MIDSOMMARDAGENMidsommardagen var en väldigt mysig dag. Jag och André vaknade hos mamma i Kallebäck. Tog oss ner till stan för brunch, men allt var stängt så vi landade på McDonalds till slut. Därefter åkte vi till näset med en låda jordgubbar. Åt därefter lunch på Spice. Gott! Åkte därefter och kikade på den fina utsikten vid deljön. Väl hemma kollade vi på film! Helmysig dag! 

NICE AND NICE STUFFBild 1: Pimpade mina naglar med lite små nageldekorationer jag hittade hemma i lådan. Ljusrosa och fint!
Bild 2: Tog denna bilden igår när vi grillade vid sjön i solnedgången. Mmm. Äntligen lite sommarväder!
Bild 3: Jag och André på midsommardagsmorgonen. Lagom pigga.
Bild 4: Bild från min morgonpromenad imorse. Grönt och fint!


Imorse bokade jag en resa till Nice! På Fredag åker jag och Sara till hennes pappas lägenhet i Nice, och på lördag kommer hennes pappa också dit. Sara stannar till Tisdag, jag till Onsdag och Saras pappa e kvar till lördagen.
Ska bli grymt kul att hänga med Sara lite! Längesedan! Och vilken plats är väl bättre att bara umgås om inte Nice? Mysiga kaféer, fin och lång strandpromenad, trevliga restauranger och vinbarer, sol och en finfin shoppinggata. Kommer bli hur bra som helst!


DIP DYE - DIY
För ett bra tag sedan fyndade jag ett par baggy levisjeans på Erikshjälpen för ca 70-80:-
I förrgår kom jag på den briljanta idén att dip dye:a de! Sagt och gjort. Lite klorin+ lite vatten i en hink. Gummiband på byxbenen där jag ville gränsen mellan blekt och blått skulle vara, och i med nedre delen i hinken.
Lät ligga under natten och petade runt litegrann, för att få lite mindre fläckar blått kvar.
Tvättade i maskin sedan och: TADA!

Idag har jag pimpat de ytterligare. Tyckde de var för "fina" och oslitna i färgen ovanför knäna, så jag skvätte ner de lite med klorin idag. Håller tummarna att det blir bra!

Fixar en bild på hela brallorna sedan när de är klara. Om jag blir nöjd dvs. :-)


BEIGEEfter önskemål. Här är min beiga fuskskinnjacka på! Funderar på att sälja... Någon som vill köpa?

SINCE WE LAST SPOKE
Västra Nedsjön, Hindås en tidig morgon.


Jag går ca 8km om dagen innan frukost.


Har köpt en helt fantastisk mockajacka på Erikshjälpen som ni vet, och nu har jag tagit ut axelvaddarna, vilket gör den ännu mer älskvärd.


Har vart på fest i Vasa med bästa nyafunna vännen Molly.


Härligt ljus på mina morgonpromenader!


Haft mölarkväll i Borås efter invägningen i vår "biggest looser"- tävling. Vin, mojito, mousserande, godis, chips, ostbågar, grillat med bea-sås. Antagligen gick jag upp mina tappade 6 kilo under den kvällen...


Stannade till på Nellys outlet i Åhaga på vägen hem från Borås, och köpte bland annat dessa underbara kostymbyxor från Nowhere. Ursäkta the crappy bild.

Sådär jag! Uppdaterat sen sist!

Idag ska jag göra tenta- komplettering, imorgon ska jag shoppa second hand med Molly, på Torsdag ska jag fira Malin med Tapas- middag, på Fredag ska jag fira Malin och Ia med lunch, och sedan fira midsommar. Vet inte hur midsommar skall spenderas än, men spontana lösningar brukar ju bli de bästa, right?

RSS 2.0