THERE'S NO GETTING OVER, THERE'S JUST NO GETTING OVER YOU


En opublicerad bild (2 st) från Midsommar. Jag och Catrin. Min kjol e från HM, linnet från Monki. Catrins klänning är från MQ (Märke Stockholm)

Dålig bloggning.
Sen sist har jag hunnit med att hänga i stan, kollat på bio, vara i bulgarien 1 vecka, äta tacos och besöka Borås djurpark.
Nu är jag i Skene. Ska sätta på en film strax, och dricka en kopp te..
Imorgon är sista dagen på semestern. Jobb på måndag, och sedan operation på tisdag (Ska plocka ut plattan ur armen) Kul vecka framför mig.... That's it for now!



IF YOU HANG WITH ME, HANG WITH ME


Blå nagellack från HM. Ett av mina favvoritlack!
Ringarna är Malins.. Vet inte vart de kommer ifrån.

Nu ska jag upp och äta frukost! Ikväll blir det 5- kamp och grillat med släkten på pappas sida! Kusiner och syskon, pappa och farbror mfl. Trevligt!!



YOU'LL NEVER GET TO HEAVEN IF YOU'RE SCARED OF GETTING HIGH





Tröja: HM
Shorts: Berschka (Nice)
Halsband: Indiska
Converse

Såhär såg jag ut en dag förra veckan. Glömt när exakt!

Igår fikade jag med bästaste Cathrin efter jobbet! I borås, eftersom det är där hon bor och jobbar. Kikade lite i affärer först, då Cathrin var ute efter en cardigan, och jag ville som vanligt "bara titta". Kom hem med en långkjol och en tröja. Visar er en annan gång! Käkade iaf kycklingsallad och drack kaffe innan jag runt 19.30 åkte hemmåt Malin och GBG. Kom "hem" för första gången sen i torsdags morse, så jag hade en del att packa upp och fixa. Somnade kl 22, efter att ha målat naglarna i ett nytt blått lack från HM! Visar sen!


Efter jobbet idag ska jag och Malin rensa i garderoberna, och försöka få in mina kläder så gott det går. Behövs verkligen, då mina kläder hänger på galgar utanför garderoben just nu......



VAD DU ÄN GÖR, TA INGA RÅD FRÅN MIG


I våra tjänsteuniformer! =)


Stannade på Statoil i Jönköping och köpte frukost! Sen tog vi cykelbanan därifrån, ner för en refug, och vidare mot sthlm...



Mat på Hötorget!


Fick en liten åktur i skärgården!

Båten + chaufför!

Hard work...

Solnedgång i sthlms skärgård


GRYM båt. Turkos, och guldmetallic- klädsel.. NAJS!

Alla tre på båtturen..



Lite shopping hann vi såklart me....

Tröttnade på radion på vägen upp, så innan vi begav oss köpte vi en dubbelcd med ABBA! (Och rosé)

Bilder från min och Sofias jobb- turne! Vi var på Pampas Marina i Solna, och på Södertälje Marina och gjorde reklam för oss! (Alltså, inte oss, utan företaget/bensinen).

Vi hann med lite thaimat, shopping, grillning, rosé, båttur i skärgården och MKT bilåkande! UNDERBAR liten tripp vi gjorde faktiskt! Superkul!



WHEN I GET OLDER I WILL BE STRONGER




3 bilder från mitt och Malins besök hos pappa förra helgen. Grillade, åt jordgubbar, solade och hade det gött.

Igår kollade jag, André och Dojan på matchen hos oss i Skene. Grattis Spanien! Fast jag hejade lite extra på Holland... Men men! De förtjänar det!

Imorse besiktigade jag om min bil! Den gick med nöd och näppe igenom. Pjuh!

Grymt väder ute! Men de har sagt att det ska bli regn, så solen går väl i moln lagom tills jag slutar.....

More later!



IT'S NEVER TOO LOUD






Blandade bilder från Midsommar i Tylö!

Helgen har spenderats i Stockholm, Södertälje och Hindås! Jobb i Sthlm och södertälje, och fest och sol i Hindås. Nu är jag hema i Skene och kollar på Fotbollen. Vet inte vem jag vill ska vinna.. Kanske Holland..? Ja, jag tror det...!

För övrigt är det vääääldigt varmt och fuktigt i luften. Man svettas vid minsta ansträngning. 31 grader kl 12 i Hindås. Inte illa!



FRINGE



VILL HA. Skulle antagligen inte vara lika snygga på mig som på Rumi, men SÅ coola plagg! (klänningen och t-shirten menar jag såklart)

Igår efter jobbet åkte jag med Sofia till stan. Vi fikade med hennes komois Louise, och sen kikade jag in en sväng på Lindex. Köpte lite småkrafs, en kofta, och en tunika. Visar en annan gång. Sen gick jag och Malin och handlade mat, lagade den samtidigt som vi kollade på matchen. FAN att Spanien vann. Hade satsat pengar på Tyskland. Skyldig André 100 spänn..=(

Imorse gick vi upp kvart över 5, powerwalkade/sprang i en timme, dushade åkte till jobbet.

Det sjukaste idag: När vi kom hem efter rundan hade Malins garderob i hallen vält. Helt appropå bara. Full med verktyg, kläder och skor. När vi kom hem låg den tvärs genom dörröppningen till vardagsrummet. Sprucken lite överallt, skev och vinn. Tänker bara på den stackarn som bor i lägenheten under. Han/hon måste fått hjärtstillestånd när det smällde till i lägenheten ovanför kl 6 på morognen.. Jaja. Nu vet vi vad vi ska göra efter jobbet iaf!



SPEEDCATS





I fredags körde vi alltså Speedcat i Västra nedsjön i Hindås med jobbet. Det var SJUKT kul, och man fick allt en smärre adrenalinkick av att köra båt snabbt, och svänga så häftigt att man flyger ut om man inte håller i sig! Det är DEFINITIVT något jag ska göra om!

Speedcats finns i Båstad och Stockholm. Läs mer, se filmer och bilder, och boka körning på Speedcats.se

Och NEJ, inlägget är inte sponsrat. Jag tyckte helt enkelt det var extremt kul, och tycjker verkligen alla ska prova på det!

Later!



B&Y


Blå och Gula naglar tyckte jag passade bra på midsomar!

Fredags: jobbade till 3. Körde Speedcat till 5, åt skaldjursbuffé och jordgubbar till 23.00. Sov hos mamma

Igår:
Vaknade med en  basketboll i halsen. Kurerades av Phil med tabletter och te och True blood- boxen. Åkte til pappa vid 4. Åt grillat och jordgubbar. Tillbaka till mamma vid 8 för med true blood. Hämtade André i stan 01.30. Hem och sov!

Idag: frukost kl 12.15. dator och kaffe efter det.

Där har ni min helg. äkar atibiotika, och hoppas att min hals ska läka en gång för alla. Känns mkt bättre än igår redan! För övrigt ska jag kola på New moon på datorn, och bara slappa.



ECLIPSE





Jag, liksom många andra har läääängtat efter att se denna filmen! Jag blev inte besviken, men heller inte direkt överraskad, eller överväldigad. Inte en tår lyckades jag trycka ur mig. Fast att få se close ups på Edward och Jacob om vartannan i 2 timmar duger GOTT för mig.

Jag och Malin såg alltså filmen igår på Bergakungen. Innan dessa samlades vi alla hemma hos 2 kompisars föräldrar i Hindås och pratade, tänkte, mindes och sörjde Erik. Igår var ingen rolig dag. Inte idag heller, men iaf bättre. Efter vi suttit i några timmar begav jag och Malin oss till stan för att äta thai med Jesper, inann bion började kvart över 9.

Idag ska vi köra speedcat på Västra nedsjön här i Hindås, och sedan fortsätta med mat och dricka med jobbet! Trevnad! Har dock hysteriskt ont i halsen, och känner mig inte frisk. Men ska iaf dit, sen får vi se vad som händer...


RSS 2.0