LATEST INSTAGRAM

 
Lite bilder från senaste tiden. Några London- bilder, några "On stage"- bilder, mest på Brolle, Och så en bild på min nya POW!- tröja från Primark. Sista bilden är tagen från nya vardagsrummet på kvällen. Johanneberg och krokslätt.

GÖTEBORG

Här ser ni en som flyttat till Göteborg!
 


...just nu bor vi i kartonger och kaos. Men det börjar bli lite ordning nu! Igår lagade jag mat för första gången i nya lägenheten och i förrgår lämnade jag ifrån mig min Skene- lägenhetsnyckel. Känner mig hemma i GBG!

ELFTE DAGEN I USA

Den 21 April spenderade vi först med frukost hos Phil på hans terass för att sedan åka mot Palm Desert och Alex. André och Martin släppte av mig och Cathrin där och åkte själva vidare för att kolla på fotboll på en pub. Jag och Cathrin hade nöjet att spendera ett antal timmar med Alex. Vi fick drinkar (starka sådana), pratade reklam och min tid som praktikant på Swartad och vi solade och badade vid hans pool. 

En lite lätt fantastisk dag faktiskt. Alex körde sedan hem oss till Phil, och på kvällen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Jag "gissar" att vi gick ut och åt... :-)

Behöver jag en nämna att jag älskar Alex hus och inredning? Nä, ok. 

 

LONDON VIA INSTAGRAM

Lite instagrambilder från London kommer här. Jag hade inget wifi på hela resan, så det blev mao snålt med instagrambilder.. Tröjan med pingvinerna är från Next och jag ångrar att jag inte köpte den... Stickad mysig tröja med glittriga pingviner på. KAN ju nästan inte bli bättre...
Primark Oxford Street spenderade vi halva dagarna på. inte för att vi shoppade sådär sjukt mycket, utan för att det var så STORT att man behövde mycket tid på sig för att hinna gå igenom allt. LOVE Primark!

Nu är det 130% jobb som gäller! Snart årsskifte= Mycket planerande för nästa års aktiviteter! Och på det så är vii slutskedet av renoveringen av lägenheten. Denna veckan blir hetsig.


 
 
 

London, baby!
Torsdag kväll till igår kväll befann jag mig i London. Till och med Fredag eftermiddag var det konferens, följd av middag och musikal (We Will Rock You) som var HYSTERISKT bra! 
Därefter var vi "lediga". Det var bestämt sedan innan att Malin skulle möta mig i London efter konferensen, men vad jag inte visste var att Malin tog med sig mamma! Så himla kul! Jag, mamma och Malin gjorde Primark och några av Londons gator vid Oxford Street, Covent Garden och Picadilly. Vi hade det allmänt trevligt, mysigt och roligt. 
Dessutom mötte vi upp Malins Au pair- kompis Frankie och hennes vtillingsyster Naomi. Himlans trevligt! Vi åkte till London eye och fotade Big Ben. 
 
London vill jag ABSOLUT åka tillbaka till! Så snart som möjligt helst! Vill gå på marknader, men Primark och se massa musikaler! 

RENOVERING


Min sysselsättning sedan 1/11. Slipa, måla, spackla väggar, slipa och måla element och trösklar, måla dörrar och foder, byta golv, byta köksluckor och lådfronter, tapetsera och måla lite till, sätta upp lister och byta dörr. Glömde jag ngt...? Ingen träning, ingen övrig fritid. Så himla tidskrävande och ganska jobbigt MEN så himla kul!

I eftermiddag/ ikväll åker vi till London på konferens! Och jag stannar en extra natt och blir besökt av Malin. En lördag eftermiddag och söndag förmiddag i London utan planer är inte fy skam! Har aldrig varit där, så det ska bli riktigt spännande detta!

God morgon!
 


RSS 2.0