SKÅL


En av MÅÅÅNGA bilder tagna med självutläsaren när vi sitter till bords. Ville vara säker på att få minst en bra. Fick typ 10 bra.. Bätre det än ingen alls!

Fick ett tråkigt besked tidigare idag.. E bekant, inte nära bekant till mig, men nära bekant med mina nära har gått bort. 25 år gammal. Blir helt uppriven. Så fel. Kan inte ens sätta mig in i hur hans bröder och föräldrar måste känna. Usch. Får en massa tankar i huvudet... Tänk om det vart något av mina syskon..? Ska krama dom så hårt jag bara kan nästa gång jag ser de. Imorgon träffas vi ett gäng och pratar, tänker, minns och sörjer. Fy fan.



LIKES



Vill ha skorna, och muggen. Bilder hittade här

Har njutit av vädret, jobbat, och vart förkyld. Ruggigt snorig, men inte längre ont i halsen. VARFÖR ska man bli sjuk när man är ledig, och ännu värre: på midsommar!??!!? Don't get it. Iaf har jag totalignorerat förkyldningen sedan jag först kände av de (torsdags) Vägrar låta den förstöra de soliga sköna dagarna för mig! Igår blev det dock för mycket.. Efter 2 timmar i solen la jag mig i mammas soffa helt yr och sippade te... Ooops..

Idag väntar middag och mys med André. Imorgon blir det mys i stan med Malin förjt av ECLIPSE!!! YEEEEEEEY! Längtar som Saaaaaaaaaaatan!



CELEBRATING







I tisdags skulle vi klart fira Malin igen, då det var i tisdags hon faktiskt fyllde år.
Vi inledde met tårtkalas hemma hos henne i Krokslätt, för att sedan (5 tappra själva) förflytta oss med taxi till Avenyn och Lilla London. Där blev vi inte långvariga, utan bestämde oss (3 tappra själar) att bege oss till Berså. Där dansade vi (2 tappra själar) tills stängning, näst intill DÖDA av hunger.

Kvällens bästa kommentar: "Å, e de inte dansgolvets torraste (drygaste??) tjejer??? fan va dåligt ni dansade..." Låt oss säga att jag och Malin inte brydde oss om någon eller något när vi gick lös på dansgolvet med steg som "fågeln", "småfågeln", "beiga boys-steget", "brysselsteget", "löjliga bögar- dansen" etc etc.

GRYM kväll var det iaf!

Igår tog jag ut en välbehövlig semesterdag. Den spenderades i Malins lägenhet för att sätta ihop en tv-bänk, på Chez Amis för att äta pasta, på bio för att se "Dear John". Trevlig semesterdag TROTS att det inte blev att pressa vid havet.



SURPRISE


Fredagskvällen (Överraskningen för Malin i slottskogen) var MER än lyckad! Sjukt kul kväll! Bilderna har jag snott av Rebecca, men inom kort kommer jag lägga upp mina egna bilder me. Håll tillgodo!

Idag ska Malin firas ÄNNU en gång! Denna gång är det hon själv som tagit initiativet! Hon fyller just IDAG, och vi ska efter tårtkalas hos henne, vidare ut på stan. Tisdagsklubben! Imorogn har jag tagit en semesterdag, och kommer spendera den väl på en klippa vid havet. Dags att få lite färg nu känner jag..


WHITE PEARLS


Kort linne med fin dekoration! Kommer användas till jeansshorts med hög midja! 100:- på nellys outlet!

I fredags överraskades Malin genom att vi samlade ett gäng av hennes vänner, för vin och tårta  slottskogen. Hon trodde att jag, hon och Anna skulle dit, bara men när vi är framme sitter hela gänget där! Hon blev mycket överraskad och jättaglad! Lyckat!!
Efteråt blev det utgång. Superkul kväll!

Igår åkte vi till Borås för grillning och vin. Väldigt trevligt och GOD mat! Övernattade där, och idag åkte andré till jobbet, och jag till pappa. Nu sitter jag i spisrummet, kollar bloggar och lyssnar på matchen på radion. Ska bara slappna av idag. Så skönt att vara hos pappa och Mariann!



NUDE PINK


En nude/rosa klänning, öven denna köpt på Nellys outlet. Skön, snygg färg och härlig modell! Den invigdes i lördags på liseberg. Tror den kostade 150 pix.

Sitter och dricker proteinshake i soffan efter en löprunda... Fick ont i knät efter ca 4 km, så vi vek av 7,5:an som vi skulle springa och fortsatte på 5:an.. Blev ca 6 km. Höll bra fart tills dess att jag kännde av knät. Ska nog ta och kolla upp dedär.. Kan ju inte springa göteborgsvarvet om jag har ont i menisken! FAAAAAN!




YESTER- YESTER- YESTERDAYS



Blus: Zara
Byxor: Kappahl
Skärp: Nelly
Armband: Marknad och HM

I förrförrgår såg jag ut såhär.. Glömde visa er!

Nu e jag hemma från födelsedagsfirande av systers sambo, som fyler 28 idag! Grattis Martin! Nu ska jag dusha. Ni kan roa er med att titta på denna videon om ni vill. Jag låg dubbelvikt från början till slut. Roligaste på länge!!!



LIGHTEN UP







Tunika/klänning: Selected femme (Nelly)
Örhängen: HM
Guldring: Georg Jensen
Korsring: Second hand i LA
Armband: Forever 21

Här har ni iaf en lite bättre bild på ringen. In love! Tunikan/klänningen köpte jag på nellys outlet, och jag ÄLSKAR den. Sååå skönt material, och skön färg. MEN, har bara använt den 2 ggr och den börjar redan bli nopprig.. Men för 150 spänn kanske det är smällar man får ta..?

Nu ska jag jobba vidare och NJUTA av att det är sommar och sol, och jag är på bra humör!
(Ps. träningsvärken är om möjligt VÄRRE idag, och jag känner mig som en gammal tant)



LISEBERG







En hel eftermiddag på liseberg idag med André! Hade verkligen en SUUUUPERMYSIG och rolig dag!

Hämtade min älskade Georg Jensen ring från guldsmeden också! Nu sitter den som en smäck på min högerhand! Ska fota den och visa er. ÄLSKAR DEN!

Nu är fotbollen slut! Ska göra mig iordning och sova.. Har sjuklig träningsvärk i mage, rumpa och lår från gymmet igår. AJAJ.



COPY



ÄLSKAR, fullkomligt ÄLSKAR att Nelly gjort kopior på Scorett- klumpfötterna! Klart att originalet är strået vassare, men för 349:- kan man inte klaga! VILL HA!

Igår körde jag slut mina ben HELT på gymmet! Sjukt skönt! Cyklade och gjorde en väldans massa utfallssteg! Tränade magen också, och DET var inte igår vill jag lova... Nu är jag taggad på att komma igång på gymmet igen! Ska varva löpning med gymmet from now on! Kommer bli grymt!



BLUE


ÄLSKAR denna underbara blå färg! Hittade de på nelys outlet, men inte i min storlek... =( Fick helt enkelt beställa de för fullpris från hemsidan istället!

Nu ska vi åka till gymmet! Ska träna ben, mage och cykla en massor! När jag ska springa så mkt, måste jag träna mkt ben, så att jag bygger upp muskler runt omkrong mitt stackars knä.. Har int i min menisk serni! Men än så länge har det vart ok...

Imorgon blir det liseberg! (Skulle blivit idag, men annat kom ivägen) Ska vinna toblerone, åka balder och äta våffla!




NELLY OUTLET


Klänning från Vila, köpt på Nellys outlet i Borås. Hade den igår på bröllopet. LOVE it!

Nu har vi ätit et BRUTALT god middag! Kyckling, champinjoner, morötter, palsternacka och otatis grillat i ugn! SUKT gott blev det!

Nu sitter vi och kollar på fotboll och stör oss på de j*vla trumpeterna/tutorna! Får huvudvärk.... Men men. Ska iaf ta en kopp kaffe (!!) och kolla lite till.. Sen sova!




WEDDING






GRATTIS Maria och Andreas "Torsten"!! Bröllopet och dopet var hur vackert som helst!

Igår var jag alltså på bröllop kombinerat med dop, sen på Liseberg för femkamp, sen på Mi casa för Tapas, sen hos Fredrik för lite skitsnack och tv.

Idag kollar vi på VM hemma i soffan. Slapp dag!



FRANS





Jacka: Monki
Tröja/T-shirt/Tunika: Resteröds
Örhängen: Forever 21

Outfit från i fredags!

Fick ÄNTLIGEN bytt min fransjacka till en mindre storlek! Fick den i födelsedagspresent, och har bara inte blivit av att byta.. Men sista dagen var i onsdags (30 dagar efter köpet), och jag hade tur som fick tag på en i min storlek! Jackan invigdes idag och jag är JÄTTENÖJD med den! Tack mina syskon och mamma för den!




REUNION



Anton, Sara, Victor, Sannalie och Jocke  på Berså i Fredags! Hade en lite klassreunion..

Nu ska jag dra mig hemmåt, hämta ut paket på posten, laga mat, mysa ensam hemma fram till ca kl 21, då andré kommer hem från fotbollen. Ska måla naglar, kanske färga håret, lyssna på bra musik och bara ta hand om mig själv! "Kul" fredag tänker ni, men efter en hektisk vecka så är lugn och ro själv idag ngt jag verkligen behöver!

Hoppas ni får en kanonfredag!



CAN HE DO YOU THE THINGS THAT I USED TO


Blomman mamma fick av mig och syster på mors dag...Brist på intressant bloggmaterial.

Sprungit 5 Km just, och förbättrade min bästa tid med 3 minuter! Yey! Men det var seegt.. måste springa oftare.. Var en vecka sen sist! INTE OK!

Nu ska jag duscha, sen sova!

MÅSTE visa massa nya kläder jag införskaffat mig det sista, som jag glömt visa här på bloggen! Coming up!



TELL ME NOW BABY IS HE GOOD TO YOU



Lite detaljer från fredagens kläder!

Kavaj: JC
Linne: Monki
Jeansshorts: Bikbok
Skärp: Beyond retro


Dålig bloggning nu pga av blandade saker. Så e de bara!

Ska ut och springa med André nu, och sen blir det till att lägga mig tidigt. Trött nu för tiden... Fattar inte varför..?

Va på sjukhuset idag och bestämde att de skulle ta bort plattan jag har i armen, då den gör att jag har ont. Kommer göra det ngn gång i sommar; Jag hoppas så snart som möjligt!

Later



SPA







Lite bilder från vistelsen på stenugnsbaden i Stenugnsund Ondsag till Torsdag förra veckan.
Ibland är jag riiiiktigt nöjd med mitt jobb!!

Igår var jag helt DÖD hela dagen! Mellan lördag och söndag sov jag 3 timmar... Mellan söndag och måndag sov jag 5,5 timmar. Igår spenderade jag HELA eftermiddag i soffan med lite godis, och lite André... Och så gick jag och la mig kl 22. Behövdes! Idag är jag piggare och siktar på att springa en runda!



FLOWERS




Glömde visa dessa bilder från förra måndagen (Min födelsedag) på jobbet. Linnet är från monki, skjortan från Cubus, shortsen från Bikbok och skärpet från Gina tricot!



GRID GIRL


Jag och Sofia på Gridshowen i lördags!

När jag kom till STCC i GBG skulle jag precis gå in på området, då det kom fram en tjej och frågade om jag ville vara "Grid girl". Efter lite funderingar tackade jag ja! Fick hoppa i en dräkt (Bild), samt ta på mig keps, skärp och damasker och bege mig ut på banan med en skylt ihop med 20 andra tjejer!

Man kan ju säga att mina kollegor blev GANSKA förvånade när de såg mig på Grid showen klädd sån.. De hade förväntat sig att hitta mig på läktaren ihop med resten av företaget, men nej nej!

Slutade kl. 16.00, fick betalt, sen väntade en Utgång mellan 20.00 och 06.00 på morgonen... Va på Berså (klassåterträff), sen Push, där STCC:s efterfest hölls! Där var det jag, alla andra grid girls, förare och sponsorer.. KUL! Sedan, efter ett kort besök på Lilla london och Subway bar det av till Park Lane, där vi (Jag, sara, Roger (STCC- förare som jag känner lite sedan innan) och hans mekaniker fortsatte att festa tills stängning..

Sov hos Sara på Hisingen, och åkte buss till jobbet kl 10 på mogonen... INTE kul alls. Ville inget hellre än att ligga kvar.. Men men. Efter jobbet blev det pizza med älsklingen, sen godis och ostbågar och film..

En MINST sagt händelserik helg! Riktigt kul!



BBQ



Igår var en sköööön dag! Efter jobbet bytte jag om och åkte upp till sjön, där vi möttes ett stort gäng och spelade brännboll. När vi blev trötta grillade vi och satt och hade det skönt i kvälssolen!

I onsdags var vi föresten på stenugnsbaden! (Jag och några kollegor). Fick ansiktsbehandling bla! Skönt! Har lite bilder därifrån.. Visar sen!

Nu ska jag packa ihop och dra mig mot stan! Ska byta ringen jag fick i födelsedagspresent, samt äta middag och mysa med André!

Hoppas ni får en underbar kväll i solen och värmen!!



NO GOOD WITH FACES



Längesen jag knåpade ihop ett outfit- kollage! Här är iaf några från senaste tiden!

Någon favorit??

Idag ska vi (några på jobbet) åka till Stenugnsbaden och få en valfri behandling, middag och sedan övernattning. Ska bli sköööönt! Åker om ca 2-3 timmar, så tills dess ska jag jobba på!

Är för övrigt fortfarande grymt nöjd med min tid på 7,5:an igår. Skönt att det går åt rätt håll!! Kommer regera på GBG-varvet!


BACK



Sprang 7,5 km efter jobbet! SKööönt! Förbättrade min tid med 3 minuter me!

NU är jag redo att sova..

Ps. Längtar tillbaka till Usa och California... Nästa år så!!!



KLORIN


Sko till vänster: Rengjord med klorin.
Sko till höger: ICKE rengjord med klorin... Ett tips till er alla som har converse med vit sula.
Och skosnörena: Klorin i 10 minuter, sen diskmedel och GNUGGA. Klart! Helnöjd!

För er som missat det så fyllde jag alltså år igår. Närmare bestämt 21! Det firade jag med kaka på jobbet, följt av lite strosning på avenyn, följt av ett besök på Liseberg!
Dagen började ganska dåligt med värk i handleden (funderar på att kapa av skiten med en slö sax här och nu), tandvärk (visdomstand..) och illamående (pga. smärtan i handleden). Men alltsom dagen gick blev allt lite bättre. Den avslutades på bästa möjliga sätt: En tur i Balder på Liseberg!

Idag är det UNDERBART väder. Jag ska hem efter jobbet och springa en sväng! Annars inget planerat.



RSS 2.0