Gokart!!!!!!

Idag är det dags för det årliga gokartracet i Majorna! Åker dit med jobbet runt denna tiden varje år och kör turnering! Ett år var jag bäst bnland tjejerna, och ett år kom jag 3:a på hela företaget! IMPONERANDE!!? haha! Resten av gångerna sen har det ju inte gått fullt lika bra.. gäller att få en bra bil och ha flyt! Tycker det är svinkul att köra gokart! Får ont i min handled av det, men det är det värt! haha!

Vad tycker ni om det?? Kör ni också gokart ibland??


Inventering

Inventerar marknadsmaterial på jobbet idag. första gången NÅGONSIN som det görs här, så det är GANSKA mkt jobb! Men men! Gött å få det gjort!

Lunch om 20 min.. LÄNGTAR!


Cowboy

Idag e jag cowboyig.

Skor: Skopunkten. Skjorta: malins. Jeansleggins







Update

Nu e de dags att dra!

Idag har jag fått gjort en hel del på jobbet TROTS att jag bytt kontor i typ 1 timme! Skönt! Nu kan jag med gott samvete åka hem och sätta mig med en kopp te i soffan och PYSSLA! Kanske kan få upp lite bilder på min kreationer ikväll! Återstår att se!


Lårhöga stövlar

När jag först såg ett par lårhöga stövlar bestämde jag mig för att jag bara skulle ha ett par i höst/vinter! MEN jag lovade mig själv att inte nöja mig med några andra än ett par i mocka, MED klack! MEN så går jag och köper ett par utan klack i skinn.... Tänkte iofs att det kan vara bra att ha ett par till vardags, och ett par lite finare.. Har inte hittat några snygga i mocka till ett bra pris än, förrän nu!!!

Dessa är från Skopunkten och kostar 599:- I LIKE! De var slut på webbshopen och jag ANTAR att de är slut i butik också.... =( Men hoppas inte


VAD TYCKER NI?






FLYTT

Nu har jag flyttat! kontor alltså.. haha! Jag har bytt ner mig till ett "öppet" kontor med tre platser.. Va tvungen att flytta från mitt älskade egna rum, eftersom säljarna skulle få egna rum... =( Aja! Denna platsen e ganska bra ändå! Och det bästa av allt är att man alltid rensar och städar så mkt när man flyttar, så nu har jag ordning på mig grejer från början!!

Nu ska jag ut och hälsa på min kära sambo i fabriken, sen e de fika! E DÖhungrig! Får nog ta ett äpple eller så..


Kantareller

Bara tvungen att lägga upp en bild på kantarellerna vi plockade i förrgår... Ser sååå gott ut!





Update 090929

Igår efter jobbet åkte jag till Allum! Köpte lite smått och gott! Bl.a. en svart halsduk (sån man trär över huvudet), en ring, ett par örhängen, ett genomskinligt paraply (som jag upptäckte va trasigt när jag kom hem....=(), ett par leopard- leggins och en svart gosig oversize- mössa! Skulle gått till HM och köpt dedär zebra- legginsen jag länge velat ha, men hann inte dit! Drog ut på tiden på glitter där jag hade VÄLDIGT svårt att välja vilken ring och vilka örhängen jag skulle köpa... haha! Tills lut blev det en silvrig stor ring som är som en rekrangulär nit, och ett par ljusgråa runda strassörhängen. Visar bilder ikväll/imorgon eller så!

Nu: JOBB

more later



Black is the same old black


T-shirt- Klänning m lös polokrage: Thailand. Leggins m dragkedja: hm/hemmasytt. Kofta: Åhlens. Halsband: hemmagjort.

Stövlarna är ca 2 år gamla och jag va tvungen att ta på mig dom eftersom de är de enda jag kan ha med denna J*VLA skoskav!





Added some spetstyg...

Som ni vet har jag ju ännu inte använt den svarta klänningen med öppen rygg som jag sydde för ganska längesen... Jag tror att jag inge gjort det för att jag inte riktigt är bekväm med den såå öppna ryggen.. DÄRFÖR köpte jag lite svart spetstyg förra gången jag va i tygaffären, och se resultatet nedan..

VAD TYCKER NI??



Själv tycker jag att det blev mkt bättre! Sydde även på lite spets längst ner... Tyckte det passade!


Totally lost it

Just beställt ÄNNU mer pärlor/berlocker/kedjor och tillbehör... Hittade en till hemsida som hade liknande priser som den jag beställt av tidigare, och såklart har de saker på denna sidan som de inte hade på den gamla och tvärtom.. Så beställde för ett par hundralappar här med.... Oooops.. Aja! Ska ju få ihop dom pengarna sen e det ju tänkt!

more later


Back to work...

Ja, då sitter man här igen!
Har massa grejer i min inbox som jag ska göra! Lite stressad! Ska aldrig mer vara sjuk!! haha!

Måste hugga in!

more later!


Söndag kväll..

Käkat god middag och kollat på parlamentet. Nu kollar vi på kommisarien och havet Den e riktigt dålig men har ändå kollat på den tre helger i rad nu.... Haha! Brist på annat!

Plockade för övrigt brutalt mkt kantareller och trattkantareller! Ska frysa in så vi har i vinter! =)

Imorgon e det jobb! Efter jobbet hade jag tänkt att antingen sy, pärla eller kanske plugga lite. Orkar jag ska jag träna.. Men räknar inte med det! Blir bara besviken på mig själv om jag inte tränar i så fall..

Nu ska jag kolla vidare, och sen slänga mig i säng.. Trött.


Torsk, Färskpotatis, kantareller och purjo.


Fredags


Hittade dena bilden från i fredags på Jessica, Malin och mig på Malins blogg!


Jessica, födelsedagsbarnet Andreas, och Jag på förfest nr 2.


Vi skulle se ledsna ut.... haha!


Hej va de går.. Skål...

 



Ut!

Nu ska jag och André ut och plocka trattkantareller!

More later!


Mer inspiration från Forever21

Under fliken "Shop by outfit" på Forever21.com hittar man ALLTID fina outfits! ALLA de outfitsen nedan är sådana jag själv absolut skulle kunna slänga på mig!




Vilken gillar ni bäst?


Creative moment

Kollade på HM:s hemsida och fann detta halsband!


Blev inspirerad och drog genast fram mina lådor med smycke-grejer!! Detta blev resultatet!

STEG 1

LITE SENARE

RESULTAT



VAD TYCKER NI??

Inte så likt HM-originalet till slut, men är nöjd ändå!



Boots; Forever21 Vs. HM

Hittade dessa på Forever21! Tänkte direkt på de som finns på HM! VILKA TYCKER NI ÄR SNYGGAST?


Forever21.com 29,80 Dollar


HM 599Kr.

Måste nog säga att jag gillar de från Forever21 först! MEN gicllar ju dragkedjan såklart på de från HM....


Kjol- Inspiration

Kikade in på Forever21.com och mättes av detta.



Har typ bara tighta kjolar, eftersom jag tycker de e så svårt att få ihop nåt snyggt som passar mig med en kjol som den till höger på bilden... Tycker antingen det blir för sött, eller lite goth... Men det ovanför är ju helt klockrent! Riktigt coolt!

VAD TYCKER NI?


Frulle!

Sitter och kollar på Idol- repris och väntar på att André ska bli klar med frukosten! Ska få trattkantareller! mmmmm...



Update

Sitter fortfarande i soffan. Sneglar lite på Hockeyn men mest tittar jag på datorn.. André va på whiskeyprovning igår, så vi e båda sega och slappa. Ska kolla på senaste mumien- filmen på canal+ kl 21, och fram till dess hade jag tänkt att göra ett armband eller nåt! Älskar att vara kreativ.. Allt känns så mkt bättre efter att man skapat något.. Om det är ett armband, eller en klänning spelar ingen roll! Har vart kreativ på bloggen som ni kanske märker.. Har fixat utséendet ytterligare, och dessutom fixat en "signatur" som jag ska slänga in sist i varje inlägg istället för att skriva "-babby".

Nu mer ser det ut såhär:


Ny design

Eller a.. Inte NY kanske, men har ändrat den ytterligare efter att André hade lite åsikter!

Gillar ni bakgrunden, eller tycker ni jag ska ha den enfärgad??





Accessorize in black


HM; Gina Tricot; Jofarma; Friis&co; Nelly Accessories; Bijoux By US; Baglady.

 

-babby


"Billig" Jofarma-väska

Hittade dena på Nely.se. Jofarma b Kenza. Hyfsat nyinkommen. Har såklar sett den förr, men har för mig att den kostat mer...??
Jag tycker iaf att den är HUR Snygg som helst! Skulle absolut kunna tänka mig att köpa den för 395 kr som den kostar på Nelly...



SKULLE NI KÖPT DENNA FÖR DET PRISET OM DEN FANNS I BUTIK?


-babby

Stickat från Vila 199

Detta är ett typiskt exempel på vad jag vill ha i min arderob i höst/vinter. Lite oversize stickad tröja som INTE är tight i halsen, och är ganska tunn, men ändå varm. Funkar till både tighta jeans/jeansleggins eller tjocka mönstrade svarta eller mönstrade leggins! VILL HA helt klart..!

VAD TYCKER NI??

 

-babby


Flashbackbilder


Jessica och Jag (BLEK!! Måste sola...)


Josefine och Malin


Malin och Jessica väntar på skjuts!


Jeppe: Gissa vilken film då!!... Någon som kan svaret??


Sötaste syrran!!! Malin


Jessica goes crazy eyes..


Systrarna på rosen


"dansar" på Parkan


mer dans. Anna snyggo kom med där me!


Malin och snygg-Anna!


Det var ett smakprov! Hade kul igår trots att det blev relativ tidig hemgång! Gillar egenbtligen inte att gå ut när man vet att man har en tid att passa dagen efter.. men men! Det var värt det!! =)

-babby

Hemma!

Nu e jag hemma igen!
Åkte till mölnlycke på middag/idol/förfest kl 6 igår Med Malin, Jesiica och jessicas syster Josefine! Trevligt! Sen åkte jag, Malin och Jessica till Berzelii på ännu en förfest. Trevlig där med! Sen blev det en sväng till Rosen, lounge och Park lane. Sen åkte vi hem och sov hos Jessica! Stannade till på Systemet och köpte vin och cider på vägen till jobbet. Jobbade till halv 3, och nu sitter jag hemma och kollar på top model och har käkat en bit äpplepaj!

Ska lägga in bidler nu! Lägger upp dom strax!

-more later

-babby

Nytt utséende!

Vad tycker ni?

Jag tycker ju att den är GRYMT mkt snyggare än min förra (men den va ju inte svår att slå.... =))

Det bästa av allt är: Jag har gjort den helt själv!! =) STOLT!

(There seems to be a problem.... i Safari och Mozilla firefox ser det bra ut, men ICKE i internet explorer... fattar inte varför!!)



-babby

Leggins med dragkedja

Sydde i en dragkedja i mina svarta tråkiga leggins! Såhär blev det!!



Vad tycker ni om resultatet?

-babby

Morrn!

Nu e jag uppe! Kollar på nån film på canal + och har just käkat müsli med banan, äpple och mjölk. Vööööldigt längesen jag åt müsli! Gott vare iaf! Ska nor ta mig ngt mer nu. Kanske en macka, eller kanske bara en kopp kaffe.. Få¨r fundera på det..

Planerna för idag e lite luddiga. Men ska nog iaf sy lite. Köpte lite sammettyg igår som jag ska sy en kjol av. Sen tänkte jag sy i dragkedjorna i mina leggins (som jag skulle gjort för läängesen)..

Nu ska jag ta en titt i köket och se vad jag hittar! =)

-babby

Söva

Nu ska jag gå och knyta mig... Imorgon väntar ännu en dag av kurering, och lite jobb. Måste fixa en photoshop- grej och mala till jobbet.. Deadline imorgon kl 4! Ånar jag! =)

Huvudet dunkar. Hoppas jag somnar fort.

-babby


ps. Imorgon e de LÖÖÖÖÖÖN! Yippie!

Vila och Only

Skjortan är från Vila och kostar 499. SVINsnygg om ni frågar mig!
Legginsen är från Only och kostar 279. Perfekta party- leggins!




-babby

FYND

Fynd- top från Nelly.se! 129 spänn. E lite insnöad på djurmönstrat just nu så denna faller mig i smaken grymt bra!!



-babby

Mer jeans

När jag ser dessa blir jag sugen på att köpa en bit fejk-skinn och lappa mina trasiga jeans.. Tycker att dessa från cheap monday är lite väääl lappade... MEn idén e ju ball! Om jag gär det så KAN man ju sprätta bort det om man ångrar sig....

VAD TYCKER NI??



-babby

Jeans

Hittade dessa jeans på Nelly.com från Cheap Monday. Har letat efter grå- aktiga jeans/ jeansleggins ett tag nu men inte hittat nåt.. Gillar dessa dock! Verkar goa (e ju faktiskt från cheap monday), och tycker de är coola med detaljerna på sidorna!



VAD TYCKER NI??

-babby

Shopping

Lite shopping har jag iaf orkat med idag. Eller a.. Stannade till på 2 ställen på väg till mataffären. Fick köpt ett par lårhöga stövlar (ÄNTLIGEN)! Kappahl öppnade idag i Kinna, och hade 25% rabatt på alt som öppningserbjudande! Provade ett par skinnbyxor som va görsnygga MEN lite korta tyvärr.... Annars skulle jag nog köpt dom. Sä jäkla snyggt och användbart! De va lite skrynkliga i materialet me (inte släta som de på HM och Gina) så de ser lite annorlunda ut jämfrt me de som alla har/ kommer ha... MEN som sagt.. FÖR kosta... =(

Stövlarna




Boots som jag INTE köpte men VILLE köpa!


Stövlar som va för höga, men SNYGGA


Kavaj jag provade på JC och VILLE köpa....


Skinnbrallorna.. För korta..



Bestämt mig för att hålla tillbaka lite på shoppingen denna månaden, och spara pengar istället, och satsa mer på att göra smycken. Så håll utkik här på bloggen, för snart kommer det bara spruta ut smycken! =) Framför allt armband!

-babby

Frulle

Detta fick bli min frukost idag.

Lingongrova med bacon, stekt ägg och ost.. mmmm



-babby

paj paj paj



GUD va god den blev! mmmm...

-babby

Knyt!

Dags att knyta mig nu! Slängde ihop en tok- god äpplepaj förut som jag och A provsmakade med lite glass till Idol.. =) Sen blve det (som vanligt) kändisdjungeln! Nu e de dags att sova! Haft ganska många besökare idag och framför allt MÅNGA KOMMENTARER! Gillas! Hoppas det fortsätter såhär! =)

Nu ska jag sova som ett litet litet barn! Hemma och kurera mig imorgon, så det blir nog mkt bloggande då! =)

Godnatt alla!

-babby

Dagens

Va ju bara på jobbet till kl 11 idag, men deta hade jag på mig i dom 3 timmarna iaf! Sen blev det myskläder..



Skjorta: Åhlens. Linne: Only (tror jag). Jeansleggins: Ullared. Stövlar: Skopunkten. Halsband: Hemmagjorda. Klocka: Ur & Penn. Nitarmband: Lindex

-babby

Sjukling

Ja, otippat nog är förkyldningen värre idag, och jag ska bege mig från jobbet så snart jag bara kan.. Har blivit beordrade att INTE vara på jobbet om vi känner oss förkylda mm pga svininfluensan... Sååå... Ska nog hem!

Fick mina pärlor mm igår, så jag kommer ju att att göra när jag ligger och dricker te i soffan.. =)

more later

-babby

Handskar Gina. 299:-


Vill ha. Fanns typ 3 st olika varianter på skinnhandskar med detaljer på som nitar och fransar t.ex. på Ginatricot.se. LOVAr att jag kommer att införskaffa mig ett par coola skinnhandskar när det börjar bli kallt att hålla händerna på ratten! =)

-babby

En blus, flera blöss

Hittade en blus/tunika som nääästan är exakt en sån jag e ute efter! DOCK finns den inte i puderrosa.. Inte ens vanlig rosa.. Gina Tricot 249:-



-babby

Måste sluta internetfönstershoppa...

E verkligen inte kul att kolla efter kläder på nätet och tråna MEN inte kunna beställa.. Eller a KAN kan jag ju, men skulle bli ruinerad efter några dagar...

Kollat lite till på ASOS.. Hittade detta...


Helt sinnessjukt snygg! Kostar 35 pund på ASOS


Vill verkligen köpa tjocka leggins med abstrakta mönster. Lättmatchat till en lång svart tröja eller t-shirt och boots.. Fastnade lite för dessa från Motel. 22 pund på ASOS


De ultimata legginsen. Fy F*N va jag vill ha! Massa nitar, men ändå ganska diskreta.. ÅÅ... Kostar 42 pund på ASOS.

-babby


Bryta av med...

Nästa gång jag shoppar komemr jag nog att införskaffa mig en söt blus!
Med alla nitar och allt svart och silver, lack och läder, tycker jag att det är riktigt snyggt att bryta av med något puttenutt- sött! Något i stil med denna, fast puderrosa, längre, och tunnare material

Någon som vet vart man kan hitta ngt sådant??



Skulle antagligen aldrig fått för mig att använda en sådanhär, OM det inte skulle vara ihop med ngt rockigt svart! Alldeles för "sött" för mig egentligen...

-babby

HM times two

Hittade 2 LIKE'S på HM.com...

Gillar färgen (roligare än svart..) Och dragkedjan!


Markerade axlar med t.ex. strass eller silverdetaljer=SNYGGT! Måste dock vänja mig vid spetsiga och bulliga axlar.. Har lite svårt för det... =)

-babby


Dagens tråkiga

Idag valde jag kläder ENDAST efter vad som var bekvämt och varmt...



Klänning: Malins, Från Gina. Skärp: lindex. Stövlar: Skopunkten. Armband: Spanien.

-babby

Asos

Emma kom och meddelade mig att ASOS har 20 % rea om man beställer i sverige idag. Har aldrig kollat där inann, men va ju bara tvungen. Hitatde denna tröjan som jag blev MKT sugen på!!



VAD TYCKER NI???

-babby

Update 090922

Som jag misstänkte blev det en förkylning.. blä. Snorig och ont i huvudet. Än så länge ingen feber eller så men det kommer väl kanske.....

Idag ahr jag haft fullt upp med att designa (grafiskt) diverse grejer på jobbet! Kul, men tidskrävande! Helst av allt skulle jag velat ligga hemma och druckit te framför ett avsnitt av Top Model elelr Sex and the city, men detta MÅSTE bli gjort så fort som möjligt... =(

Ikväll är ju Sofias middag, och jag har med mig ombyte för att gå, men frågan är hur jag kommer må lite senare idag.. Vet inte hur jag ska göra... =( Får börja med att ringa och gratta henne iaf!

Jobba jobba nu...

more later

-babby

Kalas imorgon

Imorgon fyller Sofia år, och middag hemma hos henne väntar kl 18.30. Detta hade jag tänkt ha på mig:



Klänning/tröja: Sannakumlin.blogg.se. Lack-leggins: Gina tricot. Skor: Skopunkten. Halsband: Mammas/ hemmagjort

-babby

Nitkjol

Såhär blev kjolen med nitarna!



 

Vad tycker ni??

 

-babby


Förkylning på g?...

Imorse när jag gick upp för att springa med Malin kände jag av att jag hade lite lite ont i halsen, men tänkte ändå att; jag testar att springa. Känns det inte bra går jag istället. Men det känndes faktiskt bra, och jag sprang hela vägen... DOCK känns det lite sämre nu. Näsan rinner och jag har en såndär typisk förkylningskänsla i hals och näsa.. Tog just 2 panodil. Hoppas de hjälper! Ska iofs ändå bädda ner mig i soffan och pyssla/plugga idag! Ska göra en STOOOOR kopp te när jag kommer hem också!

more later

-babby

090921

Kollade på "kommisarien och havet" igår efter middag och kändisdjungeln. INTE bra. Tycker verkligen huvdrollen (självaste kommisarien) är en ganska dålig skådespelare, och ser ut som han ligger 20 år efter i tiden vad gäller kläder och frisyr. (kanske är inspelat för 20 årsedan..??)

Gick och la mig strax efter 11, och gick upp kvart i 6. Sprang med Malin 2,5 km kl 06.30 i hindås, och sprang sedan ytterligare 2,5 km ensam efter Malin åkt till jobbet. SKÖNT! MEN fick sån j*vla skoskav på båda mina stortår! AJajaj... KAn inte gå ordentligt, men det lägger sig nog...

Efter jobbet idag ska jag käka snabbt och sedan göra vad jag vill t.o.m. kl 18. Om jag fått mina pärlor mm ska jag göra ett armband, om inte ska jag blogga och greja med datorn. Men kl 18 e det stopp!! Då SKA jag plugga! MÅSTE verkligen det. Har förbjudit mig själv att sitta vid datorn/tv:n efter kl 18!

more later

-babby

Today

Packade väskan sent igår kväll. Tänkte inte så mkt utan tog ngt bara! Då blev det såhär!


Tunika: Gina Tricot. Väst: HM. Leggins: Ullared. Skor: Skopunkten.


-babby


Hjälp med kjol

Hur ska jag sätta nitarna?? Tänkte dekorera min svarta jeanskjol med hög midja med nitar. Funderar på hur jag ska säta dom..
Personligen tycker jag att nr 2 eller tre är snyggast, men SNÄLLA hjälp mig välja! Har beslutsångest!

VILKET TYCKER NI ÄR SNYGGAST?



-babby

Gårdagens outfit




Slänger med en bild på Malins rock-outfit också!



-babby

Förfest och utgång

Blev riktigt lycat igår! Var i Johaneberg på förfest i Annas kiles lägenhet med Malin, Helena, Frida och Anna. Sen kom även Annas kompis. Helena körde och vi va på Diamond Dogs vid 10. Gick in och njöt av Pelly som spelade i ca 2 timmar! Sen blev det dans och cider och drink.. Sen ännu mer dans! Emil och Affe kom så det blev mkt bugg (om man nu kan kalla det bugg..?) och fuldans.. Jag och Affe stod för fuldansen, och va MKT duktiga på det!

Sen drog vi vidare till Park Lane, men blev inte långvariga. Jag, Malin och Frida gick till Subway för fyllemat (SÅÅÅ mkt godare än donken/bk!). Väntade på att Emil skulle trycka i sog 30 cm baguette, sen tog vi en taxi hem. Va hemma kl 05.00..

Här kommer massa bilder från kvällen!

Kvällen småstartade hemma hos mamma, med mat, hårfärgning, frisering samt sminkning och påklädning.

Resultatet av hårfärgningen! Blev nöjd!


Här är vi alla 4 innan vi hoppar in i bilen:



Snygg- Malin och söt-Helena och snygg-Frida på förfesten


Med läppstiftet i högsta hugg!


Hånny och Babby

Kvällens höjdpunkt!! PELLY


Det var min kväll kort sammanfatad! Tack alla som va med! Hade jättekul!

-babby



I provrummet





Alla klänningarna är från Motel. Provade de på vägen hem från jobbet i förrgår.. Och igår morse köpte jag den högra av leopardklänningarna!! för 180 spänn!!!! =)

Hade på mig den igår ute. Bilder kommer!

-babby

Utgång!!

E hos Malin och gör mig iordning. Har hårfärg i håret som ska sköljas ut om någon minut! Hoppas det blir bra! Om en timme tar vi taxi till stan för förfest, och kl 10 e de diamond dogs som gäller! 2 kompisar spelar där! Ska bli riktigt kul. Va längesen jag såg dom också.. Seglarveckan va nog senast... Shit va längesen!!!!!!!!!

Lägger upp bild på min nya klänning som jag köpte imorse sen (om jag hinner innan vi åker!)

-babby

Wantssss...

Vill verkligen ha en kavaj som går under rumpan, och denna e ju SVINsnygg!
Denna tröjan är SNYGG om man har den som hon på bilden.
Den är MYSIG och vardaglig om man har den till tjocka leggins och boots! VILL HA
Detta tycker jag statuerar ett exemplariskt exempel på hur en riktigt snygg skinnjacka ska se ut!
-babby

Ben & Jerrys och Idol

Käkat lite Ben & Jerrys strawberry cheesecake och kollar på Idol. Har (äntligen) läst lite i min mkt intressanta bok: textile science (på engelska för övrigt). Spännande..
Efter Idol blir det kändisdjungeln och sedan kanske även en film. Imorgon ska jag jobba kl 10 (köpa en klänning på väg till jobbet, som jag provade ut idag) sedan en sväng till systemet innan 13. Sen blir det till att hänga med Malin, Helena, Frida pch ev Anna innan vi drar till stan för att kolla på Pelly! Ska bli sköj! NU IDOL!
-babby

Ojojoj..

Ok. Finner inga ord. FY va snygg denna e!!! VILL HA! Vet en affär som säljer detta märke: Motel, som ligger på vägen hem. Hoppas den affären är öppen och att dom har denan inne. Då ska jag iaf prooooova... =) bara prova.. =)



Nu ska jag stänga ner här, och bege mig hemmåt!

-babby

Like this too a lot..

Hittade ännu en snygg men enkel svart t-shirt på nelly.com



Älskar den! SVART tänker ni kanske, men det är ju såååå lättmatchat! =) Och älskar dragkedjan och att den är assymetrisk! Tänk tighta jeans eller leggins till och snygga ankelboots m nitar! NICE!

-babby

Like it a lot..


Gillar denna enkla men snygga långa t-shirt från Vila. Kostar dessutom bara 199:-. Mönstrader snygge leggins till, mina höga snörade kängor från skopunkten... Snyggt!!!!!

-babby

Idag


T-shirt: Kan Dee. Kofta: HM. Jeans: HM. Stövlar: Skopunkten

-babby

Tävlar om armband

Tävlar på carolinefrank.blogg.se om detta JÄTTESNYGGA armband!
Vill veeeeerkligen vinna detta! Hade tänkt att göra mitt eget, men har inte blivit av.. Men varför göra ett när man kan vinna det!!!!???
-babby

Tävlar om halsband

Tävlar även om ett halsband från Lindas smycken
Tävlingen körs hos DENNA tjejens blogg!
Tycker detta halsband va jättefint! Och hoppas verkligen jag vinner!
-babby

No action

Asså blir så deppig... Lite iaf. Som jag skrev häromdagen.. Planerar för mkt som jag inte håller. Sa ju att det enda jag lovade mig själv att göra idag va att läsa.. Men gjorde jag det?? NEJ! 
Stannade hos A:s föräldrar på hemvägen och fick mat där. Gick ut i 20 minuter och plockade kantareller, sen blev det kaffe och giffel. Va hemma runt halv 7, och satte mig för att göra beställningen på smycke- grejerna.. När jag är klar upptäcker jag att klockan är strax efter 8. Jag tänkte bara beställa, sen läsa inna idol började. Hade EXTREM huvudvärk från kl 15 och fram till för en timmesedan... Därför sköt jag upp läsningen tills efter jag beställt.. Å Idol KAN man ju bara inte missa! Å efter idol e de kändisdjungeln... =)
FAN va jag e dåliiiig! haha! 
Ok. Imorgon SKA jag läsa! Planerar inte in NÅGOT annat imorgon efter jobbet! KAN ju bara inte strunta i det imorgon me! 
Nu ska jag kolla på en bulgarisk kille som inte kan sjunga
-babby

Pärlor

Nu har jag beställt pårlor/berlocker/kedjor mm. på nätet! Har köpt saker speciellt för att göra armband. Först ska jag göra ett till mig, och blir jag nöjd och får fler idéer kommer jag göra fler och sälja billigt här på bloggen! 
HÅLL UTKIK!
Grejerna skickas imorgon, och kommer antagligen fram till mig på måndag eller senast tisdag! Lääängtar! 
-babby

Headache

Slutar nu! Tog ingen 3-fika (glömde) så jag slutar nu istället. Passar ju bra eftersom jag, A och hans bror samåker idag, och de slutar kl 16!

Ska hem, laga mat, och sen LÄSA! Resten är helt OPLANERAT!
Catarina på jobbet har fått mig inspirerad idag! Hon gör smycken själv som är jättefina! Hon har visat mig en hemsida som hon beställer sina grejer från, och de har SÅÅÅ mkt snyggt! Har plockat ihop en egen "varukorg" och funderar på att klicka på "beställ" Är ju svinbilligt också! Ks aklicka färdigt på den sidan, sen bege mig hem!

more later

-babby

Lätt som en...



Är verkligen extra hungrig idag, efetrsom jag började jobba 1 timma tidigare!
Då e de GOTT med plättar! =)

-babby

Ain't no sunshine...

Idag var det kallt när jag gick upp.. Åkte med A och hans bror imorse, så jag va på jobbet över 1 timme innan jag börjar... Tänkte börja jobba lite, då jag har lite som släntrar efter.

Blev ingen läsning igår efter jobbet, så idag får det bli en HEL läs- eftermiddag!

Nu ska jag jobba!

More later!

-babby

Idag

Klänning: Malins garderob
Jeans: HM
Stövlar: Skopunkten

-babby

Goodnight sweet heart good night

Går och lägger mig nu efter en eftermiddag av matlagning, kortspel, skorensning, idol och kändisdjungeln. Känner mig REDO att dyka ner i sängen och sova!
Sist: En bild på de 4 par skor jag slängde idag! =)
Godnatt!
-babby

Dagens krubb

Middag: Stekt Lax m potatis, romsås och sallad
Efterrätt: Blåbärspaj m vaniljglass
-babby

La Redoute i höst!

Älskar denna tröjan från La Redoute! Smart idé av dom! Kan vira "halsduken" på tröjan runt halsen me! Mysigt!

Va längesen jag handlade från La Redoute... Kanske är dags...?? =)


La redoute.se


-babby

Planer...

Har insett att jag aldrig håller mig till vad jag planerar, och därför blir jag ALLTID besviken och irriterad på mig själv... Detta gäller även när det är fjuttiga och onödiga grejer jag planerar att göra.. T.ex. som att göra äpplepaj efter jobbet..... 

Jag blir mer och mer uppstressad och irriterad och oroar mig aldeles för mkt. MEN igår kväll kom jag på vad jag måste ändra!

Jag ska kombinera dessa två lösningar:

1. Planera inte för mkt i mitt huvud! OM det är ngn viktig grej jag MÅSTE få gjort, planera BARA in den, och håll resten "ledigt"

2. OM det är ngt jag planerat in: GENOMFÖR! Även om det är tråkigt.. Oftast går det fortare än jag tror, och det är SÅ skönt efteråt! Typ som att träna! =)

Så allihopa! Nu vet ni vad jag har för hemläxa idag!!


Någon som känner igen sig?


-babby

Verkar bra idag!

Idag har jag hittills inte känt mig sjuk! Kännde kanske liiiite i magen imorse, men tänkte att det släpper om jag bara kommer igång med att äta frukost och jobba! Och det gjorde det! Hoppas det funkar även efter lunch idag. Igår va det ju bra fram tills kl 1...

Malin ligger iaf hemma med halsfluss, men är på bättringsvägen! Hoppas hon blir bra snart! Har legat sjuk sen i söndags stackarn! KANSKE ska hälsa på henne sen kanske, men har annat jag BORDE göra... Läsa och städa, och laga mat typ.. E stökigt i lägenheten nu efter igår så jag åt, jobbade och bloggade i soffan hela kvällen utan att plocka undan. Dessutom e jag SJUKT sugen på att röja bland mina skor, och hämta upp vinterskorna från källaren, så att vi slipper TRYCKA in allt i garderoben och snabbt stänga dörren inna det trillar ut igen... (Bokstavligt talat så måste vi göra så i hallen nu...)

Fortsätta jobba nu! Lunch om 30!

-babby

Skorensning!

I förrgår inna jag somnade kände jag en panik över hur mkt skor jag hade, och framför allt hur många skor jag hade som jag INTE använder. Inte använt på upp till två år!

Kollade igenom min samling lite snabbt, och fann dessa, som jag kunde slänga utan att blinka...



-babby

Munk

I helgen va ju marknaden i Skene som bekant...(??) Och traditionen är att A köper tre paket (!!) med munkar. eller som han kallar dom: chokladbollar.... Är inte så förtjust i sånna i vanliga fall, men i lördags hade jag knappt ätit någonting, och munken lockade trots att jag visste att jag skulle få ont i magen av den...


Gott för stunden iaf!

-babby


Nana

Nu e strax Kändisdjungeln slut, och det är dags att sova. Känner mig varm, men har inte ont i magen, trots att jag ätit litegrann. Hoppas jag mår HELT bra imorgon! Vill kunna jobba heldag. Känns så dumt att bhöva gå hem från jobbet... På morgonen kändes ju allt bra, men sen efter lunch va det värre... A. Annars får jag het enkelt härda ut! Dumt är ju at jag inte kan dricka kaffe pga magen, och det innebär att jag får huvdvärk!!
Nu sitter A och knackar på mitt ben. Jag måste gå och klia honom på ryggen, sen sova! Aj, börjar göra ont! hahahah
-babby

Scrubs och jobb

Åkte hem från jobbet kl 2. Fick ont i magen igen och började känna mig varm och "svag"... Färeslog att jag skulle ta med mig lite jobb hem, och komma imorgon igen. Förslaget fick positiv respons.....
Kollar på scrubs på kanal 6, jobbar lite, och smälter en sallad jag just åt. 
ska läsa sen, och fortsätta gosa ner mig i soffan...
more later
-babby

Mår bättre idag!

Idag e jag på jobbet! hade inte ont i magen när jag vaknade, trots att jag kännde av lite smärtor i magen inatt..

Känner mig lite mörbultad, men funkar att jobba!

Om ca 15 minuter e de frukostfika, och jag är DÖhungirg. Men vet inte vad jag ska käka.. Åt lite frulle inna jag åkte hemifrån, men kännde mig hungrig med en gång igen... Hmm.. morot kanske...?

Har med mig en portion hemmagjort thaimat till lunch iaf! Ska bli gott!

Nu ska jag fortsätta jobba!

-babby

Ny klänning/Tröja

4Har ju berättat att jag beställde en svart sammet- klänning från Sanna Kumlin. Idag kom den på posten!
Provade den genast och den passade jättebra (hade ju gett henne mina mått) MEN den va för kort för t ha som klänning, så det blir mer som en tröja.... Skulle ju hellre velat haft den som klänning, men den va SNYGG som tröja me! På bilderna nedan kanske det ser ut som att den går att ha som kläning, men går jag ett steg, så åker den upp över rumpan... =)
-babby

All good things are three

3 Favoritkjolar från nelly.se
Mina tre favvokjolar från Nelly.se
Nr 1: Jofarma by Kenza: 995:-
Nr 2: Serious Sally, 249:-
Nr 3: Prim i am: 595:-
3 favvoskor från Nelly.se
Nr 1: Nelly shoes, 199:-
Nr 2: Nelly shoes, 399:-
Nr 3: SthlmDG, 599:-
more later, datorn flippar ur totalt...
-babby

Morgon

E hemma från jobbet idag. Magen känns fortfarande orolig, och jag kan inte äta ordentligt utan att få ont... 
Har just fått i mig lite banan, jordgubbar och yoghurt, så snart kommer väl magsmärtorna... Hoppas inte!
Ska kolla på top model 4 nu! Kanske känns bättre då! =)
more later
-babby

Fler HM- favvisar

Fastnat för pajletter och zebra/leopard- mönster som ni kanske märker!
Ibland önskar man att man haft obegränsat med pengar (eller a.. väldigt ofta önskar man det..).
Jag skulle schoppat allt jage velat det första jag skulle gjort om jag t.ex. vann massa pengar... Fatta va underbart!!!!!!
-babby

H&M - WANTS

Har kollat på hm.se under hela "kändisdjungeln" nu, och print- screenade hem massa bilder på mina favvisar... Här kommer dom!
Nu tänker kanske ni att jag bara skulle valt ut mina absoluta favoriter istället för att blogga ut hela HM:s sortiment... Men jag vill ju ha ALLT detta (PLUS allt i nästa inlägg) Kan inte bara välja några favvisar... =)
KOMMER MERA
-babby

Halsband

Idag på marknaden sålde de ut smycken från glitter. Halsbanden kostade 10kr styck, så jag köpte 8 st olika halsband, som jag tänkte göra finare halsband av! Direkt när vi kom hem la jag mig i soffan och gjorde iordning ett...
-babby

Sjukling

Såhär såg jag ut igår när jag låg och huttrade i soffan med feber igår eftermiddag...

-babby

Ny kärlek

Forever21.com 
VILL HAAAAA!!!
-babby

Marknad

Vaknade för en stundsen. känner mig inte helt 100. mår fortfarande illa, och inatt va jag uppe å spydde..... 
Men det verkar som om febern är så gott som vöck iaf. Det är Skene marten idag (marknad) som jag vill kolla in, och det verkar som att jag nog skulle orka att gå dit en stund! =) 
Älsklingen är uppe och gör frukost till oss, så jag ska ligga å vila här tills han säger till! 
Nu ska jag kolla facebook!
-babby

u

Va inne på Forever21.com, och hittade massa saker jag vill blogga.. men jag orkar inte.. Nu går jag och tar tabletter och går och lägger mig.. Hoppas jag mår bättre imorgon när jag vaknar...
Godnatt
-babby 

Depp

Ligger i soffan i lägenheten och kollar på film. Mamma och Jonas körde hem mig runt 5. Fick feber och frossa, och tog värktabletter runt kl 6. Sen sov jag till 8 av att jag va varm. Nu har jag käkat lite bär oc frukt, en glass, och några chips. 
Mår lite bättre, men fortfarande huvudvärk och ont i magen. Antar att febern kommer tillbaka sen när tabletterna gått ur kroppen. Får ta fler inna jag somnar! 
E sjukt ledsen att jag inte kunde gå på 25-¨rs festeb idag... Hoppas verkligen Malin, Frida, Wistrand, Per och alla andra har JÄTTEKUL!!
Nu ska jag kolla på 1408... 
-babby

Faaaaaaan

Jaaaa... Då va man sjuk... Mådde illa redan när jag gick upp, men sen övergick det till magsmärtor, och jag va tvungen att gå hem från jobbet efter bara en timme.. Åkte hem till mamma, och la mig i soffan och sov tills dom kom hem.
Hade inte ont i magen längre, men mådde lika illa... Malin värmde mat för mig för vi trodde det skulle bli bättre om jag åt, men det blev det inte... Nu ligger jag fortfarande i soffan och huvudet BANKAR... Vill hem till A!!!!

Jonas (bror) fyller 22 idag, så han kommer snart hit. Då ska mamma köra hem mig till SKene, och åka med Jonas tillbaka! Det var längesren Jonas va i lägenheten, så vi får visa honom runt, och bjuda på kaffe!

Det som är faaaaaaaan är att idag är Wistrands fest! Jävla skit! Om en timme skulle jag vart hos Perry och förfestat, druckit vin och tequila rose.... =( Fan. Har sett fram emot idag, och de e så typiskt att jag ska bli sjuk just precis idag... Har ju inte varit sjuk på jätttttelänge!

Hoppas bara inte det är början på svininfluensa....

Orkar inte mer nu.. Nu ska jag vila lite till tills Jonas kommer...

Nu kom han.. måste packa ihop mig..

more later

-babby

Hey baberiba

http://www.youtube.com/watch?v=VDhsdkoooQY
Ett av de bästa klippen från Hey baberiba!
Sova nu! 
-babby

Inget paket...

Åkte från jobbet kvart i 5! Kom hem och plockade upp älsklingen, åkte till ICA och handlade massa mat! Nu är klyftpotatisen och fläskfilén inne i ugnen, och vi sitter i soffan och läääängtar tills maten är klar! 
Kl 20.00 e de ju Idol, och antar att jag inte kommer hinna göra så mkt mer än att käka innan dess. Och efter idol e klockan 21. och jag ska jobba kl 9 imorgon.. Vill ju vara utvilad och glad imorgon så jag orkar hela dagen! =) Låter som en gammal tant, men sova e bland det bästa som finns, och har innan nog varit underskattat av mig! 
Dessa tre bloggar följer jag på bloglovin just nu:
KENZA
Sara Kumlin
FEBB
Nu ska jag kolla maten, och kolla lite kläder på nätet! (bara för skojs skull!!)
-babby

Tröja!

VILL ha en sånhär i höst/vinter! Stor och mysig men ändå TUNN så att det inte MÅSTE vara 10 minus för att man ska kunna använda den... =)



Rut m. fl. från NELLY

Nu ska jag åka hem!

-babby

Sammetklänning

Glömt att berätta! Har beställt en klänning på nätet! En svart långärmad sammetklänning!

Hittade den på denna tjejens blogg, som för övrigt är jättebra!!

Hon har sytt den själv, och om allt är som det ska, så ska den komma på posten idag! Hoppas det, så att jag har ett extra alternativ till vad jag ska ha på mig imorgon!



-babby

Busy day!

Idag har jag haft tok mkt att göra på jobbet, så jag har inte hunnit blogga ens litegrann...

Nu har vi blivit bjudna på glass av chefen , och kan med ny energi jobba fram till halv fem!
Efter jobbet ska jag ta't riktigt lungt. Kanske plugga lite, och kanske sy lite.. Sen ska jag kolla på tv (går idol idag..??) och lägga mig tidigt!

Imorgon väntar jobb, sen förferre hos Perry, sen Wistrands 25- årefest! Ska bli himlans kul!

Nu till ngt väsentligare:
Idag har jag en Malin- t-shirt med musse pigg på, från forever21, och en jeanskjol med hög midja från nån affär i LA... Köpt förra året..

 



more later

-babby


Jaaaa du..

Asså, jag skulle nog aldrig kunna ta på mig ett par sånna här helt seriöst.. Ok att ha som mysstövlar när ingen ser än men...... Undra vilka kommentarer man skulle få av alla kollegor (30-55år) om man hade dom till jobbet...??

VAD TYCKER NI??


Finns på Haléns.se

-babby

Stövlar

Hittade ett par stövlar på Haléns på en blogg förut. Gcik in på hemsidan, och hittade ännu ett par av intresse.... E lite osäker dock... Vet inte om dom är snygga eller inte! kanske är "för mycket"..?

Vad tycker ni?????????



Måste ha rätt kläder till me såklart...

-babby

Today

Idag har jag en skjort- tunika som är ärligt lånad från Malins garderob! Och så har jag mina "gummibyxor" som Charles säger... =)




-babby


Oh happy day!

Ja ok, lite väl positiv rubrik, men de va det som kom upp i huvudet precis!

Idag e det strålande sol och det ska bli ca 20 grader! =) Jag "sov ut" imorse, och tränade alltså INTE innan jobbet! Däremot ska jag springa efter jobbet, och innan Malin masserar mig kl 8! =)

Går ju en distanskurs på Borås högskola, och har inte kommit igång med den alls. FATTAR inte dedär systemet dom har som man ska plugga via... Pingpong... Förstår inte riktigt hur man ska veta VAD man ska göra NÄR.... Men tänkte att jag skulle fatta det i EM och skriva ut lite övningar mm och sätta igång och plugga ordentligt! Hoppas det går bra!

Sen ska jag som sagt hem till Malin/Mamma och få massage! Sen sover jag där, då jag och Malin ändå ska ut och springa kl 06.30 på fredag morgon! =)

more later!

-babby

Firandet klart!

Nu e vi hemma å kollar på idol efter en RIKTIGT trevlig och mysig kväll med god mat och underbart sällskap! 
Innan vi drog från jobbet så svidade jag om lite! Slängde på mig ett paljettlinne, converse och den svarta kavajen jag sydde om för nån veckasen! 
'
skriver mer imorgon!
-babby

Make lööööv to the camera

'

Va lite uttråkad strax efter lunch.....

-babby


Romantisk lunch på tu man hand...

Romantisk lunch på tu man hand!

Hindås Pizzeria...........

Käkade en grekisk sallad med kyckling, i pitabröd!! MÄTT

-babby


Favoritskjorta





Favvoskjorta fårn Åhlens. favvoklocka från Guldfynd och favvoskor (gamla) från Skopunkten.

-babby


Gooomorron gomorron!

Strååålande dag att fira 3 år på!=) varmt ute, och jag känner mig pigg och glad!

Sprang kl 07.00 imorse! Dock bara 2,5, men ändå skönt! Packat ombyteskläder för efter jobbet, och tagit med plattången såklart! =)

Igår:
Åkte hem till Sara efter jobbet, och kollade lite på grejer hon köpt i Ullared mm. Sen åkte vi för att hälsa på Anna, men det visade seig att hon jobbade... =( Så vi åkte tillbaka till Sara. Kl 19 va det middag! Pannbiff, stekt lök, sås och potatis och äpplepaj till efterrätt! GOTT!!! Sen kollade vi på Idol! Kl 21 åkte jag och Sara hem till mig i  varsin bil. Vi kollade på en ganska dålig filmpå Canal + och sen åkte sara hem vid kvart i 23... Mysig dag! Trevligt att träffa Sara! Blir ju inte så ofta.... =(

Nu ska jag sätta igång här!

more later

-babby

3 års- dag imorgon!

Imorgon firar jag och A tre år tillsammans! Det blev den 9 september pga: Vi va på fest i falkenberg hos A:s kompis. Vi hade träffats ett tag, och umgåtts ganska mkt, men inte sagt att "vi är tillsammans". Men A:s kompis frågade just "e ni tillsammans nu eller?" och inan jag hann reagera sa A "JA!" =) Jag blev glad! =) Vågade ju inte säga det först.... =)

Förra året firade vi dagen genom att käka på heaven! Imorgon ska vi till Wasa Allé! Kollade in menyn och den verkade bäst! Eller a... Sanningen är att A är jätte kräsen med mat, och Wasa Allé var en av de endast tre ställerna där det fanns EN rätt A tycker om... =) Men jag äter allt så mig spelar det ingen roll! Ska iaf bli jättemysigt! har aldrig ätit där inann....

Funderar på att komma om det går ngn bio efteråt. A vill jättegärna se District 9, medans jag vill se den där bastards ngnting med Brad Pitt.... Ska kolla genast om den går runt 8 imorgon! =)

Slutar snart! Då bär det av till Hällingsjö för att träffa Sara! Kl 18 e de middag hemma hos henne, och kl 20 e de IDOL! Måste se!!!

Jag och A i somras! =)



-babby


Bilder från igår


Kyckling, ugnsgrillade potatis, sallad, riven morot, vitlöks- cerer fraiche.. MMMMM


Nedan följer bilder av stort intresse för allmänheten...

Skoskåpet färdigmonterat och fyllt med skor!


Min älskade stora garderob! (lifesaver) toppad med 3 pingviner...

-babby


Träffa Sara!!!

Idag e ingen vanlig dag! =) Idag ska jag träffa SARA som är hemma från Norge till på torsdag!

Hon ringde igår, och sa att hon va i stan. Igår spenderade jag och A (som planerat) hela eftermiddagen med att montera IKEA- garderob mm... Så igår träffades vi inte. MEN Sara sa att hon ville åka till Visko (En grym skoäffär som liger i Skene) och då passar ju det Alldeles UTMÄRKT idag! Ska ringa henne sen så vi kan bestämma mer..

Igår: Kom hem och sate upp skohyllan det första vi gjorde! Sen lagade vi JÄTTEgod mat! Kyckling m. ugnsbakade potatishalvor, och sallad mm. GOTT! Sen fortsatte vi greja! Jag gav mig på att montera ihop min garderob! det gick galant, och när den sen skulle resas och flyttas så hjälpte A till. Vi satte upp dörrarna å hyllor mm. Kl havl 10 började jag hänga in kläder! SÅÅÅÅ SKÖNT det var att flytta kläderna och organisera så att jag faktiskt SER kläderna, och kan flytta galgarna i sidled! (innan va de så trångt att jag inte kunde flytta de en cm...) Ska ställa in skor och lita annat idag, och fixa iordning det sista så att allt blir klart! Ska köpa galgar också.. Behöver visst fler.... =)

Imorse tränade jag på gymmet! Mage och rygg. det var riktigt segt idag! va jättetrött... Men men, nu e det gjort! Käkade frulle direkt när jag kom till jobbet, så nu ska jag bara ta en kaffe och morot på fikat.. Gotta go! Kaffesugen!

-babby

Pic

Skulle bytt visningsbild, men den reagerar inte alls när jag klickar att jag vill ta bort den gamla bilden.... Typiskt!



-babby


Paj

kanske blir det en bit björnbärspaj som tilltugg i eftermiddag när vi fixar och donar....



-babby


Capture the moment

Fiskade igår...


Fick äntligen användning för mina fina nya stövlar också! =)=)

-babby


Back to work...

Ja då sitter man här igen! Imorse möttes jag och Malin kl 06.30 vid spåret och vi sprang tillsammans ett varv (2,5) Sen stretchade Malin, och jag tog några klunkar vatten och min Ipod och gav mig ut på spåret för ännu ett varv! Kände INTE av knät (TUMMEN UPP) men det va seeeegt att springa 5Km! Va längesen! Har bara sprungit 2,5 de senaste ju.. Men det ska bli ändring! Hade tänkt att börja köra på 5 Km iaf en gåmng i veckan till att börja med!

Efter jobbet idag ska vi ha en riktig fixardag! Ska sätta ihop min nya graderob, sätta upp skoskåpet, sätta upp två hyllor och en tavla (som vi skulle gjort när vi flyttade in förra året......). Ska bli SKÖNT att äntligen få det gjort, och att äntligen ha tillräkligt med plats för våra skor och mina kläder!

Nu ska jag jobba! Och om 25 minuter e de frulle! HUNGRIG!

more later

-babby

Mysdag!

Igår blev det ingen utgång, utan jag fastnade hemma hos mamma och Malin och åt räkor mm och dippade morötter! Kollade på Sverige-Ungern! HELT SJUKT SLUT PÅ MATCHEN! Skrek så att jag hade ont i halsen tom imorse... Nästa helg e re fest iaf! Får ta igen denna helgen då me... =)
Åkte till IKEA vid 11 och köpte en PAX garderob, och lite annat! Bland annat äntligen köpt ett skoskåp till hallen! Golvet är alltid TÄCKT med skor innaför dörren i hallen... 
Sen åkte vi hem (bilen va så full att A fick sitta på ett nedfällt säte och knö med massa kartonger och med en IKEA-påse i knät). Vi lämnade av allt i lägenheten och käkade Thaimat i Kinna! Gott! Sen satte vi ihop hallmöbeln, och åkte upp och fiskade. Fick 5 st SMÅ firrar! Vilket va syftet! När vi fiskade kräftor för ett tagsen så slängde vi i 9 st. små i A:s föräldrars damm. Så vi dödade fisken idag och slängde i som mat till dom... Hoppas dom äter och blir stora och fina så att vi kan fiska upp dom nästa år! =)
Nu är vi iaf hemma och kollar på en film med Andreas Wilson! Han e en fiiiiin pojk! Den utvalde heter filmen. Aldrig sett! =)
Imorgon ska jag springa med Malin kl 06.30! Ska nog rentav springa 5:an! Brukar bara springa 2,5, men eftersom jag har gott med tid så kan jag ju springa 5an. Alternativt springer jag 2 varv på 2,5:an.... 
Nu ska jag borsta tänderna! (Paus i filmen) så att jag bara kan kasta mig i säng sen! E riktigt trött!!
-babby

No one sleeps when I'm awake

Uppe kl 8 imorse och stekte kantisar, åt, och sen åkte jag till jobbet.. Kom hem för ett tagsen efter at ha druckit kaffe hos A:s föräldrar, och nu käkar jag lite mat.. Har fortfarande inte hittat nån som vill med mig ut! Hellis kanske skulle ut, men visste inte än.. Så vi får se... 
Om jag inte går ut ska jag åka till hindås iaf och hänga med Malin! kanske hyra film eller nåt och ha det gött!
Ska duscha och  fundera på vad jag ska ha på mig IFALL jag går ut.. Sen packar jag ner det och drar till hindås! Så om Hellis ska ut så e jag redan i Hindås och kanske kan haka på om jag är sugen på de! 
Nu ska jag smälta maten lite till, sen dusch!
more later!
-babby

Paj och film!

Mina Crepes blev GÖRgoda! Gorde mina med fetaost och soltorkat tomat, och A:s med lök och tomat! Blev jättegott!
Efter maten och diskning gjorde jag en björnbärspaj! Den ser gudomligt god ut, men vet inte om jag ska ta en bit eller inte.... Orkar ju inte göra vaniljsås, och känner mig dessutom äckligt mätt bara av att ha GJORT pajen... 
Nu börjar "What happes in Vegas"!! Har velat se den länge, så nu j*vlar ska här tittas!!!
MUMMA
-babby

Crepes

Står i köket och lagar crepes och pannkakor! E inte så jättehungrig, men när man tar första tuggan så brukar magen börja sukta efter mer!
A sitter i soffan, och jag står i köket.... Jämnställt? Inte just nu... =)
Till skillnad från alla andra (verkar det som) blir jag inte alls deppig av vädret! Tycker det är mysigt at det regnar och blåser och är ruggigt! Då har man fått sig en riktigt bra anledning att kura ihop sig i soffan under en filt och kolla på film! Ska bli riktigt mysigt!
E sugen på utgång imorgon (JA, trots vädret) MEN vet inte nån annan som vill me... Ska sms:a lite å försöka samla ihop ett gäng! 
Gotta vända på pannkakan
more later
-babby

KUL på jobbet!


Kuuuul på jobbet just nu!!!

-babby


Updatering

Inte hänt så mkt sen sist... =) Haft en ganska lång dag på jobbet idag känns det som! Produktionen slutar kl 14.30 (mao även A) och det känns som en evighet innan klockan blir halv 5 och JAG slutar...

Hade tänkt att plocka björnbär och göra paj idag, men med tanka på vädret så blir det snarare endast det sistnämnda... =) mums! Blir isf BÅDE björnbärspaj och äpplepaj!

Är DOCK sugen på å skoja till det lite idag med en utgång, men vet inte vem jag ska få med mig.. hade tänk att ta med Sara (som sa att hon skulle komma hem i onsdags) men hon kommer inte förrän på måndag... Å nästa helg e de storkalas i stan då vi firar att Wistrand fyller 25! Ser fram emot det faktiskt! 

kanske kan höra mig omkring idag, och sikta på utgång imorgon istället...? De gör jag nog! S blir det pajbak mm idag och ganska tidigt i säng! Ska ju trots allt jobba imorgon.... 

Nu ska jag kolla upp lite info om en kusr jag ska gå på Högskolan i Borås! 

More later!

-babby 

Morgon!

Sprang kl 7 imorse! Fattar inte varför jag fått för mig att Malin skulle me å springa idag!?!??! Kan verkligen inte komma ihåg att hon sagt det, men ändå var jag inställd på det hela dagen igår, och jag ställde t.o.m klockan en timme tidigare idag... skumt...

Ialla fall. Har käkat fredags- frulle (2 mackor) och känner mig mätt och uppsvälld... men men! Sprang ju faktiskt imorse! =)

Här är lite bilder från idag...


Dagens skor (skopunkten för ett antal årsedan!)


ÄLSKAR dess två armband! (Båda från Lindex)


Halsband köpt förra året av en kollegas kompis (som gjort det själv)


Detta meddelande fick jag upp på skärmen när jag försökte starta datorn imorse.... Inte bra.. (men nu e de löst!


Såhär ser jag ut idag! T-shirten är ett utav bytes- objekten från Malins garderob.

-babby


Väst

Hittade denna västen på forever21.com.... VILL HA! 
Skulle kunna användas på många olika sätt! (asså, både till vardags å fest etc etc...) Ser riktigt skön ut me...
-babby

Seg

Vet verkligen inte vad jag känner för att göra..... Struntar nog i gymmet iaf.. Ska ju springa halv 7 imorgon bitti, och eftersom jag har en halvtimmas extra marginal innan  jag börjar jobba imorgon, så kanske jag rentav springer 2 varv! Förra gången jag sprang på morgonen efter jag gymmat på eftermiddagen dagen innan så gick det JÄTTEsegt... Va riktigt jobbigt att springa då... 
Iaf.. Vet inte vad jag känner för: Plocka svamp, plocka björnbär, sy leggins, göra äpplepaj och björnbärspaj.... 
Måste handla i vilket fall, så kan ju lika gärna köpa pajingridienser också och göra paj, så e de klart sen! 
Aja.. ska iaf byta om från myskläder, och röra mig mot affären! 
more later!
-babby

mat

Sitter i soffan och läser bloggar och väntar på att maten ska bli klar! Ska äta, och sen vet jag inte... Funderar på att åka med A och hans bror och träna, men skulle samtdigt vara extremt skönt att glo på nån amerikansk serie och slappa! Tänkte dessutom sy i en dragkedja i ett par svarta leggins jag köpt! E ganska lätt gjort, och kommer nog anvönda legginsen mkt sen, så de skulle vara gött å få det gjort! 
Nu ska jag kolla maten!
more later!
-babby

Oplanerad sovmorgon

Idag vaknade jag kl 07.05!!! Insåg på sturt att jag alltså INTE skulle hinna träna... =( Får la åka med A och hans bror och träna efter jobbet istället.. =) Va dock RIKTIGT skönt att vakna så "sent" och kunna göra sig iordning hemma! Hann ju till och med kleta på marcara idag! haha!

Drömde massa konstigt inatt! För det förstadrömde jag att jag tappade bort A, när vi va i Sthlm... Min mobil paja eller dog eller nåt, och jag hade inte den blekaste aning vart jag var eller vart A var! Stog och grät och försökte få folk att hjälpa mig, och låna mig en telefon så att jag kunde ringa honom, men alla tyckte jag va jobbig, och bara skrattade åt mig... Till slut fick jag syn på honom på ett torg, och vi sprang mot varandra som i en film! Vaknade av att jag grät i sängen! haha!

Andra drömmen handlade om att vi va fångade på 2 st stora fartyg.. Vi va flera hundra per fartyg, och jag och A va på olika båtar. Jag hade på ngt sätt lyckats ta mig ut från "hytten" där alla var fångade, och bekantat mig med den blodtörstiga vakthunden.. (som inte va så himla bra vakthund...) Jag började smida planer att förgifta kaptenen (som hade 2 pistoler) och sedan ta över båten och släppa alla fria! Sen vaknade jag!

Jaja! Nu e de frukostrast!

-babby

kvälla

Då va klockan snart 21, och jag har åstadkommit 2 saker..: 1) Jag har vikt upp ärmarna på min Kan Dee tischa, och fäst dem... Så ärmarna e lite upprullade liksom... 2) Jag har tagir ur avelvaddarna (!!!!) ur en svart kavaj som jag en gång köpt och sedan sålt till Malin, och nu "lånade" tillbaka! Hon använde den aldrig, men jag tänkte att man kanske kunde snygga till den lite och använda en... Blev ganska bra utan axelvaddar och med uppvikta ärmar!  
Kärde upp A till spåret förut, och nu sitter jag och dricker te i soffan.. Ska slå på TV:n och kolla om de börjar någon bra film nu kl 21!
Såhär blev kavajen!
DOCK är den i LINNE! Så vet inte om de e ok att anväda den ändå... 
Vad tycker ni?? E linne bara för gamla gubbar, eller är kavajen användbar??
-babby

matlagning

Står i köket och lagar mat med A! Pasta med bacon, champisar, purjo och lök! Ska bli gött! Funderar på att göra äpplepaj sen då vi fick äpplen på jobbet idag av en kollega! Är dock lockande att bara lägga sig i soffan och zappa fram en bra film på canal plus å sen lägga sig görtidigt... Har vart trött idag med, och framför allt har jag haft huvudvärk.. Fattar inte varför jag har huvudvärk hela tiden! En period för något årsedan hade jag ont i huvudet varje dag... Hoppas det inte håller i sig lika länge denna gången!

Ne, nu e snart maten klar! Måste käka så att A kan ge sig ut å springa!

more later

-babby

Update

Som vanlig: Upp kl 06.00, Springa spåret kl 07.00, duscha, jobba. Inte gjort nåt annat än så länge!! =)

more later

-babby

Lånat!

Första dagen efter garderobbytet e avslutat, så har jag på mig Malins flanellskjorta! Helt underbart skön!



Converse och svarta strumpbyxor också! Skylle haft cowboyboots, men orkade inte.. till min glädje fann jag mina converse nytvättadeoch torra i omklädningsrummet imorse!

-babby

Natti

Nu e jag SJUKT trött! Har skrattat oavbrutet i ca 15 minuter... av ingen anledning... 
Efter jobbet åkte jag hem till mamma/Malin. Malin skulle egentligen tränat och vart hemma halv 8, men (som tur var) blev hon avrådd att träna med tanvärken, som hon nu fått penicilin för... Kom dit ca 5, åt en portion med lax och pasta (GOTT) och kollade på ett avsnitt OC. Malin har lånat boxen av Anna, och nu är jag sugen på att låna den när Malin är klar med den.... Vad säger du om de Anna??? =)
Sen begav vi oss ut till Malin och rensade hennes garderob! Blev nääästan lika mkt som Malin tog av mig, men inte riktigt.. Vilket nästan bara är bra, då jag då får mer utrymme i min garderob! 
Sen kom frida och joinade oss i gardarobrensningen, och tog tacksamt emot kläder som Malin slängde på henne.. 
Sen klippte jag Mamma, och Malin slingade Fridas hår. Sen åkte jag hem! Väl hemma packade jag upp mina "nya" kläder, och packade träningsväskan för imorgon! Imorgon e de löpning kl 07.00! Malin snackade (igår) om att vara med och springa imorgon, men jag ANTAR att det är inställt p.g.a. hennes visdomstand... 
Aja! De blir bra! Malin ska iaf vara med på måndag (om hon behagar då...==) =) Hoppas!
Nu ska jag krypa ner och sova sött brevid A. Kommer nog somna DIREKT!
-babby 

GLASS

Först till kvarn fick en glass! Jag tror jag va nr 2.... =) Gott va det iaf! Men INGET mer onyttigt idag!


Magnum

-babby


Björnbär eller trattisar?

Som jag skrev förut så vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till idag efter jobbet. A och hans bror ska till gymmet (men som vi alla vet så har jag ju redan vart där idag...) Och han kommer antagligen vara hemma strax innan 9.... Hade en fundering på att åka och plocka kantareller/trattkantareller... Va ju så himla gott med trattkantarellsoppa... Blev inspirerad att laga massa goda rätter med trattisar nu! MÅSTE ge mig ut och plocka så att jag kan sätta igång med de! MEN när jag sa de så kom A med förslaget att jag ska plocka björnbär istället.... Björnbären kommer snart att "dö", medan trattisarna kommer finnas ett tag till.. Så.. han har ju en poäng! Men det gör så j*vla ont att plocka björnbär för alla taggar!

Får fundera på saken och återkomma med beslutet!

-babby

Just nu!

Nu e de lunch!

Ska upp och käka trattkantarellsoppa! GOOOOTTT!!!

(I övrigt har det inte hänt något speciellt idag! Tränade på gymmet imorse, och jobbat sen kl 8... Efter jobbet idag vet jag INTE vad jag ska göra, men Sara kanske kommer hem idag, så jag hoppas på att hon hör av sig, så vi kan umgås!!!

more later!

-babby

RSS 2.0