UPDATE

Morgon morgon! Igår va de galej.. Lite iaf. Såg Winnerbäck, mötte Sara (som e hemma en stund efter att ha vart i Norge, men åker till Canada på måndag/tisdag) och va med henne och hennes två kompisar pi Linné. Satt å tjöta å drack lite drinkar. Gick till vasa, och klockan hade hunnit bli 1 typ. Jag ringde Malin, och hon kom som ett skott med Frida i bilen.. Ska ju jobba idag! Nu ska jag göra gröt... Bilder kommer sen efter jobbet!!




Dagens Babby 091030


T-shirt: Carlings Kavaj: JC (gammal omgjord). Jeans: HM. Skor: Skopunkten.
Smycken/klocka: Second hand/glitter/hemmagjort/lindex/guldfynd/HM





NYTT I GARDEROBEN



Sydd av mig 091029.


SWEET DREAMS

Nu går jag finally och lägger mig. Vart en lång dag. Biltvätt, hets till tygaffären, bilnyckel som gick av, panik till nyckelsmed, kycklingburgare, sytt en transparant tröja... Hunnit med MKT idag.. Berättar mer imorgon, samt visar bilder på tröjan! Goood natt!




RÖDA SNÖREN & KORS I RINGEN


Godissnören blev räddningen på jobbet! Sockerkick!

Ring: 10:- på seconh hand. Köpt igår..

Armband jag fick av syster Malin förra veckan (eller veckan innan...?) TACK Malin! De e jättefint! L.L är såklart mina initialer. På Malins står det M.L...





NO STRESS

JO! MKT stress! Fasen. Hela avdelningen e borta idag. De e jag och EN till här. Vi ska sköta hela försäljningsavdelningen idag e de tänkt. Skulle vart EN till, men hon vabbar. ÅÅÅÅÅ!!! Hade planerat in massa grejer jag skulle göra, men det skiter sig. VÄRSTA starten på dagen nånsin........................ Vaknade dessutom med huvudvärk imorse.. Och DESSUTOM står det "account unavailable" när jag försöker logga in på facebook.




Dagens Babby 091029



T-shirt: Cubus. Skjorta: Pojkvännens gamla. Väst: HM. Leggins: Hm (dragkedjan har jag sytt dit).
Boots: Skopunkten. Halsband: Hemmagjort.





ByBabby

Spana gärna in min armbandstävling HÄR. INGET krav på länkning för att delta!




SHOPPAT


Det är väldigt SÄLLAN jag handlar på second hand. Och enda anledningen är egentligen att jag glömmer av att det finns, och förstås också för att de har så dåliga/få öppettider.. Idag svängde jag iaf förbi, och hittade denna "tant"-blus. Kostade mig ynka 30:-..

Tänkte använda den så som på bilden, med en tight svart kjol m. hög midja. Samt en svart snygg kavaj över. Och heels såklart!

Köpte även pärlhalsbandet, en silvrig ring med ett kors (visar bild imorgon), en massa silvriga dragkedjor att ha när jag syr, samt en svart kavaj till min lilla storasyster. ALLT detta + blusen gick på 170:-. Ska nog hänga där oftare..

 

 


JA eller NEJ

 




Halsband från Cubus, 129:- Vad tycker ni??






VECKANS PLAGG V.44


Din Sko 499:-
Se "önskeoutfit" som jag bloggade om igår. Dom här bootsen skulle passa lika bra. Fullkomligt älskar dom!! OM jag och Hellis åker till Din Sko idag, ska jag prova dessa, och hoppas på att dom sitter bra! LOVE!




BESÖKSREKORD!

Igår hade jag besöksrekord! Hada inte sååå många när jag la ner datorn igår kväll (malin tog den ifrån mig) MEN när jag kollade statistiken nu på morgonen hade jag slått mitt gamla rekord med EN person! haha! Dessutom hade jag fått masssor med kommentarer!

T-A-C-K-!!!!!

Dock har jag inte en endaste ny prenumerant på bloglovin... ????





Dagens babby 091028




Stort linne: Cubus (nytt). Skjorta: Lindex. Leggins: Cubus (nya).





JA eller NEJ




Din Sko 499:-
EXTREMT Fet klack! Vad tycker ni? Snyggt eller inte? Kan tänka mig att dom e stabila iaf...?






MAKE A WISH UPON A STAR



Skjorta:RARE 1985:- (bild från Amanda Berg)
Leggins: HM 79,50:-
Boots: Johanssons xx:-
Halsband: HM 79,50/99:-
Ringar: HM: 39,50:-/ Bikbok: 49:-
Armband: Lindex: 79,50:-






Babbys julklappslista

NUMMER 1.

Börjar detta smarta påfund med att önska mig en bok.

Nämligen "Elsas mode" av Sofi Fahrman.

Har hört mkt om den, och är extremt nyfiken! Sen gillar jag ju Sofis stil med, så den kanske inte är alls dum!


START: Dagens julklappslista

Kom just på en SMART grej! Tänkte börja med ett göra en julklappslista här på bloggen! (Alltså vad JAG önskar mig i julklapp). Varje år har jag samma problem; när någon frågar mig vad jag vill ha står det helt till i huvudet!

Ska varje dag (elelr hur ofta det nu blir) fylla på min julklappslista med en eller flera grejer. Så vid jul borde jag ha en lååånng lista som jag bara kan kasta ut till alla vänner och hela släkten! Smart va??




Skjorta Gina tricot 249:-


Nu när Malin har begärt att få tillbaka sin flanellskjotra som jag lånat ett tag, så kanske jag helt enkelt får investera i en egen. Och någon blårutig skjorta har jag ju inte......





Dagens babby 091027


Ursäka de dåliga färgerna....
T-shirt: Lindex. Kjol: Cubus (NY). Stövlar: Skonpunkten. Kofta: Gina tricot.







LE KJOL DE HELENA


Här har du Helena! Kämpade in i det sista igår med att få den klar, och lyckades!! =)





Update

Inte gjort många knop idag! Åkte hem efter jobbet, och då stod middagen på bordet. Sedan dess har jag grejat med bloggen, och mitt café på facebook. haha! Nu håller jag på att sy en sammetkjol till helena! Får se hur långt jag hinner idag....




Tröja Bikbok 349:-


Är lite insnöad på randigt som sagt. E lite sommarkänska över ränderna, samtidigt som den är stickad, mysig och vintrig! Loooova! Sen verkar den vara ganska tunn me så man ser igensom den, SNYGGT!!





Kavaj Bikbok 599:-


HELT SÅLD på denna kavajen från Bikbok!! Ni hittar mer kläder, och outfits från denna tjejen HÄR.






Skor Nelly 399:-




Tycker kaaanske att de ser lite "barniga" ut... Eller? Tror det är sulan som gör det.. Men älskar höjden på platå och klack!

VAD TYCKER NI??





Tröja Only 295:-


LIKE! Snygg till tjockare leggins, höga svarta boots och massa kedjor runt halsen!!


Dagens babby 091026


Flanellskjorta: ONLY. Stor T-shirt: Monki. Plysch- leggins: Cubus. Halsband: Hemmagjort.





Blazer Bikbok 499:-

Länge vart ute efter en längre kavaj, "pojkvänskavaj", men inte hittat den rätta, eller så har den vart för dyr. Tycker denna ser helt perfekt ut! Får prova den nästa gång jag passerar en Bikbok affär!




Motionsidrott

"Motionsidrott är idrott där huvudsyftet är att genom fysisk aktivitet vinna bättre kondition och hälsa. I motionsidrott är således tävlingsmomentet underordnat eller saknas helt, till skillnad från elitidrott eller annan utpräglad tävlingsidrott."
-Wikipedia

Just vart ute i spåret! 7,5Km! Sprang 4,5 och gick 3. SKÖNT! Nu väntar en MEGAmiddag, och sen film! MYS!




ByBabby

Klicka HÄR för komma till min smyckeshop! Tävling om ett armband pågår just nu!




USA 2007

Längtar tillbaka så jag SPRICKER!!!

Kommer bilder från min USA- resa 2008 sen också! =)


Badar i poolen i Palm Springs


Denna klänningen fick (!!) jag av min mammas mans syster, som designat den själv. Hade på mid den på min studentbal.



Jag och mamma ute och vandrar i Indian Canyon.



LA + downtown från Griffith Observatoriet


Nationalpark: Joshua tree


Skön lirare på Venice beach


Passade på att tatuera mig på Venice innan vi åkte hemmåt!

more later

 

 


Patrik 1,5


Såg denna filmen första gången på bio när den va ny. Satt med händerna över ögonen 25% av filmen.. Känndes SÅ onaturligt och FEL att se Torkel Pettersson och Gustaf Skarsgård hångla, och inte minst verkligen "mysa" och "gosa" med varandra. HAHA! Skrattar ihjäl mig så bra dom e!




Way to go Bikbok!


Har helt glömt av (nästan) att BikBok finns! Ser affären ganska sällan, och tycker att de blivit dyrare sen de öppnade. Men på deras hemsida hittar jag nu MASSOR med fint! Bl.a. koftan ovan med fina detaljer på axlarna! Kostar BARA 199Kr!!




Shopping på Cubus


Shoppade loss på Cubus idag på 421. Fick med mej detta! Letat efter en sån svart kjol länge, så varför inte köpa den när den endast kostar 200, och DESSUTOM är sänkt med 25%.. Allt i affären var sänkt 25%, så man kan säga att jag passade på. Köpte även ett rött läppstift. Får se när jag inviger det.. =) Längtar nästan lite....




Shoppat!

Fick shoppat lite idag trots allt. Köpte bland annat denna nitvästen på Cubus. De hade 25% på allt!





Lördag

Har just jobbat, och nu ska jag och Malin äta. Sen ska vi in till stan! Ska shoppa litegranna tänkte jag! Ska bland annat prova dedäringa skinnbrallorna från HM som jag skrev om igår! =)




Idol

Kollar på Idol och sväller... Käkade Thaimat efter jobbet, och nu har jag tryckt i mig en daimstrut till efterrätt... haha! Tyg-stället var stängt när jag kom dit, så får köpa tyg en annan dag!




Jacka HM 499:-


Tänk er denna jackan med en vippig svart kjol med hög midja, svart topp under, svartastrumpbyxor och balla platå- ankelboots? COOOOLT! Tycker det är ballt att dene  så "tantig". Man kan matcha det med "otantiga" grejer hej vilt!


Tröja HM 299:-



Någon mer än jag som diggar dessa? gillar den blå färgen, och att dom e så grovt stickade!
Ska nog prova den blå under mitt nästa HM- besök!


Skinnbyxor/leggins HM 299:-


BRAjobbat HM! Dessa vill jag ha! Nu har jag siktet på dessa snyggingar istället för vanliga "tråkiga" skinnbrallor! LIKE!





Inköpslista

Handla på "skroten" (tygaffären):

* Svart tyg att sy leggins av
* Ljust tunnt tunnt tyg att sy lång tröja av.
* Svart sammet att sy leggins av.
* Ev. svart glansigt tyg/skinnimmitation att sy detaljer på ex. leggins av.

Om ni ville veta..




Update

Dålig uppdatering idag. Har jobbat massor. Photoshop och möten mm. Nu har jag ont i huvudet och längtar tills jag kan åka hem. Ska köpa tyg på vägen som jag tänkte sy nåt av ikväll. Sen tror jag bestämt jag ska överraska min lille sambo med en goood fredagsmiddag!




dagens babby 091023


Tee: Forever21. Byxor: Gina tricot. Skjorta: Pojkvännens gamla. Skor: Skopunkten.
Armband: Gjort själv. Klocka: guldfynd





Armband


Gjorde ett armband idag bestående av: 2 guldkedjor, 2 svarta kedjor, 2 silvriga kedjor och 2 "tibetsilver"-färgade kedjor. Vet inte än om jag ska behålla det själv eller inte... Om någon är intresserad av att köpa; LET ME KNOW!
Nu: sova.


DREAM A LITTLE DREAM FOR ME

VILKEN OUTFIT GILLAR NI BÄST??


Drömoutfit från Topshop Nr 1
Kavaj: $190. Body: $40. Leggins: $510 = $740 (AJAJ!)




Drömoutfit nr 2 från Topshop:
Kavaj: $190. body: $50. Leggins: $44. = $284. (Acceptabelt)








Ring, Topshop $12,50



Tycker denna är jätteball! Den röda skulle jag verkligen velat ha runt jul! Skulle dock vilja att den fanns i andra färger.. Skulle velat ha svart, blå och genomskinlig! LIKE!!!





Dagens babby 091022


Tröja: Rut mfl. Leggins: indiska. Skor: Skopunkten

Körde på enkelt och varmt idag... Vill INTE frysa!





Update

Sprang 2,5 km och gick 2,5 kilometer. Blir alltid sugen på att springa när jag väl kommer ut, även om jag planerat att bara gå. Skönt var det iaf! Åt några winergum och drack en kopp te. Kollat på massa skit på tv. Bonde söker fru och dagens man bland annat. haha! Nu ska jag sova! Imorgon ska jag till solariet innan jobbet, och jag är SJUKT sugen på att kika förbi stan efter jobbet.. Men vi får se.

Sov gott alla!


(Blogg.se seeeegar. Får inte in ngn "signatur"...)

PLAY

Hittade lite kameraeffekter på min dator.... Har skrattat HÖGLJUTT här hemma ensam i lägnheten....HAHAHAAA

 


Mmm



Varma koppen broccoli och blomkål, och en ostknäckis... GOTT!
Nu ska jag ut och gå en sväng tänkte jag!

more later




Leggins Topshop $110



Nu fick jag inspiration!! Vill hem och pimpa ett par leggins GENSAT! =)







VECKANS PLAGG



Veckans plagg är utan tvekan LÅRHÖGA STÖVLAR. Dessa kommer från Topshop, och kostar.... A dom kostar.. 250 dollar närmare bestämt.. =( Synd! Skulle köpt dom utan att tveka annars! Nu måste jag ju tveka.... =)

VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST??





Robbies Bio- konsert



"Robbie Williams comebackkonsert i London på tisdagen slog världsrekord. Konserten visades på över 250 biografer i 23 länder - däribland Sverige - vilket är den största samsändningen av en livekonsert någonsin."

Så står det på MSN:s nyhetssida! Coolt att jag var en av de som såg den! Han är ju en helt skjukt bra "entertainer" och sångare. Även om man inte var helt såld på vissa av hans nya låtar så var man ändå helt upptagen av att bara betrakta honom, hans kroppsspråk och hans röst. Sen är han ju vääldigt rolig också!
All in all är jag HELnöjd med Bio- konserten!





dagens babby 091021

VILKET ÄR SNYGGAST???


Inatt sov jag hos mamma/Malin, och lånade en tunika/klänning och ett skärp. Tror den e från Indiska. Skärpet vet jag inte!


Sen slängde jag på mig den MYSIGASTE koftan nånsin! Från Lindex.





Tröja Lindex 199:-


Så cool! Trodde inte Lindex hade sånt..  Supersnygg att ha under en klänning/linne eller t-shirt, nu på vintern då man kanske inte vill gå HELT naken! =)





Armband Kappahl 79.50:-


Så underbart stort och fint!! Och billigt med bara 80 spänn!





JA eller NEJ





Pälsig kappa från Kappahl. 799:-. Kan inte bestämma mig för vad jag tycker om den! Vad tycker ni?? JA eller NEJ??





Dagens babby 091020


Linne/klänning: Indiska. Kofta: Forever21. Jeans: Gina Tricot. Boots: Skopunkten.
Armband: Lindex. Klocka: Guldfynd. Halsband: marknad..





ROBBBBIE!



Idag ska Jag, Malin, Frida och Mia på ROBBIE WILLIAMS BIO- KONSERT! Vi skall alltså kolla på en direktsänd konsert från England på Bio Roy I GBG! Ska bli spännande! Aldrig hört talas om ngt liknande förut... Har ni?

Sydde kjolen igår då jag tänkte att jag skulle ha på mig den idag... Ska hem till mama/Malin nu efter jobbet och fixa iordning mig.

Glömt dagens idag, men vänta en liten stund bara så dyker den upp här!

more later




Leggins Gina 249



Dom e ju bara så snygga på denna bilden! På bilden i webbshopen är de inte alls lika snygga... undra hur de ser ut i vekligheten...?




NYKOMLING I GARDEROBEN









Fick äntligen sytt min svarta sammetkjol igår! Har dragit ut på det... kanske ska ha den idag när jag ska iväg på roligheter. Berättar sen exakt VAD jag ska iväg på! Nu ska jag hämta kaffe och jobba.





TJUVTITT


Här får ni en tjuvtitt på kjolen. Fler bilder kommer imorgon. Pallra er tillbaka hit då! Nu ska jag sova.




Sy

Nu ska jag sätta igång och sy en svart sammetkjol. Visar upp den sen!




Väska Gina tricot 149:-


Dett är vad jag kallar en PERFEKT partyväska!! Sheisse! VILL HAAA! Billig också! =)





Läppstift och nagellack HM



Nagellacksflaskan eju så söt! Hello kitty på åallt.. =) skulle vilja att det var blått eller svart.. Fast lila e också ok!

Rött läppstift e ju ngt man bara måste ha hemma!! Har dock inte haft det innan, men provade en gång och JAG tycker iaf jag passade i det! =)





Kjol Gina Tricot 199:-


Denna kjolen hade jag matchat med t.ex. sidenblusen från HM som jag bloggade om förut! Så stilfullt, kvinnligt och snyyyygggt!





Nyttigt


Nyttig middag idag! Lax, rivna morötter och sallad.  GOTT!




Just nu


Kom precis hem. Har handlat mat till förbannelse.. Nu ska det bara in i skåpen också....Hmmmm...

more later




Sidenblus HM 399


Snyd att den kostar så mkt. Men kanske är värt det ändå? Detta kan nog vara den ultimata blusen! Funkar till endast lite tjockare leggins, men man kan också ha den istoppad i en pennkjol t.ex. m hög midja! SNYGGT och kvinnligt!
Finns i 4 olika färger: Svart, Vitt, Klarblå och marinblå.





Ormleggins Gina tricot 199


DRÖMleggins!!! Vill ha vill ha vill ha vill ha! ÄLSKAR orm- mönster!





Leggins/Byxor HM 299:-


Eftersom de är mer som byxor än leggins kan man juha dom till en tröja elelr blus! Såååå snyggt!





Jacka HM 699:-


Skogsmullig, men ändå kvinnlig i formen.. Vad tycker ni? Jag tror den kan vara riktigt snygg till rätt skor/byxor/leggins!





Ooh la la la la


DENNA vill jag ha! Sååå snygga axlar! Ser så mysig ut! 299:- från HM!





Pälskrage

Vet att det är mkt vanligt med en fuskpälskrage. Ser det ofta, och tycker väl själv att det kan vara snyggt!
MEN vad tycker ni egentligen???????







Update

Igår blev en all in all lugn dag! Städade och grejade hemma. Fick ordning på min smyckeförsäljning, och så var vi ute och motionerade! Skulle gå 5:an. Slutade med att vi gick första kilometern, sprang 2-3 kilometer, gick 4:e och sprang sista! Sprang mao 3km och gick2! SKÖNT! Sen lagade vi middag, åt och kollade på dansk kriminalfilm! BRA!

E på jobbet nu och ska sätta mig och planera veckan! (Lärde oss vikten av planering på konferensen... Jag MÅSTE bli bättre på det...)

more later!





Dagens babby 091019


Skjorta: USA. Linne: JC. "Kostym"byxor: Gina tricot. Skor: Skopunkten.





Doed

Idag e jag helt doed. (Malin du fattar). Känner mig lite sjuk nästan. Ont i huvudet, lite ont i halsen, trött i kroppen trots att jag sovit till 12. Säg inte att jag ska gå och bli sjuk nu.... FAN!

Älsklingen steker bacon, och jag bloggar och väntar på att få äta! My man knows his place.

more later




Update

Uppdatering om dagen:

Jobbade 9-13. Åkte och hos andrés föräldrar. Åkte hem. Åt lunch- pastasalad. Duschade, solade, bytte om. Åkte till Borås. Såg flickan som lekte med elden. Åt Thaimat - Phad thai. Åkte hem. Sitter nu i soffan!

Har verkligen haft en jättemycig kväll med min älskade sambo! NU är jag dock TRÖÖÖÖTT och vill sova! Imorgon har vi INGET planerat! Blir antagligen att städa lite, förbereda lite för jobbet på måndag, och fixa iordning min smyckeshop här på bloggen!

More tomorrow! =) Hoppas ni har en underbar kväll!


Smakprov nedan. Ny berlock som NI numera kommer kunna välja att sätta på ERA armband!







Work to live. Don't live to work.

Visa ord som Willem sa till sin far Alex när han tyckte han jobbade för mkt.

Här kommer EN ENDA godkänd bild från konferensen! haha! Hade inte många på min kamera. Min finska kollega Niina har måånga fler! Bl.a. från matlagningen och middagen, samt badet! Antar att jag får dom på jobbmailen på måndag.. =)

 

 


FEL

Blev inte som jag trodde!! Camilla åkte! Hon skulle iofs nog inte vunnit ändå, så gör mig inte så mkt.... =)

NU ska jag sova!!! Godnatt!




Idol again!

Jag hade rätt! Det var Niklas!!

IDOL

Undra vem som åker ut... Hmm.. Camilla eller....... vem???? Jag tippar på....... Niklas... Vill nog att Niklas ska åka.... Sorry, men someone has got to gooooo!!

Vem tror ni??





Beautiful mess

VAD TYCKER NI???

Denna klänningen vill jag ha i min garderob sooo bad!! Så bra tt ha en klänning som är elegant, fin och samtidigt SNYGG SOM ATTAN! Älskar att den är ganska lång... Mmmmm






Out of inspiration and ideas. Emptyness...

Har idétorka. Orkar inte lägga in bilderna på datorn ens. Ska fixa te nu, sen kura ihop mig i soffan under en filt och myyyysa... Imorgon jobbar jag kl 9. Sen kl 18 e de bio (flickan som lekte med elden) och efter det blir det antagligen thaimat! Myspys helg hela helgen tänkte jag! E (fattar inte varför...?) lite bakfull från igår faktiskt... =) Imorgon LOVAR jag att jag ska sköta mig bättre! Blir bilder och massa kläder! =)=) Ni ska få se vad mitt nyankomna NELLY-paket inehöll också..=)

NU: TEEEE!! (Ps. Mitt BÄSTA te-tips som ni borde komma ihåg: Grönt mango- te frå Indiska!)

more later eller tomorrow




Mama, I'm coming home

Hellååå alla!! Nu e jag tillbaka i lägenheten och är tröööött! Konferensen och alla aktiviteter ar vart skoj och givande! MEN gick och la mig halv 2 igår, och va tvungen att vara vid frukostbuffén kl 8.. = TRÖTT!

Igårkväll lagade vi middag allihopa efter recept, med hjälp av en proffs-kock. Blev RIKTIGT gott! Sen badade vi i tunna vid sjön och jag hoppade dessutom i sjön TRE gånger! 10-11 grader.... Haha! Har lite ont i halsen idag, så det får nog bli några alvedon och massa te.. Vill ju inte bli sjuk!!!

Nu ska jag fixa in bilder, läsa massa bloggar, och sedan blogga lite mer med bilder mm.. Kolla om jag fått nån bestäling på fler armband me! =)

More later





End of today...

Innan jag packar för imorgon och går och lägger mig så vill jag bara nämna att försäljningen av armband här på min blogg kommer att snyggas till och uppdateras. Idag fick jag in 3 nya berlocker, och jag ska strukturera det på ett liite annat sätt! Det kommer antagligen att dyka upp i helgen!

HÅLL UTKIK under "SÄLJES"- rubriken i menyn till höger!




Kabooom!

TACK alla IGEN för besöksrekord!! =) Idag slog ni rekordet med god marginal! Jättekul!

Antar att jag INTE kommer kunna blogga alls imorgon... E ju som sagt på konferens hela dagen och övernattar till på Fredag.. På fredag kväll dock: DÅ ska jag blogga! =) Ska ta med mig min mac ifall ifall vi får nån tid över! Då ska jag försöka skriva ihop ngt iaf!

Godnatt allihopa!




Zebra vs Leopard

Helenas tunika är äntligen klar! Ska sy fast knapparna fram bara, men det gör jag sen framför matchen istället! =)

VAD TYCKER NI?? BLEV DEN BRA?



Jag e iaf nöjd!! =)




Veckans plagg - Rosa blus


Veckans plagg denna vecka får utan tvekan bli: Rosa "söt" lite längre blus. Den nedan är bara ett exempel på hur en snygg sådan ska se ut!

Har tamigfan letat i flera veckor utan att hitta en sån jag vill ha, så det får nog bli så att jag syr en själv! =) Lika bra!

Det bästa med en blus som denna är att den är HUR SNYGG SOM HELST ihop med förra "veckans plagg enligt babby": SNINNBRALLOR! LIKE LIKE LIKE!



Vad tycker ni?? Håller ni med mig?




Här är 2 andra varianter som jag nästan gillar ÄNNU mer... Från Forever21..=)





Hjälp mig!

Någon som har tips på BRA bloggar!

Jag vill se mkt kläder och bilder. INSPIRATION! Någon med egen stil och som helst kanske syr själv eller dyl. Någon som vet någon som har en sådan blogg?? (En blogg som liknar denna)

Snälla skriv i kommentarsfältet om ni har ngt förslag!!





Nelly beauty

Har ni också fått Nelly första Beauty- nyhetsbrev idag?

Jag blev inspirerad av "hösttrenderna" måste jag erkänna! Men frågan är vilken jag gillar bäst.. TROR Nr 1...

Vad tycker ni?? 1, 2 eller 3??







Tunikan igen

Såhär långt kom jag på Helenas tunika igår:


Såhär ser den ut fram. På bilden är den bara nålad. Ska fixa iordning den och sy idag!


Och såhär ser den ut bak! Sydde fast dragkedjan igår!

Kvar att göra idag, förutom att sy fast knappar mm. är att korta den nedtill och korta av ärmarna! Sen är den KLAAR!

Hoppas Hellis blir nöjd! =)





Dagens babby 091014


Stor T-shirt: Monki. Långt leopardlinne; Kofta och armband: Lindex. Boots: Skopunkten.
Klocka: Guldfynd. Halsband: Köpt via en kollega...





Ger upp

Nä nu ger jag upp! Inser att jag ABSOLUT inte kommer hinna klart med tunikan idag! haha! No way!! Fick iaf sytt fast dragkedja på ryggen (visar bilder imorgon) Och sydde ihop ärmarna. Imorgon ska jag fixa till längden, samt kosta ärmarna, och sy fast knappar fram! Sen e den klar! MÅSTE inna de imorgon, för på torsdag- fredag har vi 2-dagars konferens med jobbet!

Nu: SOOOVA!

godnatt alla och TACK FÖR ÄNNU ETT BESÖKSREKORD!! =)




Helenas tunika 2





 

Jobbar på Helenas tunika! =)

 

 


Update

Nu e jag hemma! Har handlat mat, lagat mat, ätit och läst bloggar och svarat på kommentarer! Nu ska jag sy Helenas tunika! Lägger ut lite bilder senare! (om jag får ordning på kortläsare och/eller sladdar och allt vad det är!)

More later!


Forever 21

Satan vad jag längtar till USA- resan! Då ÄNTLIGEN ska jag sätta min fot i en forever21- butik... Gud vet vart hur det kommersluta.. haha! Halsbandet och ringen nedan är såklart från forever21.com. E helt förälskad i ringen! Vill att typ HM ska göra en likadan, så att jag kan skaffa en med en gång!








Poncho

Vad tycker ni om Poncho?? Fult eller snyggt??

Dessa är från forever21



Personligen tror jag att jag tycker det är ganska fult faktiskt.... MEN det fanns en ball bild på en tjej med poncho på deras hemsida... Så man ska aldrig säga aldrig!






Löpning

Igår var jag DUKTIG efter jobbet! Åkte till spåret och sprang 2 varv på elljusspåret= 5km. Kännde av knät liiite i början, men konstigt nog försvann smärtan efter ca ett halvt varv! GÖTT!

Såhär såg jag ut i min craft/soc/Puma- löparoutfit igår innan jag begav mig!



Ska göra det till en rutin att springa efter jobbet 2-3 ggr i veckan, beroende på om jag har mkt att sy, eller smycken att göra. Ska bli riktigt skönt att komma igång!






Helenas Tunika

Igår började jag som sagt sy på Helenas tunika! mms:ade en bild till henne efter jag nålat fast första ärmen.. =) Såhär såg det ut! Hoppas verkligen hon blir nöjd med den när den e klar!
 


Efter jag lagt mig igår kunde jag inte sluta tänka på hur jag kunde göra med tunikan.. Axlarna hamnade lite för lång ifrån varandra, eftersom jag var rädd att hon inte skulle få på sig den, då den e utan dragkedja elelr så och materialet är inte strechigt..

Jag kom iaf på en superbra lösning (tycker jag iaf) som involverar knapparna hon valde ut (stora träknappar) OCH en svart dragkedja... Och jag hade tänk att dela med mig till Helena i eftermiddag, och se vad hon säger.. =) Spännande!






Dagens babby - 091013


Klänning: Forever21. Lackleggins: Gina tricot. Boots: Skopunkten. Kofta: Gina tricot. Skärp: Hm?. armband: Marknad i Spanien.


Köpte denna klänningen på nätet från Forever21 förra året, och använde den endast på julafton....
Imorse fann jag den i garderoben, och slet loss den fastsydda innerklänningen! SKÖNT! Det är nog därför jag inte använt den mer.. Hatade den otympliga innerklänningen! Nu älskar jag min "nya" klänning!





091013

Kan inte fatta att det är 13 oktober redan... shit! Vill bara inleda med det!

Gomorron allihopa! E på bra humör idag än så länge, MEN börjar bli hungrig nu, så får se hur glad jag är om 30 minuter... haha!

Solade innan jobbet idag! Skööönt! Blir så jäkla blek om jag inte solar ngn gång ibland på vintern! Sådär blek att man inte vet om jag e död eller levande... Å de e ju oftast inte så snyggt... haha!

Har tagit dagens- bilder, MEN min kortläsare e PUTS VÄCK! Har en känsla av att den kanske kan ligga hemma hos mor, men är inte säker... Malin: vet du? Har du sett den? Så länge får jag gå och leta upp en usb- sladd här på kontoret.. ska nog finnas någonstans...

Så Stay tuned for some dagens!





Mätt

Åt lunch på pizzerian med André mfl. idag... Har ju inte varit hemma i helgen, så vi hade ingen färdig mat att ta med idag.. =(
Jag tog iaf en grekist sallad med kyckling! Gott! Och för en gångs skull så blev jag inte sådär ÄCKLIGT mätt som man annars ALLTID blir när man äter på en pizzeria! (oavsett om man äter pizza elelr sallad..).

På 3- fikat ska jag nog ta en mealbar, så att jag har energi att springa sen kl halv 5!




Dagens babby 091012


Kort t-shirt: JC. Kjol: USA. Strumpbyxor/leggins: Indiska. Kofta: Åhlens. Stövlar: Skopunkten. Halsband: (NYTT) Hemmagjort





Seglora

Här är bilden jag tog på Seglora kyrka igår innan vi åkte till pappa... FIN tycker jag iaf!



Tyvärr tog jag inga bilder varken i Borås på lördagen, eller hos pappa igår... Men men! Kan inte alltid ha kameran framme!!!





Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter en trevlig och mysig helg!
Åt Brunch på Ellagården i Borås kl 11.30 med André, Martin och Cathrin! GOTT! Riktigt trevligt! Och jag blev vääääldigt mätt! Efter det skulle jag och André åka direkt till pappa och Mariann, men tog vägen om Seglora kyrka, eftersom André sa att den e en av Sveriges finaste kyrkor! Det var den också! Tog ett kort och åkte till Pappa!

Där satt vi och mös och pratade massor, och gjorde till slut middag och åt och åt! Sen blev det paj och kaffe. Jag har vart mätt HELA dagen.... Gillar inte sånna dagar, men imorgon börjar mitt nya liv!! Ska bli så skönt! Tänkte kära en rivstart med att åka till spåret och springa efter jobbet inann jag åker hem! Sen ska jag sy Helenas tunika! =)

Pappa och Mariann hade Mäns om hatar kvinnor hemme på dvd, så vi har lånat den och sitter nu och kollar! Måste koncentrera mig lite på filmen nu.. den e ju SÅÅÅ bra!!

Skriver mer imorgon!

Godnatt!

SKÄMS Babby...

Usch så dålig jag vart på at uppdatera! Men har haft fullt upp med 1)Jobb. 2)Svampplockning 3)Tacosätning och vindrickning... Inatt sover vi (Jag och André) I Borås hos Martin och Cathrin, och imorgon har vi bokat Brunch på ett ställe här i krokarna! ÅÅÅ va gott det ska bli! =) Efter det bär de av till Pappa för middag och chill.. Så antar att jag inte kommer att uppdatera sådär JÄÄTTEmkt imorgon heller, men ska försöka!

Hade iaf fått massa kommentarer sen sist jag kollade! JÄTTEKUL!! Keep up the good work! =)

(FAN ATT SVERIGE FÖRLORADE FOTBOLLEN!!!!)

Nu ska jag sova! E trötter... Godnatt alla!





Trötter

Nu e snart idol slut, och jag sitter och håller tummarna för att det inte blir en favvis som åker! Gillar inte Carolina så där jättemkt, men hon sjunger grymt bra! DOCK inte idag.. Men hon borde inte åka!!

Tillägg: TOVE E SÅ GRYM! Hon MÅSTE iaf komma till final... Utan tvekan..

A.. Imorgon e det jobb och hets, så får lägga mig så snart som möjligt efter Idol!

Nu börjar det!

"hörs" imorgon!! =)





IDOOOL

Ikväll ska jag bara mysa till det med syrran hemma hos henne och mamma (mamma är ju i USA)
Ska antagligen fixa nån go mat å sen självklart kolla på Idol! Ska upp tidigt imorgon och jobba, så det får med andra ord bli en lugn kväll!

E det bara jag, eller längtar ni också till IDOL ikväll? Jag känner mig liksom lite exalterad! haha! Ska bli så kul att se om dom är bra, vem som är bäst, vem som åker ut, men nästan framför allt: VAD DOM HAR PÅ SIG!

Vem är eran favorit i Idol 2009?

Personligen: Alla utom en kan succesivt försvinna, Tove SKA Idol 2009 vinna!



(Vad tycker ni om rimmet..??)





Dagens babby 091009


T-shirt med broderier: Lindex. Kofta: Lindex. Byxor m hög midja: Gina Tricot. Armband/Klocka: Guldfynd/Smögen (?)/Lindex.


Ring: Bismark..





Sammanfattning..

Åkte till ica, sen mormor efter jobbet. Va där runt halv 6, får jag stannade lite längre på jobbet.
Malin kom vid halv 7, och då åt hon sin sallad och kyckling som jag köpt. (jag orkade inte vänta på henne, så jag åt min innan hon kom.. =))

Åkte till Helena och hämtade tyget ca kl 8. Åkte hem sen, och har fixat och donat med min garderob på fabset.se. Längesen jag gjorde ngt där, så tyckte det var på tiden att lägga upp lite nytt! Så kolla där om ni e medlemmar!.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Kommer somna på tre röda. Imorgon tänkte jag hinna med jobb och promenad. Om jag orkar tar jag med mig symaskinen och syr Helenas tunika hos mamma... Ska nog sova där eftersom jag jobbar på lördag.. Oj då. Käften nu Linda. Du ska ju sova!!!

Godnatt alla!!





Stud Jeans from Gina

Ok. OM jag inte hittar snygga skinnbrallor kommer jag nog köpa dessa istället.. SNYGGA!! Fattar inte vad det är för material, men det ser ut att vara grymt snyggt iaf!

VAD TYCKER NI?







Animalized....

Har länge velat ha ett par orm- leggins, men INTE hittat. Visste inte att Gina hade det!! Känner mig manad att köpa!!!


Gina Tricot 199Kr





Ny älskling från Gina Tricot!!

Föll direkt för denna mysiga SNYGGA tröja!! E verkligen HELT förälskad!!!!!!! Speciellt axlarna!

Vad tycker ni?!??!?


299 Kr på Gina Tricot





Planering

Nu har jag bestämt mig! Åker till mormor efter jobbet! Nu när mamma är i USA så känner sig mormor nog ensam.. Och hon skulle uppskatta jättemkt om vi kom och hälsade på! Och dessutom var det väldigt längesen jag såg henne!! Och det är ju alltid roligare att träffa mormor än det är att JOBBA ÖVER! Eller hur?!? =)

Nu ska jag fortsätta jobba! Måste nog ta en tablett mot min huvudvärk! Sheisse vad ont det gör... Fattar inte varför... ??

more later





Dagens babby - 091008

Har fastnat för rutiga skjortor (som ni kanske märkt)


Skjorta: Ärvt av Andrés bror. Jeansleggins. Stövlar: Skopunkten. Halsband och armband: hemmagjort. Klocka: Guldfynd.





LESS

E så less på hela den här handledshistorien så ni kan nog inte fatta... Orkar inte skriva mer om det än att: Jag kommer att opereras senast Februari, och sen eventuellt en gång till senare under nästa år... FY FAN.

Så de va de! Nu e jag iaf på jobbet! Har druckit kaffe, så nu är huvudvärken borta, och börjat hugga in i JOBB! Idag ska jag göra ett presentkort till en person i Norge som vunnit en tävling vi körde under sommaren! Kul! =) Sen blir det väl allehanda sysslor... =)

Här är två bilder från Igår på McDonalds- mat och söta Helena!


Efter jobbet idag ska jag antingen: 1) jobba över, sen hämta tyg hos Helena, och åka hem och börja sy hennes tunika. 2) Åka till Helena och hämta tyg efter jobbet, sen åka till mormor och där äta middag med henne och Malin, SEN åka hem och sy...

Så vad tycker ni?? JOBBA ÖVER eller MIDDAG MED MORMOR??

more later






Sova och ladda

Nu ska jag gå och lägga mig.. Ska ju till sjukhuset imorgon så jag måste ladda med ordentligt med sömn!

Helena blev hämtad av sin mor runt 8 (tror jag...)! Det enda vi fick gjort va å lägga upp hennes skinnbrallor, käka på donken och köpa tyg... Tyget råkade Helens få med sig hem sen, så lämnar hon det inte på jobbet imorgon så blir det svårt att sy för mig! haha! Ps. Blev tunika-tyg med djurmönster istället för svart klänning- tyg med spets. Tror det kommer bli bra! E lite exalterad faktiskt! Ska bli kul och se om det blir bra! (Vlket jag tror det kommer bli.. =))

Som sagt. Nu SOVA!

Godnatt!!




BILLIGA skor!



Fattar inte varföööör dessa är SÅ billiga!! Gör ni?? Ok att Nelly har snyggare skor men dessa är ju absolut inte fula!! Eller?? Kostar för övrigt 99 kronor...




Sy

Efter jobbet kommer Helena hit, och åker med mig till "skroten" för att köpa tyg! Jag ska nämligen sy en klänning (??) åt henne! Kul! Så ska hon få se min lägenhet me! Hon har aldrig varit där! =)

Så ser min em ut!

Vad ska ni hitta på denna lill- lördag??

more later





Brandövning!

Nu ska jag på utbildning sen brandövkning! Ska släcka brinnande vätska och brinnande dockor! Alltid lika spännande (not) Tycker de e lite jobbigt faktiskt, men ACK så nödvändigt! =) Önska mig lycka till!

more later!




Metro

ÄLSKAR när det är modereportage i metro!!!!! Fashion week- reportagen e gryyyymma!!

För eran info: En av mina högsta önskningar är att åka och kolla när det är fashion week i NY eller London... Fatta va kul det måste vara!!!!!!!!???

Skulle ni helst vilka åka till NY eller London fashion week?




Älskar denna sidan! Ett kollage av coola kläder som inte är allt för dyra, och som man kan få tag på i BG (Typ TopShop/HM/Kappahl/Cheap Monday etc.)





dagens Babby

Ska har brandövning på jobbet idag så jag tog relativt slappa och bekväma kläder!



T-shirt: Kan Dee. Kofta: Åhlens. Jeans: Replay. Converse.





Handled

På Torsdag morgon kl 08.30 ska jag på möte med min gamla OCH min nya läkare. De ska säga vad de tror/vet/tycker om min handled och eventuell operation.. Ska bli skönt att äntligen få träffa dom samtidigt, då jag litar mkt på dom, men kanske liiite mer på den gamla, eftersom det är han som lärt upp den nye... Han e kanske lite "visare".. Så å ena sidan ser jag fram emot det.. MEN å andra sidan e jag så sjukt trött på min jävla handled! Snart kapar jag av den och skiter i allt sen.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! 6,5 år med den här skiten....


Såhär såg det ut efter förra (tredje) operationen...

Nu ska jag stänga av datorn och kolla klart på DH, sen sova.

Godnatt alla! Och tack för att ni slog besöksrekord idag!




Desperata Hemmafruar

Som sagt har jag aldrig FÖLJT serier, men har alltid gillat den! Det lilla jag sett! =)

Nu kollar jag iaf, och det är BRAAAAAAAAAA!!!

KOLLAR NI OCKSÅ??




Besöksrekord?

Ps. är EN YNKA BESÖKARE ifrån att tangera mitt besöksrekord! Gör en insats! Säg till era vänner att kika in!! =) Taaaaccck!

bye for now...





Heeeem!

Nu har jag pckat 50 paket! Och så har jag fått gjort lite datorarbete me! Skönt!! Får nog bli några dagar till med övertid dock! Eller flex på morgonen kabnske... Hmm.. Ska nog kanske se till att komma till kontoret vid 7 imorgon istället för 8...

NU ska jag iaf packa ihop mig, köra hemmåt, sola på vägen sen SOOOVA! Har sån SJUK huvudvärk! Nog lite för mkt jobb med för lite rast och för dålig mat,... (en bit smörgåstårta sen lunch)...

Gotta go! Kanske skriver mer ikväll, annars: imorgon!!





Just nu

Jobbar över... står och packar paket att skicka ut till våra kära kunder! =)

Lyssnar på Spotify (hate verything about you) på högsta volym! Visserligen inte så högt eftersom datorhögtalarna SUGER!

Nu ska jag packa mer...



VAD HAR NI FÖR ER IKVÄLL??





Pinsamt!

Kolla in denna bloggen! Lättsam läsning! Andras pinsamma misstag roar ju ALLTID! hahah! Så vill ni gotta er i andras missöden rekomenderar jag starkt bloggen nedan!

http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/index.html






Väska



Vet inte vad jag tycker om denna väskan.. Kanske kan vara coolt till rätt kläder, men kanske känns lite FÖR mkt, eller för barnsligt....

VAD TYCKER NI?? Hiss eller Diss??





Väska..


(Bilden hittade jag på samma blogg som skinnbrallorna)

Så jäkla cool väska! Denna skulle jag matchat till en söt puffig ljus blus och veckans plagg: Skinnbrallor! OOH så snyggt!





Veckans plagg - Skinnbyxor

Tänkte köra igång "veckans plagg" på min blogg! Inleder denna rutin med dessa:


SKINNBYXOR



Hittade bilden HÄR

Tycker att det är så jäkla snyggt!! Det är lättmatchat, coolt och varmt nu till vintern! Finns utan fickor på Gina tricot, och med fickor (snyggare) på HM bland annat. (De på bilden är från Vila)


E sugen på att köpa, men blir nog inte denna månaden.. Känns dock som att skinnbyxor någon gång under min livstid kommer att bli inne igen, så man kanske skulle köpa sig ett par på mellandagsrean istället!

Tänk en tunn puderrosa söt tunika till som går precis nedanför rumpan, ett par svarta heels, och en cool mc- jacka med nitar! VILL HA!! (Inspiration: Helena!!)





Dagens - 091006

Inleder dagen med en bild på dagens tycker jag


Skjorta: Lindex. Linne: Only. Svarta jeansleggins. Boots: Skopunkten. Halsband: Glitter.





SOOOVA!

Hatar att vara en av de som tjatar, men ni blir fler och fler som läser min blogg.. Och jag har en fråga till er: Varför har INGEN lagt till mig på bloglovin..?? Är ag den enda aom någonsin ska prenumerera på lindababby.blogg.se...?? Haha! Man undar ju....

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig! Tänkte åka lite tidigare till jobbet imorgon och tjuvstarta med jobbet. har massor att göra! Ska nog dessutom duscha innan jag åker, så får gå upp tiiidigt! ORKAR inte duscha nu.. Fräscht..

Godnatt!




Nyskapat!

Här är armbandet jag gjort på beställning, och kommer skicka till Sarah imorgon:




Nu hoppas jag bara hon blir nöjd!

Fick lite inspiration av armbandet ovan, och förnyade mitt eget lite:


Har satt minst en berlock på varje länk! Blir mkt mindre tomt då! Helnöjd!

VAD TYCKER NI??

Är ni intresserade av att beställa?? Gå in under "Säljes" här på bloggen och sätt ihop ditt eget armband!




Ingen ny bil...

Efter samtalet med pappa är min hjärna nu på rätt spår igen.. Klart jag ska laga bilen! Kommer inte ha råd med en ny bil nu! Med tanke på att jag ska till USA i mars... Har sparat ihop pengar till resan, och skulle jag köpt en bil skulle jag behövt ta ALLA de pengarna till handpenningen på billånet.. Och sen skulle jag inte kunnat spara ihop till USA eftersom jag då skulle haft ett lån att betala av... Får bli ny bil ett tag efter resan, så jag hinner spara ihop nya fräscha pengar! Eller vinna på lotto.... hahahah! Kan ju alltid hoppas!!

Fan, skulle solat idag egentligen, men fastnade i telefon med Pappa och se Mats i ca 45 minuter.. Solariet stänger snart, så jag skiter nog i de! Tänkte jobba över imorgon, så jag kan ju ta en tur till solariet innan jag sätter igång med övertid! Bra idé Linda!

Nu ska jag göra klart armbandet! =) Visar bilder sen!

more later




Dagens


Skjorta: GAP (USA). Jeans/byxor: Gina Tricot. Skor: Skopunkten.
Armband vänster: Marknad i Spanien. Armband höger: Gjort själv.




BLÄ!

Kommer gå på runt 4000 att laga min skitbil... Vet inte vad jag ska göra.. Men jag ska göra som en flicka i nöd alltid ska göra: RInga pappa! haha! Det är rutin.. E de ngt problem som berör pengar, vård, blar eller jobb så frågar man pappa, och ibland hans sambo Mariann om råd! Man blir ALLTID klokare efteråt!

NU ska jag göra ett armband! SEN ska jag ringa papi! =)

more later




Intressant......


En mkt intressant Mazda 2!!! 

Är som ni märker ganska insnöad på Mazda! Helst 3 men även 2 går bra! Den ovan är ett praktexemplar! Och va inte så farligt dyr heller! =)

Vad tycker ni??





Bilproblem....

Bland det väsrsta som finns är när bilen krånglar.. Det tär på huvudet! Man tänker på det yhela tiden! "tänk om det händer ngt när jag kör" etc. MEN det värsta av allt är att det nästan alltid SVIDER rejält i plånboken.... Fy fan..

Efter besiktningen i April detta året, så har ena bromsen fram hängt sig lite till och från så att det blir aldeles varmt och så... Mats (min personliga bilverkstad) säger att om jag har otur kan det gå på runt 2500- 3000 spänn att fixa... =( Men det är bara att bita i det sura äpplet tänkte jag.. MEN sen hör jag att biler låter ngt fruktansvärt, och jag inser gensat att det börjar gå hål i avgasröret.. Det blir värre och värre och jag frågade Mats om han kunde fixa det me... Han sa att risken är att det är hål på "fel" ställe, och även DET kommer gå på runt 2500.... Bilen är från 1992, och kanske inte överlever sådär jäääättelänge till, så vet inte om det är värt att lägga ner över 5000 spänn på att laga den...

Iaf. så har jag spanat lite på blocket! =) Hittat några Mazda 3 (älskar!!) och en och annan AUDI A3 (älskar nästan ännu mer) Som är av intresse... Kanske blir så illa tvungen att investera... =)

more later


Här är min lilla 17-åriga pärla!






091005

en helt vanlig dag idag med jobb, och kanske gym efter jobbet.. Tråkigt väder, så kanske sitter inne och syr ihop min sammetkjol ikväll! OCH så ska jag ju göra ett armband som jag fått beställning på! Kul!

more later





Godnatt!

Slumdog Millionaire va grym!! Tjejen i filmen e ju sjukt snygg me!! Shit...

Nu är det iaf läggdags! Imorgon e det jobb, sen ska jag lämna min bil på lagning! Ska bli SKÖNT att få den fikad, men JOBBIGT att det kommer känas i plånboken... Blä för bilproblem...

Godnatt!!




Slumdog millionaire

Män som hatar kvinnor var slut på Hemmakväll (pinsamt) Så det fick bli Slumdog Millionaire istället! Malin har sagt att den är bra!! Verkar bra än så länge!

Nu ska jag lägga ifårn mig datorn, och koncentrera mig på filmen!





HM Kappa

Emma kom till jobbet i onsdags med en ny kappa hon köpt på HM.. En trenchcoat med "kjol" bak! SNYGG!! På HM:s hemsida hittade jag denna kappan, och jag är SÅ SUGEN på att köpa!! Shit va snygg!! Riktigt längesen jag köpte en vinterjacka.. Drar mig alltid för det eftersom det är ett dyrt plagg ofta (som jag nämnt tidigare köper jag hellre många billiga plagg än ett dyrt). MEN e nog dags att satsa på att köpa en rejäl jacka denna vinter! Orkar inte frysa!



VAD TYCKER NI???





091003

Ja, vad ska jag säga om dagen idag..... Kom hem vid halv 2... Kollat på tv och bloggat, duschat och fräschat upp mig lite! Vi ska ge oss ut och GÅ till Andrés föräldrar och hoppas på att bli bjudna på bulle! =) Sen ska vi käka tacos. (jag är INTE sugen, men André har lääängtat så till att äta tacos, så OK DÅ! =)) Jag ska nog äta en sallad eller nåt istället!

E väl parlamentet på TV ikväll, så blir la att se på det! Hoppas det går nån bra film också.. Får se! Kanske rentav hyr män som hatar kvinnor! =)

Nu ska jag lägga upp Andrés mammas jeans innan vi går!

more later





Igår

Här kommer lite bilder från igår!

Hade på mig min nya fina mössa igår! haha! Ville ju inte blöta ner håret..

 

Kände mig extremt påpälsad! Men det var behövligt! Svinkallt ute!

 

Systrarna Babby och Hånny

 

Tacos hos Therese

 

MÄTT

 

HL och Malin i riktigt snygga t-shirts...

 

Therese och sin CD-samling.. Med bl.a. Gospel och county- samlingsskivor...

 

Malin och Alfred gjorde ett försök att bugga..

 

 

 

 


Nu drar jag!

Nu ska vi släcka ner och låsa! Bloggar imorgon igen!

Hoppas ni får en go kväll!! Det ska jag försöka ha! =)





Dagens...


Sammettröja: sydd av Sanna Kumlin. Leggins: Cassels. Boots: Skopunkten. Halsband: Hemmagjort/mammas gamla..

Såhär kommer jag se ut ikväll! E lite sena, men ska åka och handla nu och sen blir det TACOS! Sååååå Hungrig!!





091003

Igår blev det BARA att slappa! Kollade på Idol, somnade i Andrés knä och gick och la mig vid 11. Jobbat mellan 10 och 2 idag och nu e jag hos mamma och Malin och Frida kom precis hit. Ska slappa lite, sen ska jag sola, och vid halv 6 åker vi till bollebyggd och handlar taco- grejer och fortsätter sedan till Therese! Käkar tacos och förfestar. Sen spelar Marcus och Mikael kl 10!

Tror att det kommer bli mkt trevligt!


Berlocker

Blev 2 st nya berlocker som ni kan välja mellan när ni gör ert armband! Kolla in "säljes"- kategorin, och välj och vraka! De två nya berlockerna är såklart de 2 senast; 28 och 29.

Enjoy!


IDOL!

Vem mer än jag sitter bänkad ramför Idol???

och framför allt: VEM hejar ni på!

För mig är Tove en favvis iaf!!




Telefonförsäljare

Asså jag verkligen hatar när telefonförsäljare ringer! UUUUUSCH! Känner mig så himla obekväm, och oftast (om det inte är ngt speciellt dyrt) så nappar jag bara för att jag inte kan med att säga att jag inte vill ha ngt... De jobbar väl antagligen på provision, så det känns så elakt på ngt sätt...

MEN som är ju så jäkla påstridiga!!! Asså han typ pratade som om jag redan bestämt mig för att jag skulle nappa på hans erbjudande, men det hade jag inte... Men bara för att han gjorde det så gick jag med på det ändå! Asså man fattar ju att det är ett fulknep dom har men ÄNDÅ e man så dum att man nappar... Suck...

Denna gången gällde det dock BARA 58 kr i frakt (alltså inget för själva produkten). Men ändå... När jag sedan får grejerna så måste jag ringa inom 10 dagar annars kommer de att skicka mer grejer ihop med en faktura på 100 spänn... ÅÅÅÅ e så arg för att jag nappade! Fan.. MÅSTE verkligen ringa så FORT jag får grejerna!






091002

Vet att VISSA inte tycker att det är intressant för fem öre att se på mina "dagens", men det bryr jag mig inte om! Här har ni!


Tunika: Malins. Leggins: Cassels (!). Boots: Skopunkten. Stickad väst:HM. Halsband: hemmagjort.


Nya berlocker

Igår inna jag pkte till Hindås han jag packa upp ett paket med smyckegrejer! Däribland några nya berlocker som jag ska fota och lägga till under "säljes"! Håll utkik under dagen!!





Möra!

Nu sitter jag här på jobbet igen! Mamma åkte till USA imorse, och hon hade köket på jobbet denna veckan, så det fick bli jag som ersatte henne, och hjälpa till med frukosten! Så min dag hittills: Fixat frulle mellan 8 och 9. Käkat frulle och lyssnat på lite information från STCC mm, fram till 09.45. Sen plockade jag undan och städade i köket till strax efter 10... SEN kunde jag börja jobba! 2 timmar gick åt! Sjukt!

Nu ska jag kolla igenom min att-göra-lista, och få mkt gjort, så att jag med bra samvete kan åka hem kl halv 5, och SY och Pyssla! =)

more later






Planer

Oh! Kom på en grej jag MÅSTE göra imorgon (på tal om att INTE planera för mkt... ahha) Jag har köpt sammettyg som jag ska sy en liten kjol av!! DET ska jag göra! =)

NU ska jag sova!


Avskedsmiddag

Är hemma hos mamma och har: Lagat pannbiff och potatis mm. Gjort äpplepaj, kollat på idol och ätit maten och pajen, sen gjort 2 armband! Allt i sällskap med Mamma, och mina två systrar Emma och Malin! Dom köpte varsitt armband av mig och va med och pekade ut hur som ville ha det! Blev GÖRbra!!

Ska nog gå och lägga mig snart! Imorgon e de jobb hela dagen, sen mys på kvällen. Lördag är det jobb och sen ska vi (antagligen) på Marcus och Mikaels (VI2) sista spelning ihop! Sorgligt!! Tror det var i Borås..

Oj, nu planerar jag alldeles för mkt i förväg! Siktet nu är: Var på jobbet senast 8 imorgon och hämta frukostbröd på vägen!!

Ska borsta tänderna och byta om nu! ÅÅÅ va skönt det ska bli att krypa ner!! Bland det bästa som finns är nog att SOVA!!


Flashback...

Kollade igenom Malins seglar-album på facebook... Hittade bl.a. dessa två bilder, och alla dessa tankar: "amen höst och vinter är ju så mysigt ändå..." och "det ska bli ganska skönt att kunna ligga inne med tända ljus och te framför tv:n utan dåligt samvete" är som BORTBLÅSTA!


Jag och Malin I lysekil


Hela seglargänget minus kapten Johan... ÅÅÅ! Vill tillbaka!!!!!!!

LÄNGTAR NI TILL SOMMAREN?? Eller tycker ni att det ska bli skönt och mysigt med vinter??





Shop!

REMINDER:

Ni har väl inte glömt/missat att ni enkelt och billigt kan göra era egna armband här på min blogg??

Klicka på kategorin: SÄLJES, och välj kedja/berlocker till ett armband! Fri frakt och snabb leverans!

Hoppas ni hittar något ni gillar!





Like it a looot!


Elise Ryan på Nelly.se. 399Kr

Oh how i love the RYGG! Inte farligt pris heller!


091001 - dagens...


Kofta: Gina. Tröja: hm. Kjol: Gina. Stövlar: skopunkten.

Tröjan och kjolen är från förra året dock!


Shoppat

Har ju berättat vad jag köpte på Allum i måndags, men inte visat bilder.. här är bilder på ringen och örhängena iaf!


Ringen har jag haft varje dag sen jag köpte den! Älskar! Dock är örhängena lite väl stora och framför allt TUNGA, så dom tynger ner örsnibben haha! Men gillar dom ändå! =)


Besöksrekord!

Hade besöksrekord igår, och ändå var jag dålig på att blogga efter kl 2! SÅ jag e glaad! Inga jättehöga siffror vi snackar om, men ändå! En ökning är en ökning! =)

Dock har jag fortfarande bara EN prenumerant på bloglovin... (och det är jag själv).. ??

more later!


Bronsmedaljör!!

Japp! Ni ser rätt!! Kom TREA av 16 stycken!! Efter VD:n och Kristian! YIPPIIIE!!! Haha! andra gången jag står på pallen efter dom två! Känns bra! Man ska visa att TJEJER KAN!!!

Kvalade in 5:a och bästa tjej till finalen. Och väl i finalen susade jag förbi Mats några meter efter start (han e ganska tung). André startade 4:a, och snurrade i första kurvan så det var bara att köra förbi!! Sen höll jag min position i 5 varv till mål! Jag t.o.m Ökade avståndet mellan mig oxch de bakom hela loppet! Stolt!

Bildbevis:


Dålig uppdatering igår eftersom jag inte avr hemma förrän strax efter 22 igår.. Får ta ikapp det idag! =)


RSS 2.0