigare och sötare!

Shorts: Urban Outfitters
Skjorta: Gina Tricot
T-shirt: JC
Halsband: HM
Strumpbyxor: Lindex
Armband: Marknad i Spanien/ HM
Örhängen: Okänt...

Mina tankar går idag (liksom igår) till en kollega som oturligt nog frontalkrockade i förrgår på väg hem från jobbet, och måste genomlida flertal operationer för att fixa sin krossade fot.... =(

Annars är jag inte helt säker på dagens planer, mer än att jag jobbar fram till 16.30. Ska kanske springa efter jobbet, sen antingen bege mig till GBG och träffa syster, eller tapetsera i Larsas lägenhet (som igår). Återstår att se!



JEWELRY




Hittat ett ställe att hänga mina ringar på! Äntligen! Min lampa på byrån i sovrummet får from nu agera ring/örhängen/halsbandshållare!

Kollat på SATC nu efter några timmars tapetserande i Larsas lägenhet. Trött som tusan, så får nog bli sängen nu!

Sov gott!



I CAN'T CONTROL MY EVIL EYE





Byxor: HM
Skjorta: Gina tricot
Linne: Urban outfitters
Halsband: Indiska
Skärp: Beyond retro

Inviger mina nya byxor idag! Antagligen sist i Sverige med att köpa dom, men men! Gillar dom iaf! Härligt med ljusa färger!

Har snöat in på ett par skor som skall komma in på HM inom kort. Bestämt mig för att jag SKA ha dom! MEN jag vet inte när de kommer in, så jag ska ringa varje dag kl 10.00 tills de kommit in! Ni kanske vet vilka jag menar? Om inte: Kolla här!



TURN THE LIGHT DOWN LOW


Bustier från Lindex



EVERY SINGLE NIGHT OF MY LIFE





Detaljer från idag! Outfit kommer (förhoppningsvis) sen!

Efter jobbet ska jag springa en sväng, sen har jag inget planerat! Ska nog fota lite grejer jag shoppade i helgen, och visa er på bloggen..

För övrigt glömde jag min GODA lunch hemma! Faaasiken!



OPEN MIND FOR A DIFFERENT VIEW



Efter städning av garderoberna, sortering av solglasögon, nagelack, skärp, halsband och ringar blev jag sjukligt rastlös! Kollade på ett avsnitt av SATC, sen åkte jag till Larsa och målade i hans lägenhet. Då försvann rastlösheten!

Åkte hem och tänkte ge mig ut och springa, men känner mig helt slut... Så nu kollar på på ett till avsnitt av SATC, och planerar att springa imorgon efter jobbet istället! Skönt att bara ha en slapp dag och inte göra ngt specielt!


CLEANING OUT MY CLOSET


Just nu - Garderobsstädning! Får inte stängt lådorna i byrån, kan inte röra galgarna i sidled i ngn av mina 2 garderobber.. Måste rensa och omstrukturera!

Ska göra en kopp te och sätta igång! Sen ska jag sy litegrann, stryka lite och kanske bege mig till min far för kaffe..? We'll see!

Hoppas ni har/får en toppensöndag!



I'D RATHER STAY AWAKE WHEN I'M ASLEEP



Några outfits från Slutet av April fram till igår. Har ni någon favorit??

Kika här för att se fler outfits!



WHEN I'M WALKING A DARK ROAD, I AM A MAN WHO WALKS ALONE


Benvit liten liten fransväska finns på Gina för ynka 99:-. Numera hänger den i min hall!

Dålig upning igår och idag. Beror på at jag och André spenderade gårdagen och idag i stan! Shopping igår, följt av middag på Mi casa (Tapas), följt av grogg på Rose & Crown, följt av en natt på Gothia towers!

morse var det hotellfrukost som gällde, sedan lite shopping (visar allt snarast), följt av ett besök på Liseberg. Kallt, regningt och blåsigt, men SÅ mysigt! Nu är vi hemma och har storstädat lägenheten. Middag och film väntar ikväll!

Hoppas eran fredag & Lördag varit lika bra!



GET USED TO CHANGING OVER NIGHT



Långklänning: Forever 21
Linne: Vila
Skor: Zara
Skjorta: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot
Kors: ?

SKÖÖNT med fredag! Idag ska jag och André ha en helmysig kväll i stan, och imorgon ska vi antagligen till Liseberg (om det inte regnar).. Första besöket för i år i så fall! Trevligt!

För övrigt blir hela avdelningen bjudna på lunch idag då vi slagit försäljningsrekord för April månad! Yey! Längtar redan trots att jag är MÄTT efter frukosten..

Hoppas eran fredag blir fantastic!



CAN'T SEE THE FOREST FOR THE TREES


Kulglass på saltholmen.

Fixat och donat här hemma idag! Lagat GOD mat, handlat, kollat på skor (inte köpt några) hämtat paket på posten (som innehöll ett par skor) samt hadlat lite rödvin att ha till kommande sköna grillningar de närmsta veckorna..

Sitter här och är förbannad för att HM inte hade DEHÄR byxorna i min storlek när jag tänkte köpa... Funerar på att beställa på hemsidan, men har inte provat.. hoppas jag hittar de imorgon i stan istället!!



STILL ONE MORE TIME CAN'T HURT ME


Eftersom alla tydligen har detta halsbandet så kände jag mig tvungen att haka på trenden...
Nämen satan så snyggt de e!

Nu slutar jag jobbet! Ska hem och bara pyssla, rensa min garderob, laga mat och gör allt annat som jag inte hunnit göra de tre sista daganra på grund av lägenhetsrenoveringen! Ska bli riktigt skönt! Har aldrig sett fram emot att städa som jag gör just nu.. Konstig känsla...




I GO BY THE BEATEN TRACK



Kavaj: Vero moda.
Batiklinne: Forever 21.
Byxor: Gina tricot.
Ringar: Forever 21/Glitter/Second hand.
Halsband: Gjort själv

Riiiktigt trött idag, och var helt död i huvudet när jag skulle plocka nåt ur garderoben imorse...

Som ni kanske sett på de senaste bilderna håller jag en liten kontroll i handen. Den är en av födelsedagspresenterna jag fick av André i förskott! Vilken grym uppfinning! Såååå smidigt!

Nä nu ska jag hugga in i jobb! Ska boka en grej till imorgon också... Läängtar!



STARTING TO WEAR ME DOWN, LITTLE BY LITTLE




Skjorta: ?
Väst: Beyond Retro
Byxor: Gina tricot
Skärp: HM
Halsband: HM

Outfiten finns även HÄR

Som sagt.. Dessa byxor hittade jag i min garderob imorse! Bortglömda.. Är typ som halvpösiga kostymbyxor med smala ben. Sitter som en smäck! Blusen hittade jag också underst pån en galge. Den har Malin rensat ur sin garderob för lääängesen, och jag har aldrig använt den innan . Tycker de stoooora ballongärmarna e riktigt balla!



HERE'S THE DEAL, I'M ALL GROWN UP


ÄNTLIGEN! Rätt färg, rätt modell och rätt pris. 500 spänn på Gina tricot. SOM jag letat!!!

Målade hela kvällen igår! Har vita prickar på HELA händerna.. Men men.. Ska antagligen måla idag me!
Idag fyndade jag i min garderob förresten! Hittade ett par bortglömda byxor och en skjorta/blus jag fått av Malin men aldrig använt! Visar senare...



BUT MY BREATH FOGGED UP THE GLASS



Har kommit åt nån rackarns inställning på kameran, så bilderna blir alldeles gryniga... =( Måste ordna det idag..

Linne: Forever 21
Byxor: Cubus
Kofta: Forever 21
Hatt: Monki

HETSIG dag idag på jobbet, och tandvärken är kvar och gnager.. ajajaj.. Nu ska jag hem och äta, sen måla!



AND IF I NEVER SEE YOU AGAIN, IT'LL BE TOO SOON


Iklädd kanske världens tightaste jeansshorts (som kommer att åka ner i lådan ett tag till...) satt jag på klipporna på saltholmen med André i söndags och njöt av solen.

Ja då var det tisdag, och jag har vart hos tandläkaren. Värsta tandläkarbesöket jag vart med om. Bedövning (=spruta), illamående och kallsvettning ingick... Fy satan. Inflammation vid visdomstanden är inget jag rekommenderar...

Efter jobbet idag väntar ytterligare en dag av renovering! Ska hjälpa Larsa att måla idag, och det kommer bli SÅ snyggt! Ska bli kul!

Later!



HALFWAY HOME, AND I'M ON MY OWN




Skjorta: Zara
Jacka: Gina tricot
T-shirt: Gina tricot
Leggins: Gina tricot
Skor: Din sko
Halsband: Indiska
Armband: Marknad
Väska: Second hand
Solglasögon:
HM

Haft tandvärk hela dagen. Visdomstanden jäklas med mig. Imorgon bär det av till tandläkaren kl 8 på morgonen! Hoppas jag slipper bedöva och hålla på.. USCH!

Efter jobbet åkte jag till Larsa efter maten, och ångade bort tapet. Imorgon ska vi börja måla! Tycker det är SÅ kul att greja med sånt! Ärvt det av min mamma tror jag..

Nu ska jag soooova!



ARE THERE DETAILS IN THE FABRIC





Lite detaljer från idag. Bättre hel-bilder kommer strax!

Skor: Skopunkten
Skjorta: Zara
Armband: Marknad i Spanien/ HM



YOU SUCK UP LIFE LIKE YOU'RE A NEEDLE


Långklänning och jacka: New York company.
Kavaj: Eve of Eden (JC).
Skärp: Beyond retro.
Skor: Wet Seal.
Ringar: Second hand och Forever 21.

Se HÄR för Minoutfit.se

Glömt lägga upp denna bild från i Fredags. Åkte ju in till stan när jag slutade (kl 12) och råkade shoppa med Sofia...... Åkte hem till Malin (bild) för att äta glass (blåbärs- cheesecake-glass!! GOD!) SEN bar det av till Hindås!

Just nu sitter jag på jobbet och har just druckit upp kaffet. Jobb till halv 5, sen ska jag nog hjälpa till att renovera lägenhet!



CITY BY CITY NIGHT AFTER NIGHT


Under 300:- på Zara. Som hittat för denna rosa-beiga militärskjorta!

Valborg firades med grillning, valborgseld samt trevlig efterfest (eller vad man ska kalla det) hos vänner i Hindås. Mysig dag! Gårdagen inleddes med jobb, sedan födelsedagsfirande hos svärföräldrarna.

Dagen idag har vart händelserik! Började med en lunch på Gunnebo slott med mamma, sambo, + syskon (minus bror) och systerns sambo. Soligt och underbart! Sedan åkte jag och Ansdré vidare till saltholmen för lite glass och sol på klipporna. På hemvägen blev vi hungriga och stannade för husmanskost på IKEA. Väl hemma åkte vi med en termos kaffe och hälsade på en vän i sitt renoveringsobjekt till lägenhet, och nu har vi kollat på film... Ojojoj vilken dag!

Fick 3 för tidiga födelsedagspresenter av min älskling som jag visar så småningom.. Nu ska jag SOVA!



RSS 2.0