Kvällning

Ja då har Malin åkt hem och tagit gaaanska mkt av mina kläder med sig! Så skönt att rensa ut!! Dock gissar jag att jag kommer att ta minst lika mkt av henne inom de närmsta dagarna! =) Alltid kul med omväxling dock! Måste köpa en garderob verkligen.... Herregud.. KAN inte leva med så liiite utrymme för mina kläder som jag gör nu! 
Nu sitter jag och A i soffan och kollar (...) på fotboll..A sitter ch väntar på att jag ska klia han på ryggen.. Får väl göra de då så han blir glad!! Sen ska jag packa gymväskan för imorgon och gå och lägga mig!
Godnatt!!!
-babby

Lagar mat

Står i köket och lagar trattkantarellsoppa till mig och Malin! Hon kommer om ca 15 minuter skulle jag tippa. Och SÅ bra jag tajmat maten! Soppan ska koka i 15 minuter till! Perfa! Ska duka och byta om till myskläder under tiden... =) 

-babby

Soppa!

Planen idag är att åka hem om 18 minuter, handla på vägen, rensa garderoben på kläder jag kan tänka mig att låna ut (under obestämd tid) och sedan göra soppa och äta den i sällskap av systeryster Malin! Ska bli redigt trevligt!

Nu ska jag hitta ett gott sopprecept och bege mig!

-babby

090831

Hittills en helt vanlig dag idag. Hade planerat att springa med Malin imorse som omväxling, men när jag frågade om hon kommer (kl 07.00 imorse) fick jag svaret: "spring du! Jag är död"
Så jag sprang själv. Hade glömt packa underkläder upptäckte jag efter jag duschat, så mamma och Malin fick bistå med varsitt plagg så jag slapp gå "commando".... =) Tur att man har en mamma och en syster som tränar, och alltså nästan alltid har med sig en träningsväska med ombyte! =)

Nu e de lunch strax! Men jag går nog upp nu, ocyh går ner lite tidigare. Känns onödigt att påbörja ngt, som jag måste avbryta om 7 minuter!

More later!

-babby

Söndagsmyyyys

De e dags för söndagsmyyys! 
Gick gööörasnabbt i 4Km och sprang 1km! Spurtade som satan sista biten! A kunde inte ens hänga me!! =) Såå himla skönt att vi kom ut idag!
Väl hemma gjorde vi tacos! Mumma! Nu sätter vi oss tillrätta i soffan framför Blåvitt- Elfsborg med ett glas vin! Om 20 minuter ska vi kolla på film.. Rysare.. 
Imorgon ska jag upp å springa som vanligt! MEN denna gånen får jag trevligt sällskap! MALN ska jobba på Aspen imorgon (för AW) så hon an vara med och springa kl 7! Vi har kommit överens om att vi ska springa ihop på mändagar i fortsättningen. Jag får gå upp 30 min tidigare, anars hinner inte Malin till jobbet.. Ser redan fram emot alla måndagsmornar framöver!! =)
Nu ska jag fokusera lite på matchen innan filmen! IKF gjorde just sitt andra mål!! (mot elfsborgs NOLL) GÖÖÖTT!


taco med köttfärs, tomat, paprika, rödlök och tortilladip på creme fraiche! Ultimat taco!
-babby

Powerwalk

Nu ska jag och A ge oss ut på en halmils powerwalk! Har vart död hela dagen, och känner att jag skulle må så mkt bättre om jag kom ut lite! 
Sen ska vi fixa inför middag (antagligen tacos)... 
-babby

Nitar och läder

Hellis sa att hon provat sånna här på HM, och att de va riktigt coola! Att ha typ istället för lackleggins! E ju lite varmare om inte annat, såhär när det börjar näsma sig regn och kyla...
-babby

Paljetter

ÄLSKAR att Paljetter är "inne"... Extremt sugen på denna klänningen från Vila...
-babby

Just nu

Kollar på finnkampen och smaskar på Vindruvor och Naturgodis! A trycker i sig grillchips..
(Nu e chipsen slut...)

-babby

Spar-tips: Byta- garderober

Hej!
Igår jobbade jag ju mellan typ 10 och 2. Helena, Jag, mamma och Malin. Helena Malin berättade om en SMART grej hon fått nys om! Istället för att köpa nya kläder (som ag gör ALLDELES för mkt/ofta) så kan man BYTA kläder med varandra då och då! Vi pratade lite löst om att jag, Malin och Hellis skulle ta en dag då vi åker hem till varandra och byter kläder! Jag har MASSA kläder som jag inte använder, men som är snygga! Varför ska dom ligga och skräpa i min garderob när någon annan kan använda dom!?!?! 
Denna idé e antagligen inte NY, men jag tycker den e supersmart! Tänk va pengar man skulle spara!!
Ska ringa Malin sen, och föreslå en klädbytardag! Kanske imorgon rentav?!?!

-babby

Hardrock och Hindås

Igår åkte jag och A till Hardrock och käkade middag! Blev massa kyckling och potatis och grönsaker, följt av världens största efterrätt!
Sen drog vi till Hindås och Mårten! Där firade Marcus sin födelsedag, och vi fick även nöjet att träffa Karim! Längesen! 
Åkte hem så vi va hemm runt halv 1.. Va helt sjuuuukt trött! RIktigt skönt att få sova ut idag! Sov till typ 12... =) 
Nu har vi ätit och kollat på familyguy! Lagt upp bilder från igår, och nu ska jag fixa lite andra grejer och bara SLAPPA hela dagen! Kanske sy lite!
more later!
-babby

Gårdagen

Sähär ser jag ut i mittbena! Lääängesen jag hade de... Typ 8:an...?
Största Brownie-glass-grädde efterrätt jag sett!
Jag och Karompa!
-babby

GRATTIS SARA OCH MARIA

Idag fyller mina favorittvillingar 21 år! GRATTIS PÅ ER BÅDA! Hoppas ni har en jättebra dag!
Sara: Saknar dig JÄTTEmkt! Såg att du skulle komma hem typ tisdag nästa vecka! MÅSTE ses omgående då! Hoppas du är hemma länge!!
Maria och Sara Göteborgskalaset 2004
Maria och Sara Café Kosmos 2005
"Girls night out" Annas födelsedag 2006!
Sara och Jag hemma hos Torsten i Hindås 2007
På väg till stan 2008
Kommer fler bilder, men datorn har bestämt att den inte vill att jag ska lägga upp dom nu.... 
Nu är alla bilder uppe!

-babby

Dagen idag

Dagen började som vanligt: Löptur, jobb, fredagsrukost, jobb, lunch, jobb, kladdkaka, jobb, hem och ha kalas för A. Han fick det han önskade sig! Av mig fick han ett par Lacoste- skor som han ville köpa till sin bror, men inte hittade i rätt storlek! Jag fick be Johanssons på fredsgatan skicka ett par i rätt storlek till Allum. MEN så passade de inte... Han ska fan ha storlek 40! Pyttefötter!

Aja. Nu kollar vi på Arn iaf.. Verkar ganska bra! Har sett ettan och den va ok!

Här kommer lite bilder... 

Bloggar mer imorrn!


Emma och sofia. KLADDKAKA


SPÖregnade på hemvägen!

-babby

Bild Björnbär

Här är en bild på de 9 liter björnbär vi plockade igår!!



-babby

Björnbär

Plockade ca 9 liter björnbär idag! Helt sjukt mkt! Gott e de också. Kommer ha björnbär i min frulla varje dag ett tag framöver. 

Har tränat idag me. Åkte direkt till gymmet efter plockningen. SÅ skönt! Fick värsta energikicken på gymmet och tränade stenhårt! Kommer nog kännas imorgon... =) 

Imorgon bitti ska jag springa elljusspåret! Och efter jobbet ska jag hem å städa eftersom A fyller år! Hans familj kommer till längenheten och äter tårta.. Sen ska vi fira honom på Lördag med kanske Liseberg och middag på nåt fancy ställe i stan, sen får vi se vad som händer! 

Nu ska jag iaf gå och lägga mig! Klockan e ju ändå halv 11, och jag ska upp kl 7... A ok. får ganska många timmars sömn, men ska ju orka springa me... 

Mer bloggning imorgon!

-babby

Shop shop

Igår var jag som sagt på Allum igen. Jag köpte där present till A, samt skor till Malin (som hon bett mig köpa) och så köpte jag ett par vanliga svarta leggins på Gina, som jag hader tänkt att sy i 2 dragkedjor i sidorna! Har en dragkedja hemma, och ska köpa en till, så ska jag sy i dom på yttersidorna på benen. Den kommer gå nästan ända upp till linningen! Kommer bli snyggt! Bloggar när jag gör de... Köpte också ett långt vanligt tight svart linne att ha under olika tunikor och tunna långa tröjor i vinter. Praktiskt att ha! Har redan kommit till användning faktiskt.. =) Har på mig det nu...

Köpte även ett par tunna leggins (typ tjocka strumpbyxor) med rosa blommönster på! Kommer nog bli fint till svart och ett par av mina nya skor! Men vill inte använda skorna riktigt än, eftersom de är mkt höst/vinter aktiga... Så så länge får de bli MKT converse istället!

Om en timma lyfter Phil och Lou från landvetter! När Phil kommer hem ska han köpa två par converse och skicka till mig! Ska maila bilder till honom under dagen så att han köper rätt!

Nu måste jag ut på lagret och packa lite grejer som ska till Finland! Måste göras innan 11!

more later

-babby

Allum igen

Åkte till allum direkt efter jobbet och köpte A:s present. Sen åkte jag till mamma! Hängde där till halv 8. Då hämtade jag Lou på stationen i Hindås, och så åkte vi tillbaka till mamma och åt grillat! GOTT!"!! Nu är jag på Aspen och ska hämta A. Vi ska en snabb sväng hem till mamma, och sen ska vi hem och SOVA! Ska ju faktiskt springa imorgon bitti... =)

Uppdatering Öga: Fortfarande samma som innan. Trodde att det blev bättre en stund, men nu är det som vanligt igen. Kliar mer och mer nästan, men jag låter bli att pilla!! Får se hur det ser ut imorgon...

nu ska jag stänga ner och leta reda på A och sen åka!

-babby


Bilder


Jag och Sofia köpte Sibyllas ceasarsallad när vi jobbade över! GOTT!


Kängor!


Stövlar!


Gillar skarpt!


Såhär såg mitt stackars öga ut imorse! Är liite bättre nu men ser nästan ut såhär...

-babby

090826

Imorse sprang jag som bestämt (trots mitt rödöga) och satte mig på kontoret prick 08.00. Drack en kopp kaffe nyss och sitter och registervårdar vårt europeiska marknadsmaterial för tillfället.

OJOJOJ! Nu ser jag att det är frukostdags! Gud va härligt!

Har med mig min lilla mac idag, så vid tillfälle sen så ska jag lägga upp bilderna på skorna jag köpte igår bl.a.! Exciting?? Yeees indeed!

-babby 

Rödöga

Igår när jag satt och bloggade i soffan så började det plötsligt klia lute i mitt öga. Jag kliade tillbaka, och innan jag visste ordet av rann det forsar av tårar ur ögat helt okontrollerat. Jag droppade i en droppe ögonvatten och gick och la mig.

Imorse vaknade jag av att jag såg hälften så lite som igår. Vänster öga var nu helt igenklibbat och jag fick anstränga mig för att öppna det. Det jag såg i spegeln var inte vackert. Rött öga, svullet ögonlock samt svullen rnt om praktiskt taget hela ögat. Och gult torkat vagel... MMmmm va fräscht. Sköljde bort allt äckel, och sedan dess har det vart rött och det rinner stundvis.. Kan inte öppna det helt och hållet än.. Men det är på bättringsvägar!

Det va uppdateringen om mitt öga för nu. Delar med mig senare om hur det går...

-babby

Hemma!

Kommit hem från Allum och hunnit steka trattisar och äta en macka! Ska bara lägga in bilder från kameran, och kanske blogga ut dom (om uppladningsprogrammet tillåter), sen ska jag SOVA! Imorgon bitti ska jag springa elljusspåret i Hindås! Måste vara pigg då! =)

Köpte BTW tre par skor! Ett par vardagsstövlar, ett par vardagsköngor och et par Fest (och vardag..)- ankelboots. Ganska hög klack och med snörning! FINA! 

Har dessutom köpt present till A; och beställt en till present till honom som jag hoppas att jag kan hämta ut på Allum imorgon, men annars på torsdag.. 

Imorgon är det övertid, och sen en sväng förbi mamma, Phil och Lou och säga hejdå till de två sistnämnda, som återvänder till staterna på torsdag morgon. 

Nä nu e jag trött.. Nu ska jag ladda bilder!

(Funkade inte ens att försöka ladda upp en bild.... ger upp. Gör det imorgon! Tar med mig macen till jobbet, så fixar jag de.... )

-babby

Allum

Japp, det blir Allum idag! Malin ska träna så hon kunde inte följa med, men ska ju bara dit och köpa vad jag ska ha, och sen åka hem. Så det går bara snabbare och mer effektivt om jag är ensam! =)

Hade tänkt att köpa de stövlar inför vinter/höst som jag provade ut för några veckor sedan, och även TITTA på pälsjackan på vila, om de fått in den. Sen ska jag köpa present till A och åka hem!

Hade tänkt att hinna med lite Linda- tid idag! Lägga mig i soffan eller läsa i Snabba Cash och dricka te eller så... Mmmmm va skönt det låter! Har huvudvärk, så lite vila och avslappning skulle nog göra gott! Tror jag stressar för mkt... Men vem gör inte de!

Igår fick jag meddelande av Pernilla på bloggen. Hon hade länkat till min blogg eftersom jag e med på en bild med Pelly från seglingen. Kolla på bilden? Se HÄR.

Bloggar efter Allum sen! Ska visa vad jag köpte, och även slänga upp bilder från igår som blivit liggandes på minneskortet i kameran... =)

-babby

090825

Idag kommer lönen! (bara tvungen att skriva de..)

Igår va jag hemma runt halv 10- 10.. Va rejält trött när jag väl kom hem, och det enda jag gjorde innan jag gick och la mig var att packa träningsväskan för imorse..

Imorse åkte jag till gymmet, och tränade till 07.20. Duschade på 10 minuter och åt ingenting innan... När jag kom till jobbet åt jag en morot. Ska käka riktig frulle sen kvart i 10! Längtar! Känns bra att träna innan frukost..

Efter jobbet idag ska jag (beroende på lite grejer) åka och köpa present till A! Idag är egentligen den enda dagen jag kommer ha tid att göra det, så jag hoppas att det kan bli så att jag kan åka! Har bestämt exakt vad han ska få... =)

more later

-babby

Jobbat över

Nu är klockan 20.46 och jag och Sofia har precis packat alla de svenska kepsarna vi ska skicka ut imorgon. Sammalagt 941 st har vi nu! Skönta tt ha det gjort! Lite segt att jobba heeela dagen, men ibland måste man offra sig! Dessutom har det varit riktigt trevligt att sitta och prata skit med Sofia! =)

Nu ska jag bara så nya super berries på farmville, sen ska jag hem och krypa ner brevid A! Ska ju upp och gymma imorgon, så får bli tiiiidigt i säng idag känner jag!

-babby

Päls!

Vilken färg tycker ni jag ska köpa?



699 Kr på Nelly

-babby

Måndag på jobbet

Igår gjorde vi pannkakor, plockade svamp, och åt kantarellmacka kl halv 9.. De va sammanfattningen av gårdagskvällen!

Imorse gick jag upp 06.15, och mådde lite illa. Va HUR trött som helst, och ville helst av allt stanna hemma. Men jag tänkte att om jag bara gör som vanligt och åker och springer och försöker att inte tänka på att jag mår dåligt, så går det säkert över! Och till slut gjorde det de! Sprang 2,5:an och sen duschade jag på jobbet. Efter duschen mådde jag nääästan helt bra igen! Skönt! Nu har jag druckit kaffe, och kammit igång med att jobba. Om 30 minuter ska jag käka frulle! Längtar lite.... =)

På farmville har jag slut på pengar! Har verkligen 0 kr! Så jag  måste vänta tills mina 6 land med "super berries" har växt upp så att jag har råd att plantera fler. Köpte mig en rosa traktor imorse för 30000, så de e inte konstigt att jag har dåligt med pengar.... Ångrar lite att jag köpte den för bensinen tar slut ganska fort, och som sagt e jag ju luspank nu!

Aja.. de löser sig! Nu ska jag jobbe! more later! Längesen jag va innenpå Nelly och Forever21 nu så det får nog bli en sväng om där sen!

-babby

Bilder - Kräftor


Såhär glad va jag på väg till Svenljunga








Kanske världens sötaste och goaste hund. Islänsk fårhund




Jag och Martin tog upp kräftor i min och A:s tvättkorg imorse! (De som A:s föräldrar fick)

Va väldigt dålig på att ta kort under och efter middagen som ni ser.. 
Ser ut som det bara va jag, A och Martin där ju... haha!

-babby

Kräftskiva

Nu e vi hemma igen efter att ha firat A:s brors födelsedag + fickat kräftor och haft kräftskiva igår! Mkt trevligt igår! Sov över där, i Svenljunga, och kom hem för ca en timmesedan, efter att ha lämnat kräftor hos A:s föräldrar. Nu sitter jag och tar igen det jag missat vad gäller  blogg och facebook, och snart ska vi ut och plocka kantisar! Har ont i hövet, så ska nog sluka ett par alvedon innan vi beger oss.... 

Mår gördåligt idag eftersom jag ätit onyttigt heeeela dagen... Började med havrefras och yoggi, samt en bahuenne med ost och skinka. Sedan naturgodis och chips, sen en liten bit tårta + massa kaffe.... Och nu funderar vi å att fixa pannkakor! MEN fråna är om det är värt det..... Ska iofs träna innan jobbet hela veckan, men vill ju inte gå +- 0 utan snarare bara minus.... Så får skärpa mig!! Lite därför ska vi ut å plocka... bara för att röra lite på oss så att vi inte sväller till dubbla storleken.. =)

Nu börjar A härja i köket! Måste kolla vad som händer! more later

-babby

Seglarbilder


Skituppladdningsprogram!! Får lägga upp fler bilder imorgon. Här har ni iaf ett smakprov! Utsikt över Smögen från båten..


















Så! Äntligen fick jag upp alla bilder!! 

-babby

Huvudvärk

Idag gick jag upp kl 06.15 och sprang på elljusspåret i Hindås kl 07.00. Sen åkte jag till jobbet, duschade och satte igång! Åt fredagsfrulle med jobbet idag! Första gången sen innan semestern! Gillar våra gemensamma fruklostar.. Mysigt!

Fick ju räkor igår efter seglingen, så dessa har jag med mig till lunch idag! Kommer inte vara hungirg eftersom jag åt två mackor på frukosten, så ska bli perfekt att sitta och skala räkor och äta dom med lite sallad, tomat och paprika!

Nu ska jag beställa hyllor till vårt förråd!

Bilderna jag lovade kommer ikväll, då jag glömde kameran med alla bilder hemma idag.... =(

-babby

Segling och god mat!

Nu är klockan ca 10, och jag kom hem för en halvtimme sedan... Seglingen idag va underbar! Vädret va det bästa tänkbara, och vi hade det riktigt trevligt! Seglade från Smögen kl 10.30 mot Hunnebo. I hunnebo tog vi en promenad på 30 min. och sen bjöds det på middag! Jag tog en mini ceasarsallad till förrätt, och rödspätta till huvudrätt. GOTT!

Sen åkte vi för motor inomskärs tillbaka till Smögen. GUUUD va fin Sotenäskanalen är! (Tror den heter så...) Älskar att åka båt inomskärs! Tog MASSA bilder! =) Väl tillbaka i Smögen kollade vi på en fiskauktion, och gick och spanade in rean i affärerna! Hittade en stackars T-shirt från OBJECT för ynka 100:-! NÖJD! 

Innan vi åkte hem sen fick vi alla varsin väska med två picknick filtar, och varsin påse med kräftor, räkor, baguetter och aioli! Va så hungrig när jag kom hem, så jag åt upp en halv vitlöksbaguette med lite aioli... Bästa kvällsmaten..... not. 

Nu ska jag duscha och lägga mig! Ska springa imorgon bitt, och jag är trööööööött nu!

Bilder kommer imorgon! Tog som sagt många, så tar lite tid att lada upp dom... =) 

-babby

Fiskebilder












-babby


Fiska!

Efter jobbet blev vi bjudna på middag hos A:s föräldrar. Sen fiskade vi och jag fick en stackars abborre!

Nu kollar A när Zlatan spelar sin första match i Barca, och jag odlar ris på FarmVille.... 

Imorgon ska vi ut och segla! Ska åka från landvetter kl 07.45, så jag ska åka hemifrån kl 7 och hämta Lisa i Hindås. Lisa hade fått info om att det är rejäl rea på Smögenbryggan! GÖTT! =) Hahah! Ne, MÅSTE verkligen hålla i pengarna.... Men kanske hittar ngt till A i födelsedagspresent...??? hmm.. Har iofs redan bestämt vad jag ska köpa till honom... =) 

Bilder från fisketuren kommer inom kort kort kort!

-babby

FarmVille

Ni MÅSTE testa detta spel på Facebook! Det är jättekul på något skumt sätt, och man fastnar totalt när man väl börjat.
Adda mig som granne om ni redan har det! Har man många grannar så får man nämligen en "Robbon".... =) HAHA!



-babby
Farmville!

Bilderna

Nu kommer bilderna från i förrgår:


Finns inget godare än mormors hembakta hönökaka och ett glas mjölk!


I torsdags (13/8) var det 2 årsedan morfar dog. Mormor hade plockat rosor till honom, och tände ljus på kvällen.. =(


Sen lekte jag frisör (gång 2 under dagen) och klippte till Cookie! =)


Har aldrig vart så gott med ostbågar som de va igår! Va riktigt sugen!

-babby

Sova!

Nu går jag och lägger mig! Har kollat på Iron Man och ätit lite ostbågar! Läste en blogg förut där det fanns en bild på en ostbågspåse, och blev så extremt sugen! MEn nu får det vara nog! De va bara en engångsgrej.. =) Ska vara nyttig och äta bra i fortsättningen. Blir ju extra taggad att äta bra nu när jag kommit igång med träningen!

Imorgon bitti e de gymmet som gäller, och sen direkt till jobbet! Måse lägga ig nu för att orka upp... 

Godnatt! More tomorrow... =)

(eftersom det blev filmkväll ikväll så har ag fortfarande inte hunnit lägga in bilder. men LOOOVAR att det kommer imorgon)

-babby

bla

Hemma i lägenheten. Åkte inte med och tränade för jag har huvudvärk, och är helt slut efter jobbet idag samt löpningen imorse. Har käkat lite mat, och nu ska jag åka och handla, innan A kommer hem. Ska kolla om det går nån bra film, för jag känner bara för att halvsova i soffan och dricka te och kolla på en braaa film! 

Just de ja! Ska ju fixa in ett par bilder från igår också! more later

-babby

Hemgång!

Idag har varit en arbetssam dag på jobbet! Har städat i "bunkern" där vi har alla de lite störra meknadsmaterialgrejerna som vi har med på mässor och dyl. och så har jag städat i det andra maknadsmaterialförrådet.... Mycket springa runt och lyfta saker och sopa och torka damm.... PJUH! Ska bli skönt att åka hem nu! Vet inte om jag ska åka till gymmet med A och hans bror idag, eller om jag ska strunta i de å fixa mat och greja i lägenheten... kanske en promenad...?

De får jag luska ut sen! Nu ska jag gå iaf!

-babby

Idolbild

Fick ett mail från en kollega med rubriken: Idolbild. Det innehöll en bild på mig som han tog igår när jag stog i tvättstugan på jobbet iförd arbetshandskar bl.a... Han tyckte det såg kul ut tydligen!


haha! liite kul ser det faktiskt ut...


-babby

Svarta "wants" från Nelly.com






-babby

Morgon!

Va uppe kl 6 imorse, och åkte med A till jobbet! Därifrån tog jag bilen till elljusspåret och sprang 2,5. Åkte till jobbet och duschade, och nu sitter jag och kollar facebook, och startar upp alla jobb- grejer på datorn. Ska bege mig ut i marknadsförrådet ganska snart och fortsätta röja! (började med det igår.. De va därför jag inte bloggade på hela eftermiddagen!)

Mår så bra nu efter jag sprungit! Och det BÄSTA av allt är att jag INTE fick ont i knät! Har annars problem med menisken i  mitt högra knä, och brukar alltid känna det annars när jag springer...

-babby

Sooova!

Idag har jag uppdaterat dåligt! Ska vara bättre imorgon! =) 

Är iaf hemma nu. Åkte till Sofia efter jobbet och klippte henne.. Sen åkte jag mot mölnlycke och ringde Cookie. Hon skulle käka, så jag stannade hos mormor i ca en halvtimma och åt hennes nybakade hönökaka med ost och gurka! =) Sen åkte jag till Cookie, och klippte henne och blev sen kvar och drack te och pratade och pratade! Riktigt mysigt! =) 

Till Cooke: Hejdå Cookie! Ha det bra i Ö-vik tills vi ses nästa gång! I november sa vi va?? =)=)

Åkte från mölnlycke strax innan halv 9, och va hemma 21.10. Kollat på friidrott och bloggat sen dess! SÅ! Nu är ni uppdaterade! 

Har liiite bilder som jag fixar upp imorgon! 

-babby

På jobbet igen

Begav mig till gymmet kl 06.25 imorse! Cyklade i 10 min och sprang i 10, sen va det strechning och dusch! SKÖNT! Idag efter jobbet ska jag som sagt leka frisör i Hindås och sen i Mölnlycke. Glömde (till min förvåning) INTE att ta med mig sax och kam idag! STOLT! =)

Igår hade jag besökarrekord! Tänker inte skriva hur många, för det är pinsamt få, men ett rekord är ett rekord! haha!

Nu ska jag jobba en stund till, sen ska jag äta frukost! Håller på att DÖ av hunger!!

-babby 

Bild, kantareller

Kantareller kan vara det GODASTE som finns...

-babby

Bilder

Här kommer bilder från middagen idag.... (Som för övrigt va HYSTERISKT GOD!)

Ugnsgrillade grönsaker m vitlök och basilika och ugnsbakade färskpotatis med timjan.
Till detta hade vi tunnskivade benfria mörade kotletter av gris, som A tillagat på sitt eget vis bl.a. m massa lök.

Fick ingen bild på köttet, för när det var klart kastade jag mig över maten och åt, så jag glömde av det helt och hållet.... =)

-babby

Middagsdags!

Har vart hemma i ca 1 timme nu! Lagat mat med A, och nu väntar vi på att ugnen ska göra sitt! E görhungrig, så jag lääängtar tills vi kan börja äta!! Ska kolla på Ironman som går på canal+ idag, men kommer nog missa halva filmen då maten tog längre tid än vi trodde.. Men har ju sett den förr! 

Kantarellplockningen gick bra idag! Hittade mängder! Ska förvälla dom och frysa in. SÅ gott att kunna ta fram kantareller och steka mitt i vintern när man läängtar efter det som mest! 

Imorgon efter jobbet ska jag klippa Sofia och Cookie efter jobbet! Sofia i Hindås, och Cookie i Mölnlycke. Ska bli trevligt att träffa Cookie, som jag inte sett på länge! (Hon pluggar i Ö-vik). Sofia ser jag varje dag på jobbet numera, men ska såklart bli kul att se henne me. haha! 

Måste kolla maten! Får se om jag hinner fixa upp bilder idag eller jag gör det imorgon. Märker ni!

-babby

Plocka igen..

Har käkat "lunch" och druckit kaffe. Nu ska vi ut och plocka kantareller! Sen e det middag som gäller! A ska tillaga köttet! Spänannde att se hur det blir! =)

Bilder kommer efter plockningen...

-babby

Jobbat

Då e jag hemma igen efter att ha jobbat i 3 timmar! Skönt att tjäna lite extra pengar... E ensam i lägenheten nu då A är ute och springer. Tänkte förbereda en lunch- sallad med bl.a. bacon tills han kommer tillbaka, och sen ska vi (tro det eller ej) ut och plocka kantareller!! =) 

E väldigt hungrig, så ska nog ta å käka nåt litet innan A kommer (om ca 1 timma).. Käkat en stackars macka sen kl 9... 

-babby

Forever 21

Mina svart-vita favoriter från Forever21.com


-babby


Helnöjd med baksmällan!

Nu e vi tillbaka efter en sväng på bergakungen! Baksmällan va GRYM! Sktattade näääästan hela filmen! Nu kan jag äntligen bocka av den från min "filmer jag måste se"- lista! Kvar är The Proposal, Sommaren med göran och LA Gigolo. 

Tog EN endaste bild under kvällen... Här e den..

Ullred- kjolen, cropped linne från VIla, jacka gammal från H&M

-babby

I like!



Ska nog införskaffa mig en sådan här inför vintern. 
Tänk att slänga på sig den över ett par svarta jeansleggins och i stort sett vilket linne som helst! Redigt snygg!!

-babby

Baksmällan

De va på tiden! Har precis bokat biljetter till "Baksmällan" på Bergakungen i GBG för ikväll! Har velat kolla på den läääänge, men det har inte funnits tillfälle. Ska bli spännande att se om den är så bra som alla säger! =)

Har just gjort klart halsbandet med svarta pärlor, och bloggat om det. Nu tänkte jag plocka undan ala mina pärlor och bröte, och börja så smått med att göra mig iordning. Ska åka om 40 minuter!

-babby

Halsband m svarta pärlor klart!!




Nu är halsbandet klart! Vad tycks?? Funderar på att sälja det, så om någon är intresserad: säg till!

-babby

Utflykt!

Åkte till Visko! Köpte mig ett par Viking gummistövlar! Riktigt nöjd! Hade inga gummistövlar, har faktiskt inte haft det sen jag va liten, och mamma köpte et par röd-gul-blåa!  A köpte lite småbös och skosnören. 

Sen åkte vi vidare till Märkesoutlet för att kolla om dom hade en grej där som vi skulle köpa till A:s bror (som fyller år snart) Men istället hittade vi en annan sak som vi köpte! 

Sen va vi sugna på fika. A:s mamma hade tipsat honom om ett café i Hyssna, men det hittade vi inte, så vi åkte till Sätila av alla ställen, och drack kaffe och tryckte i oss äpplepaj resp. chokladmuffin. På vägen dit stannade vi till på en utsiktsplats och kollade på utsikten!

Sen åkte vi hem, och nu kollar A på premiere League (som började idag) och jag bloggar lite innan jag fortsätter med mitt halsband. 

Skulle velat göra ngt idag, men e rädd för att få bihålsinflammation pga min förkyldning som aldrig släpper. E så tät i näsan att det värker ner i tänderna när jag går. Jättekonstigt, men så e de... Ont i huvudet me. E bjuden på Kräftskiva, men som det känns nu e de nog inte det bästa att gå dit! 

more later!

Fick användning för skjortan redan idag!


MMS:ade till MAtil och frågade vilka. Fick svaret: "Ey! Kvinna! Svarta för fan!" Så dom fick det bli!





-babby

Frukostmacka

Frukosten idag bestod av yoghurt, hallon, keso, banan och äpple i en tallrik, samt en kantarell macka med smält ost och oregano på!



Nu dricker vi kaffe. Sen ska jag duscha och så drar vi till Visko och köper ett par skosnören till A, och så kan man ju alltid kolla på nya skor de har fått in! =)

Ikväll vet jag INTE vad som händer, men känner för å göra NGT iaf! 

-babby

Väntar på frukost

Ligger i sängen och väntar på att A ska ropa att frukosten e klar! lyx. Jag ligger i sängen och bloggar och han lagar frukost med kantareller! =)

Blev inget jobb idag eftersom Helena inte kunde, och Malin va ute igår, Så vi kör imorgon istället!

-babby

Gårdagens middag


När middagen snart va klar brände sig A på stekpannan...


Tilltugg under matlagningen



Middagen!

 
Resultat! GOTT

-babby

Stor skjorta

Här kommer bilderna! Skjortan är A:s gamla, som han lämnat kvar hos sina föräldrar. Kjolen köpte jag på ullared...



-babby

Tillbaka!

Nu e vi tillbaka från kantarellplockningen! Tog lååång tid! Hittade hyfsat mkt, som vi tänkte ha till frulle imorgon bl.a. Just nu lagar vi mat! Har köpt MAX hamburgerbröd, och steker kyckling och bacon... resten kan ni kanske lista ut själva! =)

Måste kila å kolla maten! Som sagt: bild kommer senare från "outfiten" förut! =)

-babby

Plock plock

Nu e vi tillbaks från begravningen. Det va mkt fint! 

Fick smörgåstårta hos A:s föräldrar, och nu har vi handlat mat, marinerat kyckling och ska ut å plocka kantareller nu! 

Måste gå nu, då A klampar runt rastlöst i lägenheten och väntar..... 

(PS. Fick två vita och en rutig herrskjorta av A och A:s bror, som de inte använde. Provade en vit skjorta ihoop med en kjol å så när jag kom hem, lägger ut en bild eller två på bloggen när vi e tillbaks!!

-babby 

Mix- dag

Denna dag är fylld av såväl tråkigheter som trevligheter. 

Tråkigheter:
Såklart A:s farmors begravning

Trevligheter: 
Ska plocka kantisar och äta goood middag. 
Tänkte hinna göra klart mitt halsband.

Just käkat frulle. Yoghurt och kantarellmacka. Jättemätt nu! Ska göra mig iordning nu och klä mig i svart, sen åker vi till A:s föräldrar. 
Efter begravningen ska vi handla mat, sen plocka kantisar! Har planerat att ta en låååång skogsstund idag! Ta med kaffe på termos och åka till flera olika skogar och få ihop en jäkla massa svamp!  =) Kommer bli massa promenerande, så det kan man nog räkna som dagens träning.. =)

Ska plocka fram kläder nu! More later!

-babby

Kjolen - Steg 4-8

Vet att detta inte är korrekt sätt att göra en kjol, men det struntar jag i! Den blev bra iaf! 




-babby

Svart halsband

Dedär halsbandet jag tjatat om att jag ska göra, det med svarta pärlor, det ska jag ÄNTLIGEN göra idag! Har lagt upp päror och länkar för att se UNGEFÄR hur det ska se ut.. Ska göra några smärre förändringar, men det får ni se när det är klart!



-babby

Nytränad!

Hemma igen efter gym! Körde massa arm- övningar idag, cyklade 10 minuter och sprang i 10.. Helt sjukt hur SKÖNT det känns efter man tränat! Man känner sig frisk och pigg och hälsosam! =) 

Har just hunkat i mig en GIGANTISK kopp med te, och om ca 30 minuter börjar en film jag och A ska se: Streetkings. Keanu Reeves e me, så det kan ju inte va helt fel! 

Imorgon är jag ledig, då jag ska på A:s farmors begravning. =( Tråkigt.. Men men.. 

Ska ta å fixa upp en å annan bild nu!

Lax till middag innan träning m MKT vitlök! GOD!
Lax till middag innan träning. MKT vitlök!!! GOD!

-babby

Hem och sen träna!

Imorse va jag på gymmet, men glömde väskan hemma, så jag fick dusha hemma innan jobbet.

Dagen på jobbet har varit ganska skön! Hunnit med en hel del! Dessutom har vi fått lite spänning på kontoret! Blixten slog ner RAKT ovanför oss idag så att strömen slogs ut och internet dog. Fanns inte mkt att göra, så jag började städa på mitt kontor! Sen kom ström och internet tillbaka och vi kunde fortsätta jobba. Blev helt LIVrädd när det hände! Det mullrade så mkt att det lät som om hela byggnaden va på väg att rasa!

Och en annan trevlig grej är att snickarna kom idag och började montera upp hyllorna i marknadsförrådet! SOM JAG LÄNGTAT! haha! Nästa vecka blir det helt klart och DÅ ska de bli ordning på grejerna! (Jag har nämligen fått ansvar över marknadsmaterial. Lagerföring, inköp och registervård etc). När allt e klart ska jag kalla till invigningsmöte, så får vi gå ut och klippa ett snöre elelr nåt!

Aja. Nu ska jag iaf bege mig hemmåt! Ska hem och käka lax och sen åka till gymmet kl 19! Ikväll hade jag (på riktigt denna gången) tänkt att börja göra mitt halsband (med svarta pärlor) Fotar det ikväll (hur det SKA se ut) och bloggar antingen ikväll eller imorgon....

-babby

Kantarellplock och T-shirt!!

Då har klockan blivit mkt och jag ska aaaaldeles strax gå och lägga mig... Bara blogga lite.. =)

Kom hem för ca 1 timme sedan! Stannade efter jobb till 10 i 5, hos A:s föräldrar, dör han också va, och fick middag. Jag åkte fort som attan till Kinna efter maten för att hinna köpa fler halsbandslänkar innan de stängde, och svängde förbi lägenheten för att byta kläder. Gissa vad som då hade kommit i brevlådan?!?!?!? Min T-Shirt!!! Yippiiiie!! Den va jättefin! Ångrar liiiite att jag inte köpte en i storlek L. Den satt ju absolut inte tajt, men skulle velat ha den liiiite större! Aja! Då vet jag det till nästa gång! 
Sen åkte vi (jag och A) iaf och plockade svamp och  hittade en hel del! 

Kom hem, stekte kantisar och åt en halv resp en macka! Guuuud så gott de e!!! 

Fixar upp lite bilder, SEN ska jag sova! Imorgon SKA JAG GYMMA INNAN JOBBET!!! 


Jobb jobb jobb.. Och lite kaffe!


Min nya Kan Dee T-Shirt!!


Närmare


Lucky!



(Fattar inte va de e för jävla skitfel med min dator! Kan ladda upp två-tre bilder, sen funkar det inte mer! Eller det tar sååå lång tid att den till slut slutar försöka! Får helt enkelt lägga upp fler bilder imorgon på jobbet, men FAN va irriterande!!!!!!!)

(Nu har jag laddat upp alal bilder på jobbet ist.... )
-babby

Kan Dee

Har nästan glömt!! Beställde till slut denna t-shirten av Kan Dee!! Har betalt och väntar nu bara på leverans! Den borde komma när som helst nu! Lääängtar! Ska bli spännande att se
om den passar me!

























-babby

Modekungen

Va inne på Modekungen.se för första gången idag och hittade en hel del som jag gillar! Bland annat denna t-shirt klänningen med fransficka och resår i midjan! Den kostar 450 Kr.... Frågan är hur svårt det kan vara att sy en sådan här själv...? Eller rentav bara sy om en lång vit t-shirt från typ Hm eller Gina......?




-babby

090812

Åkte till gymmet igår! Tränade mage och rygg och cyklade massor, och strechade en hel del me! Skönt!!! Kom hem och drack kaffe, satte mig vid datorn, och laddade upp lite bilder på bloggen. Skulle kollat på en film, men gick INGEN bra. Så istället la jag mig i sängen och målade naglarna och läste lite! Somnar så gott när man läser i sängen!

-babby

Drömklänning

Hittade just min drämkläning på Nelly.se.......

MASSA metalldetaljer, inte "för" fin och absolut inte för slapp. Alldeles lagom!

Gillar den ljusa bäst!


Klänningen är från French Connection och kostar 1749Kr.... Så den e liiite dyr för min ekonomi... =)

-babby

Hemma

Nu är jag hemma! Hann inte blogga innan jag åkte. Chefen kom in och vi pratade till kvart i 5... A fick sitta i bilen och vänta på mig! =( 

Kom hem vid 17.45 ungefär, och har lagat spaghetti och köttfärs. Om ca 20 min kommer A:s bror och plockar upp ochh, sen åker vi till gymmet! Hoppas maten hunnit sjunka lite innan dess! 

Imorse va jag uppe kl 05.45. Åt liiite flingor, och åkte kl 06.05 med A till jobbet. Va där 06.35. Gick ut och gick (halvt sovandes) i ca 45 minuter! Gick bl.a. på min gamla skolgård! Gick 1-6 i Hindås, så det va MKT nostalgiskt! Sen hämtade jag kaffe och började jobba. Fått mkt gjort idag som sagt! Känns bra!

Igår:
Igår va jag som bekant på Liseberg. Va döhungrig och käkade en ceasarsallad I bilen på vg in mot stan.... Va ine på Liseberg i god tid, DOCK såg jag inte röken av Lotta! På vägen från Gårda till Liseberg fick jag ett sms av min äldsta syster. Hon sa att hon och hennes kille satt på Tyrolen och drack öl. Jag mötte upp Malin, Anna och 3 till utanför liseberg, och vi gick allihopa till tyrolen. Där satt vi ett bra tag! Sedan gick vi och körde 5-kamp, åt urgare och en halv våffla, och fortsatte 5- kampen. Glömde av Lotta! Känns lite dumt. Va ju därför jag åkte in frn början! Bara för att åtminstone SETT Lotta på Liseberg EN gång... Men men! Hade det jättetrevligt iaf! Synd bara att jag va heeelt tät i näsan. Kändes som om mitt huvud skulle sprängas... 

Imorgon e de först gym kl 06.30, sen jobb 08.00, sen hem och köpa länkar och göra ett halsband. Kanske läsa lite i "snabba cash"! De e iaf planen! Får se om jag kan hålla mig till den! 

Nu ska jag byta om och packa träningsväskan!

IGÅR

Bilmat! Lite otympligt, men de gick bra... 

Liseberg

Anna och Malin(!!) På Liseberg!


Alex i Malins brillor


Våfflor och Malin


Hej jag heter Jesper men vill helst vara anonym.


Hot Rod och Emma


Jag och en okänd ölslukare från bordet brevid...

IDAG
Min gamla skola imorse - Nostalgi


Samma bollplank som för 6 årsedan!

-babby

Dålig uppdatering idag!

Idag har jag haft fullt upp på jobbet i stort sett hela dagen! Har fått undervisning i inköp av marknadsmaterial (som jag ska bossa över) och gjort massa andra grejer me!

Nu är arbetsdagen snart slut (klockan e 16.00). Jag och A och hans bror ska gymma idag! Ska bli SÅ skönt! Ska ge allt och vara halvdöd när jag e klar!!

Nu kommer KB och vill ha hjälp med en grej, och så kom mamma å ska säga hejdå! =)

Uppdaterar sen! (förhoppningsvis innan jag slutar...)

-babby

Nya pjucks!

Glömt att blogga mina nya gladiatorsandaler jag köpte i Alingsås i lördags! Det fanns en grym skoaffär inne i Gallerian (storken). De hade mest dösnygga skyhöga klackar, men även ett par tre stycken låga modeller! Jag nappade på dessa!

Skäms nästan över att säga det, men dom blev mina för ynka 99 kr! (De rensade ut sommarskorna, så ALLA skor kostade 99Kr/st)


(ignorera gärna det halvt alslitna nagellacket...)

-babby

Lotta igen

Ja då va de spikat! Jag åket till Liseberg efter jobbet, möter upp Malin och Anna (ev + fler) och vi chillar tills Lotta kommer upp på scen! =) Aldrig varit på allsång så det ska bli redigt spännande.... haha!

Nu e de 14 minuter kvar tills jag ska åka! Ska börja plocka ihop lite lätt nu!

Hemma sent ikväll så jag informerar om min upplevelse imorgonbitti!

-babby

Blåbärsplockning

På lunch plockade jag dessa smarriga godsaker!



Skall ätas om ca 30 minuter till lite mjölk! MMMMMM!

-babby

Glömde nästan!

Igår på förmiddagen ringde min moster och frågade om vi va hemma! Dom hade varit i Småland och va på väg hem till Orust med husbilen. Jag sa att vi va hemma, så efter en halvtimma tittade dom in på fika! Jättetrevligt! Dom har inte sett lägenheten innan, så vi fick visa dom lite runt, och sä drack vi kaffe och åt majlys hemmagjorda GODA sockerkaka!

mysigt mysigt!

De va bara de jag va tvungen att dela med mig av... =)

-babby

Lotta på Liseberg

Nu är jag nere på kontoret igen!

Gott med mat! Det behövde jag!

Mamma frågade om jag ville med på Lotta på liseberg idag (hon och mormor ska dit), det är tydligen sista gången idag.. Funderar på det, men har ju bestämt med A att vi ska gymma efter jobbet! Har iofs redan gymmat en gång idag, så för min del så skulle jag kunan gå, men VET att A inte kommer vilja gå med..... Hmmm... Svåååårt val! Tror Malin ska dit me..
A, nu ska jag ringa lite kunder! Lägger in lite bilder sen när jag har tid!

-babby

Tillbaka till verkligheten igen!

ja då va man tillbaka på jobbet! Skönt, men oskönt på samma gång.

Positivt:
Kommer in i det sociala mer igen
Kommer in i rutiner -> mer ordning och reda på allt
Kommer in i vettigare matvanor
Kommer igång med TRÄNING igen!

Negativt:
Måste gå upp ca 06.00.
Måste laga mat nästan varje dag till lunch
Måste sitta i bilen minst 1 timma/dag
Hinner inte göra sånt (lika mkt/ofta) man gjort om man va ledig såklart (i mitt fall: plocka svamp, sola, sy mm)

Skriver mer sen! Nu ska jag äta frulle!!!

-babby

Dags att sova!

Filmen va bra! Clive Owen e snygg.... Nu ska jag sova! Som tur är så öppnar gymmet kl 06.30 imorgon, så jag hinner dit innan jobbet!! Om jag är HELT död imorgon bitti, så åker jag och A ändå dit efter jobbet, men ska verligen försöka pallra mig upp! Hela dagen blir så mkt bättre då!

Godnatt

-babby

Just nu

Kollar på The international. Har ätit en god middag!
Måste fokusera på filmen nu.. More later!


Kyckling, champinjoner, lök och purjo! GOTT!

-babby

Kjolen klar!!

Fixar in "steg"-bilder senare. Så länge har ni den färdiga kjolen!






-babby

Slapp dag med bio och städ

Har nu käkat aldeles för mkt frukost. En talrik med lite bär, frukt ch yoghurt, och 2 mackor med kantareller... uuuuuusch va mätt. Men snart lägger det sig, och då är  det kaffedags! 
'
Jag och A har ungefärligt bestämt hur dagen skall se ut. Nu ska vi först ta det lungt, sen städa hela lägenheten. Det behävs verkligen. Dammsugas och moppas och allt sånt där man aldrig vill göra. Sen ska vi åka och handla mat, packa upp maten, kanske äta ngt, sen kl 17.30 skall vi sitta i Biosalongen i Borås och kolla på "Sommaren med Göran". Efter det har vi inte planerat ngt, men antar att det blir till att åka hem, kanske läsa lite och sen SOVA! Kommer va hemskt jobbigt att gå upp till jobbet imorgon! Hmmmm... Kanske skulle ta och åka till gymmet INNAN jobbet..... Å sen pka med A dit efter jobbet me..? Ska verkligen köra STENHÅRT med träningen nu! Har skitit i allt nu under semestern, så nu ska jag ta igen träningen jag missat... =)

Nu ska jag sy klart min kjol, sen är det som sagt städ-dags!!!

-babby

Söndag - Sista dagen på semestern

Tjabbalabba! 

Håller på att göra frukost till mig och A. Steker kantarellerna vi plockade igår, och har skurit upp det storugnsbakade brödet vi köpte på hemslöjd i byn. Ska bli SÅÅÅ gott! Har kollat lite bloggar, och ska kolla mail å facebook efter frukosten. e vrålhungrig! Skulle gått upp kl 9 idag, men snoozade till halv 10, sen råkade jag stönga av alarmet helt, och vaknade igen kl 11..... =( Har rensat kantareler i 40 minuter, och nu har tom A pallrat sig upp! Undra vad vi ska göra idag!! Kanske bio ikväll?? Baksmällan...???? 

JUST NU:

Steker kantareller!

-babby

Filmtajm!

Nu e vi tillbaka från fisketuren! Fick 5 fina aborrar som vi gav till A:s föräldrar. 

Sitter i soffan, nydushad, och ska starta filmen vilken sekund som helst nu.... Har ätit 2 rostade mackor precis! Va vrålhungrig! En med Philadelphia och cheddar, och en med philadelphia och skinka. Gott!!!! 

Ska dricka te nu och mumsa lite på malteasers! (Kanske världens godaste godis!!) 

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra. Tänkte iaf hinna med att sy klart min svarta kjol, kanske göra ett halsband, och läsa ett antal sidor i "snabba cash". 

Bilder:





Minsta aborren vi fick upp! (Och släppte i igen såklart..)


Te och en XL- påse med malteasers! Me like!!

-babby

Fiska!

Nu e vi hemma efter att ha varit på Hemslöjd i by i Ödenäs, åkt till Alingsås och ätit Thaimat, hämtat min bil hos pappa, och stannat på fika + plockat kantareller hos A:s föräldrar! Hunnit med MKT idag! Har just ätit en tallrik med bär och yoghurt, och ska byta om för att ge oss ut och ficka med A:s bror! =) Mysigt! När vi kommer he sen ska vi slänga på en till av de filmerna vi hyrde igår. Får nog bli the Lazarus project. Igår såg vi Wallander och blev besvikna. Tycker att Beck e SÅ MKT bätre!!! 

Aja.. Mer sen! Så snart jag kan ska jag fortsätta med min kjol också, så jag blir klar me den ngn gång. Har dessutom köpt ett paket med nya "pärlor", så at jag kan göra et till halsband, liknande det turkosa jag gjorde senast... 

Bye bye for now!

-babby

Hemma!

Kom hem vid 7 idag efter att ha käkat lite lunch hos pappa, och åkt till Lundberg och läsat ut min bok! (som jag höllt på å läst fram och tillbaka sedan början av förra året.... =))

Nu e klockan halv 10 och jag och A ska kolla på en film! Har hyrt 3 st: 
Wallander- Kuriren
The Interational (med Clive Owen & Naomi Watts)
The Lazarus Project (Med Paul Walker)

Vet inte vilken vi ska kolla på nu men jag e sugen på den med Paul Walker!

Imorgon ska vi på "hemslöjd i byn" i ödenäs. När vi va små åkte vi dis varje år med pappa och Mariann. Pappa sparade på småmynt mellan varje gång, som vi 4 syskon sen fick dela upp mellan oss och köpa lotter för. Det man kan vinna är hembakat bröd, hemmagjord sylt mm, smörkvivar och andra hemmagjorda köksredskap mm. A, rentav HEMSLÖJD och hembakat... Ska dit hyfsat tidigt och kolla runt lite, fika och köpa stenugnsbakat bröd (JÄTTEgott!!) och sen åka hem. Kanske fiska imorgon..?

Emma och Martin har fest idag! Skulle gått dit med e så helsikes förkyld, så jag orkar rentav inte.... Har legat utslagen i 2 dagar nu. Knappt kunnat vistats i solen, så har fått ligga under parasol och läst. (MÅSTE ju bara vara ute i solen i detta underbara väder!!!) 

Har iaf haft det kanon under vistelsen uppe på Djurås! Älskar att vara där uppe! Speciellt på sommaren! 

Nu ska vi starta filmen!


Här kommer lite bilder från besöket hos pappa:












Så fint uppe på Djurås!!

-babby

Natti

Nu ska jag duscha och gå och lägga mig! Har ätit GOD middag, och nu e jag jättetrött!

-babby

Armband

ÄLSKAR läder- armband. Har alltid på mig minst 2!


Det bruna fick jag på min födelsedag av någon vänlig själ! (vet inte vem faktiskt....)
Det vita köpte jag i smögen! MAlin har ett likadant..


Båda dessa är från Lindex. Det med nitar är köpt för längesen, och det andra köpte jag för ca 2 veckor sedan...

-babby

090806 - FÖRKYLD!

Upptäckte när jag kom hem igår att jag va förkyld.... Tog 2 panodil och en ibumetin innan jag gick å la mig. Har sovit gott MEN har vaknat av att jag varit sååååå himla tät i näsan... Har snytit mig hela morgonen och känner mig riktigt sjuk.... Men det ska INTE hindra mig!! Hara bara några dagar kvar innan jag börjar jobba, och idag SKA jag ut och plocka svamp och åka till pappa!! 

Just käkat frulle, och nu dricker jag te. Funderar på å gå å ta en macka med laxsallad (en röra jag köpte på Ullis). Sen packa och byta och och åka! Låter som en bra plan.... 

Dricker såklart te ur min STORA Starbucks: Palm Springs- Mugg! 

-babby

Shoppat lite...

Resultatet av en dag på Allum med Phil:

Klocka på rea på Guldfynd! 260 Kr



Närbild...

Tröjan jag fick av Phil. 199 Kr på H&M


Vitt simpelt linne.. Logg, på H&M. 129 Kr


Phil "tvingade" mig att välja en bok jag skulle få med.. (Han sa I'm buying you a book, pick one.) Jag sa OK. VAlde denna då jag härt att den ska vara grym! (Jens Lapidus, Snabba Cash)

-babby


Planerar att sova gott inatt

Hade strax tänkt att gå och lägga mig, men tänkte först blogga liiite bara.... 

Natalie har gått (åkt) hem, och jag sitter å bloggar å facebookar lite och dricker te för min hals.... Ska bara fixa upp lite bilder, å sen ska jag borsta tänderna å gå å lägga mig! Imorgon ska jag upp ganska tidigt och plocka kantarelelr som sagt, och då måste jag ju vara på allerten! Vill vara uppe hos papi i ganska god tid IFALL det är bra väder.. Idag var jag inne på allum, eller inne i en bil mesta delen, och utnyttjade inte det fina vädret. DET ska jag göra imorgon tänkte jag! Sola och läsa och bara ha de gätt och njuta nu när det börjar närma sig slutet på semestern.... 

Lägger upp bilder i ett nytt inlägg med en gång..

-babby

Bröllopsduellen

Gick inget bra på Canal+ så vi fick hyra film.... Valde mellan "Marley och jag" och "Bröllopsduellen". Blev Bröllopsduellen... Måste passa på att kolla på riktigt tjejfilmer när inte A är hemma! Tror nämligen jag skulle kunna få honom att kolla på Marley och jag, så därför väntar jag med den... =) 
Filmen var bra. Tycker ju att Anne Hathaway e grym, så jag misstänkte att det inte va en dålig film... Men hade mina fördommar och trodde jag visste exakt vad som skulle hända innan jag ens startat filmen.... Men den va faktiskt inte så förutsägbar som jag trodde! Den va bra, och bjöd på lite överaskningar! Vissa saker kunde man u såklart förutse, men de får man rälna med i en sån här typisk tjejfilm... Alla in all, så ger ag den nog 7 av 10! 
Alltså: 7 st "L" till Bröllopsduellen!
-babby 

Hemma igen!!

Då va man hemma efter en dag på Allum! 

Jag och Phil åkte vid 1 från Hindås, och gick runt och strosa och kollade på Allum till ca 16. Käkade lite, åt lite glass och köpte lite grejer... Höll mig dock ganska bra i skinnet! =) Köpte bara en klocka oc ett linne, och sen lite på apoteket och ett dyyyrt schampo. Dessutom FICK jag en tröja av Phil!! =)=) Lägger upp bilder sen. Natalie kommer näs som helst, och eftersom Calal+ ALDRIG visar bra filmer nu för tiden, så får vi gå till hemakväll och hyra! 

Jag vaknade med (förutom illamåendet) dessutom med ont i halsen!! Köpte Bafucin och alvedon... Hoppas fan inte jag blir sjuk på riktigt nu! Ska kurera mig ikväll med te och värktabletter!! 

Imorgon ska vi upp till pappa och Mariann! Tänkte ge mig ut och plocka kantareller på morgonen, och åka direkt till pappa sen och slappa. Läsa en bok och slappna av. Sen kommer André och då ska vi grilla kyckling! Mariann e världsbäst på att laga mat så jag lääääängtar! Sen e pappa hysteriskt bra på att grilla med, så det kan inte bli fel! =)

Gotta go, natalie kommer som sagt strax!


(uppochner)hade min Jason Mraz t-shirt på mig idag!! Köpte den när jag å Malin va å såg honom i Stockholm förra året!


(fattar inte varför bilderna är uppochner!!!) hade iaf på mig ett nytt nitskärp och min nya bruna frans- väska! jeansshortsen köpte jag i nice 2007...




-babby

Till Allum!!

Nu e jag klar här hema! Har duschat och ätit å klätt på mig! u ska jag åka till Hindås ch häta Phil, sen åker vi till allum! Kommer inte kunna köpa ngt, men ska ju som sagt kolla, och så ska Phil köpa i USA. Dock tror jag inte att vi kommer hitta så mkt  på allum som han kommer kunna hitta i USA, men de e ju altd kul att bara kolla å kanske prova å så! 

Vaknade runt 8 tror jag av att jag mådde så illa att jag nästan spydde..... uuuuuusch va jag mådde dåligt.. Fram till 10.30 låg jag bara och vred mig... Anledningen??: Tog 2 p-piller igår då jag glömde ta ett i förrgår kväll.... VARFÖR ska man må sååå illa bara för de! Så onödigt..... Aja, nu mår jag hyftas iaf! Går nog snart över helt!

Bye bye! 

-babby

Kjol steg för steg

Steg 1
Mät omkrets på bredaste stället (över rumpan), och lägg till ca 6 cm i sömsmån. Mät upp på tyget. 
Mät sedan upp valfri längd, men lägg till ca 10 cm i sömsmån. 



Steg 2
Mät 13 cm från nederkanten. Märk ut med nål. Gör så på några ställen på tyget.



Steg 3
Måt sedan 2 cm upp från 13 cm och mät 10 cm. Märk ut allt med nålar. 
Fortsätt mäta ut 2cm, 10 cm, 2 cm, 10 cm tills du nått överkanten på tyget.  
Märk ut på flera olika ställen på tyget. 



Fortsättning följer...... 

-babby

Lite nytt

JÄTTEGO mysdress i Sammet!! Den åker på varje dag!! =)


Skärp med nitar nitar nitar!!!


Va bara tvungen att visa mina fina diskhandskar!! 

-babby


Fönstershopping imorgon!

Efter jag skrev förra inlägget stannade jag på jobbet till 16 iaf...... Åkte med mamma och hämtade Phil. Käkade lite hos mamma och hängde där till klockan blev 9! Åkte och hämtade en grej jag glömde hos Fredrik och åkte hem! 

Fredrik skulle ringt innan han åkte (runt 20.00), men kl 21 fick jag ett sms att han redan åkt och lovar att gottgöra det nästa gång han kommer genom at komma hem till mig och andré och bjuda på mat och vin (och ev. jäger.....=)) haha! Nu har jag bloggat de, så nu måste han hålla löftet!! =)

Nu sitter jag i soffan och kollar på Canal +. Går inget bra.... Så jag zappar lite å kollar på lite olika filmer jag redan sett! =) Har druckit en JÄTTEmugg med te, och pillat bort alla nitar på ett gammalt nitskärp! Ska slänga det, men tänkte att själva nitarna kan komma till användning någon gång!! 

Nu ska jag zappa lite till, borsta tänderna med min nya rosa el-tandborste! 

Imorgon ska jag plocka upp Phil, åka in till stan och prova lite kläder å grejer, som Phil ska köpa till mig i USA, och skicka hit!! (som jag ska betala såklart!! blir ju dock billigare att köpa där och skicka!!) Ska bli trevligt! 

-babby 

Igår - Ullared, bio, lite vin & jäger...

Åkte som sagt till Ullared igår. ca halv 11 tror jag klockan blev. Kom fram efter ca en timma, och spenderade ca 20 minuter med att leta parkering. När jag väl hittat en, och hämtat en kundvagn, la jag märke till den förbannat långa kön för att komma in......... Den sträckte sig från ingången bak, och sen gjorde den en loop in i parken, och ut igen...... HERREGUD! Stog i kö strax över en timme tror jag i ÖSregn..... Fy fan. Va rejäält glad sen när jag väl kom in!

Handlade för ca 120% mer än jag hade tänkt mig, men e ju bara på Ullared en gång om året så att........  Får la snåla lite resten av månaden! =)

Fredrik ringde och frågade om jag skulle me på bio. Dom skulle gå både kl 6 och 9. Jag sa att jag bara hann till 9- bion. Så jag åjkte hem runt kl 5 halv 6 från Ullared, och packade upp grejerna, bytte om och åkte till stan. Mötte upp Malin, Fredrik, Petter+ kompis på Condecco på avenyn (de hade sett sommar med Göran). Vi käkade lite, sen gick jag, Fredrik, Petter+ kompis och såg public enemy! (Johnny Depp e nog ta mig fan den snyggaste människan jag vet just nu!)

Efter bion åkte jag hem till Fredrik, och vui satt i hans stuga och drack vin och jägermeister till klockan halv 6 på morgonen. Pratade å pratade och lyssnade på Jason Mraz  i hans iphone... Gick å la oss i huset och sov till halv 1! Käkade frulle där, och nu e Fredrik iväg en stund, så jag åkte till jobbet och hälsade på mamma! Ska hem till mamma sen å tvätta lite (!!) och slappa.

Phil kommer idag me! Mamma ska hämta han på flyget vid halv 5, och jag funderar på att åka me. Hade ingen aning om att han skulle komma idag! Fick reda på de imorse. Undra om han hann köpa mina skor tro.....? Hoppas!!! Längtar efter dom!!

Nä nu får de va nog! Nu ska jag dra! kan ju inte sitta på jobbet på semestern!!!


Regn regn regn....


Nya byxor!


Provade skärp till Malin... mms:ade bilder så fick hon välja! =)


Va med och tävlade i "längsta kvitto" om 300 spänn att spendera på Gekås! 


Trött men nöjd efter ett antal timmar på Ullared!

-babby

Here I gooooo!

Nu bär det av! Sov till 10 i 10, duschade, ät en kantarellmacka, och nu ska jag bege mig! 

messade Hellis, och hon ville inte med. Men ångrar hon sig så åker hon med Malin å hennes mamam kl 13! Hoppas hon kommer! Skulle vart trevligt.. =)

-babby

zzzz...

morgon morgon.... 

ligger i sängen och har precis ätit frulle. André ska iväg idag så jag gick upp med honom. 

Ska till Ullared idag, så jag funderar på att inte gå å lägga mig igen, utan åka efter jag gjort mig iordning, men kommer va såååå trött ikväll då.... får nog sova en timme till iaf.

Malin och hennes mamma ska åka från Hindås kl 1 idag. Jag ska sms:a Helena när jag känner mig redo att åka, för att se om hon vill me. Om inte annat så kommer ju Malin dit runt 2! 

Nu ska jag säga hejdå till A, och ställa klockan och somna om....... 

-babby

I am SO blogging this!

Va bara tvungen!!!

La till och med till den i min "varukorg" på hemsidan! (gör det om jag hittar ngt.. och efter ett tag, efter noga övervägning kanske jag slår till!!! (har hittills dock bara hänt en gång.....)


Like it!! 14.90 dollar på forever21.com

-babby


Ullared!

Imorgon beger jag mig till Ullared hade jag tänkt! Försåker få med mig Helena eller Fredrik! Fredrik har jag iofs redan gett upp hoppet om... Han va ganska tydlig i at Ullared inte va hans grej riktigt.... =) 

Helena skulle kanske med. Hon har sagt till Malin (ej min syster) att hon ska åka med henne när hon och hennes mamma åker. och dom ska åka imorgon ELLER Tisdag. Åker de imorgon kanske Helena åker med mig dit, å så sammanstrålar vi med Malin å hennes mamma vid ankomst! DET tycker jag låter bra!! Väntar på ett samtal nu bara.... Om Hellis däremot ska åka med dom på Tisdag, så tror jag faktiskt att jag kanske åker själv..... =( 

Kanske kan åka och hänga med Fredrik i Hindås imorgon och åka till Ullis på tisdag istället... Men jag e SÅ otålig! Har jag bestämt mig för att jag ska göra nåt, så vill jag göra det NUUUUU!! =)


Hoppas inte på en sån här kö imorgon....

-babby

Hemmakväll

Jaaaa... Då va man tillbaka från storstan! 

Släppte av Andrés kompis + 1 på flyget, åkte till Kållered, käkade Thaimat. Gick in på JC och råkade hitta 2 plagg på rea! Åkte till Emma (syrran), drack kaffe i deras fina lägenhet!! (har nästan fått ordning helt, och har fått upp grymt snygga tapeter!!) 

Åkte sedan hemmåt. Nu sitter André och kollar på simning (sportfantast!!), och jag sitter (enligt tradition) vid min lilla mac, och bloggen! 

Kl 21.00 börjar en film på 5:an som verkar intressant! Gå in på www.TV.nu å läs om den vettja! 

Ska ligga och svälla i soffan  när jag är klar här, för tryckte just i oss varsinn mjukglass i rån..... Gott, men ack så onödigt!! 

-babby

Cykelbyxor

Asså jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om denhäringa cykelbyx-trenden..... 


Bld från "outfits" på forever21.com

Säkert riktigt bekvämt, men....... Såg en tjej igår på liseberg som hade cykelbyxor, lång lite oversize:ad kavaj, och ett par låga ankelboots.... De va inte sååå snyggt... Skulle ju t.e.x vart MKT snyggare med ett par jeansshorts..... 

-babby

Igår - Liseberg

Igår: Jimmy åkte med 15.30- bussen, och vi duschade och åkte upp till Lundsberg efter han gått. Där gick vi ut och gick en sväng och hittade lite kantareller.. =) 

Drack en kopp kaffe där, sen åkte vi hem och bytte om och åkte in till stan!

Parkerade på baksidan av Liseberg och gick in! Va där ca 20.00! Strosade runt där och kollade, åt våfflor, spelade lite osv. Stog och kollade på Flumride, när plötsligt en "stock" fastnade precis ovanför den sista långa nedförsbacken! Läskigt at sitta fast där uppe!! En massa personal sprang upp för trapporna för att se vad sm hänt och hjälpa de som satt i. Till slut gick vi upp fr trapporna för att närmare se vad som hänt. Fick en eller två bilder, men de va så mörkt, och  jag va tvungen att ta utan blixt för att se nåt, så bilderna blev ganska suddiga.... 

Åkte så vi va hemma kl 23. Kollade på "we are marshall", och gick och la oss. Faktiskt jättebra film. Dock lite vär "sentimental" för min smak.... Alla "tränarens" (Matthew mcconaghey) känslosamma tal blev lite för mkt...... Men som sagt: bra film!!

Nu har vi käkat frulle, och om ca 2 timmar ska vi köra Andrés kompis till Flyget, och kanske passa på att hälsa på min äldsta syster Emma i stan!  Har inte sett hennes lägenhet sen de flyttade in... Måste ju bara se hur det ser ut nu. Och dessutom har de skaffat en iller som jag bara måste titta på me..... =)

Här kommer lite bilder:



GODASTE våfflorna!


Kollar glatt på när folket som åker blir blöta!!


Här fastnade Flumride!

-babby

Igår - gokart och utgång!

Igår vid 5 åkte andré och hämtade sin Malmö- kompis i Varberg. Jag åkte och handlade mat, och gjorde mig iordning. När sen André och hans kompis kom hem, tog dom en grogg, och jag en cider, sen plockade Larsa upp oss och körde till Borås. 
Gokarten gick rätt bra! Jag kom 6:a av 12! Ganska bra tycker jag själv.. Va ju dessutom ensam tjej.... =) André kom 5:a, och självklart så vann Fredrik! Andrés Borås- kompis, Marcus, va iofs inte långt efter, men Fredrik va strået vassare. Marcus skyllde på vikten.... =)

Efter¨t åkte alla hem utan jag, André, Mackan och Malmö- Jimmy. Larsa skjutsa oss hem till Mackan innan han åkte hem. Där drack vi cider/grogg och hade det trevligt! Sen gick vi in till Harrys. Där spenderade vi resterande del av kvällen! 

Vi satt vid ett bord, när jag plötsligt fick ett rejält dans- sug! Den enda som nappade va Mckan så vi gick ner å dansa, dracka vatten, dansa, drack vatten! Haha! Köpte öl/cider till dom andra, men när vi kom upp va dom borta! Dom hade gått å ätit tydligen, men jag å Mackan hade ju massor att dricka upp så vi satte oss å tjöta. Sen gick vi ut och mötte dom, så tog vi en taxi hem.

Idag
Gick upp kl 12 och gjorde frulle. Bacon, lax, rostat bröd, vanligt brön, flingor m. melon, banan och äpple, + massa vanliga pålägg..... En riktig BRAKfrukost!!  Och nu e jag M Ä T T !!! Sitter just nu å kollar på kanotpolo..... Jaa..... Dricker kaffe me!

More later!

Bilder








Suddig bild dock......


aa... den är iaf inte suddig! 

-Babby 

Kanotpolo...?

Sitter å kollar på kanotpolo på Svt1. Helt sjuk sport! Man har varsin kajak, hjälm och flytväst och en paddel. Så ska man göra mål med en boll. Man får tacklas och köra på varandra (man har flytvästen som SKYDD och inte för att flyta om man skulle ramla i...). 
Har aldrig hört talas om denna sporten, men tävlingen vi kollar på är SM, och Sverige har t.o.m. ett LANDSLAG.... Sjukt-....
-babby

RSS 2.0