NEW IN - BELT



Skärpet från erikshjälpen igen! De blå jeansen är ett riktigt kap från Gina tricots mellandagsrea, 150 spänn, och skjortan är en ny favorit fyndad för 35:- på Erikshjälpen!

Igår och idag har jag jobbat såklart, och varit på gymmet. Igår återförenades jag med roddmaskinen, efter ett uppehåll på ca 7 år, pga handledsproblem. Tänkte att nu får det vara nog, så jag körde 5 ynka minuter igår. Besviken över att jag inte ens kände antydan till träningsvärk idag, så gick jag på't igen och körde 11 minuter idag. Nu hoppas jag på träningsverk imorgon, annars får jag rentav köra 15 imorgon....

Imorgon ska jag bygga upp våran monter inför båtmässan. ska bli SÅ spännande att se hur det blir, då jag är den som planerat montern helt och hållet i år, och även gjort affischerna, vepan och tävlingskupongerna som skall användas!

Well well. Nu ska jag gå å kolla hur mitt lilla mat- expriment artar sig i ugnen. En sorkt gratäng med köttfärs å annat....

Later!

SHEER





Ny blus från Erikshjälpen.
Vet inte vad jag tycker helt än. kanske lite för mycket volanger för min smak, men gillar den ändå liksom....

I helgen har jag jobbat både lördag och söndag. Idag jobbade jag mellan 09.00 och 17.00 på MC- mässan i GBG. Trevligt! Sedan blev det thaimat innan vi åkte hem. Efter dusch och ombyte till myskläder sitter jag och kollar på en ny Huss- film.

Sedan är det godnatt!

NEW IN - BELT



Skärp: 29:- på erikshjälpen. Najs va?

El vestidor de la Reina



www.elvestidordelareina.com

Gillar denna sidan. Bra priser och snygga grejer!
Undrar hur det funkar med frakt härifrån...?

NEW IN - LEATHER SKIRT




Kjol i skinn köpt på second hand. Var knälång, men klippte av den och sydde upp den. Ville inte ha den helt kort, som ni ser. Kommer bli grym på våran Kalifornien--arizona-nevada- roadtrip till våren till boots och vit blus av ågot slag och cowboyhatt..

NEW IN - MOCKABYXOR




Mockabyxor köpa på erikshjälpen i somras. Hade tänkt att klippa av de till shorts med vågiga kanter, men tänkte ge de ett försök först som byxor. Har sytt in de rejält från knäna och ner... Funderar fortfarande på dedär shortsen... Får nog bli så om jag inte använder de snart..

Skorna är från Sugarfree shoes/ Nelly, och köptes förra hösten om jag inte minns fel!
För övrigt fick jag lampan på bilden i julklapp av mamsen. Ääääälskar den. På riktigt.

Idag har jag för övrigt fått introduktion till extrajobb nr2. På torsdag fortsätter den, och sen är tanken att jag ska jobba var eller varannan helg (när jag inte är på extrajobb nr1)! Vart säger jag inte än. Men det ska bli ganksa kul!

Nä nu ska här sovas. Jobb 7-16.30 imorgon, sen ska det gymmas utav bara h.....
Natti!

CLEANING




Idag ska vi städa farfars lägenhet innan den läggs ut på marknaden. Sådär kul, men vi ska göra det bästa av situationen har jag bestämt!

Linnet jag har på mig är en fd t-shirt med avklippta ärmar som jag köpt på Erikshjälpen. Perfäkt att skrubba golv i.
Trevlig söndag!

PENCIL FULL OF LEAD

Bilder från mobilen senare delen av 2011.


Melissa Horn i november. Hon e fin hon!


Mammas hus sedan 16 år, där jag spenderat större delen av min uppväxt såldes i november. Mamma flyttade till lägenhet i GBG. Sorligt, men kul. Huvudsaken är att hon trivs.

Jag träffade en vääääldigt söt liten katt i oktober. Annas lilla Dylan.

Dylan igen.

Bjudna på middag hos vänner i Långedrag i oktober (?). Finfint.

Igår var jag på gymmet igen! Har äntligen börjat träna mina armar igen (sedan några år...). Var hos handspecialisten igår och fick veta att min handled inte är trasig, utan ganska stabil (trots att det inte känns så), och att min smärta beror på ärrbildningar efter alla mina operationer. Fräscht tänker ni. Skönt tänker jag. Fast ändå jobbigt eftersom de inte kan ta bort ärrbildningen, då det bara bildas ny. Så smärtan kanske är for life. Ska röntga å hålla på, sen får jag veta. Men iaf: Nu ska jag så smått börja träna armarna, så att jag orkar lyfta mer än en penna! Yey!

Idag är jag tidig på jobbet. Närmare bestämt 1 timma och 15 minuter. Skönt att vara här innan alla andra, man får gjort så mkt i tystnaden och lugnet innan folk strömmar in. Nä nu ska ajg fortsätta lyssna på Fred Åkerström och planera Båtmässa!

Ciao!

NO ONE IS SINGING SONGS FOR ME




Nya byxor från H&M. 100:- på mellandagsrea. Skorna är också från H&M, och de köpte jag i slutet av November. Har blivit favoriter nu när jag gått in de. Underbara.

Annars: I mitten av november åkte jag på världens förkyldning, som inte gav upp förrän runt julafton. Då jag vart frisk 1 vecka, dagen innan nyårsafton, gav jag mig ut och sprang 5km. Första dagen 2012 vaknar jag upp snorförkyld. Tusan tänker jag, som (trots att jag inte avlagt nyårslöfte på 12-slaget) tänkte börja besöka gymmet oftare och springa rundor oftare. Inväntade frånvaron av förkyldningkrämper och igår begav jag mig äntligen till gymmet. 1 timma och 20 minuter senare åkte jag nöjd hemmåt. Och (hör och häpna) idag begav jag mig ut i snöslasket med pulsbandet på och löparklockan på och sprang en halvmil. (Löparklockan dog efter halva rundan, eftersom jag inte laddat den sedan sist jag använde den... Ooops)

Sådär ja! För övrigt tänker jag låta som många andra gör (alldeles för ofta): Jag har himla mycket att göra på jobbet. Vilket jag iofs gillar, men jag stressar upp mig själv och är rädd att jag ska missa något, eller göra en stor tabbe. Men det löser sig. Det gör det alltid. I april åker jag iaf till staterna i 3 veckor med André och två goda vänner. Längtar så jag spricker!

Nog för idag. Nu ska jag sova bort min brutala träninsvärk som träningen igår åsamkade. För imorgon har jag ju maaaassa jobb.... Godnatt.

2011 I BILDER


RSS 2.0