BLUE SEQUIN VEST

Mörkblå paljettväst från HM. 150:- på rean igår.
Kan användas till mkt.. Enkelt med snygga jeans och vit lös t-shirt, eller med lackleggins och en längre t-shirt eller liknande... Eller över en skjorta! Kommer nog användas flitigt!



VECKANS PLAGG V 51


PALJETTKAVAJEN
Svart helst. Antingen cropped eller oversize. snyggt som satan vilket som! Denna är från Karl Lagerfelt, men det finns snygga på Hm bland annat!

Här har vi också en snygg! Fast den är ljus. Kommer från Beyond Retro, och tjejen som bär den har GRYM stil!!




SHINY OVERSIZE JACKET

 

Kavajen jag köpte på Gina igår. ÄLSKAR. 299:- Den är (som ni ser), glansig, och tunn, oversize och allmänt underbar. Är även tillräckligt lång att ha med bara t-shirt och leggins... LOVE at first sight.

Nu ska jag se till att få min skönhetssömn! Massa grejer ska fixas innan vi drar till Borås imorgon!

SLEEP TIGHT! Hoppas ni får en underbar dag imorgon allesammans!!

 

 


AND I'M ON MY WAY LOOKING FOR THE ANSWER


Skjorta: Eddie Bauer (mammas)
T-shirt: Gina
Jeansleggins: Lindex
Boots: Skopunkten

Nu ska jag röja och fixa i min garderob, och fota mya plagg.




GETTIN READY

Bjussar på en bild från Juldagens förfest. Natalie och jag.

Startade inte ens datorn igår!! Va på sjukhuset kl 8 på morgonen, shoppade och fikade hela dagen med min vän Emelie, hälsade på på jobbet, hälsade på mamma, och va hemma först kl 9. Då kollade vi på nya terminator och åt godis. HELT SLUT!

Idag spenderar jag med att ta hand om mig själv inför nyår imorgon. Målar mina lösnaglar i förväg, har gjort ansiktsmask, ska packa in håret och sola. Ska även kika in på second hand en snabbis.. =)

Igår shoppade jag lite smått och gott. Visar det i bloggen efterhand! Det bästa köpet var en oversize svart halvglansig tunn kavaj från Gina, som något lämnat tillbaka! TUR! Fanns bara 2 st! En i min storlek och en 32:a.... =)




BLACK

Dessa skönheter från Lindex fick jag i julklapp av min sambos mamma.
De kommer att invigas på nyårsafton! Riktigt stora och tunga... GILLAR!




CHLOÉ SPRING 2010

Ja, vad kan man säga.... Längtar till våren och sommaren! Kavajen och klänningen får GÄRNA  flytta in i min garderob... Men det tillåter nog inte min plånbok...

 



TRANSPARANCY WITH DOTS

Nu är den prickiga oversize t-shirten klar! Har endast EN sådan här klar. Sedan syr jag på beställning.
Priset för denna är 150:-. Då ingår frakten

För att beställa: Maila mig på [email protected], eller skriv en kommentar till detta inlägg, med din mailadress.




TONIGHT, NOT AGAIN

Här har ni en suddig och mörk dagens...

Skjorta: Second hand
T-shirt: HM Herr
Svarta jeans/byxor m hög midja: Gina Tricot
Boots: Skopunkten
Halsduk: HM Herr




THAI


Ansträngde oss lite extra i köket idag. Tog till en av de kokböcker vi köpte till oss själv i julklapp, och tilagade GOD thaimat på kyckling och äggnudlar! Riktigt gott! Kul att laga mat efter recept, då blir det lite annat än det man alltid lagar..

För övrigt kollar vi på Junior Hockey och småäter lite paradischoklad. Funderar på att bege mig in i köket och sy klart t-shirtsen jag påbörjade förut, men skjuter nog upp det tills imorgon.. Man blir lat av att vara sjukskriven.





IDOLKUNGEN



Vi fick skjuts med (Otippat nog) Denna sköna lirare hem igår från Hotellet. Naturligtvis var vi tvungna att ta kort med honom, för att ha bildbevis.

För er som inte känner igen honom, NI MÅSTE SE DETTA


Det bästa av allt är att han säger at det INTE är han som var med i idol.. Utan hans bror... Jag frågade om dom var tvillingar, då svarade han nej. 1 minut senare frågade André om dom är tvillingar, då sa han ja.... Hmm.. Lite misstänksamt! ag är nästan HELT övertygad om att mannen som körde oss ÄR Gubben som spelar trummor....
SE OCH NJUT!




WANTS


Fult collage jag vet... Men vill ha ALLT... Speciellt klänningen från Motel, Tröjan från Vila och T-shirten från Acne...

Idag har jag spenderat inomhus. Va iväg och köpte kebab, men annars har jag legat och degat i sofan, kollat på SATC, städat och suttit med datorn i knät.

Gårdagen var grym! Riktigt bra förfest, och trevligt folk på Hotellet. Hemma runt halv 3, och sov till 13.00 imorse... SKÖNT!




I WAS TO DRUNK TO REMEMBER WHY, GOODBYE


Detta halsband från Gestuz diggar jag skarpt. Fint men ändå lite trashy. 399:-. Finns på Nelly.com.




COLOR

Dessa snyggingar fick jag av min syster i julklapp. De komer användas inom en snar framtid, då antagligen till en svart klänning/t-shirt. SNYGGT!




CHRISTMAS EVE


Såhär såg jag ut igår dagens till ära! Kjol, oversize svart t-shirt, brun-beige-grå glittriga strumpbyxor och mitt nya rosetthalsband från JC. Bekvämt.


Hade en KANON julafton! Började med att fika med en del av Andrés släkt, sen vidare till mamma, sen kl 20.00 åkte jag tillbaka hemmåt, och stannade till hos Andrés föräldrar. Där delade vi ännu fler julklappar, åt godis, spelade sällskapsspel och hade det mysigt! Åkte därifrån först halv 1.. Trött idag!!





MERRY CHRISTMAS

Igår firade jag julafton Nr 1 med Pappa, hans sambo, mina tre syskon och min kära sambo. Det var riktigt mysigt! God mat, gott hemagjort julgodis och i övrigt bara riktigt härlig och rolig stämning!

På mig hade jag då min "lilla svarta" t-shirtklänning, rödrutiga strumpbyxor från F21 och äääälskade boots med HÖGA klackar från skopunkten! För att inte glömma mitt nya favorivhalsband från lindex..

Nu ska jag börja göra  mig iordning och så ska vi kila iväg till Andrés morfar och möta upp hans släkt. Sen kl halv 2 ska jag dra mig vidare till mamma, och min släkt!

Hoppas ni alla får en RIKTIGT GOD JUL!

Bloggar imorgon igen!




SHOES

399:- på Nelly.se. GE MIG!




SNÖN FALLER OCH VI MED DEN, LÅNG KVAR TILL SOMMAREN

Årets mysigaste dag spenderades på Liseberg igår. Här ser ni ett av de största ljusbeklädda träden, slänggungorna, och 2 av de mysiga bodarna där de sålde olika hantverk eller drycker..

Mkt snö var det! Snöade HELA tiden vi var där.... Underbart!




091222

Lager på lager igår på Liseberg.
Tröja: Gekås Herr.
Väst: Gekås.
Over knee strumpor: Lindex.
Mössa: Vet ej.




INNAN MORGONEN KOMMER VILL JAG LÄMNA NÅGRA VARMA RADER


Kul bilder. ja.

Vart på jul på liseberg, och det var verkligen det MYSIGASTE på läääänge! Sån underbar stämning där, att det GÅR bara inte att gå därifrån med en stark julkänsla i kroppen. Vi spelade på hjul, drack glögg och varm choklad och kollade på alla mysiga jul och hantverksprylar. Imorgon är sista dage de har öppet, så PASSA PÅ om ni inte vart där!

Bilder på dagens och liseberg kommer imorgon.

Godnatt!




JEWELRY IS A GIRLS BEST FRIEND


Detta söta rosett- halsband köpte jag igår på JC. Snyggt över en vit blus/skjorta/t-shirt. Blir en liten flug-effekt då. Kommer nog at invigas gaaanska snart. 50 spänn kostade det!




091221


Skinnbyxor: Kappahl
T-shirt: JC
Boots: Skopunkten
Halsband: Hemmagjort
Kofta: Gina Tricot
Nitskärp: Gekås.....

Detta swishade jag fram i igår på Allum i jakten på de sista klapparna! SÅÅÅ skönt att det är över nu!

Ska ta fram symaskinen och ge mig på att sy de saker som ska vara klara innan julafton. Sen i eftermiddag ska vi till Liseberg och mysa runt! Dicka glögg och varm choklad och kolla på alla miljoooooner lampor! Mysigt!





VECKANS PLAGG V 50

Dessa spetsbyxor från HM (Finns inte på hm.se... än)
Diggar jag skarpt. Trivs inte i andra byxor än smala tighta. Helst svarta då de är mest läggmatchade och lättburna.

Jag har insett att jag ska variera MATERIALET på byxorna, men inte nödvändigtvis modellen så mycket.
Dessa byxor är grymma. I min garderob vill jag ha minst: Ett par skinnbrallor (check!) ett par lackbyxor, och ett par spetsbyxor. Svarta allihopa. Sen en jäkla massa olika leggins också (check!)

VAD YCKER NI OM DESSA SPETSBYXOR??


SOMEWHERE OVER THE RAINBOW BLUE BIRDS FLY, BIRDS FLY OVER

Denna UNDERBARA tröjan hittade jag idag på Lindex. Köpte den INTE. MEN vad det kliade i fingrarna! OM någon därute i min familj eller bland mina vänner läser detta: DENNA VILL JAG HA I JULKLAPP!!! Tror den kostade 400... Medium.

Den är lite kort (cropped). Helt perfekt längd. Sen är materialet "glidigt". Ingen vanlig bomull här inte.
Fantastisk är ordet.
GE MIG!





BABBYS JULKLAPPSLISTA

NUMMER 1.

Börjar detta smarta påfund med att önska mig en bok.

Nämligen "Elsas mode" av Sofi Fahrman.

Har hört mkt om den, och är extremt nyfiken! Sen gillar jag ju Sofis stil med, så den kanske inte är alls dum!

NUMMER 2


Nummer två på min lista är att FÅ ORDNING PÅ MITT HÅR! Och jag tror att EN lösning är denna produkt, som får MKT bra kritik.


NUMMER 3


Tråkigt, jag vet men MÅSTE verkligen ha större minneskort i min digitalkamera.. Det jag hade på 2GB är borta så nu får jag klara mig på 1GB.. Alldeles för litet!



NUMMER 4




Sen detta började säljas i butik så har jag tänkt köpa ett gäng produkter, MEN det har inte blivit så, så nu passar jag istället på att önska mig det i julklapp!! Vill ha Ett shampo (repair tror jag..), balsam, stor och liten spray och mousse!


NUMMER 4


Persikofärgat läppstift.
Äger endast 2 st läppstift. Ett är ljusosa, och ett är knallrött. Nu vill jag ha en fräsht somrigt persikofärgat! Måste testa mig fram för att se vilken färg jag passar bäst i. Rosa är (enligt mig) lite tråkigt. Alla mina läppglans är i rosa nyanser, så det känns inte så "speciellt". Rött är lite mer extremt och det använder jag bara någon gång ibland. Känns som att persikofärgat är ngt mellanting. Mörka färger blir för extremt för mig eftersom jag har stoooor mun. Tror detta kan bli snyggt! Märke spelar i stort sett ingen roll.. SHOP ON! =)




SHAME ON YOU IF YOU FOOL ME ONCE, SHAME ON ME IF YOU FOOL

Detta halsband köpte jag på Lindex idag. Love it. 80 spänn!

Idag har ägnats åt julshopping på allum. Sedan kl 18.00 har jag förberett för glöggkvällen, och snackat skit med våra gäster. Druckit glögg, ätit nötter, pepparkakor och choklad. Nu sitter jag, André och Larsa kvar och pratar om innehållet i paradisasken. Intressant samtalsämne.

Imorgon ska vi leta julgran och gå på Jul på Liseberg! Myspys!

Later!




091220

Lång skjorta i fejk- mocca: Second hand.
Nätlinne:
Pojkvännens.
Ribbat linne under: Jc.
Leggins: Gekås.
Boots: Skopunkten.
Halsband: Second hand.

Såhär strosade jag omkring i mataffären, och hemma hos Andrés föräldrar idag.. Gillar min nya långa skjortliknande sak. Den är i ett skönt (varmt) material, MEN är lite lång. Ska sy upp den asap.

Nu: S-O-V-A!




PARTEEY

Malin (syster) och Malin. (Ignorera tänderna på killen bakom...)

Perry och jag

Igår var det den årliga julfesten hos Sebban och Mysan i Hindås! Riktigt skojsigt! Jag var nykter, eftersom jag fortfarande käkar smärtstillande, men hade kul ändå! Mat, äggtoddy, lite dans och julklappsutdelning hanns med innna jag åkte hem vid halv 12 (!!)

Idag har vi spenderat hela dagen med att planera USA- resan, handlat mat, fikat med Andrés familj, sen planerat ännu mer! Vi har prel. bokat hotell för ALLA nätter i 2 veckor, och kollat upp vart vi ska hyra bil, samt VILKEN bil vi ska hyre etc. Sicket arbete det har vart! Men kul!!!!

Nu lockar sängen! Imorgon ska vi tok- shoppa de sista julklapparna, sen får vi gäster. Blir den traditionsenliga glöggkvällen här hemma hos oss. Mys.

Någon mer som är SENT ute med julklappsshoppingen??

Godnatt!




I TRIED TO BE CHILL, BUT YOU'RE SO HOT THAT I MELTED


Idag blir det inte roligare än såhär på bloggen!
Just nu sitter jag hemma hos mamma, och väntar på att åka och hämta mamma och Malin på jobbet. Kl 17 ska jag och Malin vara på plats nere hos några kompisar här i Hindås för att käka julbort och snacka skit med 15-20 andra kompisar. En liten tradition vi har!

Igår var det minijulafton hos Malin. Vi drack glögg, åt massa plockmat och tjötade. Mysigt! Delade ut presenter också, och jag fick ett sött halsband från guldfynd!

Phil är här nu, mamma hämtade honom på flyget igår. Han har med sig massa karton och reseplan för mig och André! Ska åka på en 3-4 dagars utflykt till Vegas & Grand Canyon bland annat! Längtar!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag åka! More tomorrow!


I'VE GOT A FEELING DOWN DEEP IN MY SOUL THAT I JUST CAN'T


Nu är vårt pepparkakshus färdigpimpat! Hittade lite vit "vaddering" eller nåt sånt och använde som matta/snö inne i och utanför huset, sen snöade jag florsocker överallt och ställde dit våra söta pingviner. Jag köpte dom när André var i Afghanistan och skickade ner en utav dom till honom. =)
Sen han kom hem har dom stått brevid varandra!




WHO IS HE MR RAND MCNALLY, WHO WHO WHO WHO WHO WHO



Idag var jag som sagt hos frissan och fixade till min hårfärg en gång för alla. Nu har jag mörkbrunt hår som jag önskade.
Nu ska jag (åter och igen) försöka installera ett spel på den stationära datorn som en kollega lurat på André... Sen ska jag sova. Imorgon skall morgonen och förmiddagen spenderas framför symaskinen! Sen drar jag till Götet för gläggkväll/ mini- julafton hos syster.

Hoppas ni har en skön kväll!




091217

Svart T-shirt- klänning: ?
Nitskärp: Lindex
Kofta (organic cotton): Vero moda
Lackleggins: Gina tricot
Boots (gamla): Skopunkten.

För någon vecka sedan fick jag äntligen tummen ur, och lämnade in skor för omklackning! (Eller a, André lämnade dom, men det var på mitt initiativ!) Klackade om 3 par pumps som jag inte kunnat använda på jättelänge, då jag gått på metall... hehe. Jag vårdar inte mina skor... =) Iaf så använde jag ett par gamla rockiga boots idag som en gång var mina favoriter. En aning låg klack, men bekväma, och funkade att gå i i snö och på is...


 

 


KEEP ON WAITING, WAITING ON THE WORLD TO CHANGE


Så! Nu har jag druckit upp en halvliter te! Nu ska jag slänga mig in i dushen, ta på mig nåt passande, sen kila iväg till jobbet, sen frissan, sen mamma, sen kommer jag hem igen! Ikväll ska jag SY! Har MASSOR jag måste hinna klart med innan jul!

Later!!




DEN LILLA RÖDA

Ville bara dela med mig av en av mina favoriter i garderoben.
Detta är min "lilla röda". Köpte den i somras.


Pris: 400:-. Märke: Motel.
Ganska djup rigning i ryggen, tight vid det svarta området runt magen, fickor på sidorna. Kort. Uppklädd, men relaxad ändå. Gillar den skarpt!




VECKANS PLAGG V 49

Här har ni veckans plagg för vecka 49! Paljettshortsen!

Min beställning från F21 skulle innehållit ett par sådana här... Men nu får jag nog ge mig ut och köpa et par i mellandagarna! Dessa som Hanna Westman hittat på Gina Tricot är ju helt underbara!!



VAD TYCKER NI OM PALJETTSHORTS?? NÅGOT NI SKULLE KUNNA KÖPA??

Föresten!: Gå in HÄR och rösta på mig till veckans blogg om ni vill!!





FALL IN LOVE, BUT IT TAKES YOU YEARS TO KNOW WHAT LOVE IS




Impulsshoppade denna idag på sedond hand. Den kommer ursprungligen från HM.

Direkt när jag såg den föreställde jag mig själv i denna, ett par gamla slitna ljusa jeansshorts med hög midja, en stor luftig ljus kofta och ett par cowboy- boots på ett majsfält... Haha! Det var verkligen den bilden jag fick i huvudet! Kan ni inte också se det framför er??? =)
Tror den kan bli riktgt cool om man matchar den på rätt sätt! 35:- kostade den.. INGENTING.

Köpte öven en stooor lång svart skjorta i nåt mocka- liknande material.. Vet inte hur jag ska förklara det, men nästan som tunn mjuk mocka.. A, den e go iaf! Visar den vid ett senare tillfälle!

Nu: SOVA! Imorgon ska jag till jobbet och lämna mitt sjukintyg, sen till frisören och fixa till min hårfärg!




VECKANS PLAGG V 48

Upptäckte att jag inte lagt upp "VECKANS PLAGG" sedan vecka 47.. Herregud! Det ska jag nu ta igen!!

Plagget för vecka 48 måste nog bli......:

Transparanta T-shirts!

Dessa har jag gjort själv, och säljs här på bloggen (under kategorin "Babby syr") Men kategorin transparanta t-shirts innefattar såklart transparanta t-shirta av olika färger och modeller som finns ute i butikerna också!

VAD TYCKER NI OM TRANSPARANTA T-SHIRTS??

 

 

 


091216

Tröja: Ullared, herr. Lackleggins: Ullared. Boots: Skopunkten.

Haha! En riktig ullared-outfit idag! Många har fördomar om Ullared och skulle aldrig köpa kläder där, men jag anser att om man hittar något SNYGGT som man gillar: Vraför INTE?? Sen är det ju grymt billigt... Jag är iaf förälskad i min nya herr-tröja! En ny favvis i garderoben!

Va iväg och köpte tyg förut. En del transparant tyg till t-shirtsen jag säljer, och lite annat som jag bland annat ska ha till en julklapp! =) Upptäckte att second hand inte öppnade förrän 14, så ska ta å gå dit nu! Glömde såklart att köpa presentpapper också.....

 

 


NÄR MAN SER ATT DET BLÖDER, FÖRST DÅ GÖR DET ONT


Dessa klappar slog jag in igår.. Pappret tog slut, så blir lika många till att slå in idag!

Idag är det onsdag. Det innebär att två saker står på schemat.
1. Gå till Second hand.
2. Veckans plagg på bloggen.

Tror jag missade veckans plagg förra veckan mitt i allt operationskaos, men tar igen det idag i så fall..

För övrigt så åt jag kanske världens godaste macka till frukost. Hönökaka med smör och mor matildas senapsgriljerade skinka.... HERRE säger jag bara! =)


MÖNSTER I GARDEROBEN


Kollade lite i gardeoben, och upptäckte hur FÅ mönstrade plagg jag har. Nästan allt är enfärgat, eller melerat... Men på de plagg jag har mönster är det (dom ni ser ovan) rutigt som dominerar. Sedan randigt, sedan leopard- och djurmönstrat. Undrar varför det blivit så... Jag tror att jag är rädd att köpa mönstrade plagg då de ofta är mkt mer svårmatchade! Måste lära mig det.
Dock har jag stor variation på material på mina plagg. Glansig lack, skinn, transparant, stickat, virkat, sammet etc. etc. Det är ju bra iaf! =)

Hur ser det ut i era garderober??? Är ni "modiga" och har massa mönstrade plagg? Eller är ni som jag?




JULKLAPPAR

Sitter på golvet i vardagsrummet och slår in julklappar, lyssnar på Melissa Horn och sneglar på en film på Canal + Action. Verkar grymt bra! Ska nog se till att kolla på hela den snart... MED ljud... =)




THEY SAY IT'S FOR THE BEST, THAT YOU SHOULD GO TO REST

Nu kilar jag iväg till apoteket och konsum. Måste ju köpa frimärken till mina fina hemmagjorda julkort! Imorgon är sista dagen man kan skicka julkort om de ska komma fram i tid. För en gångs skull tänkte jag INTE skicka de sista dagen.. =)

När jag e tillbaka är det julklappsinslagning och matlagning för hela slanten!

På mig har jag:
Tröja/klänning: Lindex. Väst: Ullared (Världens skönaste!). Leggins: Ullared. Stövlar: Duffy.
Halsduk:
Lindex (gammal). Mössa: Indiska

 

 


DON'T SHUT YOUR EYES, THERE'S SO MUCH MORE TO SEE

Några fynd gjorde jag på ullared igår. Bland annat denna långärmade t-shirt från heravdelningen. Älskar trycket!

Idag har jag massa småsaker på schemat! Ska lägga in ny musik på min ipod, Slå in julklappar, skriva klart julkorten och posta, gå till apoteket, installera ett spel åt André och sist men inte minst: Blogga! Igår bloggade jag inte en enda gång.. Illa i know, men var ju borta praktiskt taget hela dagen.

 

 


091213

 

T-shirt: Vet ej. Kofta: vet ej. Jeansleggins: Lindex. Boots: Skopunkten.

 

Nu börjar parlamentet!! Wihooow... Sen är det wallander. Funderar på att åka till Ullared imorgon, men vet inte om jag orkar. Blir slö och trött av värktabletterna, och mår illa ibland dessutom... =(
Malin kanske skulle me dessutom, så väntar klartecken från henne!

 

 


JEWELRY

Forever 21. Ca 70:-





SKIRT

Kom på idag att jag använder/öger alldeles för få kjolar. Jag är lite "rädd" att använda en kjol i stark färg... Men till denna svarta outfiten kan man ha praktidkt taget vilken kjol som helst (med hög midja)! Så just nu vill jag ha samtliga av dessa kjolar!! Alla 3 outfits kostar ca 1000 SEK styck!

Vilken Outfit/ Färg tycker ni är snyggast??


Kläder & Skor: Forever 21 Ca 600-650:-
Accesoarer: H&M Ca 400:-




YOU'RE THE SHOE THAT I BELIEVE IN

Från F21. $29.80. GE MIG!

Verkar som att jag inte får med mig ngt F21- paket i Phils resväska... =( Beställer jag nu så kommer det knappt hinna komma fram till honom.. Och änu mindre kommer han hinna åka till ett postkontor och skicka det till Sverige... Så SYND!!

Men nu råkar det vara så att jag hittat ett par till skor (minst) på F21.. Se de ovan t.ex. Helt fantastiska! Nu ska jag fortsätta dregla över nyinkomet på deras hemsida!

 

 


LEO


Detta är min nya kärlek i garderoben. Fyndad på tradera för ca 130 spänn!! Kommer från HM barn tror jag, och är precis en sån klock-modell jag vill ha!! SYND bara att jag inte får över ärmen över gipset... Får alltså vänta några veckor med att använda den... =(




HEY CAN I BORROW YOUR TOOLBOX TONIGHT....

Gick en sväng till affären och köpte lite småbös som jag va sugen på. inte ätit ngt sen frukost...

Stickad väst: Second hand. Kofta: gina tricot. Leggins: Lindex. Halsduk: HM Herr. Boots: Skopunkten.




LOOK WHAT THEY'VE DONE TO MY SONG, MA

Mamma hämtade mig som bekant igår, och körde hem mig till lägenheten! vi fikade och grejade med mammas nya minidator. När hon åkte insåg jag att det skulle bli himla tråkigt att bara sitta hemma ensam (andré va ute med några kompisar), så jag tog mig friheten att ta Andrés bil (automat) till stan och våldgästa Olas glöggkalas i hans lägenhet i Gårda!

På mig hade jag min Motel- klänning, som av en händele matchade mitt röda gips alldeles utmärkt! =)

Trevligt var det! Vid 00.00 åkte jag in mot stan och slöt upp med André och hans kompisar på Rosen på avenyn. Åkte hem runt 1- 2 tror jag! Idag är det en riktig slappa- dag. Kunde inte sova inatt för att jag mådde illa av värktabletterna jag tar.... uuuuuusch!!

Ska gå en kort promenad, och köpa mig något att äta på Konsum! STARVING!!




MY SUNSHINE, STOP SHUTTING DOWN




Dessa plagg är det från Sonia Rykiel som jag skulle kunna tänka mig att köpa! skull gäääärna vilja ha den puderrosa klänningen över mina skinnbrallor.. SNYGGT!




HOSPITALIZED DAY 1, 2 AND 3

Såhär såg min första sjukhusdag ut. Räkmacka, sjukhusarmband, skvallertidning, bok och möte med min läkare..

 

Andra dagen, igår, efter operationen. Sov nästan hela dagen... Klockan 5 kom mamma, Malin och André och gav min godis, b&j glass, mjukdjur och skvallertidining!

Idag vaknade jag med denna goda frukost. Risifrutti, apelsinjuice och te! Låg och läste veckans nu i soffan.

Sen kom malin och hämtade mig! Sen hämtade mamma mig på Malins jobb och nu e jag ÄNTLIGEN hema!! Mamma är här nu, och idag blir det en slapp kväll. Har ONT i min stackars arm dock... Mer bloggning sen eller imorgon!

 

 

 


HÅLLER INGENS HAND, DU TROR ATT ALLA SKULLE TITTA DÅ



Villa ha denna. Kanske den åker med i beställningen jag jobbar på....? 14,80 dollar på F21. CHEAP!

Nu ska jag packa ihop här på jobbet. Ila upp till Thaien med André, käka lunch, sen dra mot sjukhuset....
Inget bloggande förrän fredag.. Om man inte får tillgång till en dator på sjukhuset..? tror INTE det....

Håll till godo! Peace out!





091209




Pälsväst: HM (Tradera). jacka: Hm. Halsduk: gammal.. Mössa: Gina tricot. Kofta: Vero moda. Sammetleggins: Cubus. Boots: Skopunkten.


Nu har jag vart på jobbet i lite mer än en timme. Herregud. TRÖTT!
Ska jobba som SATAN nu, så jag hinner klat med allt innan kl 12. STRESS! Men ska nog gå. Nä, nu ska jag fortsätta! More later!





IN THE MIDDLE OF THE STREET; A HOUSE!





Är riktigt nöjd med vårt barnsliga rosa pepparkakshus! Det blev helt fördigt för ca 1 timma sedan.

Nu ska jag dusha, packa för imorgon och SOVA. Imorgon kommer jag vara på jobbet 06.15. Jobba till ca 12.00. Sen lunch, och sjukhuset... Ska se till att André knäpper några outfitbilder på mig imorgon me. Känner att det blir ALLDELES för lite kläder och outfits här på bloggen numera. Ska försöka bättra mig!! EFTER jag kommer hem från sjukhuset (Fredag) ska jag blogga kläder som aldrig förr!! haha!

Godnatt alla! Och tack för besöksrekord idag!!




WHAT A STUPID LAMB. WHAT A SICK MASOCHISTIC LION



Dessa skönheter kommer från Forever 21 och KANSKE ligger i en resväska påväg hem till mig om ca 1 vecka!
Min mammas man kommer hit över jul, och om han har plats i väskan, så kommer jag beställa dessa BLAND ANNAT till hans adress, så tar han med sig dom till mig! HOPPAS! Är helt TOKförälskad i båda två!

Kostar för övrigt under 200 kr styck....




AND SO THE LION FELL FOR THE LAMB.



För några dagar sedan bakade vi massor med pepparkakor hemma. Designade även mitt alldeles egna pepparkakshus! Tråkigt att köpa färdiga delar!
Igår monterade vi huset, och NU ser det INTE fint ut, men med alla dekorationer som jag ska ösa över det idag kommer det att bli LJUVLIGT!

Visar sen!

Om 1 timme ska jag till frissan och fixa mina slitna toppar, och jämna till det lite. Sen hem och dekorera pepparkakshus, sy en t-shirt eller två, och sen packa... Imorgon läggs jag in på Sahlgrenska för övernattning och operation. USCH! INTE KUL!

Wish me luck!





I GAVE YOU MY HEART, BUT THE VERY NEXT DAY, YOU GAVE IT AWAY



"Last Christmas" är nog den jullåt som BÄST får mig i riktig julstämning! Massa minnen från julavslutningar från låg och mellanstatiet ploppar upp i huvudet. Jag och mina systrar övade in danssteg och uppträdde hemma i mitt rum för mamma, hennes sambo och hans kompis. KUL såhär i efterhand! haha!

Bjussar på en bild av mitt FAVORIT- julpynt i lägenheten. Dessa underbara pingviner som jag köpte på K-rauta förra året. Älskar pingviner, och silver och glitter. Underbara helt enkelt!






TO SAVE ME FROM TEARS, I'LL GIVE IT TO SOMEONE SPECIAL




Dessa klänningar hittade jag på F21. $13.50 styck! BILLIGT! Snygg och enkel klänning att ha i garderoben! Skulle inte sagt nej till någon av färgerna. MEN skulle velat ha den lila på jul tror jag bestämt!





091207




Dagens består av: Kofta under: Gina tricot. Virkad kofta över: Second hand. T-shirt: HM Herr.
Leggins: HM/sytt i dragkedjan själv. Boots: Skopunkten. Kors: Gammalt...






THAT WAS WHEN I RULED THE WORLD



I brist på outfitbilder etc. så bjuder jag här på en egenkomponerad måltid bestående av kyckling, ugnsgrillade rotfrukter och potatis med stekta kantareller. Till det bjuds det underbart gott Amarone- vin. SUPERB lördagsmiddag och jag får säga mitt!!

Min uppdatering har senaste veckan vart USEL. På riktigt. Har lovat mig själv att INTE be om ursäkt för att jag uppdaterat dåligt, men jag känner verkligen ånger.. Så FÖRLÅT! Ska bättra mig!


Här kommer en liten bortförklaring för att bättra mitt samvete: Jag ska operera min handled på onsdag, och har EXTREMT mycket att göra inann dess. Både på jobbet och annars också. Dessutom är det ju som ni vet mkt nu innan jul. Mycket att fixa. Och så syr jag massa transparanta t-shirts som flitigt beställs här på bloggen! KUL, men som sagt, bloggen hamnar LITE i kläm!

Nog om det! See ya later!






LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMRE, VAR HON VACKRARE ÄN MIG

Såhär såg jag ut på våran Spanska afton på jobbet i fredags! Tog en klänning från Malins garderob i sista sekunden... VELIG!

Klänningen är från Lindex, och skorna från skopunkten. Halsbandet är mammas, och kommer från HM!

Nu: In i duschen och sen SOVA som en liten gris!


 


THOUGT I, THOUGHT I HATED THIS CITY, BUT...

Sitter och lyssnar på Maia Hirasawa och myser.
Igår var RIKTIGT kul! God mat, Salsa, gott vin och underbart sälskap! Vi började med bål och sen rodeotjur! Aldrig suttit på en förut, men efter 3-4 försök, en sträckning och en OND axel, så satte jag iaf 26 sekunder..
Hemma ca ett, och tillbaka på jobbet kl 11.00 imorse. Slängde på mig en GRYM heiniken t-shirt som jag hittade i mammas garderob och satte på Duffy på Ipoden! Jobbade till 15.00.
Ikväll har vi (jag och André) ätit ruggigt god mat, som jag bloggar om senare, druckit FINT vin och njutit av kvällen!

Det ska vi fortsätta med genom att gå bort till hemmakväll och hyra Twilight! YEY!

More later!

 

 


091204

Inte en endaste uppdatering idag! Har haft FULLT upp på jobbet, möte efter möte etc etc. Nu ska jag gå till damernas omklädningsrum och svida om till partystrassen, för idag är det julfest/spansk afton här på jobbet! KUL!
Bilder från kvällen kommer imorgon efter jobbet!

Ha en goooo kväll!




091203



T-shirt: object. Kjol: USA. Leggins: Only (?). Boots: Skopunkten. Kofta: Gina.
Älgar bakom huvudet: Jysk.........

Idag blir det New Moon efter jobbet med min kära storasysyster! Har INTE sett twiligt, men hoppas det e OK att kolla på 2:an ändå!
Innan bion ska vi mötas i stan och mysa! Halv nio står vi i popcorn- kö. Efter bion övernattar jag hos Malin, och imorgon är det jobb, sen JULFEST på jobbet!! Spansk Afton med Tapas! Wihooooow!

Hoppas ni alla får en grym dag! Kika gärna på inlägget nedan en sväng. Skicka gärna era beställningar till min mail!





BLACK AND BLUE TRANSPARANCY FOR SALE


Check it out!
Söta Sara har skrivit ett inlägg om de transparanta t-shirtsen jag syr! Kolla in det HÄR

Ps. Säljer även t-shirten i VITT! Sys på beställning, så jag har ingen bild på den än....



Oversize transparanta t- shirts. Säljes för 140:-/st.

Syr på beställning, men endast "one size". Passar storlek xs/s- m/l!

Priset inkluderar frakt, alltså blir slutsumman 140:-...


Såhär beställer du:
Maila mig på [email protected] eller skriv en kommentar till detta inlägg, och ange mailadress.






KÖPSTOPP


LA downtown från en utsiktsplats i västra Hollywood

Mitt nya måtto är "SE MEN INTE KÖPA"! Hade tänkt att detta ska gälla fram till TIDIGAST mellandagarna, då jag kanske kommer göra ett eller annat fynd. Men förutom mellandagarna, så ska jag hålla HÅRT i plånboken fram till USA- resan!

Detta av 3 anledningar:
1. Jag vill kunna göra annat än shoppa (t.ex. åka till Köpenhamn, gå ut, fika mkt och äta gott, köpa saker till lägenheten ETC) istället för att shoppa.
2. Jag ska spara så MKT som möjligt till USA- resan, så att jag kan shoppa där utan att tänka på att pengarna inte räcker!
3. Har jag inte shoppat alls mkt innan resan kan jag shoppa med GOTT samvete!

Kanske inte jätteintressant för er att veta, men jag MÅSTE skriva ner det så att jag inte kan ångra mig och ta tillbaka det! Ni är vittnen!

ENDA undantaget är second hand i Skene. De har bara öppet på onsdagar och lördagar, och lördagar jobbar jag. Så onsdagar är min second-hand shoppingdag!

Så! Nu har jag fått skrivit det! Nu ska jag gå och packa ihop marknadsmaterial som ska till Tyskland! 




 


091202





Linne: JC. Nätlinne: Pojkvännens. Kofta: Gina. Sammetleggins: Cubus. Skor: Skopunkten.
Halsband: Hemmagjort/gammalt.






TOP SHOP $110, + UPDATE


Är lite insnöad på kavajer just nu. Olika modeller och olika färger. Denna randiga från Top shop skulle jag INTE tacka nej till! Förstår ni hur snygg den skulle vara till ett par kortta slitna jeansshorts med hög midja och en cropped vit topp en varm sommardag?!??! Ne, just det.... =)

Nu ska jag gosa ner mig ordentligt i sängen brevid min kärlek.
Har vart duktig idag! Åkte till solariet efter jobbet, sen till frisören och färgade håret brunt. Skulle kaaanske velat ha det lite mörkare, men är nöjd ändå! Sen åkte jag hem, och bytte om, sprang ca 5 km, duschade, åt middagen André lagat till oss, kollat på desperate housewifes, och NU ska jag sova! TOPPEN- eftermiddag!

Sov gott nu alla, och tack för alla komplimanger! Uppskattas VERKLIGEN! Mer av det tack! =)




HAIR

Nu ska jag jobba i 40 minuter till, sen sola, sen till frisören!! Ska färga håret mörkare! Vet inte exakt hur än, men det märker ni på kommande bilder... =) EXCITING!! Tycker jag iaf! Jag färgar alltid håret hemme annanrs, men tänkte att NÅN gång ibland kan jag la unna mitt stackars hår att bli ompysslat av ett proffs!

Later, eller imorgon!




KAVAJ GINA TRICOT 299:-



Detta inlägg är tillägnat mina syskon och föräldrar mm. Och framför allt till TOMTEN! DENNA vill jag ha i julklapp! På riktigt!!

Jag har tröttnat på Gina Tricot. Tycker att ALLA har deras kläder, och dessutom blir kläderna nästan tråkigare och tråkigare. MEN de har sina ljusa stunder! Som t.ex. när de bestämde sig för att börja sälja kavajen ovan! 299:- är ju ett RIKTIGT kap!!

SNÄLLA TOMTEN!!!!





HEJ OCH VÄLKOMMEN DECEMBER






Underbar dag idag! Sol, kallt och FRISKT! Bra början på december! DOCK har jag inte vinterdäck på bilen, och körde förbi en bil i diket imorse, så jag har lite panik över det.... Men men...
I övrigt ska jag färga håret idag!!! Yippieee!! Bokat tid kl 5 här i Hindås. Sen ska jag hem, och ut och springa eventuellt. MÅSTE få in en bra träningsrutin!! Och det NU!


T-shirt: JC Herr Skjorta: Lindex. Jeans: HM. Boots: Skopunkten. Halsband: Second hand/hemmagjort. Armband: Lindex.

Nu: Hemmagjort Thaimat till lunch!!





091130



Tog gårdagens bilder först igår kväll! Men här har ni!

T-shirt: Monki. Kofta: Zara. Jeansleggins: Lindex. Boots: Skopunkten. Halsband: Gjort själv.





RSS 2.0