HÖST MED H&M


Här är några av mina favoriter från HM just nu. En del av dessa plagg har jag beställt, och är på väg hem till mig i detta nu... ÄLSKAR rostfärgen, och den fodrade skinnjackan.



ÖPPNA VARV



Jobbat i helgen på båtmässan "öppna varv" på Orust. Här e lite blandade bilder på båtar och annat...

För övrigt har jag gått å dratt på mig en förkylning... Tror inte det var så bra att stå och frysa i 2 dagar á 8 timmar i helgen... ? Blir att kurera mig själv med te och alvedon!



SNAPSHOTS


Lite blandade Iphone- bilder från de senaste 2 veckorna ungefär. Har upptäckt att man blir dålig på att fota med vanlig digitalkamera när man har iphone, och likaså dålig på att lägga över iphonebilder till datorn...

2 översta bilderna är från idag. Halsbandet är köpt på Forever21 och skjortan är från Gina tricot.



BLUES


Gillar verkligen kornblått.

Imorse, likt igår morse befann jag mig på gymmet mellan 05.30 och 07.00. Malin har jobbat klävv 2 dagar, så jag har alltså tom. pallrat mig dit ENSAM, medan Malin fortfarande sover sött i sin säng... Trodde inte jag hade sådan självdiciplin!

Idag står jobbet mig upp i halsen, så det är väl lika bra att hugga tag i det....



WANG RIP OF



Har ju glömt visa upp min ögonsten! En halv- kopia av Wang- väskan.
Kostade 500 spänn på Joy, och är värd varenda krona! LÄTT min favvoväska alla kategorier!



LUNDQVIST



Stötte på Henke på Push i lördags. Kvällens höjdpunkt!




STRIPES AROUND MY SHOULDER


Hatt 1: Monki. Tröja 1: Monki. Tröja 2: Monki. Läppstift: H&M. Skor: Bianco. Hatt 2: H&M.

Snickrade ihop ett litet kollage. Tyckte Monkis bild (till vänster) va så ball! Tycker för övrigt Monki har fått in MYCKET snyggt! Skulle kunna köpa hela min höstgarderob där känns det som...


I CAN'T STAND TO FLY



Imorse blev det gym mellan 05.30 och 07.00. Sen dess har jag försökt få så mycket som möjligt gjort på jobbet.

Nu ska jag dra mig hemmåt! Verkar som att jag får finbesök i lägenheten idag: Tvillingarna Gustafsson! YEY!!!

Kavajen är från HM, byxorna och örhängena från Gina, linnet från Monki (nytt), skorna från Skopunkten, ringen från Forever 21 och halsbandet har Malin fått i födelsedagspresent...



ROSES REALLY SMELL


Strumpbyxorna har jag. Tröjan och skorna VILL jag ha. Sånna skor vill jag ha till hösten. SKA jag ha till hösten menade jag. Och med hösten menar jag nu.

Idag väntar en luuuugn kväll. Ska inhandla lite ätbart, kanske sola, sen åka hem och inte göra ngt på hela kvällen. Slappa, kolla på TV, kanske dricka te... Skön kväll, men tror jag kommer bli hemskans rastlös. Längesen jag inte gjorde ngt. Just pga. att jag alltid blir så rastlös och får lite panik när jag inte gör NÅGOT alls. Måste lära mig...



I LIVE BY THE CODE OF THE ROAD


Skor från Bianco, strumpor och tröja från HM.

Strumporna och tröjan är nya. Köpte de i Sthlm igår. Tröjan är sådär härligt stor. Lite för stor nästan. Hur skön som helst. Priset på 149:- är också ganska skönt....



ORANGE ACC.


Orange accessoarer gillas. Snörningen på kjolen gillar. ALLT på skorna gillar, och trycket på t- shirten likaså.

Idag rivstartade jag och Malin med 1,5 timma på gymmet. Skönt att äntligen ha kommit igång med träningen igen!
Efter jobbet ska vi kika in på frölunda torg! Tydligen nån invigning, nya affärer och det ryktas om erbjudanden.. Sounds good to me!



EL CAPITAL


3 bilder från idag. Jag gillar att äta. Idag har jag stekt kantareller till frukost, som jag gjort en macka med ost, kantareller och tomat av. GOTT. Sen har jag småätit av mina danska karameller¨på kontoret. Också gott..

I em. drar jag till huvudstaden. Imorgon skall jag på utbildning i några timmar med en kollega! Kanske blir att träffa min goda vän Fredrik för lite käk (Jag är skyldig honom en middag), men det återstår att se. Annars blir det tilla tt slå ihjäl tiden med annat! Nåt kan man ju alltid hitta på i Stockholm kan man ju tycka...



JUST GONNA STAND THERE AND HEAR ME CRY


I helgen färgade jag håret brunt. Dragit ut på det länge nu, men äntligen känner jag att jag återigen är i mitt rätta element!

Skorna jag har på mig idag är nya. Kommer från Bianco. Har kostat 900:-. Jag betalade 200. Nöjd. Tröjan är Malins och kommer från Monki.



BOOTS


Har inte ngt mer att säga än: Snälla gud: ge mig dessa skor.



IMITATION


Nya shorts i skinnimitation från Bikbok. 199 eller 249 gav jag för de. Wunderbara. Strumpbyxorna kostade 99 och köptes på lindex.



WHAT TO WEAR



VILL HA EN PONCHO. Nu. Den Karin har på sig på bilderna kommer också den från HM, men finns inte längre i deras sortiment. tusan. Sjukt snygg.



THERE'S NOTHING ELSE I CAN SAY



Linne från monki, jeans från gina och skor från Zara.



LUCKY LUKE


Ett till par skor införskaffade för ett par dagar sedan. Från skopunkten. 399:-. Skramlar lite när man går. Känner mig liite som en cowboy i dom faktiskt. Invigdes igår..



A PLACE CALLED HOME


I en bostadsrätt i krokslätt bor jag och min syster Malin. Jag tog mig friheten och fotade lite i vår lya igår. Såhär set det ut!

Nu bär det av till stan med Sofia för GBG-kalas häng!



SHOES


Fyndade dessa för ynka 150:- på Bianco här om dagen. Invigde dom igår. Underbara! Har jag nämnt att jag älskar kilklackar?



BULGARIEN





STALKER




stylestalkers.
Ge mig. Det är allt jag kan säga. Sista klänningen= Perfektion. 

Tillbaka på jobbet idag. Sådär kul.
Köpte gymkort igår för övrigt! Ska gymma i ett halvår innan jag och Malin drar iväg till staterna! Jag har hört att man inte kommer igenom tullen i USA om man inte är vältränad. Antar att jag haft redig tur att jag fått passera gränsen 3 gånger! Men man vill ju inte chansa.  



KEEP DANCING WITH MYSELF


En bild från dansgolvet i Bulgarien. Hittade världens bästa uteställe, där vi spenderade alla kvällar utan 2...

Idag har jag opererats. Plockade ut plattan och skruvarna ur armen. Sövdes imorse kl 8 och kom hem runt 18. Har ONT i armen... =(

Nu kollar jag och Malin på The wedding singer. Imorgon dyker det upp fler Bulgarien- bilder! Håll tillgodo!



RSS 2.0