I WASN'T BORNED TO RUN


Kavaj: ?. T-shirt: Carlings. Shorts: Bikbok. Skärp: Gina (nytt). Strumpbyxor: HM. Halsband: ? Jacka: Odd Molly (lånad)

Såhär såg jag alltså ut igår på inflyttnings/tapas- festen! Köpte skärpet i onsdags. Sett det lite överallt på nätet och kunde helt enkelt inte motstå. LOVE it! 199:- är lite saftigt, men ska se tilla tt det blir värt vartenda öre!

Nu kikar jag på OS- finalen i Hockey. Hoppas USA vinner! Ser lite dåligt ut bara... =(

More bloggning tomorrow!



THE KIND oF WORDS YOU SAY KIND OF TURNS THEMSELVES INTO KNIFES



Ett litet axplocka av smycken! Ringar från HM och resten från Forever 21. I sommar kommer jag nog köra mest på "stil" 1  och 3. Påfålelörhängena är helt UNDERBARA!

Gårdagen var busy och bra! Jobbade 4 timmar, sen var det fest i GBG med quiz och tapas. Trevligt trevligt!
Slänger in några taskiga mobilbilder på outfiten igår sen!

Nu ska jag på min kusins 2-års kalas!

Later!



RATHER BE AWAKE WHEN I'M ASLEEP





Skjorta: Pojkvännens. T-shirt: HM Herr. Byxor: Gina. Skor: Din sko (NYA)

På lunch var jag uppe hos mamma och skottade en gång till huset, så hon kommer in med alla resväskor sen, och så vattnade jag blommorna och greja.. VILKEN snäll dotter hon har!

Jobba jobba jobba! Hämta mamma om en timme!

Later!



ALWAYS COME LATE, IF THEY COME AT ALL



Beiga från Asos.com och Svarta från Modcloth.com

Har ett par liknande svarta från Kappahl, men skulle SÅ gärna vilja ha de i beige! Finns dock inte på kappahl, så siktar på att köpa ett par i staterna!



WE ONLY SAID GOODBYE WITH WORDS




Kavaj: Gina. Jeans: Gina. Tröja: Ullared Herr(!)

Dålig uppis igår! Kollade på Sverige- Slovakien på morgonen (fan), jobbade till halv 5, åkte till Allum, sen hängde jag med Hellis en stund, och kom hem först kl 9. Helt utslagen, så jag gick och la mig. Fick köpt ett par pjucks och lite annat bös. Visar senare...
 
Nu är står fredagsfrukost på schemat, sen jobb. Ska hämta mamma på flyget kl 4! Kul att se henne! Sen ikväll är det myskväll med André. Morgondagens och söndagens planer tar vi sen...

Later!



YOU GO BACK TO HER AND I GO BACK TO BLACK


Blandad kompott på godingar från Din sko. Nr 1 och 3 vill jag ha på mina fötter i vår/sommar. Mittenkängan får gärna ersätta mina trasiga lovers. Dock verkar det som att jag blir tvungen att behålla de beiga jag köpte i tisdags, då "de GÅR att laga"... Blir förbannad. Men å andra sidan. Går de sönder igen får jag mina pengar tillbaka, men VILL inte ta den risken egentligen... Aja. whatever. André ska jobba över så jag tar mig en Allumsväng nu iaf!

Later!



I WATCHED HIM WALK RIGHT THROUGH


I'm a sucker for halsband. Helst stora, lite kortare som Nr 1, men öven långa snyggingar med lite större hänge som Nr 2. Samtliga kommer från F21, och jag antar att jag kommer drunkna i snygga halsband när jag stiger in i butiken i Mars.....



WAS I TOO YOUNG TO SEE THIS WITH MY EYES


Ganska nyligen bloggade jag om Nelly-skor. Ett par kängor liknande dessa var med, och jag har nu insett att jag är så svag för denna typ av kängor (Modell, höjd, färg) att jag helt enkelt får ta och köpa ett par i USA. Så får det bli. Kanske köper jag ett par nu när mina lovers gått sönder...



WHO SAYS I CAN'T GET STONED





Tröja: Zara. Shorts: Bikbok. Skor: Skopunkten

Börjar byggas upp en snöhög framför mitt fönster här... De skottar snö från taket idag. Kommer snart inte se ngt! =(

Möte nu!

Later!



SO I LEARNED TO DEPEND ON ME





Uppmärksammade våra fina långa istappar vi har på balkongen igår. Väldigt fint e det ju, men ska bli skönt när de trillar ner också....



GIVE THEM A SENSE OF PRIDE, TO MAKE IT EASIER




Här har ni helkropps- jag idag!
Skohelvetena jag köpte IGÅR va KASS! Älskar dom, men en av hållarna till skosnöret lossnade när jag knöt dom. Och jag som har en skadad hand KAN inte dra så hårt direkt.. Därfär är jag RIKTIGT besviken. Ska lämna tillbaka dom imorgon, och på Torsdag åker jag till Allum och köper nya. Bättre förhoppningsvis.

Aja. Idag har de vart kalas, matlagning och nu kollar jag såklart på OS. Damernas skidskyttestafett. COME ON AKO!



SO DEEP I CAN'T SLEEP I CAN'T THINK



Bild från förra veckan.

Har lånat mammas jacka (bild) nu när hon är på Hawaii! Utan vidare dåligt samvete då jag kollar till huset, matar katten, vattnar blommor, och t.o.m. skottat en gång fram till dörren för lilla mamma.
Gillar den iaf! Vill köpa en liknande i staterna, fast något grönare!

Nu blir det HETS-jobb fram till 16.30! Efter jobbet blir det lite kalas för Andrés farfar, sen slappa framför TV..

Later!



DETAILS IN THE FABRIC, ARE THERE THINGS THAT MAKE YOU PANIC





Halsband: Indiska. Tröja: Monki. Kofta och byxor: Kappahl. Skärp: Hm (?) Skor: Rocket dog.

Ett litet smakprov på vad jag har på mig idag.... Kommer helkroppsbild senare...
 
Igår gick mina älskade kängor sönder. Va ju fejkskinn så en STOR fläck av "skinnet" trillade av och blottade en grå matt tråkig yta. Jag bestämde mig för att GENAST köpa ett par ersättare, och begav mig till Visko (skoaffär med MASSOR av skor från olika märken). Hittade dock inga liknande kängor i min storlek, men föll för skorna på bilden ovan. Halva priset= Inget att fundera på. Varmfodrade innuti= väldigt välbehövligt!

Nu blire jobb för hela slanten!



I'VE GOT A FEELING DEEP DOWN IN MY SOUL THAT I JUST CAN'T HIDE



Klickade mig i på "modenessa" och fick syn på denna UNDERBARING från Topshop. Blev så exhalterad att ögonen nästan torkade ut helt.. VILL HA!!!!!! Perfekt till mina jeansshorts från Bikbok!

Kom just hem från gymmet. Afrodans idag också! YEY! Kul och jobbigt! Blir ett pass till på onsag, sen måndag, sen onsdag. STENHÅRD träning nu innan resan! Nu ska jag duscha och sooooova!

Later!




STUCK ON YOU




Tröja: Kappahls XL-avdelning. Väst: Gina. Sammetleggins: Cubus. Halsband: Lindex

Tråkiga kläder idag. Grått, svart och leggins. Bekvämt var ledordet idag, orkade inget annat. E ta mig tusan 15 minus ute och en meter snö. E så trött på det nu att jag inte ORKAR mer!

Well well...



IN THE SUMMERTIME



Skulle GÄRNA strosa omkring i denna outfit en sommarkväll! Skor, Jacka och klänning Nelly.se (olika märken) Och halsband från F21. Varje plagg för sig är enligt mig exempel på perfektion.

Sitter på jobbet och är huuuuungrig!! Inte frukost förrän om ca 1 timma. Hur ska det gå..???? För övrigt gjortde jag sönder en parfymflaska i väskan idag, så det luktar "be delicious" av DKNY i hela våran korridor... Ooops!



ON THE FLOOR HERE AROUND




Ytterligare 2 bilder från i förrgår. RIP strumpbyxorna.... Det var kul att få använda er nästan en hel dag... =(

Igår blev det Tapas i Vasa med Frida, Malin och 3 gossar. Sedan lite uppvärmning på rosen, följt av röj på Park Lane till 05.00. Kvällens kändis på parkan var Magnus Uggla. Antagligen den MINSTA människa jag sett (Förutom leif pagrotsky då...) Hängde dessutom en del med hamburgs champions league- handbollslag. Ingen som va kortare än 2 meter typ.

Nu: Morötter och dip, och skidskytte. Satan att Ferry bommade 2...



TAKE ME AS I AM, TAKE MY LIFE



Jeansskjortan jag hade på mig häromdagen har jag låtar ur mammas garderob. För läängesen fick mamma den på jobbet, med 2 st loggor broderade på krage och bröstficka. Jag sprätte bort dessa och VIPS, en fullt användbar jeansskjorta! Tror inte mamma har något emot det, då jag ALDRIG sett henne använda skjortan...



USA SHOPPING LIST



Kommer göra allt som står i min makt för att få tag på ett par skor liknande dessa. De kommer från missguided.co.uk och är väl en sorts kopia på de topshop hade för ett tag sen. I vilket fall: älskar dom, och SKA ha ett par liknande i min garderob INANN hösten! Punkt slut.

SATAN SATAN SATAN! Gjorde just hål på mina underbara prickiga strumpbyxor från HM! Ok, de kostade 50:- för ett 2-pack, men ändå...




IT'S WRITTEN ALL OVER YOUR FACE


Jag antar att jag inte var den enda som såg när Elin Kling visade upp långklänningen ovan i Förkväll i måndags. Jag föll som en fura och klurade på vart klänningen kom ifrån. Igår fick jag svar på Elins blogg: Topshop. Den korta ligger på ca 1000-lappen och den långa ett par hundralappar till.



TUESDAY WEDNESDAY BREAK MY HEART




Virkad kofta: Second hand. Tröja: HM. Shorts: Bikbok: Strumpisar: HM. Kängor: Skopunkten. Halsband: HM.

SKÖNT att det är fredag! Älsklingen är iväg och hälsar på en lumparpolare och är inte hemma förrän ikväll. Fram till dess ska jag bara SLAPPA, laga mat, pyssla om mig (Hårinpackning, måla naglar, sola etc.) Ska bli skönt. Imorgon blir det antagligen utgång, och innan dess middag på Mañana med Malin & Frida bl.a.! Mys!

Nu e det dags för det obligatoriska fredagsfrukosten här på jobbet!

Later!



MY SUNSHINE, STOP SHUTTING DOWN



Har ju glömt att visa er!!! Min nya PRECIOUS från Monki! Funderade läääänge innan jag köote den. Och efter jag köpt den funderade jag lääääänge på att lämna tillbaka den (P.g.a. att jag inte SKA shoppa innan USA-resan!)
Till slut beslutade jag mig för att behålla den, och jag är NÖJD med det beslutet!

Just kommit hem och duschat efter 1,5 timmar löpning/powerwalk i 5cm lös-snö. Jobbigt men skönt! Nu ska jag soova!



OPEN MIND FOR A DIFFERENT VIEW


Nr 2 och 4 vill jag ha NU, och använda fram till våren/sommaren. Nr 1 och 3 vill jag ha i garderoben när våren kommer och använda flitigt under vår och sommar. Träklacken är riktigt läcker, och jag älskar snörningen och färgen på nr 4!




USA SHOPPING LIST




Ett par mysshorts som ovan vill jag ha till sommaren! Se bara hur snyggt stilsäkra Hanna Westman matchat dom!
Är för det första hur snyggt som helst, och SÅ himla bekvämt också!

Köpte ett par på HM förra veckan, men provade inte. Kom hem och fann att de var för stora. Nu har jag bestämt mig för att köpa dom i USA istället!



BABY I'M TOO LOST IN YOU CAUGHT IN YOU LOST IN EVERYTHING ABOUT YOU





Skjorta: Gina. Byxor: Gina. T-shirt: Monki. Halsband: Indiska. Vänster armband: Marknad Spanien. Höger armband: Spanien/Hm. Skor: Skopunkten.

Igår var jag och Natalie på AFRODANS på gymmet! SATAN va kul! Och väldigt jobbigt också! Brännde bra med kalorier skulle jag gissa! Efteråt var vi på arom- bastu (doft av pepparmint) och sen badade vi bubbelpool! SÅ SKÖNT!

Idag blir lugnare. Kanske en promenad eller löprunda. Nu: Frukostrast!



I FELL FOR YOU LIKE A CHILD, OH, BUT THE FIRE WENT WILD




2 Bilder från min fika med Anna i Torsdags. Har på mig armbanden jag köpte från HM:s webbshop. Somriga fina färger! På sista bilden skymtar man mitt fuuuuula ärr på vänsterarmen.. Längtar tills det bleknar och inte syns så mkt..



TASTE OF LOVE IS SWEET, WHEN HEARTS LIKE OURS MEET


Hittade denna under dagens plagg på minoutfit.se. I LOVE it.  Ränderna, Längden, Bredden! Och pricken över i: Spetsen! VILL HA. Finns att köpa på Topshop.



WALKING ON SUNSHINE




Jeansskjorta: ?. Jeansshorts: Bikbok. T-shirt: Monki. Halsband: ? (Julklapp)...

Blev några taskiga dagens idag. men men. Nu har jag EXTREM huvudvärk, och måste hämta kaffe! NOW!

Later!



WHEN I SEE HER FACE, IT TAKES ME AWAY TO THAT SPECIAL PLACE



Kom nyligen hem från en mysig fika i Borås med Cathrin och Martin! En kopp kaffe, en blåbärspaj och en kopp te slank ner. Det är ju trots allt min "äta"- dag idag! (Resten av veckan skall vara godisfri!!)

Nu ska jag ta några små ostbågar, kolla liite till på OS, sprätta av ett fastsytt märke på en skjorta, och sen SOVA!

Later!



VECKANS PLAGG V 7



Jeansshorts, modell: Hög midja, slitna alt. blekta. Som de ovan.
Båda är i mina ägor och kommar från Bikbok. Kan inte säga det nog många gånger: Jag ÄLSKAR dom båda!! Inte använt dom ljusa än, men det kommer.. Inom en snar framtid...



KNOW NOW WHEN YOU LEAVE, YOU WALK LIFE A THIEF


Jaa... Vad ska jag säga..? Jag vill ha dom. SPECIELLT de mittersta. Snälla priser också! Lockande.... (Alla från nelly.se)



NOT THINKING ABOUT TOMORROW, SINGING





Blev helt kär i denna klänning som Kling visade upp på förkväll igår. Det är för mig den perfekta långklänningen! Någon som snappade upp VART den kommer ifrån? För det gjorde inte jag.. =( Antagligen svindyr dock..

Strax e det lunch! Sen: SEMLA!

Later!



WHEN YOU GET WHAT YOU WANT BUT NOT WHAT YOU NEED




T-shirt: HM Herr. Byxor: Kappahl. Spetströja: Gina. Kängor: Skopunkten. Halsband: Indiska.

TRÖTT idag! Men det gör inget! För idag kommer vi få semlor på jobbet, och i eftermiddag ska vi fika i Borås med Martin och Cathrin. MYSPYS!

Har just tatt mig en svängom inne på Forever21:s hemsida, och min fråga är följande: VART är alla hellånga klänningar och kjolar?? Hoppas de få in det inom 1 månad, för jag hade planerat att köpa mig ett gäng där...



BE YOURSELF, BY YOURSELF, STAY AWAY FROM ME


Tröja: Monki. leggins: Gina. Kängor: Skopunkten.

Huvudvärk och elände igår.. OCH tråkig outfit.. men men... Gym med Natalie blev det iaf på kvällskvisten! SKÖNT!! Nu förtjänar jag min semla idag.. =)

Later!


CAN'T SEEM TO HOLD YOU LIKE I WANTED, SO I CAN FELL YOU IN MY ARMS





Blus: Second hand: Kavaj: Gina. Kjol: babby. Strumpbyxor: Bikbok. Kängor: Skopunkten. Halsband: Indiska.

Såhär såg jag ut närjag svidat om inför middagen igår! Strumpbyxorna med hjärtan var pricken över i!



HEART





Kavaj: Gina Tricot. Byxor: Kappahl. T-shirt: Gina Tricot. Halsband: Indiska.

Igår firade jag alla hjärtans dag med Andrés familj första halvan av dagen. Andra halvan spenderade jag med andast André. Vi gick ut och åt middag på en tapas- restaurang i Borås, sen kollade vi på Wallander och drack varsitt glas vin! Mysigt mysigt!

Invigde mina nya "gubbyxor" (bilderna) från kappahl (99:- på rea) Och jag fullkomligt ÄLSKAR dom! Kommer bli skönt att ha dom sen när man inte måste täcka vrister och fötter, då de är ganska korta i benen. 

Anyway. Nu ska jag fortsätta jobba!



I SAID TAKE IT EASY BABY I WORKED ALL DAY



Ursäkta (återigen) för ett hemskt fult kollage, men här har ni iaf en del av mina outfits från Februari.
Har ni någon favvorit? Själv är jag nog nöjd med den längst upp till vänster och den längst ner till höger. Och den näst längst till vänster på nedre "raden" me.... Men a..



WILL YOU BE MY VALENTINE?






Bild 1: Frukosten idag. Bild 2: Plättar i form av hjärtan och giraffer. Bild 3: Ljus. Bild 4: Ett av örhängena jag fick!

Än så länge har min alla hjärtans dag varit helt perfekt! Om en stund ska jag dusha, sen åka till Andrés föräldrar och äta tårta. Sen ska vi göra ss iordning för en mysig middag på Babbel i Borås (Tapas- restaurang). Kommer bli helt underbart!

Hoppas ni alla har en FIN dag!



USA SHOPPING LIST


Sjääälvklart ska jag se till att hitta mig en fin militärgrön jacka att glida runt i de lite kyligare dagarna i vår/sommar. Supersnyggt, lättmatchat, och praktiskt! Hoppas på att hitta en snygging på F21!



HIGH WAIST SUMMER





Kjolar, shorts och byxor med hög midja är bland det snyggaste och bekvämaste jag vet. Nu har jag samlat på mig en hel del sådana som kommer användas under sommaren/våren, och delvis redan nu.

Bild 1: Köpta på tradera.
Bild 2: Indiska förra året
Bild 3: LOVERS från Bikbok. Älskar dom!

Nu ska jag och älsklingen avnjuta en gooood middag, gott vin och sedan kolla på melodifestivalen! Hoppas på några riktigt bra bidrag denna deltävling...

later!



TUESDAY-WEDNESDAY; BREAK MY HEART. THURSDAY DOESN'T EVEN START


I sommar kommer jag bära "cropped" linnen och t-shirts till mina underbara höga jeansshorts! De ovan är från F21. Frågan är om man ska köra på den söta, den rockiga eller den romantiska stilen? Jag kommer nog iaf köra på lite av varje!



FRIDAY I'M IN LOVE



Shorts: Bikbok. T-shirt: Gina. Strumpbyxor: HM. Kängor: Skopunkten.

Pjuh! Vilken dag! Var på kontoret ca 1,5 timmar imorse sen drog jag till mässan och jobbade där till kl 18... Hämtade Thaimat på hemvägen, har ätit den, och kollar nu på Let's dance! GO ELIN! Grym hon var idag! Och EXTRA snygg dessutom!!

Måste kika vidare nu! Later!



TELL ME WHEN YOU HEAR MY HEART STOP.




Hinner inte med mer än att lägga upp dessa bilder från imorse. Iaf har jag de nya shortsen från Bikbok och en ny t-shirt från Gina!

LATER!


TRANSPARANCY WITH DOTS

Vill bara påminna er alla om denna prickiga transparanta t-shirten. Sydde den i december, och säljer den nu!
Har inte använt den, så tänkte att någon annan kan ha användning för den istället..

Priset för denna är 150:-. Då ingår frakten För att beställa: Maila mig på [email protected], eller skriv en kommentar till detta inlägg, med din mailadress.

Vill ni se en bild på när jag har PÅ mig den? Se HÄR




I DREAMED I WENT TO ENGLAND AND MET THE SPICE GIRLS THERE FOR TEA


Glömde kortläsaren på jobbet, så mobilbilder får duga for now! Dessa bilder är från Gina tricots och Monkis provrum. Jag fullkomligt älskar klänningen! Underbart material. Riktigt bekväm. Snyggt fall och urrigning!! Från Monki såklart. Jeansen (ljusgrå) är från Gina, och jag var nääääära att köpa.. Se kom jag på att jag inte är ute efter gråa jeans.. haha!

Nu ska jag skälja ur inpackningen jag har i håret, göra mig i ordning och gå och lägga mig. Ska stå på mässan i 8 timmar imorgon... Måste vara utsövd!

Later!



ALL SHE DOES IS TROWS IT BACK AT ME, I'VE SPEND A LIFETIME LOOKING



FINALLY!!! Dessa har jag TRÅNAT efter! (Se här tex.)

Igår pallrade jag mig äntligen iväg till bikbok och köpte dom! (299:-) Dock ville jag veeerkligen ha ett par i ljus denim. De hade inte kvar de i min storlek. Ska kika på bikbok i GBG imorgon tänkte jag. Modellen är nämligen som klippt och skuren för mig! Skulle vart VÄRLDENS lyckligaste om jag hade även de ljusa... Kommer BO i dom i sommar!



SHE WAS LOST IN SO MANY DIFFERENT WAYS




Skjorta: Gina tricot. T-shirt: Carlings. Byxor: JC. Halsband: Indiska. Armband: HM. Kängor: Skopunkten.

Försov mig imorse och vaknade 5 minuter innan jag skulle åka... Typiskt.. Blev med andra ord lite sen till jobbet!

Efter jobbet igår åkte jag till Allum, ett shoppingcenter i Partille. Skulle kika på dedär fina jeansshortsen på Bikbok, och kom hem med ett antal påsar i händerna.... ALLTID samma sak. Och jag som sa att jag skulle ha shoppingstopp from december tom. vi åker till USA i Mars... Gick ju bra! Fast att ha shoppingförbud from. nu (6 veckor kvar) känns rimligare! Så nu kör vi!

Iaf hittade jag jeansshortsen.. I svart. Ville haft ljusa, men de var slut!! ACK så underbara de var!

Köpte dessutom skjortan jag har på mig idag. Den är i linne och är köpt för 149:- på Gina tricot. Helt underbar om du frågar mig! Halsbandet är också nytt. Köpt på rea på Indiska för 40 spänn!

Nu: Back to work!



IT'S ALL ABOUT THE LENGTH



Hjälpte mamma att packa igår inför hennes hawaii-resa. Hon pckade då ner denna... VILKEN skönhet! Det är en sak jag SKA köpa i USA. En vit långkjol av detta slag.. Dock väger denna typ 2 kilo, så kanske i ett annat material... =)



BABY WE'RE SLOW DANCING IN A BURNING ROOM




Skjorta: Cubus. Shorts: Bershka (FR). Väska: Paolo Masi (mammas). Kängor: Skopuinkten. 

Spenderade eftermiddagen med mamma igår. Lagade middag, hyrde film och åt popcorn. Var hemma först kl 12... Mamma och hennes man åker till Hawaii imorgon, så hon ville umgås lite innan hon åker! Mysigt!

Idag ska jag till second hand efter jobbet! Hoppas på att äntligen hitta mig ett par jeans jag kan klippa av till shorts! HOPPAS!!!

Later!



AGAIN THE SUN IS RISING, I GOTTA KEEP ON WALKING




Byxor: Gina tricot. T-shirt: Monki. Halsband: Lindex. Tröja & skärp: Ullared

Ska jobba vidare nu!

Later!


USA SHOPPING LIST



Forever 21, Bianco, Nelly, Asos, Topshop

Kilklackar! Mycket bekvämt, snyggt OCH praktiskt, då klacken inte slits som på "vanliga" högklackade! Kommer nog att införskaffa mig ett eller ett par par i the US. Så härligt somrigt!





MUCH MORE TO SEE, DON'T WANT YOU TO GO ANYWHERE EVER WITHOUT ME


Skjorta: Arvegods... T-shirt: Monki. Leggins: Gina. Skor: Skopunkten. Halsband: babby.

Idag var det jobb på kontoret till 11, jobb på mässan 12-16. Sen var jag bara tvuuungen att kika in  på Monki. Var ute efter ett par av de jeansshortsen jag bloggade om igår. Provade de med "slits" på sidorna fast i stentvättad blå. Var snygga, och bekväma, men ska nog vänta tills jag kikat på second hand en gång till, och dessutom provat de på Bikbok. Lång process detta...

Har iaf vart ute och gått samma runda jag sprang igår! Detta med "nytt liv" börjar ju ta sig!

Godnatt!




ME HELP MY HEAD HIGH AND MY TEARS DRY, GET ON WITHOUT MY GUY


Ett av de senast inköpen. Hade nästintill lovat mig själv att INTE köpa dessa leggins då var och varannan människa har ett par.. MEN när jag provade dom ändrade jag åsikt. SÅ bekväma. SÅ snygga! Från Gina tricot. Pris: 199:-
Fler av mina senaste inköp kommer upp inom kort..

Ps. Tro det eller ej, men jag har vart ute och SPRUNGIT precis! Första gången på MKT länge, och det var riiiktigt skönt! Ska ta mig i kragen nu sista 6 veckorna innan vi drar till staterna! Måste fortsätta såhär tills dess så blir det nog bra.

Nu: Dusch, sen sängen!



BOSSANNOVA BABY KEEP ON WORKING CAUSE THERE AINT NO TIME TO DRINK

Kavaj & Jacka: Vila. T-shirt: H&M Herr. Leggins: Gina Tricot. Skor: Skopunkten.

Idag skal pappa firas! Om va 30 minuter ska jag dra mig in i de djuuupa skogarna där jag bodde de första 5 åren av mitt liv.
Alltid lika mysigt att komma dit och mysa i det stora gamla huset, värma sig framför brasan och snacka om allt med pappa och hans sambo. Dessutom ska ju mina 3 syskon närvara också, vilket också är kul! Inte så ofta man träffar alla samtidigt!

Nä nu ska jag fixa hår och lite smink!

Later!



JEANSbyMONKI


Vill ha ALLT! Underbart! Det är allt jag kan säga... ÄLSKA Monki!



GIVAKT!

H&M. Gina Tricot. Bik Bok. Bianco.

Denna färgskala och stil inspirerar mig just nu! Tycker militärmodet är GRYMT om man matchar det på rätt sätt, vilket jag hade tänkt försöka göra! =)

Har ju börjat fylla min militär- garderob med legginsen jag köpte igår! Och more to come! Lovar!



SOMLIGA GÅR I TRASIGA SKOR, TILLS DE HAR SLUTAT GÅ



Skjorta: Eddie Bauer. Kavaj: Gina Tricot. Skinnbyxor: Kappahl. Skor: Skopunkten. Halsband: Lindex. Paljett-BH: Lindex

2 Bloggfria dagar pga jobb och båtmässan. Detta hade jag på mig igår på VIP-kvällen. Bytte om på Malins jobb, där jag även snabbt tryckte i mig en kycklingsallad till lunch. Innan hann jag snabbt stana till i stan och köpa de efterlängtade legginsen jag skrev om i inlägget nedan! Och lite anat.. Visar eftersom...

Idag har jag jobbat på mässan mellan 10 och 18. Hemma nu och kollar på melodifestivalen med älskling! Imoegon är det kalas hos pappa, då han fyller år. Trevligt trevligt!

Later!!




VECKANS PLAGG V 3




Veckans plagg är LÄTT dessa underbaringar från Gina tricot! Hade tänka att hinna klämma in ett besök på gina imorgon innan mässan, då jag inte kunna sluta tänka på de gröna sedan Kling bloggade ut den nedre bilder!. DAMN!



SHE WAS LOST IN SO MANY DIFFERENT WAYS



Hittade denna underbara skapelse inne på Forever21.com. Totally in love! Så söt! Kan matchas så snyggt med lite "coolare" topp och ankelboots som på bilder! Skulle även vart mycket snuyggt med ett par beige-bruna lättare snörade kängor! OH! Synd att jag inte är i staterna redan nu.. Antar att denna inte finns kvar i Mars!


SHE ALWAYS TAKES IT WITH A HEART OF STONE


Skjorta: Åhlens:
Body: Monki
Kjol: Cubus
Kängor: Skopunkten

Försökte mig p¨å att ta "coola snurrbilder", men det blev mindre lyckat..... Som ni ser... haha!


Dricker kaffe och njuter av att jag VET denna dagen INTE kommer bli riiktigt så stressig som de senaste 14 dagarna varit. Kommer dessutom ta mig hem när jag slutar och INTE jobba över. Skönt.

Lyssnar på MJ på spotify och jobbar ifatt lite!

later!



SEE YOU DANCING FOR THE YOUNG ONES




T-shirt: HM herr
Ballerinaklänning: Ullared
Nitskärp: Lindex
Skor: Skopunkten
Kofta: Gina tricot


Dagen har (som jag skrev igår) spenderats på mässan. Har nääästan byggt klart montern, men åretstår lite jobb för fredagen..

Sitter fortfarande på kontoret, men håller på att gäspa ihjäl mig! Ska sova hos mamma inatt, och måste alltså gå hem till henne i snön... Blä.. Men men. Ska bli SKÖNT att sova sen!

Vet att min uppdatering sugit några dagar nu, men jobbet är faktiskt prio ett just nu!

Later!





AUGUSTI 2009

Med detta rejält fula kollage vill jag visa hur mitt augusti 2009 såg ut! Gjorde ju en sammanfattning månadsvis, men kom av mig efter Juli! Så nu fortsätter jag....

Augusti spenderade jag ett par dagar på Liseberg, en hel del timmar i skogen plockandes kantareller, någon dag på västkusten (Marsstrand) och under semesterns sista vecka åkte jag och André iväg på lite olika mysiga utflykter.
Var på "Hemslöjd i byn" i Ödenäs och gottade oss i solen, stanade till och kikade på utsiktsplatser på väg till stranden, plockade björnbär etc...

Dessutom gjorde jag ett av årets BÄSTA köp! Nämligen mina svarta snörade kängor från skopunkten. De har använts FLITIGT under hösten och vintern.





MAKE HIM A SINNER, FOREVER IT BURNS

Tröja & Halsband: Gjort själv
Strumpbyxor: Lindex
Boots: Skopunkten

Idag har vi haft en heldag i GBG med jobbet. En gåg om året i januari/februari har vi kick-off med hela företaget. Sådan dag var det idag. Trevligt trevligt!

Morgondagen kommer att spenderas på svenska mässan med en kollega, då vi ska bygga upp vår monter! Ska vara där kl halv 9 och inann dess ska jag hinna med lite grejer på kontoret. Busy day. Sen på eftermiddagen är det kick-off för båtmässan då jag ska hålla en presentation etc.
MKT jobb blir det! Inte så kul för er att läsa om men så ser mitt liv ut just för tillfället.

Ska packa ihop mig, och förflytta mig till sängen och bläddra i min HM- katalog nu hade jag tänkt!

Later!



LOOKING LIKE A MODEL OF A COVER OF A MAGAZINE



Skjorta: Lindex
Klänning/Linne: Motel
Sammetleggins: Cubus
Kängor: Skopunkten

Slängde ihop detta igår vi 23- tiden.. Inte så pjåkigt! Nu: kaffe!






USA SHOPPING LIST

 

 

Det viktigaste jag ska köpa i USA är andå denna skönhet! Det är en Nikon 5000D, och jag ska köpa ett extra objektiv till den också. Längtar!! ALLTID velat ha en systemkamera, och att denna kan filma i HD- kvalitet ligger ju inte direkt på minussidan!


 


JUST LET ME HEAR SOME OF THAT ROCK'N ROLL MUSIC




Tröja: Lindex
Halsband: Lindex
Nitskärp och traschade 100den- strumpbyxor: ?

Såhär såg jag ut igår på IKEA å så! Älskar min nya myströja!

Igår blev det ceasarsallad och lite vin när vi kom hem. Man blir vääldigt trött av att gå på IKEA!

Och för er som vill veta vad vi köpte: Nya tallrikar, en lykta, ljusstakar, blommor och krukor och lite annat småbös! =)

Nu sitter jag på kontoret, med en hektisk dag framför mig! Massor ska vara klart inann kl 11, för sen sitter jag i möte resten av dagen! Negativt: Stressigt! Positivt: Får antagligen lunch!

Later!



RSS 2.0