MOVEFör er som prenumererar på denna blogg via bloglovin: http://www.bloglovin.com/sv/blog/1964810/lindababbys-blogg

Nya bloggen heter: HTTP://FINEST.SE/LINDABABBY
Klicka på länken för att komma till bloggen.FINE

Tänkte testa på att blogga på ett annat ställe...

Min nya blogg hittar ni HÄR.

Kommer succesivt flytta. En del grejer måste fixas först!


MY FRIENDS TELL ME NOT TO WORRY


Skjorta: Gina tricot, ormarmband har jag lånat av Malin. Shorts från Bikbok, skor: skopunkten, jacka: Monki, dubbel kors- ring: Second hand i LA, skärp: Beyond retro. Nagellacket är nytt och kommer från HM.

Nu jäklar! Läääängesen jag la upp en outfit. Min kamera (som jag äääälskar) har legat nerpackad mitt i allt ståhej, så den har inte använts flitigt det sista direkt...

Vart på möte/utbildning nu på förmiddagen, men nu är jag tillbaka på min stol. Jobb till halv 5, sen väntar en lugn (tror jag) kväll!GUESSGISSA vad jag hittade på HM igår?!?!? Trodde den var slutsåld (då den är det på nätet) men ICKE!

Ääälskar den. Bekväm, mysig, varm, och enligt mig: GRYMT snygg!BUSINESS


Såå ball väska. Modekungen HERR. Vill ha den ljusare färgen. Perfekt att ha till jobbet (och JA, jag behöver faktiskt en väska som rymmer viktiga jobbrelaterade A4- papper och mappar. Så "viktig" är jag....)

Förkyld idag också. Malin ligger hemma med feber, och jag HOPPAS jag slipper det. Ska köpa med mig lite gott hem, så vi kan tycka synd om oss själva i kapp framför tv:n ikväll...KINGMycket fint på modekungen. Skulle gärna matchat dessa byxor med den rosa blusen, och bootsen från Monki. Byxorna skulle antagligen inte sitta riktigt så snyggt på mig, men ändå. I mitt huvud är det riiiiktigt snyggt!RSS 2.0