AND WE BOTH KNOW HEARTS CAN BREAK


Kjol från Zara köpt igår! Riktigt nöjd! Ska nog ta och köpa någon till i samma modell.. En enfärgad och kanske en randig. Riktigt go iaf.

Jaja. Idag gick vi bort till shoppingcentret. Det tog lite längre tid än vi trott... Närmare bestämt strax över 1 timma och 45 minuter fram och tillbaka.. Pjeu! Men iaf 16500 steg på stegräknaren! haha!

Fick köpt ytterligare 3 (eller var det 4..??) ringar, samt 2 toppar från Forever 21! Coming up senare vid tillfälle. Nu ska vi sova! Klockan e över 12 och vi ska äta frulle imorgon 08.45! Imorgon väntar för övrigt en dag vid pooooolen! Skulle haft en sån dag idag, men shoppingtarmen tog över..... =)

Later!



SAY IT'S VERY NICE, AND THEN YOU RUN




Hittade detta gamla inlägg som jag ännu inte publicerat!

Mina och Malins hemmagjorda pizzor vi gjorde i lördags innan jag åkte blev SJUKT goda! På de hade vi: Ost, tomatpuré, mozarella med basilika, champinjoner, parmaskinka, färska tomater, pesto och så toppade vi med parmesan.. FASIKEN så gott det blev!

Nu ska vi bort en sväng till shoppingcentret här i Vegas, och sen ska jag lägga mig vid poolen!



SHOES


Nya kilklacks- älsklingar från Wet Seal. Kär. Det är allt jag kan säga. Och BILLIGA kan jag säga också iofs....

Nä NU ska jag sova! Imorgon ska jag pressa vid poolen för första gången på resan!

Later!



NEWS


Min smyckeshopping här i staterna har vart helt galen. Armbanden, de stora silvriga örhängena, papegoj-örhängena, de stora vit-guldiga örhängena, den vita blomringen samt fjäderhalsbandet är från Forever 21. Brons-örhängena och den brons-ringen är från en souvenirshop i Grand Canyon. Resten är från en nyfunnen affär: "Wet Seal" som jag hittade idag på en galleria i Las Vegas. Mycket snyggt där inne...



VEGAS BABY




Nu har första dagen i Las Vegas passerat och staden har överträffat förväntningarna! Satan va STORT allt är! Och så SJUKT allt är framför allt! Måste bara upplevas! EN liten tabbe bara. Jag är 20. Man borde vara 21. Får bli en tripp hit nästa år också!

Nu ska vi sova! Ska slänga upp ett par inlägg om min senaste shopping först bara...



DESERT


På vägen mellan Palm Springs och Laughlin stannade vi till mitt ute i öknen för en besträckare. Äntligen har jag fått ordentlig användning av min byxdress från Kappahl! Älskar den! (Köpt på pjamasavdelningen)

Nä nu måste vi åka!



VIVA LAS VEGAS


Nu äntligen fick jag laddat upp en bild från Zion Canyon! Här ser ni också våran gigantiska hyrbil som vi kör omkring i! Ni ser det lilla "hålet" i berget där uppe: Det är en tunnel vi körde igenom på vägen ner. Riktigt mäktigt!

Nu har vi käkat frukostbuffé och ska packa ihop oss, checka ut, åka och shoppa sen dra till Vegas!



DIARY FROM UTAH


Är just nu i St George i Utah! Idag har vi kört hela 70 mil!! 10 timmar i bil. Men vi har hunnit med 2 Nationalparker: Bryce och Zion Canyon. Såååå underbara ställen båda två! Se bara bilden.. Den är från Bryce Canyon. Hotellets internet är segt, så bild från Zion får ni se imorgon!! 

Imorgon bitti ska vi, efter frukostbuffé, åka och shoppa lite, sedan köra vidare mot Las Vegas. Där ska vi stanna i 3 dagar, så förhoppningsvis hinner jag SOLA lite där... Har endast blivit ngn timma i solen hittills... =(

Nu är klockan mkt och vi ska sova!

Later!



GRAND CANYON



EN av alla de underbara bilder jag tog på Grand Canyon! Blåste KALLT som tusan, så vi var inte där så änge som jag önskade, men jag fick se det jag ville se iaf! Och det finns ju inget som säger att jag inte åker tillbaka ngn gång.. =)

För övrigt köpte jag min allra första systemkamera i förrgår! Det blev en Nikon D5000 som jag hade planerat! Köpte även ett extra Obektiv till (Tele), en kameraväska och ett 8GB minneskort.. Detta gick på lika mkt som endast kameran skulle gjort i Sverige, så jag är gaaaanska nöjd med mitt köp!



NEVADA & ARIZONA


Igår på Golden Nugget i Laughlin, Nevada. Linne från Forever 21, Kjol från Indiska!

Idag har vi kört från Laughlin, Nevada till Williams, Arizona! Och dessutom har vi vart och sett underverket Grand Canyon! SÅ JÄKLA GRYMT!!! Bilder kommer...

Ska ner och ta ett dopp i poolen nu, sen sova! Ps. Poolen är inomhus, då det är KALLT ute och SNÖ! Trodde aldrig jag skulle få se snö på resan, men Williams ligger så högt över havet att det faktiskt ligger snö här.. Och jag som lämnade mina byxor i Palm Springs... =( Aja. Imorgon åker vi som sagt vidare. Förhoppningsvis till lite varmare klimat!

Ne nu drar jag!

Later!



HÄLSNING FRÅN CALIFORNIA



Hej alla! Vill bara meddela att jag lever!! Har vart i LA, Palm Springs, Joshua Tree nationalpark (bilden) och just nu är vi i Laughlin i Nevada och ska äta frukost och sedan fortsäta mot Grand Canyon! Spännande! Efter det har vi ett stopp, sedan blir det Las Vegas i 3 dagar. Hoppas jag komer kunn auppdatra ngn mer gång!

För övrigt har vi 25 grader och sol varje dag. GANSKA skönt. Hare gott!!

Later!!



Fredag 26 Mars

Hej!
Malin här.
Eftersom min syster är i USA och därför har svårt att uppdatera sin blogg så gör jag de istället ;)
Tänker inte skriva några memoarer eller lägga upp några dagens heller för den delen men här får ni senaste MMS:et som Linda skickade till mig igår morse.


Hälsningar från Joshua tree! :)
lämnar Palm Springs imorgon, vidare till laughlin! Kramar!

Later!

-hånny


På heathrow med en lopp kaffe! Om 2 timm

dsc02401 (MMS)

På heathrow med en lopp kaffe! Om 2 timmar fortsätter vi mot los angeles!


CALIFORNIA HERE I COME




Ett sista inlägg innan jag går och lägger mig bara... Bilderna är från min första USA- reaa 2007. Första bilden är på mig och mamma i Nationalparken Joshua tree utanför Palm Springs, och den andra är på mammas man Phil och mig vid poolen i Palm Springs utanför Phils hus. Här kommer jag alltså ligga och sola om 2 dagar!!

Ne, nu måste jag sova. Ska upp kl 4 inatt. Åker mot flyget kl 04.45!

Varning för dålig uppdatering i fortsättningen.. Ska ju trots allt ha semester! Orkar inte stressa upp mig över at uppdatera bloggen. Ni fattar kanske..?? =)

Ha det bra nu allihopa! Later!



TELL ME WHEN YOU HEAR MY HEART STOP




Skinnbyxor: Kappahl. Skjorta & Skärp: Gina tricot. Skor: Din sko. Hatt: Monki. Halsband & päls: HM.

Glömt att visa er min outfit från i fredags! Såhär såg jag alltså ut på kontoret, på resturangen och på bion.
Föresten: Shutter Island var BRA! Väldigt konstig och invecklad, men mot slutet föll bitarna på plats och man fattade. Sånt gillar jag! Och dessutom: Leonardo dicaprio är en av de bästa skådespelarna jag vet!



IF YOU WANA GET DOWN, BRING YOUR FRIENDS, COME AROUND



Ett VIKTIGT plagg att få med på min "USA SHOPPING LIST" är en beige skinnjacka! Likt den ovan fast liiiiiite mer ljusare och mindre grå i färgen... Den ovan är från Topshop för övrigt.

Sitter i soffan och lägger in lite go flyg- musik på Ipoden! Imorgon åker vi! Planet lyfter 08.00 och vi är framme kl 11 på kvällen svensk tid. Låååång resa, men det är det värt! 3 veckor med sol och SEMESTER! Pratade just med mammas man (som bor i Palm Springs) och han sa att det var lite "kyligare" idag, och alltså bara var 25 grader ute... Å nej så kallt..........

Gårdagen spenderade jag med syster Malin, likaså förmiddagen. Sedan har jag städat, packat och förberett för resan. Nu ska vi kolla på New Moon, sen sova! Längtar till imorgon!




THERE'S A POSSIBILITY I WOULDN'T KNOW



Dagens nagellack är ett brunbeige metallic från DSW. Köpte det förra gången jag var i LA, men har inte använt det sådär jättemkt. Men NU jävlar! Föresten så vill jag VARNA er för att köpa ett gult metallic lagellack från depend, då de FÄRGAR naglarna! När jag tvättade bort lacket hade naglarna missfärgats och ser äckligt gula ut! Blä!

Idag har jag jobbat, handlat och gjort pizza med Malin (syster)! Sitter just nu hema hos mig och kollar på hockey, dricker vin och sväller efter en goooooo pizza! Strax ska vi gå och hyra film och äta morötter med dipp!




Testar att mms- blogga!

dsc02396 (MMS)

Testar att mms- blogga! Verkar gå bra! Smidigt när man är utomlands!


AND SO THE LION FELL FOR THE LAMB



Lite blandade sommargrejer från F21. Leopardlinnet, brillorna och fågelringarna vill jag ha sådär lite extra mycket. För övrigt gillar jag att blanda ringar tibetsilver och guld, och även brons. Blir häftigare effekt!

Nyss kommer till kontoret! Ska fixa frukosten till alla idag. Strax upp och hämta bröd på macken. Annars väntar middag i GBG efter jobbet följt av Shutter Island på Bergakungen med älsklingen! Firar in semestern tänkte vi.. Även om jag jobbar imorgon.. =)

Later!



TRY SLEEPING IN MY BED




Shorts & strumpbyxor: Bikbok. Tröja: Vero moda. Skärp & ring: HM.

Just käkat litegrann! Dricker kaffe och plockar lite kläder till resväskan.. Hittade en leopardsjal jag köpte för läääängesen på second hand, och den passar GRYMT bra att ha i håret. Den åker LÄTT med till staterna. Nä nu ska jag sy lite! (Hör och häpna!), sen hårinpackning och solning!




THERE'S A BAD THING


Leggins: Gina. Kavaj: Gammal. T-shirt: Försvaret. Halsband: Indiska.

Hittade denna militärgröna nät-t-shirten i pojkvännens garderob... Kanske man skulle kunna använda ngn gång...??

En timmas jobb kvar! Vill HEM nu och börja fixa iordning för att packa! Hämta väskan från källaren, packa ner bikini mm som jag ändå inte kommer använda innan måndag.. Förbereda lite liksom. Kommer ha PANIK på söndag annars!

Nä nu fåre bli 2 morötter och en köpp kaffe!



I WAS DUMB I WAS WRONG I LET YOU DOWN


Hatt: HM

Denna skönhet beställde jag hem från HM för ngn veckasedan. Fick den igår, och den är en av ganska FÅ plagg jag ska packa ner i min USA resväska! Tänk denna, jeansshorts, bikini och ett par pilotbrillor.... LÄNGTAR!

Nä nu ska jag dricka kaffe, sen åka till sjukhuset för återbesök med min handled! Hoppas jag får bra betyg...=) Tillbaka vid lunch med nytt inlägg!

Later!



LOOKING FOR A BIGGER CROWN





Grå tröja: Forever21. Vit tröja: Vila. Klänning/Linne: Motel rocks. Byxor: Gina. Skor: Skopunkten. Halsband: Indiska.

Älskar min motel- klänning. Mycket.

Just hemkommen från gymmet! Afrodans och bastu! Sista passet innan resan. Kommer inte hinna mer! Jobb, och packning kommer ta upp min tid! Nu ska jag packa upp träningsväskan och sen SOVA!




EVEN IF YOU WERE A MILLION MILES AWAY



Väntade på Jens utanför toaletten efter vi packat ihop på mässan i söndags.. Conversen åkte på efter 2 dagar på mässan i högklackat... Bra idé!

En timma jobb kvar sen blire afrodans som sagt!



DOWN GOES ANOTHER ONE



Byxor: Kappahl. T-shirt: Kling. Skjorta: Second hand. Skor: Din sko. Skärp: HM

Herregud! Glömde spara bilderna från gårdagens hela outfit, så jag fick sno min egen bild från minoutfit.se (där ni för övrigt är HEMSKT välkomna att rösta på mina outfits.. Finns massor nytt där nu!)

Nog med tjat! Här har ni gårdagens iaf.



I'VE BEEN MEANING TO TELL YOU





Nagellack: HM. Armband: HM/marknad i Spanien/present. Skärp: HM. Örhängen: HM.

Hela outfitbilder från gårdagen kommer sen... För övrigt ÄLSKAR jag denna turkosa färg. Nagellacket, armbanden och örhängena matchar hur bra som helst! Denna kombon kommer nog åka på många gånger frammåt sommaren!

Dricker en koppa kaffe på kontoret för tillfället. Ska strax hugga in i JOBB. I eftermiddag blir det afrodans! Sista passet jag hinner med innan USA!



I THOUGHT YOU TOLD ME YOU'LL NEVER LEAVE ME


Skjorta: Cubus. T-shirt: HM Herr. Shorts: Bikbok. Strumpbyxor: HM. Skärp: Gina.

Gårdagens outfit

Gårdagen efter jobbet spenderades hemma i lägenheten. Packade upp väskan från helgen, lagade mat till 7 lunchlådor, tog ifatt lite bloggande och bloggläsning. Inte mkt mer blev gjort!

Efter jobbet lagade jag mat med Helena hemma hos mamma! Thaigryta med ris.. Sen MASSOR med fruktsallad! GOTT. Kollade såklart på ett antal vänner- avsnitt me.. =) Nu e jag hemma och ska sova! Trött till tusen..




NO MORE RABBITS IN MY HAT TO MAKE IT RIGHT




T-shirt: Monki. Skjorta: Gina. Byxor: Gina. Skor: Din sko. Halsband: Lindex. Örhängen: Hm.

Hotellet innan vi gick å kollade på melodifestivalen på storbildsskärm på en pub!
Notera det gula metallic- nagellacket! =)

Just käkat lunch, och nu återstår MASSOR med punkter på min att-göra-lista! Bara att sätta igång!



NAILS



Diggar mitt nya nagellack från HM! Det är inte så rött som det ser ut... Mer neonorange/rosa... A, kanske fixar en bättre bild en annan gång... Håll tillgodo tills dess!

Bilden e från förra veckan.. Slängde just på mitt nya turkosa nagellack, även det från hm! Matchar GRYMT bra med mina turkos-guldiga smycken! Bild kommer senare!



ENDED UP FLAT ON THE GROUND




Tröja och byxor: Vero moda.

Såhär kommer man kunna se mig spatsera omkring när vädret tillåter... Längtar! Byxorna är SJUKLIGT tunna, så de kräver lite värme.. Men använder de redan nu med strumpbyxor under! LOVE THEM!

Som ni märkt har bloggen stått still ett tag! Har vart i Sthlm och jobbar konstant sedan fredags morse. Kom hem inatt, och började jobba imorse igen..
Bara en vecka kvar tills vi åker, sen blir det sämre uppdateringar MEN desto soligare och roligare USA- bilder!

Later!





SAID SON, HAVE YOU SEEN THE WORLD



VOTE!

7 outfitsen är från slutet av feb fram till nu. Blandad kompott!! Inser nu att jag har ganska många byxor/shorts... Har inte samma på en enda bild.. (dock färre skor...)

Vilken är eran favorit??

Just nu packar jag min lilla väska inför sthlm imorgon! Ska alltså dit för att jobba.. Kommer hem söndag natt, så bloggen kommer att bli lidande.. KANSKE kan slänga in ett inlägg på lördag.. får se..

Ska måla klart mina naglar (gula!!) sen duscha och lägga mig! Bussen går halv 7 och tåget kl 8!




WHEN YOU DON'T BELIEVE A WORD I SAY





Byxor: Vero moda. Skjorta: Ärvd. T-shirt: Gina. Skärp: HM. Halsband & armband: Lindex. Skor: Din sko. 

Rösta på denna oufit på minoutfit.se här!

Inviger mina nya byxor OCH mina nya armband idag! Jag är very much in LOVE with dom! Idag ska jag få MKT gjort på jobbet, så i better get to it så att säga! Imorgon bitti beger jag mig till sthlm för jobb, och är inte tillbaka förrän söndag kväll! MKT att göra innan jag åker!

Later!



THEN SAY IT'S VERY NICE AND THEN YOU GO



Armbanden fyndade jag på Lindex! ynka 69:- styck! Gjorda i trä, och beklädda med guldiga nitar. Lätta, stora och SNYGGA!

Sitter i soffan nytränad och nybastad! SKÖNT som tusan! Ätit en macka med ägg, tomat, gurka och ost... SÅ gott! Nu äter jag upp den sista riskakan...

Tänkte lägga mig i TID idag! Behöver nog sova ordentligt och ladda inför jobb hela helgen! Spännande, men utmattande! Nu ska jag borsta tänderna och ta fram kläder för imorgon!




IF YOU SAY SO





Tröja: Vero moda (NY). Skärp: Gina. Byxor: Kappahl. Skor: Din sko. Halsband: HM. Sjal: Ullared

Invigde min nya tröja redan idag! I LOVE it! Kostade 249:-.



TIGERS AIN'T THE KIND YOU LOVE ENOUGH



Skjorta: Ärvd. Tröja: Monki. Shorts: Bikbok. Skärp: HM. Halsband: indiska. Armband: Hm mm.


Såhär gick jag runt på jobbet och på Allum igår! Låga boots till om ni vill veta..! Shortsen är redan nu (innan sommaren menar jag) favoriterna! Sen är jag redigt förtjust i läderskärpet från HM också... As you might have noticed...

Druckit kaffe och strtat arbetsdagen.. Nu ska jag ut och fota lite! En liten uppgift som jag måste fixa innan USA...

Later!



YOU MAKE ME FEEL GOOD



Kikade in på Nelly.se och valde ut 4 favoriter bland skorna.

Den sista skon gillar jag mest. Ska investera i ett par liknande hade jag tänkt. Gillar speciellt den nyansen av beige! (Eller benvitt om man hellre vill)
Bruna och grå skor känns också helt rätt tycker jag. Mycket roligare, fräshare och somrigare än svarta!

Kom just hem från en Allum- eftermiddag med Anna! Mysigt! Fikade och kollade i affärer. Fick med mig några godingar hem! Visar i bloggen senare! Nu ska jag dricka upp mitt te till toner av Elvis, sen lägga mig!




YOU MAKE THE CALL TO MAKE MY DAY




Lite bilder från i lördags då Marcus och Pelle (bild 3) spelade på Diamond Dogs. Grymt bra spelning, och Grym bugg av Malin och Emil (bild 1 & 2), som vanligt! Dom två e som gjorda för att bugga med varandra!

Just hävt en kopp kaffe! Nu ska jag skriva en lite att-göra-lista. Behövligt! Mindre än 2 veckor tills vi åker! Massor att hinna emd innan dess!



OH HONEY I CAN SEE YOUR HOUSE FROM HERE



Klänning: Motel rocks. Kavaj: Gina. Skor: Din Sko. Ring: HM

Såhär såg alltså jag ut i lördags på spelningen. Invigde min nya underbara varg-klänning! Like it a lot!!

Just kommit hem efter et gympass! Löpning och cykling och mage idag. Ska köra STENhårt nu innan vi åker! Bara 2 veckor kvar!
Måste gå och skälja ur hårfärgen nu... Färgar bara uyväxten för er som undrar!

Later!




MAN ON THE SIDE, HOPING YOU'LL MAKE UP YOUR MIND




Skjorta: Gina. Leggins: Gina. T-shirt: Indiska. Skor: Din sko. Armband: Marknad i spanien/HM/present. Halsband: Indiska. Nagellack & örhängen: HM.

Igår blev det "luftslottet som sprängdes" med chips, dipp och ostbågar. Och innan dess en brakmiddag med ört- och vitlöksfylld fläskfilé med klyftpotatis och kantareller. OH så gott!

Käkat en varma koppen champinjon just, så nu kan jag koncentrera mig på jobb och inte på att vara hungrig... Skönt.

Efter jobbet: Hämta mina pengar på skoaffären (då de inte kunde laga mina rocket dogs...) sen kila iväg till gymmet för ett afrodanspass! Yey!



SLOW DANCING IN A BURNING ROOM



Bild från hotellet i sthlm i fredags..

Dålig uppdatering nu. Kom hem från STHLM natten mellan fredag-lördag. Jobbade lördag mellan 9- 13. Systers 26-årskalas mellan 14-17. Förfest och spelning på diamond dogs 17.30- 23.30. Hemma ca 01.00. Hetsigt värre, men trevligt och roligt! Spelningen igår med Marcus och Pelle med band var GRYM! Dom e riktigt duktiga dom gossarna... =)

Iaf... Min kropp har visat tydliga tecken på stress sedan onsdag kväll. Lite därfar jag upat dåligt. Ska ta och rensa bort en hel del stressfaktorer i min vardag, och innan jag gjort det så får bloggen bli som den blir. Ska försöka hålla den någorlunda uppdaterad!

Nu ska jag och älsklingen bege oss ut i snön med en termos kaffe och bara slappna av och njuta av solen!

Later!



I THINK I'M ABOUT TO LOSE MY MIND




Tog 2 snajsiga bilder från tåget när vi lämnade sthlm för ca 45 minuter sedan. Resultatet ser ni ovan!

Sitter på tåget och bloggar och lyssnar på itunes-musik i lurarna från datorn. Fick boka 1-klass biljetter då alla andra platser var slut, så här ere gott om utrymme! Inte mig emot!
Åka tåg är inte ngt jag gör så ofta.. Ganska skönt att sitta och filosofera och veta att man har 2,5 timmar kvar att låta tankarna vandra och ögonen växelvis blunda, växelvis fokusera på datorskärmen...

Jaja. Dessa 2 dagarna i sthlm har vart trevliga! Kul med jobb på mässan för första gången i Sthlm, och kul igår att träffa herr Lestrup! Bjuden på mat och vin blev man också. Najs bajs.

Imorgon väntar kalas hos syster, sen utgår på avenyyyyyyn.

Later skaters!



ZEBRA - ARBEZ


Samtidigt som jag fyndade min Motel rocks klänning (den med vargen) sprang jag på denna goding, som jag invigde redan idag. Ynka 200kr gick den på!. Från märket "kling" som jag aldrig hört talas om innan.

Kom hem från ett afrodans- pass följt av aroma- bastu för ca en timme sedan. Skööönt som vanligt!
För övrigt åker jag till STHLM imorgon för jobb. Åter fredag kväll. Sent. Kul ska det bli!

iom att jag år i Stockholm hela dagen imorgon och hela dagen på fredag, så bloggar jag först fredag kväll/lördag förmiddag igen! Så: SO LONG så länge!




IT'S JUST THE WAY IT GOES





T-shirt: Kling. Skjorta: Second hand. Shorts: Bikbok. Skärp: HM. Skor: Din sko. Armband: HM, Marknad i spanien, present. Halsband: Lindex.

T-shirten hittade jag igår när jag köpte klänningen. Diggar den. Härlig form och perfekt längd och vidd. (inlägg m bilder kommer sen....)

Iaf. Dricker latte på kontoret just nu. Efter jobbet hägrar afrodansen, och imorgon bitti drar jag till Stockholm för jobb. Hemma igen på fredagen. Bloggningen KOMMER bli lidande.. Bara så ni vet!

Later!



MOTEL ROCKS



Ok. Ni som inte hängt med: Kika några inlägg ner.

Denna klänningen är av märket Motel rocks. Bloggade om den (och andra plagg av samma märke) igår (?) Detta var det plagg som jag föll SPECIELLT mkt för. och VAD hittar jag inte på min lilla secret- outlet-store om INTE denna!

Blev så lycklig att jag inte visste vart jag skule ta vägen! Men till slut samlade jag mig och begav mig mot kassan och pungade ut ytterst lite pengar, och gick sedan därifrån nöjd och glad. Den skall invigas på lördag.

Later!



WHAT WOULD YOU SAY IF I SAID THAT YOU COULD?






Tröja: Lindex. Skinnbyxor: Kappahl. Halsband: Gjort själv. Skor: Din Sko.

Än så länge leder jag stegräknartävlingen på jobbet. Gött. Antagligen inte länge till dock, för jag har suttit still HELA dagen.. Får blir en LÅNGpromenad strax!

Ps. Stannade till på mitt hemliga outletställe på vägen hem och ni ska få se vad jag hittade för något! ÄR HELT LYRISK!




BABY HAVEN'T YOU HEARD



Tjao! Tänkte bara påminna er att om ni är med i "minoutfit.se", tveka inte att kika in på min sida!
Länk hittar ni HÄR!

Om ena stund kommer dagens outfit upp här.... Nu e de kaffadags!




KIND OF TURNS THEMSELVES INTO BLADES





Skjorta: mammas. Spetslinne: Cubus. Kjol: Usa (vet ej märke). Skor: Din Sko.

Detta hade jag alltså på mig IGÅR! Glömde/hann inte ta på mig halsband, armband eller örhängen igår. Uppe alldeles för tidigt så jag kan inte tänka klart på morgonen!

Dagens outfit kommer senare under dagen....



WHEN'S IT GONNA STOP



Gott och blandat från Motel! I min garderob hänger än så länge TVÅ klänningar från märket, men jag VILL utöka den samlingen NU. De har nämligen en HEL DEL snygga nyheter! Ska kika förbi mitt lilla secret outlet- ställe i dagarna och se om de fått in nåt av det ovan.. HOPPAS! De korta topparna och varg-klänningen är favoriterna...

Just kommit hem efter ett svettigt afrodans- pass fäljt av en stund på crosstrainern och en halvtimma på Ica. Nu är magen mätt och jag e NÖJD! Stegräknartävligen drog igång idag på jobbet, och dagen har vart en BRA början! 1 timma på IKEA och massa spring på kontoret bidrar också till en hög siffra idag!

Nu: Göra mig iordning, bli trött, SOVA!




FOND OF HATS



Hatt: Monki. Sjal: Ullared. T-shirt: Gina. Byxor: Kappahl. Boots: Skopunkten.

Hittade en gammal outfitbild från förmiddagen på Alla hjärtans dag! Alltså 14 feb. Hatten är en liten favvis i garderoben. Enda hatten jag äger, och kunde INTE motstå den där den ensam låg på disken på Monki. Sista exeplaret i affären. TAGET! 180:- kostade den för övrigt..



YOU CAN CALL IT FICTION



Tröja: Forever21. T-shirt: Lindex. Skärp (nytt): HM. Byxor: Kappahl. Halsband: Indiska. Örhängen i trä: Arvegods...

Såhär såg jag ut på kalaset igår!

Köpte Thaimat på vägen hem och slängde oss framför tv:n och OS. Såg när Johan Olsson tog brons på 5-milarn, och sedan hur Canada nätt och jämt besegrade USA i Hockeyfinalen. Sängdags först runt kl 00.00. MEN hyggligt pigg idag ändå!



RSS 2.0