Klänning!



Hittade denna klänningen på Nelly.se.... Sjukt sugen på att köpa!!!

-babby

Bra början på dagen!

Tjopp! Nu e klockan halv 9, och jag har precis druckit upp mitt kaffe!!

Idag
Imorse åkte jag med André (Åkte hemifrån kl 6....) Så jag va på jobbet runt kvart i 7! Bytte om, och förberedde mig för att ge mig ut på ett motionspass! Planen va att gå till Hindåsgården, springa 2,5 Km och gå tillbaka. Började gå i raskt tempo, med Volbeat på hög volym i Ipoden, och kom på den smarta idén att gena genom skogen för att komma till Hindåsgården....... Hamnade lite fel, och kom till slut ut vid rotundan, och fick alltså gå över ett kalhygge för att gå på elljusspåret till slut. Väl där sprang jag runt hela varvet, och började nästan gensat känna av smärtan i mitt högra knä....... Som vanligt.... Struntade i det (eftersom jag kände på mig att jag skulle komma sent till jobbet om jag gick), fortsatte springa, och fortsatte även springa efter jag "gått i mål" och sprang nästan hela vägen tillbaka till jobbet....... Med undantag för branta uppförsbackar och vägkorsningar..... Va tillbaka på jobbet 2 minuter i 8 ungefär.. helt slut och KNALLröd i ansiktet.... Slängde mig in i duschen (m kallt vatten), kom ut ren å utmattad kl 08.09. Helt ok ändå! Hämtade kaffe, och satte mig vid datorn... Först nu börjar jag återfå min normala färg i ansiktet....


Fortfarande lite röd i fejan efter löpningen!

Efter jobbet åker vi till Allum och lämnar in min mobil på lagning, då högtalaren i telefonen e paj, och alla jag pratar med låter mekaniska.... Sen ska vi till Terräng i gbg och köpa riktigt kängor till mig som jag kan ha när vi e ute och campar! =) Ska för övrigt åka till Hunneberg med Amrtin och Cathrin helgen V.28! Då ska jag ha kängorna... =) Ska bli trevligt!!!! Nu ska jag fortsätta jobba!

Igår
Igår åkte jag från jobbet 20 i 5, och stannade till hos Andrés föräldrar, där även André va. Skulle bara säga hej och sen åka, men då hade Maivor gjort mat till oss! Stannade och åt spaghetti ocg köttfärs, och sedan åkte vi hem, bytte om och åkte till gymmet! Va klara där strax efter 8. JÄTTEskönt! Svettades som en gris bara för de va så varmt. De e gött tycker jag.. =) A, sen åkte vi upp till sjön och badade en snabbis, sen hem och duscha och kolla på U21 finalen! Missade lite i början, men gjorde inte så mkt.... Åt en rågmacka med lax, rtäkröra och alfa-alfa groddaR! MMMMM! Jag somnade i soffan kvart över 9.... helt slut! Gick och la mig vid 10 tror jag... Tror jag behövde sova... har kommit i säng sent ganska många dagar i rad nu det sista....


Min goda macka framför Matchen!

-babby

Tillbaka till verkligheten

JA, då sitter jag här på jobbet igen! Har vart ute och röjt i marknadsförrådet fram till nu (klockan e 20 i 12)... Lunch om 20 minuter! E vrålhungrig, så de får nog bli att käka innan jag går ut å går/plockar bär!

Sugen på ett litet dopp i sjön, men lite riskabelt att bada 2 dagar i rad i sjön, då jag inte tål sjövatten (tro det eller ej..!!!)... Kanske får bli ett lunchdopp imorgon istället!

Idag blir det gymmet efter jobbet! ska hem å käka, sen åker vi (jag och andré)! Kanske rent av kan åka direkt till sjön efter gymmet å tvätta av oss i sjön! Skulle vart gött... A, får se hur vi gör....

Nu e de bara 10 minuter till lunch!!! MMMM!!! Längtar!!!!

(Skriver mer sen maybe)

-babby

Underbar helg!

Jaaa, Vart ska man börja!! Tar det i kronologist ordning....:

Fredag
Efter jobbet åkte jag till stan, körede hem Pernilla till mölndal, åkte in till stan för att parkera på Heden..... HELT omöjligt! Helt sjukt mkt folk i stan, och bilar så klart.... Så jag fick köra tlll Focus, där jag då kunde stå till kl 00.00. Sedan GICK (!!) jag till Chez Amis i Vasa, där Larsa, André och larsas kompis Niklas satt å kollade på matchen! Jag va vrålhungrig så jag beställde en ceasarsallad... MMMMM va god!!!  Satt kvar där till ca 22.30. Då drog vi till avenyn och mötte Per och Peter på Rose and Crown. André mfl gick till Ferellis, och jag gick med Peter hem till marcus och kollade in hans nya lägenhet!! Inte inredd prdentligt, och golvet va nylackat så de va lite rörigt, men JÄTTEFIN lägenhet annars!!! Sen drog jag kl 23.30, och hämtade upp Larsa och André på Ferellis, och sen gick vi till bilen å åkte hem. Go kväll!! Synd dock at Sverige (efter MKT bra insats) förlorade på straffar...... 


Lars, Niklas och André på Chez Amis

Lördag
Upp tidigt och städade Aspen, åkte hem och gjorde frulle till André (som fortfarande sov när jag kom hem).. Efter vi ätit åke vi till Kinna å handlade lite vin mm. JAG handlade för övrigt, första gången någonsin! Har ändå vart 20 i 4 veckor..... =) Sen åkte vi hem å kylde grejerna... Sen bar det av till en mysig liten strand i Hyssna! Solade och gottade oss i 2 timmar, sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för att åka till Borås till Martin och Cathrin! André trodde vi skulle hem till ett annat par: Richard och Emilia, MEN ack så fel han hade! Martin hade lurat honom och istället slutade vi upp hemma hos Martin och Cathrin i deras nya hus (bott där i 2 veckor)!! Jag har vetat om det sedan Valborg, men Martin ville inte säga ngt till André, och han blev minst sagt chockad!!! JÄTTEfint hus dessutom!! Helt nybyggt, och GRYM utsikt!! 
Där åt vi middag (grillat) och drack Breezer, rödvin och baileys! Mmmmm... Va 8 Pers sammanlagt.... I säng kl 01.20.....


Va tvungen att föreviga första gången på systemet! =)


Blek och go på stranden


Värdparet: Martin och Cathrin


Utsikt från Martins och Cathrins balkong.....


Iris och pappa Richard


Calle och Carro va inte beredda på fotografering... =)


Therese och André


SÖTA Iris!!!

Söndag
Upp kl 10.30! Käkade frulle på balkongen/altanen, och åkte hem för att åka vidare till en strand i Torestorp där vi blev liggandes i 2 timmar! SKÖNT! Sen åkte vi å handlade, lagade mat (tacos) och sedan hade vi tänkt att vi skulle ut med båten ocvh fiska! (klockan va 18.00) Vi åkte upp till Andrés föräldrar för att hämta hans fiskespön, men och då upptäcker vi att Andrés bror och pappa åkt till båten strax innan vi kom, så det kunde vi glömma..... Istället fick vi leta mask, ta med oss metspön och ställa oss på bryggan å meta... Det va INTE fy skam! Helt underbart väder, kvällssol, med en temp på strax under 30 grader.... Tog med oss jordgubbar och mjölk upp me! Och kaffe såklart! Gottigt! Träffade Dojan, som va ute i båt å fiskade. Vid halv 9 kom han in till bryggan, och vi badade, sen åkte jag och andré hem, med endast två aborrar (som Dojan fiskat upp.... Vi fick med andra ord inte en enda som va ätbar...) Gav aborrarna till Andrés mamma, åkte hem och satte oss och spelade kort på balkongen! Myspys!!! Nu sitter jag fortfarnde på balkongen, medan andré har gått och lagt sig... Är (trots att klockan är kvart i 12) Hela 20 grader ute!!!!! Helt sjukt gött!! 


Cathrin och Martin äter frukost


1. André äter en "återställare" på donken
2. Mjukglass m. kolasås... Min efterrätt efter frukosten!


André hjälpter till med matlagningen... =) Champinjoner och taco- färs


Jordgubbar m. mjölk vid sjön!


1. En liten aborre, som en kort stund fick se dagsljuset, innan den blev isläppt igen...
2. André fiskar
3. Dojan



Sen blev det kortspel och lite chips på balkongen!


Nu ska jag iaf gå och lägga mig brevid andré och sova GOTT!! Imorgon hägrar jobb och lunchpromenad med blåbärsplockning!! =)

Natti natti!!

-babby

den dagliga lunchprommisen...

Jaaa, lunchprommisen idag var mättsam så att säga. Kom tillbaka till kontoret liiite för sent, för jag fastnade i smultronbuskarna....  Dom e luriga dom där.... Va nästan mätt när jag kom tillbaka... =) Men GOTT va de!!!



Smultronbuskar på hemligt smultronställe.... =)


ÄLSKA HINDÅS!

-babby

Mätt som en.....

Ja, då har man tryckt i sig 2 mackor med ost och skinka och grönsaker! VA hos tandläkaren imorse, så jag fick inte äta inan kl 9, och passande nog bjuder ju jobbet på frulle på fredgar kl 9!! =) Tog 2 hela mackor å en koppa kaffe! Så nu e jag mätt!

Igår blev det solning en timme efter jobbet på mammas altan, sen tvättade jag min lille bil litegrann, och sen bar det av ner till lestrups! Där blev det, efter montering av grill, 21.00 dags för mat! Hade inte ätit mer än en knäckemacka sedan lunch! Va DÖhungrig! Men gott blev de! Lax, coleslaw och grekist salald! Mmmm!!

Sen åkta jag hem runt halv 11, och satt lite å drac mineralvatten å bara njöt av att de fortfarande va varmt ute, på balkongen med André (som fick lov att sluta lite tidigare igår, så han va hemma när jag kom hem...) Riktigt skönt och mysigt! Sen blev det sängen kl 00.00 ungefär...

Idag väntar Sverigematch, antagligen på en uteservering i stan (Larsas idé, och André hakade på.. (!!!!)) Trevlig!! MEn imorgon ska vi städa aspen tidigt har vi sagt, för att kunna utnyttja soltimmarna till max!!

Nu ska jag ringa bulken!


Ny fin motorhuv!! OCH ren bil!


Malin och hennes arbetskamrats hund: Wille!


Ellinor bevakar medan Jonas och Lars monterar grill...


1. Lars lagar god mat!
2. Tillbehör till vår efterrätt.... (som jag och Malin inte hann smaka...)



Malin fotar Wille

-babby

Operation eller inte...?

Idag:
Ja, då va man på jobbet då!! Vart på sjukhuset idag, och träffat min läkare! Han konstaterade att ledbandet släppt IGEN och han måste operera om det skall bli bra. Dock sa han att jag får bestämma om jag vill bli opererad eller inte. Med tanke på att det i så fall skulle bli min fjärde operation på handleden, sa han att han förstår om jag inte orkar genomgå en till... Så rent teoretiskt KAN jag välja att inte opereras... Dock finns det då risk att jag sliter ut leden, och måste operera när jag blir äldre.... Frågan är vilket jag skall göra.....? Svårt!! Om jag opererar inom ca ett år, så kommer min första läkare (Eithor, som är jätteduktig och erfaren) vara med vid operationen. Väntar jag längre kommer han antagligen inte kunna vara me... (han är 68 år...) MEN opererar jag nu, så kommer de laga handleden med hjälp av en sena, och bygga upp ett "fejk- ledband"... Väntar jag tills leden slits ut så kommer jag få operera in ebn konstgjort led (typ som ett gångjärn), och det är tydligen den bästa metoden att få det riktigt bra och stabilt..... Gud va jobbigt... Får fundera på saken....

Underbart väder idag också! Åt t.o.m frulle på balkongen hemma, utan att frysa, trots att balkongen ligger i skugga på förmiddagen!! =)

Gårdagen:
Riktigt skön dag igår me! Fick lite panik över att jag inte hade något att göra, när vi bestämde att vi inte skulle åka till Ullared.. Åkte till mamma och solade i 1 timma, sen åkte jag hem och åkte direkt till gymmet! SKÖNT! Sen åkte jag hem och fixade iordning hemma, sorterade tvätt, satte på musik, lagade mat, duschade, packade in håret ETC! RIKTIGT skönt att bara vara hemma! Va extremt längesen faktiskt! De e underskatat har jag kommit på... Dock kan jag ju typ inte sola hemma (blir nog randig om jag lägger mig på balkongen.... =)) Men satt t.o.m ute på balkongen igår efter att solen gått ner bakom taket i bikini, och bara njöt av att det va varmt! Känndes nästan som man va utomlands! HELT UNDERBART!!

Ska sms:a Hellis nu å kolla om hon e sugen på Ullared idag! =)

12.53. Nu har jag käkat lunch, kassler, stekt lök & stekt potatis! Gott! Sen blev det ett halv äpple också! mmm! Satt ute hela lunchen, ch solade i sammanlagt 45 minuter! Hoppas det gav ngt resultat! =)

Sms:ade Helena, och hon va vid havet, och skulle fira sin faster ikväll som fyller år... Malin vill bara följa med om Helena följer med, så antar att det inte blir ngt! Ska kolla med Malin för säkerhets skull, men antar att hon inte vill...

more to come!


All denna mat lagade jag igår kväll!


Kaffe på sjukhuset imorse.... jättegott!

-
Solar på altanen!

-babby

Grattis Helena!!!!!!!!!!!

Grattis Hellis till körkortet! Härligt jobbat! =) (hoppas jag bara hon e sugen på att köra till Ullared i eftermiddag.... =) Har faktiskt lovat henne att bjuda på maten... =))

Va ute och gick på lunchen! I 40 minuter närmare bestämt! Underbart!! Hittade Blåbär och Smultron!!!!!!!!!!! SOM jag har längtat efter dessa bär!! Nu kommer jag ägna varje dag åt att plocka och äta bär resten av sommaren! (nästan...) Efter prommisen blev det en mealbar och ett glas vatten... orkade INTE laga mat igår, va som bekant vääldigt trött efter matchen...


Promenerade förbi 2 hästar...


Blåbär (årets första) och smultron! Gooott!!!

-babby

Det som är funnet......

Förklaring till rubriken: Va hemma hos mamma å skulle ha nåt i garaget. Hittade en påse med kläder som malin skulle, eller som hon iaf funderade på att slänga.... Jag tog halva innehållet i påsen (då det var fina grejer!) och tog med det hem...... Så idag har jag på mig ett utav linnerna jag tog... (se bild...)

Iaf. Igår åkte jag som bekant in till stan efter jobbet. Mötte Malin i Johannseberg, där jag även mötte (till min förvåning) Peter och Per! Sen givk vi och åt på JohanneBar. Blev en jättegod ceasarsallad med kyckling och bacon (dock lite för lite kyckling och bacon för min smak.....) Sen körde jag och Malin och parkerade bilarna lite "närmare" lägenheten...... Typ 15 minuter längre BORT än vi stog innan.... Men men. Tittade på lägenheten, jättemysig! Öppen spis å allt, jättebra läge, men som Malin säger: lite överpris...

Sen gick vi hem till Peter i 10 minuter, sen åkta jag hemmåt! Stannade till hos Mats och bytte motorhuv!! Nu kommer ingen känna igen min bil när de möter mig längre! Min motorhuv är numera HEL! =) Och INTE krockad och rostig! =) Jättefin!

Sen åkte jag hem, handlade mat, va hemm 5 minuter innan matchen började. Sen kom Natalie 10 i 9, och vi åt jordgubbar å kollade på matchen! Riktigt trevligt! =) Sen va de sängdags kl kvart över 11! Trött imorse.....

Idag (om Helena e på bra humör efter lunch (!!)) Ska jag och hon åka till Ullared efter jobbet! Ska vara i Skene hos tandläkarn kl halv 5, sen bär det av raka vägen! Ska bli kul!! (om det nu blir av dvs..) 

 
Per på JohanneBar


Peter på JohanneBar


Malin på JohanneBar


Jag


Funnet i garaget!

-babby


Fortsatt go dag!

Fortfarande helt underbart väder!! Har solat båda rasterna på altan, och gick upp till OK på lunchen och köpte mig en liten glassajävel.... =) Som jag för övrigt kan rekomendera! Jättegod!!


Solero med maaassa bär! Asgod!

-babby

Sommar och sol!!!

Hallong!!! Nu börjar de likna nåt! Sol och varmt redan kl 8!! UNDERBART!! Längtar såååå till semester! Och inte minst till v. 29 och segling!!! =)=)

Igår ble de till att åka in till stan direkt efter jobbet, parkera på Heden, där jag mötte malin, sen gick vi å köpte ännu en födelsedagspresent till henne, (ett par jens), och sedan gick vi till Bältespännarparken, och satte oss i ett öltält och käkade pastasallad!
Sen kom Marcus, Peter och Per, och till slut även Helena! =) Mysigt och trevligt! Satt där å lyssna på bandet som spelade på scen, och tjöta. Sen körde vi hem Per till Krokslätt och begav oss av hemmåt!

Väl hemma packade jag upp mina grejer som legat nerpackade sedan helgen, och dushade å sen BUMS i säng! La mig halv 12, och är MKT trött idag.....

Kom på nu på morgonen att jag inte sms:ade Ia igår... Tog upp mobilen i stan och skulle skriva ett sms, men då hade jag fått ett sms av Victor, så jg glömde helt av det jag skulel skriva..... =(=( IIlllllla! Skrev iaf grattis på bloggen, och ska sms:a nu istället! =) (Hoppas hon inte blir skarp.....) =)

Precis ätit en morot, och dricker nu kaffe. Sen e de "back to work!" Bara till att skita så länge hängslena håller!!!! (Som Sonny sa....)


Malin åt födelsedagsmat i bältespännarparken




Ett par örhängen Malin fick av mig i present..


Per va där, och glad!


Peter å ölen...


Söt- Helena va på plats också!


Och Mackan satt och njöt i solen... Tummen upp!

Grattis IA!!!

Herregud, höll nästan på att glömma min kära Kusin som också fyller år idag!!! Grattis Ia! (tack, malin för påminnelsen! =))

Lägger upp lite bilder från min härliga 3- promenad!


Skidvägen




Här lärde jag mig cykla när jag va liten! =) Vårt gamla hus till vänster....


- babby

Grattis MALIN!!!

Vill inleda med att gratulera min fantastiska syster Malin på sin 24- års dag! Grattis grattis!!
Ser fram emot våran fika/middag i stan sen! =)

Jaaaa, vart ska jag börja... Efter jag skrivit inlägget i lördags, bestämde jag mig för att jag INTE ville åka emd André ner till Varberg. Kännde att jag antagligen inte skulle ha så himla roligt, eftersom jag inte kännde någon (utom André och Larsa), och dessutom hade vi ingenstans att vara eller sova... Helst av allt ville jag gå ut i GBG med Malin mfl. Men Malin hade gjort klart för mig att hon INTE tänkte gå ut! Hon va dödstrött från Fredagen, och hon va så hes att hon lät som en man när hon pratade.... I vilket fall som helst åkte jag hem till mamma... Tänkte att jag kan väl käka midsommarmat och dricka vin där, så får vi se om någon känner för å gå ut...!

Till slut ringer Malin, på väg hem från Smögen, och säger att Marcus hade frågat om hon ville komma in till stan! Hon hade sagt att jag också va sugen, så hon sa att jag och hon skulle komm!!!!! =)=)=) jag bytte om illa kvickt, sminkade mig etc. Sen kom Malin, dushade, sen åkte vi vid 10- 11 tiden! Göött! Mötte Mackan, Per, Peter å massa fler på Ferellis, och sedan drog vi vidare till Rose and crown. Där tyckte gubbarna att de va för dött, så de ville gå in på nivå istället... Malin, Peter och 2 till bestämde sig då för att dra sig hemmåt. Och Malin sa att jag skulle ringa när jag ville åka hem, så kom hon och hämtade mig.... Gick med resterande folk (bla. Per och Marcus) in på Valand (då Nivå va smockat) och va där i ngn timma. Sen blev det til att sova på Peters soffa/golv, då Malin inte orkade köra.... =)

Min PANIK över att sitta hemma BÅDE midsommarafton och midsommardagen var förgäves med andra ord! Kännde att botten va nådd när jag satt hemma hos mamma och åt jordgubbar och kollade på en film med Harrison Ford...... Men allt löste sig ju till slut till det bästa!

Igår va de kalas hos mormor! Mormor fyllde 81 igår, och Malin fyller 24 idag, så dom slog sig samman och bjöd hem släkten till Rya! Trevligt trevligt! Stannade där till halv 6!!! (va där kl 2) Sen åkte jag med malin till mamma, och vi kollade på vänner och drack Te! Sen bar det av hemmåt kl 9, och bums i säng.... Skulle solat solarie idag innan jobbet, men av ngn anledning vaknade jag 20 minuter för sent, så det var bara att klä på mig och åka till jobbet istället... Jaja.. Ska tydligen vara bra väder hela veckan, så hoppas jag kan få liiiite färg iaf! =)

Nu ska här jobbas!

(Hade bara 2 bilder som va värda att lägga upp från mobilen... Malin har helgens bilder på sin dator.....
Kommer kanske senare!)



Här är födelsedagsbarnet! (Togs efter Sofias student i slutet av Maj!)



"Utsikt" från balkongen söndag morgon! Gött väder! men det varade dock bara i någon timma....


Såhär ser jag ut idag! Köpte linnet från Rowells.. E lite stort och väldigt kort med dock VÄLDIGT somrigt! =)


Här har vi min lilla pingvin som tittar fram i byxkanten, och mina nya skor! Ganska goa faktiskt....

-babby

Midsommardag!

Kort om Torsdagen: Försov mig som bekant, sedan jobbade jag och Malin med att städa lagret till kl 22.00. Va helt SLUT efter städningen... Va till och med tvungna att lämna lite som mamma fick städa klart igår, för vi orkade helt enkelt inte......

Ja, då va de midsommardagen, och dags att ta sig i kragen och ge sig ut på krogen eller på nån fest. André säger att "ingen går ut på midsommarafton, alla går ut på midsommardagen"........ Aaaa.... Kan jag nog inte riktigt hålla med om iofs... Igår vaknade jag vid 10, gick upp å käka, sen åkte jag och köpte födelsedagspresent till Malin i Kinna! =) Hon ska få ngt mer, men ska ge en del på söndag på kalaset, och en del på måndagen hade jag tänkt mig.....
Sen kom jag hem å så åkte jag och André upp till Lundsberg (där andrés föräldrar bor, i Skene), å så kollade vi på matchen där. JÄVLA SKIT att Sverige förlorade....!! Aja.. Drack kaffe där, sen åkte vi hem å åt riktig midsommarmat! Mumma! Kolla bilderna nedanför sen...

Gick å la mg kl 00.00... Fick sms av Alex, som tyckte att jag va: "so out of control. And so out of style." (bokstavligen skrev han så.....) MAlin va i smögen, va ute å hade kul, Natalie likaså.... Känndes som jag va den ENDA som INTE va ute!  Aja. Hoppas de händer nåt kul idag, så jag kan ta igen det som INTE hände igår.... =)

Nu har vi käkat frulle, druckit kaffe, och jag väntar på att André ska ringa Larsa (som han skulle gjort kl 12, för 50 minutersedan) så jag kan få reda på vad som händer idag...

BTW så fungerar inte internet på min bärbara! Skit också! Hatar när sånt inte fungerar som de ska! Martin va här för ett tag sen å såg till att vårat nätverk blev skyddat (tidigare va de öppet för alla), och efter de så har det krånglat på andrés bärbara, men min har funkat.. Men igår funkade inte min heller.... Jobbigt sånt där.... Hoppas de löser sig. I värsta fall får vi ha oskyddat.. De e bara gamlingar som bor här runt omkring endå, så dom surfar nog inte så mkt.... =)=)

Nu ska jag tjöta på Andr+e om att ringa Larsa! More later.....

Hoppas ni får en go midsommardag nu allihopa! Och kom ihåg vad André säger: Man ska gå ut på midsommardagen INTE midsommarafton! Så, för er som va ute igår, de e bara å ta sig i kragen och gå ut idag också!!! =)

     
1: Dricker kaffe liggandes på rasten när vi städade i torsdags....
2: Malin ute på altanen på rasten
3: Jag ute på altan på rasten...
4: Malin på våran kära lilla städmaskin!



Midsommarmat!


Förskpotatis kokad i dill, Gräddfil med gräslök, Vitlökssill och nyskalade räkor! Gooott!!!

-babby

Ingen bra dag att försova sig!

Nu e de lunch, men jag åt frukost för en timmesen, så jag e inte såååå hungrig..... Vaknade av att André ringde mig (för 40:e gången) Kl kvart över 9 imorse..... Skulle åkt kl 7.30! Oooops! Behövde nog sova ut! =)
När jag kollade på mobilen, så hade jag missade samtal från 5 olika personer på jobbet... Va lite smågrejer (!!!) som inte riktigt funkade när jag inte va där.... Folk fick improvisera, men allt löste sig till slut! =)
Gick upp och åt frukost kvart i 11! Sen drack jag kaffe, så jag blev asmätt! Ska nog jobba på lunchen och käka senare, eller så går jag ut och går nu, och käkar lite när jag kommer tillbaka! Då kanske jag har blivit lite hungrig!

Igår grillade vi vid sjön! Jättemysigt! Grillade kyckling å champisar som jag skrev igår..... Och så hade vi inte med oss ngt godis heller, så jag åt ganska nyttigt igår...... =)

Idag ska jag och Malin städa lagret på Aspen. Vi kommer inte hinna göra det i helgen , så vi passar på att göra det idag.... Gött å ha det gjort! Hon kommer halv 5, så käkar vi middag, sen städar vi.

Malin ska ha Kalas på söndag (hon OCH mormor) och jag måste ju köpa en present! På väg hem från jobbet igår, stannade jag på Mejeriet i Hyssna. De har grymt fina klänningar där! Hittade ingen till Malin, för de snygga klänningarna de hade va där på "prov" (provkollektioner) så alla klänningar va i storlek S, och va ganska små. Hittade dock en klänning som va grymt fin, men den tog jag själv! =)

Nu e klockan 7 minuter över 16, och Malin kommer snart! Då ska vi äta litegrann, och sen e de städning som gäller. VÄLDIGT osugen, men de måste ju göras! Skulle allra helst bara åkt å shoppat och/eller fikat... Med Malin då ev. Kanske jag skulle hitta present till henne också! =) Men men. Jobbet först som jag brukar säga! haha!



-babby


Larsa fixar fiskespö!


Larsa andré och Dojan har fixat elden....


Sen kom Martin, och såg munter ut när han eldade pinne.....


Här är min nya fina klänning! Hoppas det händer nåt kul på midsommar så jag kan använda den....=) Ps. notera de vita tubsockarna......


Passar på att göra lite reklam för våra "nya" kepsar....
Dessa sitter jag och packar och skickar ut till de kunder som vill vara med och tävla i våran bytbensin- tävling!


Grill, gym och Haga Bullen.......

Idag ska vi grilla kyckling vid sjön i Skene! Lääängtar!! Har marinerat kycklingfiléer, och köpt chaminjoner som vi ska grilla! De blir ett helt gäng! Jag, André, Larsa, Dojan (tror jag), och några fler som jag inte vet vilka de e .... Ska vara där vid 6 ca.!
Päivis dotter, Pernilla är här och hjälper mig på jobbet idag. Hon sitter vid Martins kontor och stansar adresser, så vi kan få skickat ut de jävla kepsarna nån gång!! Förstår inte hur de/vi tänkte när vi bestämde att jag skulle ha hand om denna kampanjen. No chans in hell att jag skulle hunnit med detta ensam!

Igår tränade jag på gymmet IGEN! =) 2 dagar i rad! Såååååå himla skönt att komma igång! Ska fortsätta såhär.. Har jag inget speciellt planerat efter jobbet så blir de å åka te gymmet! Upptäckte "flowin"- mattan igår me! GRYMT bra!!! Googla skiten om ni inte vet va de e... Cyklade först 20 minuter, sen va jag på flowin-mattan i typ 40 minuter, sen cyklade jag lite till å sen va de lite streching... Rikting skönt! Sen stannade jag på MM för å köpa bananer, och kom ut där ifrån 600 spänn fattigare, och 2 knökfulla kassar med mat rikare... Va på schoppinghumör serni... =)

Igår va de, som jag skrev igår, sommarlunch på jobbet! Glömde helt av att nämna vart vi beställt den GIDA maten av! Vi hade nämligen köpt den på Haga Bullen i Landvetter! Jag vill egentligen bara berömma Haga Bullen för JÄTTEGOD mat, och JÄTTEGOD tårta! Kan verkligen rekomendera andra att beställa fest-mat etc därifrån! Blev dessutom massor med mat över, så det gjorde inte så mkt att jag glömde min lunch idag igen.....................

Nu ska jag kolla hur de går för Pernilla, sen ska jag slutföra ett special project som jag hjälpt Claes med!

Läängtar till frullen!

-babby


Va bara tvungen att lägga upp denna bilden på min älskling! =) Tagen tidigt i våras!

Hagel i Juni.........?

De haglar ta mig fan! Å de e midsommar om bara några dagar! De e helt sjukt.. Blir nästan lite rädd.....

Nu e klockan strax 15.00 och jag har egentligen fika nu... Men för de första så hinner jag inte ta fika, och för det andra så känns det onödigt.. Vill varken ha kaffe eller nåt å äta, för jag e asmätt från sommarlunchen vi fick från jobbet.... Rostbiff, Potatissallad, pastasallad, kycklinglår, kall sås, vitt bröd..... MMMMMMM va gott de va! Å sen jordgubbstårta till efterätt!! Åt väl lite för mkt som vanligt, men ska ju iaf till gymmet sen, så de känns inte så förjävligt...
Däremot känns det fortfarande förjävligt att min handled antagligen e paj.... Ringde sjukhuset och bokade en tid med min läkare nästa torsdag kl 9.30.... Mkt spännande att se vad han har att säga......

Nu ska jag jobba lite, och så ska jag gå ut i produktion och hälsa på min älskling! =)

-babby


Syns kanske inte så tydligt, men det haglar faktiskt!!!


Även här: Hagel och spöregn!!!

Handledshelvete!

Fan också.... Kände att jag hade ont i handleden igår efter jobbet... Tänkte att det var att jag överansträngt den, och tänkte inte mer på det. Sen, efter gymmet, gjorde jag testet: höll still handen med högerhanden, samtidigt som jag försöker vrida handleden, för att se om "knölen" sitter fast eller inte. Det gjorde den INTE! Jag kunde röra på den så som jag kunde innan operationen.... Detta innebär antagligen att jag kommer få operera min jävla helvetes handkled en FJÄRDE gång!!! FAAAN!
E helt uppgiven. Varför kan den inte bara bli bra!?!?!??! Min läkare har sagt att ALLA han opererat för samma sak förutom, en endaste, har rehabliliterats bra, och inte fått några som helst problem.... (den stackare som hade fått problem hade tydligen burit en tvättmaskin 4 månader efter operationen.... smart....) OCH så har vi mig då!!!! På mig har de misslyckats 2 gånger med samma operaion! VARFÖÖÖÖÖÖR?!?!?!??!??!?!?

Nu ska jag upp och äta frukost... Bara druckit en kopp kaffe idag. E ashungrig... Sen ska jag in och läsa malins blogg!


Nu har jag oooont i handleden!
Ärret har inte ens hunnit ljusna!!! Helvete!


Insidan av handleden har blivit sådär blå igen som den va innan operationen....

-babby

Fortfarande Måndag....

Tjabbalabba igen....

Nu är klockan 15.18 och jag sitter återigen på mitt kontor. Har sprungit runt å grejjat ganska mkt idag.... Ska ut till marknadsförrådet om 2 minuter igen och röja!
Min lunch blev lite improviserad.... Jag gick en promenad på ca 15 minuter, sedan såg jag fram emot min gooooda gryta! MEN då upptäcker jag att jag endast tagit med mig sallad, tomater och en avokado! Glömt köttet!!! Faan! Så de fick bli sallad med pesto, och en macka med avokado..... Åååååå.. Jag som ville ha fläskfilé.... Får väl äta det när jag komemr hem...

Efter jobbet ska jag och André åka till gymmet! Riktigt längesen jag va där, och ännu mer längesen jag och André va där ihop! Ska bli riktigt kul! =) Hade tänkt att verkligen komma igång med träningen nu när den värsta ruschen på jobbet e hyfsat över... Ska iaf träna 2 ggr i veckan minst, OCH springa på lunchen ca 2 ggr/vecka... DÅ e jag nöjd! =)

Nu ska jag jobba!

Christine, Jens, Margret och Ola sitter och solar oss på frukost- rasten..
Christine, jens Maggan och Ola solar sig på frukost-rasten!

-babby

Första blogginlägget!

Tja!

Sitter på kontoret nu å facebook- chattar lite med Malin (syrran)! Har precis druckit upp mitt kaffe ur min nya fina Linda- mugg som jag fick på bad-taste festen i lördags! Den funkar bra! =) Malin fick en likadan (fast det stog Malin på...), undra om hon tagit med sig den till sitt jobb....????
Festen i lördags blev extremt lyckad!!! Inget som gick dåligt alls! Alla utom typ 2 va utklädda och hade följt temat mkt bra! Vill ge en eloge till alla som kom och va så himla fula! Bra jobbat!
Nu e de en timmes jobb kvar, sen e de lunch! Får nog bli en liten prommenad i det fina vädret inann jag äter. Är inte så hungrig.... Däremot har jag gooood mat med mig idag! Fläskfilégryta med karl-johan svamp- creme fraiche och timjan! Mumma!

Nu ska jag fixa lite DK- papper, och så ska jag försöka klura ut hur man fixar in bilder till bloggen! =)

Bye bye!

Här kommer lite olika bilder! Först från Bad- taste festen!


I Provrummet på Myrorna- järntorget
Mina byxor till festen, i provrummet på myrorna- järntorget

Ett par Byxor jag provade på myrorna på järntorget inför festen....
Ett annat par byxor jag provade.. Valde dock de gröna.....

Denna bilden tog vi strax innan att folk kom....
Jag och Malin innan folket kom!

Emma- Crew! Innan gästerna kom!
Storasyster Emma posar innan gästerna kommer!

Jag, Malin, Tony och Hubbe va me på AW:s After Work å bowlade! Riktigt bra kort på Stekarna å brudarna! (som vi kallas)
Mitt skrivbordsunderlägg för tillfället! Tony, Malin, jag och Hubbe på After work med AW!

-babby


RSS 2.0