Hemma igen

Nu e vi hemma i lägenheten! 

Åt frulle och dracka kaffe. sen packade vi i stort sett ihop våra grejer, städade lite och åkte hemmåt! 

Slappar lite nu, andré kollar på fotboll och jag har lagt in bilder från min kamera! Hittade massa roliga bilder! Ska slänga upp några här och nu från vår Tylösand- vistelse!

Löser korsord


Minigolf


Fika i Halmstad




Nya skjortan, Felvänd bild såklart!


Middag!



-babby


Morgon!!

Vaknade precis, klockan e 11! 

Igår åkte vi in till stan strax efter jag skrev sist, och jag hittade lite grejer på Åhlens! En skjorta, en liten kofta och ett par legins. Lägger upp bilder när jag kommer hem sen! Vi fikade i stan, då det SPÖregnade är vi kom in så satte vi oss på ett café med en gång!

Sen splittades vi, André och Martin gick åt ett håll och jag å Cathrin begav oss till indiska, sen Åhlens! 

Åkte hem sen och spelade lite kort och dracka lite vin. Gjorde oss iordning och gick till bussen. 

Restaurangen va grym! Steakhouse! Alla anställda hade cowboykläder, och 2 ggr under kvällen satte dom på musik och så körde tre servitriser linedance brevid borden! Coooolt! Dessutom va maten GRYMT god! Köpte 225 gram fläskfilé, dollarpotatis, bearnaise, aioli, coleslaw och lite grönt. SJUKT gott! 

Åkte hem sen och spelade änu mer korty och drack änu mer. Sen gick vi ut en promenad förbi hotellet och hade funderingar på at gå in, men kön va lååååång, och det kostade 150 spänn... Så vi vände och gick hem igen. Sen blev det sängen!!

Nu ska vi äta frukost! Sen ska vi bege oss hemmåt. Och ikväll är det GOKART!!! 

-babby

Converse

Har bett min mammas man Phil, som bor i Californien, köpa med sig två par converse till mig nästa gång han kommer! Förra gången köpte han med sig ett par svarta höga, och jag älskar dom! Så denna gången ska han få köpa med sig ett par låga blå och ett par höga vita! Kommer använda dom minst lika mkt tror jag!! 


Allstar Low, Navy


Allstar Hi, White

Det bästa är ju såklart att dom kostar hälften så mkt jämfört med om man skulle köpt dom i Sverige! Gött!

-babby

Mer Tylö

Godmorgon!! (klockan e kvart över 14..) 

Har käkat frulle: varma mackor med kantareller och ost, och ska göra oss iordning för att åka in till Halmstad och strosa lite! Kanske blir det liiite shopping också!!?? =) Ikväll blir det middag på en restaurang i Halmstad (vet ej vad den heter). Och imorgon åker vi hem igen.... Kanske hinner med en till minigolf!! Hoppas det! De va riktigt kul och denna gpngen ska jag fan vara bättre!!! 

Dra nu, och göra mig iordning lite! Bilder kommer imorgon!! 

-babby

Tylö

Nu e vi i Tylö (har vart här ett tag nu iofs..)

Klockan e nästan 22 och vi har startat grillen! 

Martin och Cathrin plockade upp oss runt kl 1. På vägen ner stannade vi och köpte glass, mat och så va vi en svöng på systemet. I halmstad stannade på på en GRYM pizzeria. GOTT! Åt en med champinjoner och ananas på! Sen åkte vi hit. Satt ute å löste korsord, slappae å drack lite cider. Sen gick vi å spela lite minigolf runt 8. Jag förlorade med 51 poäng (par = 50) Cathrin fick 41 och André och Martin delade på första platsen med 39 poäng var. Trevligt och KUL! 

Nu har jag å Cathrin suttit vid varsin dator i ca en timma sen vi kom hem, och inser att de e dags att fixa mat. Socialt.... =) André å Martin sitter ute å tjötar å dricker tror jag... 

Nu ska jag göra sallad!

-babby

TIPS Kaffe

Arvid Nordquist, Classic, ECO
Dracka kaffe hos pappa för ett tagsedan och reagerade på att kaffet va såååå gott! Frågade vilken sort de va.... 
Har nu köpt den själv, och kaffet blir SVINgott! Lagom starkt och "runt" i smaken... Gott helt enkelt....
-babby

TIPS Nagellack

"Maxfactor Nailfinify"

Detta rä lätt det bästa nagellacket jag provat! Sitter länge, perfekt konsistens (inte för tjockt, och inte för tunnt), Snygga färger!!!!

Kostar 85 kr. Köpt mina 2 på Lindex. 



-babby

090729

Morgon morgon!!! Just tryck i mig en standardfrulle! (Kantarellmacka och blåbär med yoghurt) E mätt, och nu ska jag dricka en kopp kaffe!

Om ca 1 timma kommer Martin och Cathrin och plockar upp oss, och så åker vi till Tylö! Ska bli jättetrevligt och mysigt! Innan dom kommer ska jag duscha, packa, dricka upp mitt kaffe och måla naglarna! Better get going!

Skriver antagligen inget förrän jag kommer hem igen, på Fredag! Ha re gött!

-babby

Målat och ska grilla!

Idag gick vi upp vid halv 10. Käkade kantareller och blåbär, och åkte upp till Lundsberg, för att måla en trappa och ett räcke. Tänkte vi skulle överraska Andrés föräldrar! Dock kom dom hem när vi bara målat första lagret..... Så vi löste korsord och målade sen andra lagret och åkte hem. Nu e vi hemma och ska duscha och göra oss iordning för grillfest hos Andrés kompis Abbe. Hade ju egentligen tänkt att gå poå bio idag, men de e så gött väder att de lockar mer att grilla faktiskt.... =) 

Käkade lunch i Kinna förut! Thai- buffé! Gott! Å när vi väl va i Kinna passade vi på att gå in på JC och Lindex. På JC köpte andre ett par Levis shorts och en t-shirt, och på Lindex köpte jag en kjol, ett nagellack och ett armband, och en present till Malin! =) Kan ju inte säga va de e innan hon fått den, så de får avslöjas senare... 

Ska som sagt göra mig iordning nu, så skriver imorrn tror jag! Imorgon vid lunch bör det föresten av till TYLÖSAND!!!! Yippppiee!!! Ska bli jättegött! Martin och Cathrin hämtar oss här hemma vid lunch sen ska vi va där imorgon och torsdag!!

-babby

Halsband klart!

Nu e halsbandet klart!!


Såhär blev de!!

-babby

Halsband

Påbörjat halsband. 

Lägger in bild sen när det är klart me!

-babby

090727 Regn regn...

Har regnat konstant hela dagen idag.... =( Men de har faktiskt inte gjort såååå mkt... Jag och André har vart ute och grejat massor idag iaf! Va uppe kl 10 imorse, för vi skulle hinna med lite grejer innan vi åkte till Liseberg (som vi hade planerat in), men när jag ringde Malin (som också skulle till Liseberg) så bestämdes att vi inte går idag pga ren, utan gör de på onsdag istället... Så de e prel. bokat! 
Nu sitter jag i soffan och bloggar lite, kollar mail, och gör ett alsband faktiskt! Köpte lite länkar idag, och va nyfiken på å testa å se om det skulle bli fint, och tror faktiskt att jag lyckats någorlunda! =) 

I förrgår va vi hos Fredrik och grillade, badade och bastade och ljög för varandra. JÄTTEtrevligt! Sov där till igår. 

Vaknade på morgonen igår av att malin sms:a att hon ville bli hämtad hos Jessica i Mölnlycke. Jag somnade om 1 timma och åkte kl 11.00 och hämtade henne (i hennes bil...) Va tillbaka hos Fredrik kl 12, väckte han och André, och åkte hem till mamma å käka frulle och plockade massa blåbär! Sen åkte vi hem. Käkade hemmagjorda hamburgade på pannbiff och backon mm. och sen deckade vi båda i soffan. Sov i 2-3 timmar!! Oooops.... Hade planerat att Fredrik skulle komma till Skene, å antingen grilla eller åka till borås å kära goart eler bowla eller nåt. Men vi båda va helt döda när vi vaknade, så de blev en hemmakväll med film och te istället! 

Nu ska jag fortsätta med mitt halsband!


Denna pajen bakade jag och tog med till grillningen i förrgär. GOD!  Rabarber och hallon...


(går inte att vända bilden...) Klippte av ett par jeans som legat och skräpat i garderoben... NU kommer jag absolut att använda dom! GILLAR!


(går inte heller att vända) Fredrik lagar mat!


malin va där å drack lite vin innan Ann-sofi körde henne till GBG


Gillade maten!! =)


Blåbär från igår


Hemmagjord burgare m. panbiff, bacon, avokado, ketchup, sallad, tomat, gurka och räkröra! GOOOOD!

-babby



SEMESTER!!!

Ja, då har man semester på riktigt då! Jobbade visserligen min sista dag på kontoret igår, men städade kagret idag, så de e först nu jag e LEDIG! Skönt!! Igår åkte jag från jobbet kl 16.00. Stannade hos Andrés föräldrar och fikade. Sen gav vi oss ut och plockade svamp!! Skulle egentligen kollat på bio, Med Fredrik i GBG eller själva i Borås, men vi orkade inget av de till slut. Plockade kantareller istället! Kom hem runt 8 med två korgar med kantareller! =) Käkade lite mat, sen kollade vi på film kl 22. 

Imorse gick vi upp kl 9 och käkade kantarellmacka till frulle! =) Jobbade till halv 2 ungefär, sen åkte jag till Andrés föräldrar igen, och där blev vi bjudna på varma mackor med kantareller och ost!! MUMMA!! Nu sitter jag i soffan i lägenheten och kollar lite facebook och så! Va knappt inne på nätet nåt igår, förutom sn som hade med jobb å göra... Ligger ju en hel dag efter med bloggen!!! Herregud! KATASTROF! ........... Har satt in en Paj (Rabarber och hallon) i ugnen! Ska åka till Hindås och grilla med Fredrik kl 19. Kanske blir bastu å bad me?!?!?! Kan ju alltid hoppas!! 

Nu ska jag kolla lite kläder på nätet, och fortsätta sy på en kjol jag började med för snart ett årsedan! 

-babby

Kan Dee t-shirt

Har spanat runt lite på denna tjejens Blogg, och hittade denna t-shirten.. Lite sugen på att köpa en stoooos sån här. En schysst slapp t-shirt!

Kostar 299:- dock, och jag trodde att den kostade 199.... =( Men kanske blir att jag köper den ändå.... Får känna lite på det!

Någon som har ngt att inflika? Någon som tycker jag ska köpa den???
































-babby

090723

Regn å trist idag.... Blä! Kan de inte bli fint väder igen dårå!!! Det kan väl åtminstonde vara fint i helgen så man kan åka till havet eller nåt...?!??! Blir det inte fint väder snart känns det som att sommaren är över typ... Men de e ju trots allt bara 23 Juli!!!

Igår åkte jag hem efetr jobbet och stannade och drack kaffe på lundsberg. Åkte hem sen och gjorde fajitas! de va jätte gott med ACK så starkt! De visste jag inte.... Får nog krydda lite svagare nästa gång... =)

Sen drack vi kaffe och jag sydde klart min klänning (som jag bloggat om alldeles nyss)... Blev bra till slut! Nu väntar jag bara på ett tillfäller när jag kan abnvända den!

Efter kaffe å klänning å lite städning blev det film kl 21.00! Red Dragon gick på 6:an. vet att den e asgammal, men den e riktigt bra! Och Norton e ju ganska go att kolla på me... =)=)

Nu ska jag käka frulle om några minuter!

-babby

Finslipat klänning!

Klänningen jag sydde i förrgår skulle jag ju finslipa lute på, som jag s a igår. Well, NU e den iaf klar! Satte på nitar och kortade axelbanden lite, och sydde in den lite i midjan, för lite bättre passform!

Här e en bild på den färdiga klänningen bakifrån!


090722

Ändrade planerna lite igår... Eller a, rätt ut sagt struntade jag i träningen! Har fortfarande ont i halsen, och känner mig förskyld, så de e kanske bästa att vänta.. Dessutom fick jag såt extremt sug att sy en klänning! Åkte direkt till Skroten efter jobbet jag köpte 3 meter tyg och en dragkedja (som jag inte använde...) Letade efter en längre dragkedja, men de hade inte de på skroten så jag åkte till ett annat ställa ganska nära, men de hade det inte heller. Köpte däremot påstrykbara nitar och ett band (typ smalt rep, som jag tänkte ha till ngn rygg- kreation- variant..) På det stället sa dom att Husqvarna- affären i Kinna hade massa dragkedjor! Jag åkte dit, och upptäckte att de hade semesterastängt... Men i affären brevid, en Atelje, hade dom påstrykbara små stenar som hon i kassan lurade på mig, så dom får jag la också använda då! =)

Åkte iaf hem efter det och kollade på ett avsnitt Sex and the City och käkade yoghurt med bär och frukt, och sen lagade jag pannbiffar! MMMMM va gott! Åt dock bara 2 st (Provsmakade) så jag av ganska hungrig när jag gick å la mig! Efter maten började jag sy klänningen.... Började vid ca 20.00 och va inte klar förrän ca 23.30.... Pjuh! Men man kan ju inte slyta mitt i! Sen fick jag städa iordning efetr mig och diska mm, så att det skulle vara rent och fint tills älsklingen kom hem.

Efter dusch och städ kom jag slutligen i säng kl 00.00! Älsklingen kom hem runt halv 1 tror jag (sov), och kröp ner brevid mig! Låg och småhostade hela natten, så han e nog ganska trött på mig nu, men efter jobbet idag blir det Fajitas för hela slanten! Hoppas han blir glad!

Måste jobba nu, och om en timma (EN HEL TIMMA!?!?!) e de frukostdags! Måste hålla mig i arbete tills dess så jag inte tänker på hur hungrig jag e! =)

-babby


Hemmasydd klänning!

Igår slängde jag ihop en klänning på känn! Blev ganska bra, men ska bl.a. sätta fast Nitar någonstans, typ ryggen, och så ska jag finslipa lite.... Ännu en "liten svart" Har massa tyg över så de får nog bli ngn mer.

Hittade inte min pärm med mönster, så jag fick helt enkelt mäta på mig själv och klippa å prova massa. Hade egentligen tänkt att (för en gångs skull) Sy helt efter mönster... Men nej nej...! =) Gör de nästa gång.. Får hämta pärmen hos mamma idag!

(Blev lite inspirerad av den klänningen jag bloggade om igår från Nelly... Blev extremt sugen på att sy en klänning som visar lite rygg!)

Bilder


Framifrån


Bakifrån!

Vad tycks??

-babby

Sugen på....

.... denna klänningen funnen på Nelly.com.

Älskar bara ryggar.... =) kanske kan sy en liknande själv kanske...?? Borde inte vara så svårt! =)


499Kr Från Modström

090721

Igår blev en extremt lugn dag efter jobbet. Kom härifrån vid 16.20. Hämtade tvätt hos mamma och åkte hem. Stannade på Willys i Skene och handlade massa mat! Handlade bl.a. korv (tjocka grillkorvar) som jag gjorde en gryta av sen tillsammans med massa rotfrukter. Har ALDRIG sen jag blev tillsammans med André köpt ´hem korv! Han äter inte det, och jag har anpassat mig. Men på seglingen, när vi åt korv med bröd, upptäckte jag hur gott de faktiskt e med lite korv ibland... =)
Efter jag hade ätit (och kollat på 2 avsnitt av Sex and the City) städade och röjde jag i lägenheten! Bl.a. packade jag upp all packning från seglingen, städade, skurade köket.. Sen satte jag mig framför Tv:n igen och kollade på ytterligare 2 avsnitt av s.a.t.c. samtidigt som jag spanade in kläder på La Redoute.se =) Mkt fina grejer!

Gick och la mig kl 23.00 och hade svårt att somna... Hade ont i ryggen och rethosta... E ganska trött idag! Ikväll, sent ikväll kommer min älskling hem! Han har vart i Visby och hälsat på en kompis som han va i Afghanistan med. Åkte i söndags morse, och jag saknar honom MASSOR! Längtar tills ikväll!!!
Igår köpte jag bl.a. fajita kryddmix och kyckling! Tänkte göra Fajitas (kycklingtacos) imorgon kväll till mig och älsklingen. Har aldrig provat det, men vi båda älskar kyckling, så de komemr nog bli dögott! Ngn som provat innan?

Har asont i ryggen... Jävla fan också.. Gjorde inte så ont när jag gick upp imorse, men när jag satte mig i bilen bölrjade det nästabn göra ont med en gång... Och efter en arbetsdag har jag riktigt ont! Tror jag får mer ont av att sitta ner, vilket inte e så bra då jag jobba på kontor, och mesta tiden sitter framför en dator.... =( Aja. När Malin och jag har tid, ska hon få massera mig så jag blir av med skiten ngn gång!!

Nu ska jag jobba! mer sen!

-babby

Seglarveckan V 29

En liten sammanfattning av seglarveckan som va!

Såhär såg rutten ut:

Söndag: Åker från Marsstrand kl 20 över 12 till Smögen. Spenderar dagen i smögen och går ut på Hamnen 4 på kvällen

Måndag: Åker runt lunch till Hunnebo, spenderar dagen där  och går ut där på kvällen

Tisdag: Åker vid lunch från till Fjällbacka, spenderar dagen där och går ut på kvällen

Onsdag: Åker till väderöarna, spenderar dagen där genom att grilla på klipporna och sola och bada, åker kl 22.00 till Smögen, då vi fått nys om att det skall bli oväder på torsdagen

Torsdag: Kommer fram till Smögen kl 02.00 på natten och sover där. Vaknar där på morgonen och solade hela dagen samt kollade lite i affärerna, sen gick vi ut på kvällen.

Fredag: Åkte till Lysekil efter lunch och spenderade dagen där. Dit kom Marcus kompis Danne och hans 3 kompisar samt André och Lars. På kvällen gick vi ut på Havsbadet! 

Lördag: Åkte från Lysekil halv 2, och var inte framme i Marsstrand förrän ca 20.00. Planen var att gå ut i Marsstrand för att sedan lämna båten kl 11 på morgonen på Söndagen, men vi gav upp, och åkte hem direkt när vi kom fram till Marsstrand istället. Alla var helt utmattade, och kände allra helst för att sova hemma!

Slut på veckan!!

Bilder

Malin med sin packning

Väntar på att få gå ombord

Äntligen på G!

Jag käkar och Pelly glassar!

Malin å Frida posar duktigt..

Ett antal sådana här syntes i min hand var dag..

Väderöarna

Utsikt från högsta punkten på väderöarna

-babby

Rehab en vecka på jobbet!

Nu e jag tillbaka på kontoret! E ganska skönt faktiskt att varva ner efter en vecka av fest, sol och ohälsosam mat! Det känns inte så tungt att jobba när man vet att det bara är en vecka kvar tills man har semester igen! =)

Nu har jag vart å fikat å tagit en macka! Vet inte än vad som händer efter jobbet idag... Kanske blir blåbärsplockning, eller kanske gymmet. E väldigt sugen på att träna, men har ont i halsen och hostar massa, så de kanske inte e så smart.... Ganska skönt att bara åka hem (handla mat på vägen) laga lunch till imorgon, städa iordning lite hemma, slänga mig i soffan å kolla färdigt på sista säsongen av Sex and the City. Låter lockande! =)

E sjukt trött idag, men kände mig nästan utvilad igårkväll.... de e kontigt.. Snoozade så länge jag bara kunde imorse. Hade till slut en halvtimme på mig att göra mig iordning, käka, bädda iordning soffan (sov hos mamma, på hennes bäddsoffa), plocka ner och vika min tvätt som jag tog med mig och tvättade hos mamma, och sen vara på jobbet kl 8... De blev lite stressigt, men gick la bra! Har dock ingen lunch med mig, så blir nog att käka en sallad eller nåt. Antingen från Pizzerian eller Ica.. Sibyllas Ceasarsallad e ju ta mig fan den godaste som finns! (eller hur Malin..?)

Orkar inte skriva om seglingen just precis nu.. Gör de i ett eget inlägg senare! Måste ju jobba lite me!

-babby

SEGLAR!

Det närmar sig slutet på denna underbara vecxka med segling, sol, bad och utgångar!! Har varit en grym vecka på alla sätt!! Har fått lite färg, och dansat som en galning.... Träningsvärk i ben mm!! =)
   Nu är vi i Lysekil, och det är den näst- sista utgångsdagen innan det är dags för jobb igen... Lägger upp massa bilder och skriver mer när jag kommit hem på söndag ngn gång!!!

-babby

Imorgon drar vi!!!!!!

Helgen har so far varit lugn! Igår åkte vi till Borås efter jobbet och grillade hos Martin och Cathrin. JÄTEJÄTTEgod mat!! De va grillad kyckling och jättegod potatis som Martin och Cathrin gjorde, sallad, brunsås och en slags gratäng med Squash, mozarella och parmesan! Sen rabarberpaj m. vaniljsås! Satt å pratade och hade görkul, sen köde vi lite guitar hero som pricken över i! Sen va vi trötta, och klockan var runt 1 när vi gick å la oss tror jag...

Idag åkte vi från Borås vid halv ett. Jag började packa inför morgondagen, och sen åkte vi ut med båten och fiskade! Fick 5 aborrar som Maivor fick... Sen åkte vi hem, va hemma kl 21.00. Käkade middag: kyckling och sallad, och nu kollar vi på en film på canal +.... Sådär ja! De va min helg hittills!

Kommer antagligen inte skriva ngt på en vecka nu! Antar att vi inte kommer ha tillgång till internet på båten... Men man vet aldrig! 

Här kommer lite bilder....


Martin och Cathrin i deras fina kök!!


Utsikt från deras Balkong


Martin Jag å André. GLADA.


Packar!! Blev en GANSKA full väska!


På Borredsjön i våran lilla båt...


Våran lilla brygga


Älsklingen fixar motorn


Fint!



På återseende!

-babby


Sista dagen innan semester!!!!!!!!

SOM jag har längtat till semester såååå länge!! OCh nu e den äntligen här!!!!!!!!!!!!!!!! Helt sjukt! Minns när de va typ 12-13 veckor kvar tills vi skulle ut å segla, å nu e de 2 dagar!!! WOHOOOW!

Igår blev de gym på eftermiddagen också! Sen åkte jag direkt till Malin/mamm och fick massage av Malin! SKÖÖÖNT! Har träninsgsverk i hela ryggen idag, men dock fortfarande lite ont där jag hade ont innan.. Inte lika mkt kanske å andra sidan! =)

Idag slutar jag halv 3! Skulle egentligen åkt ut och campat på hunneberg med Cathrin och Martin idag till imrogon, men tror inte de blir av.... Pga regnet!! Aja, får la ta de en annan gång! Ska nog hem till dom idag iaf tror jag å käka eller nåt! Imorgon blir det iaf till å packa inför seglingen hela dagen! Ska nog lägga mig ganska tidigt på lördag, för vi ska vara på marsstrand runt 12 på söndagen.... Å VA JAG LÄNGTAR!! Hoppas vi får vädret med oss också.. Ser ju inte så lovande ut just nu... =)

25 minuter till frulle! later!

-babby


Appropå rosa klänning,...

Appropå den rosa enaxlade klänningen från ENlly jag skrev om i veckan: Här finns en liknande, fast i den färgen jag skrev att jag ville ha! Och billigare dessutom! Kostar strax under 20 dollar!



Jämför med den rosa från Nelly:


SUGEN på att köpa den istället bara för de.....

-babby

Skor

Föresten. Nelly.com har inte bara snygga klänningar och leggins, utan även grymt snygga skor!!! Nellys egna märka har MASSOR med olika skor och till BRA priser!!!



MASSOR med snygga skor!!!!!!!!!

-babby

regn.regn.regn

Jaa... de regnar å de regnar! Ganska skönt faktiskt! På 3- fikat ska jag nog ut å gå! Behöver lite frisk luft, och e ju alltid skönt å röra på sig!

Efter jobbet idag ska jag åka hem och äta, sen träna, sen packaoch åka till Malin. Hon ska massera mig idag! ! Yippie! Som jag längtat! Har fortfarande ont i ryggen som ni kanske förstår.... Fick sjukt ont i bilen på väg till jobbet idag... kunde knappt böja mig fram och byta kanal på radion!!

Malin ska gymma efter jobbet och sen baka paj till gubbarna på hennes jobb, så jag tänkte hjälpa henne med det! E lite av en expert på å baka paj nu ju, har ju gjort 2 st på typ en vecka! Tidigare i mitt liv har jag kanske gjort 2 st sammanlagt.. Så de går framåt!! haha!

Fick reda på en tråkig grej idag också.. André har haft dödsfall is in släkt idag, så vi får stanna till hos hans föräldrar på vägen hem å prata lite... Tråkigt, men sånt e livet...

Nu ska jag göra lite krediteringar! Å om 40 minuter e de dags för promenad!!

-babby

Me like!

Nya favvos på Nelly.com!!! Och BILLIGA dessutom! =)

249Kr, Vila



Leggins: 179:-, Only.



Mer slappt än de jag lagt ut innan.. Finns dock MÅNGA FINA klänningar/ festklänningar, men detta e mer sånt som jag kommer använda om jag köper det.. Dock känns det ionödigt att köpa via nätet eftersom de antagligen finns i butik på vila/vero moda....
 
-babby

Gomorron gomorron!

Klockan är 9.00 och jag har hunnit med både gym och kaffedrickning! Körde Crosstrainer i 20 minuter imorse istället cykel, riktigt skönt faktiskt! Nu e de dags att skriva ut fakturor! 40 minuter till frukost ungefär, är HUNGRIG!

-babby

Shoppat loss på systemet!

Åkte till systemet i Bollebygd direkt efter jobbet och köpte mig 3 lådor vitt vin, 2 flak päroncider, en vodka och en tequila rose!! LAddat ordentligt inför seglarveckan nästa vecka! =) Ska ha med mig allt utan ett flak cider.. 
Kom hem och lagade mat, Kyckling och bacon- burgare! Gott! Gjorde en till mig med: kyckling, bacon, sallad, tomat, gurka och avokado på! JÄTTEgott! =) 
Nu ska lag lägga upp den sista gardinen (som jag såklart skjutit upp i det längsta), sen ska jag måla naglarna, packa inför imorgon (gym på morgonen) och sen sova! Gött med en slapp kväll... 
Känns konstigt att inte ha träffat Malin på en HEL dag.... Bara tvungen att tillägga.. =)


Laddat upp ordentligt!


Middag! Andrés gooooda burgare med kyckling å bacon!

-babby

Uppdatering

Igår efter jobbet plockade jag och André MASSA blåbär! 2 stor burkar! mamma fick litegrann, och Andrés föräldrar fick en hel burkk! Andrés mamma älskar blåbär, men i Skene finns nästan INGA alls! Jättekonstigt.... Iaf. Stannade och lämnade blåbären, sen åkte vi hem och lagade köttfärs och macaroner. Gott! Va inte hungrig, eftersom jag åt en standard kebab på lunch (kebabrulle, fast i pita istället för i rulle). Mår fan dåligt hela dagen sen om jag äter ngt sånt till lunch.. usch, aldrig mer! Ska fan ta en sallad även om jag e jätteosugen!

efter middagen åkte vi till gymmet, och hann bara gymma i 45 minuter innand e stängde. Åkte hem, duschade, surfade lite och gick å la oss!

Imorse gick jag upp 06.00 och gymmade mellan 06.30 och 07.20! Sen skynda till jobbet för att hinna till 08.00! Nu sitter jag här och är hungrig! Typ 5 minuter till frukost! mmmmm!


Igår regnade det en stund så att larmen gick på bilarna utanför! Här tittar Ola fram....


Blåbärsplockning!

-babby


Å ännu en

Hittade ännu en jättesöt klänning från Nelly! Älskar ryggen!

Dock lite för söt för mig tror jag. Risken finns att jag inte skulle använda den så mkt om jag köpte den....



-babby

Ännu en klänning!

Grymt snygg klänning! Nyinkommen på Nelly! Gillar extremt mkt, men skulle velat ha ngn annan färg. Fanns i leopard också, men skulle vilja ha typ mörkblå/marinblå, med svarta band... Hoppas dom får in de!



549 Kr är ju inte så farligt heller!

-babby

Ryggsmärtor, grill, bad och bastu!

Tjabbalabba!

Efter jobbet igår begav vi oss till Ica Hindåsen och köpte sallad och tillbehör till grillningen. Åkte hem till mamma och förberedde, och väntade på att Malin skulle komma och massera mig. Jag fick BRUTALT ont i ryggen på eftermiddagen på jobbet då jag packade lite marknadsmaterial (lätta grejor). Hade så ont att jag knappt kunde gå. Kännde mig som en riiiktigt gammal gammal tant när jag skulle försöka ta mig in och ut ur bilen! Ringde Malin när vi kom hem till mamma och frågade om hon kunde massera mig när hon kom hem,. och kolla va de va som va fel, hon sa ja! När hon kom så sa hon att vi skulle ta det hos Fredrik.. Vi åkte ner och grillade och gjorde sallad med Fredrik, hans syster och hans mamma. Sen åt vi och drack vin, ingen massage, sen åt vi paj,ingen massage, sen badade vi och bastade, ingen massage. Dock hade ryggen blivit lite bättre, men har fortfarande ont.

Jäääätteskönt va de dock att bada och basta igår! Helt grymt skönt i vattnet, och helt underbart att basta! Va längesen! =)

Va hemma runt halv 11, duschade av mig sjövattnet och somnade gott i mammas bäddsoffa brevid André! Gick upp kl 7 imorse, och hittade inte mina bilnycklar..... André hade kört igår, så jag trodde han hade tagit med sig nycklarna till jobbet.. SMAAART! Fick till slut ta mammas bil (som tur va hade hon gått till jobbet...) Och väl nere på jobbet konstaterar André att han hade gett nyklarna till mig hemma hos mamma igår... Inget minne av det, emn blir till å leta i mina väskor och påsar.... Hoppas jag hittar dom! Har nämligen INTE någon extranyckel! =)

Nu ska jag strax upp och käka frulle! LÄNGTAR! E aväääldigt hungrig.. bara druckit en kopp kaffe idag...

Idag blir de nog lunch ute eftersom varken jag eller André har mat med oss! Va längesen, kan bli lite trevligt! =)

More later...


Malin och sofia, Fredrik och Ann- Sophie



Vid matbordet!


1. Fredriks mini cooper
2. Malin och Fredrik hämtar ved till Bastun



1. Wille er med Malin
2. När vi gick tog Malin och Hanna över!


-babby

Helgsammanfattning...

Ännu en UNDERBAR helg har passerat! Skriver (liksom Malin) en kort sammanfattning/dag:

Fredag
Åkte till Allum direkt efter jobbet, köpte en klänning, läppglans och läppstift och en grillad kyckling! Åkte hem till mamma, hetsade ihop en jättegod kycklingsallad, åt den, sen in i duschen, platta hår, sminka, byta om och gå ner till Sofia, som vi åkte med in till stan, då hon skulle på bio. Innan vi lämnade Altås residens bjöds vi på et glas rött!
Väl inne i stan mötte vi upp Perry, Kenna och Oskar på Avalon. Satt/stog där och drack några cider, sedan ville Kenna hälsa på på Dubliners, där han kände ngn. Även där blev det en cider. Sedan ville Per hem, då han skulle upp tidigt dagen efter pch åka båt, och då drog även jag och Malin hem. Fick dock vänta ca en timme på bussen...


Nyinköpt klänning från H&M


1. Sofia innan vi åker mot stan
2. Malin med sin goa drink på Avalon



1. Jag och Per på Avalon
2. Jag på Donkens toalett


Lördag
Väckt av Malin kl 9 ungefär. Åt frukost (bla. blåbär som Malin plockat på morgonen), Packade och begav oss mot havet! Stannade och köpte lite ätbart och sololja på Ica kvantum, Landvetter. Lade oss på Smithska udden på klipporna och solade å hade det RIKTIGT gött i ca 5 timmar. Brände oss GANSKA rejält. Malins idé att köpa sololja (helt utan solskyddsfaktor) var så här i efterhand kanske inte den bästa.... Båda två somnade på mage och brände skinkorna brutalt mkt. Först idag kan jag sitta utan att det svider! haha! Men fick ganska schysst färg i övrigt! Lite rosa får man räkna med!
Åkte hem och va hemma kl 7 ca. Jag och André packade ihop en liten picknick och begav oss till okönt strand vid öresjön och fikade och bara njöt av att de va varmt och skönt ute. Fick dock 3 blinningbett...... =( Åkte ham ca kl 21.00 och kollade på film (The Wicker man) och sedan bums i säng kl 1 ungefär.


Sola sola sola!


Middag innan vi beger oss


Mysigt vid Öresjön!

Söndag
Upp kl 8.30. Äta, åka till jobbet. Städa 10- 13, plockade blåbär med Helena och Emil, Åkte hem och slängde ihop en paj, handlade mat, åt mat, och åkte till Borås för att ser Ica Age 3! Älskar Ice Age- fimlerna! =) Sen åt vi Thaimat- buffé, och åkte hem. Kollade på Hulken (som jag för övrigt inte hade sett....!!) och drack te, och provsmakade pajen jag bakade! Smakade gott men såg inte god ut, då jag inte hade ngn pajform (insåg jag i sista sekunden) Så det fick bli en vanlig ungsfast IKEA- form.... Pajen blev med andra ord väldigt tjock.... Och eftersom vi hade bråttom när jag bakade, så kunde den inte va inne i ugnen riktigt så länge som den skulle, så den blev lite o"bakad" och inte alls fast, men SÅ GOD!
Gick och la mig runt 22.30.


Malin städar och Wille vaktar


Emil och Hellis plockar!


På väg till Borås och Ice Age!

Idag
Gick upp med André idag, och va på jobbet kl 06.45. Gick ut och plockade ca 7 Dl blåbär oxh 1 Dl smultron. Tänkte göra ett nytt paj- försök idag och låna en riktig pajform av mamma.
Efter jobbet idag ska jag och André till Lestrup och grilla med Fredrik, hans mamma, hans syster och Malin! Ska bli trevligt! Funderar på att åka hemt till mamma innan och cykla en sväng på hennes motionscykel... Känner mig blä efetr pajen igår.... (och popcorn på bion).... Sover hos mamma inatt, så det kommer inte bli gymmet imorgon bitti heller! Ska dit efetr jobbet imorgon istället... Ska fanimej pallra mig upp och gymma både Onsdag och Torsdag sen! LOVAR!!

Nu har jag hinkat i mig en kaffe, och ska fortsätta jobba!

-babby


Kräfta

Idag ser jag ut som en kräfta, då jag och Malin legat vid havet i 5, 5 timmar...... Inte så smart att bara ha med sig solskyddsfaktor 6! haha! Mina skinkor ser till hälften ut som två tomater!! Ajajajaj! Ont att sitta ner.. 

Nu kollar jag och André på en film med Nicolas Cage så jag får sluta skriva! Lägger bara upp några bilder från kusten.... Skriver imorgon istället.... Bye!


Smitska udden


Malin på klipporna


Jag och Malin


-babby

Börjar närma sig slutet på arbetsdagen....

På lunchen kom mamma ner till jobbet med Will (hon passar honom idag, eftersom Malin inte vill att han ska sitta i bilen när hon e på gymmet). Vi gick ut och gick! Jag va inte hungrig så jag åt ignet inann, utan tänkte ta en mealbar när jag kom tillbaka... Vi gick, och va smarta nog att ta med oss 2 st muggar att plocka blåbär i! Plockade hela muggarna fulla, och jag hann t.o.m äta dom innan det va dags att jobba igen!

Kom ner från 3- fikat nu. Käkade mealbaren på rasten, coh ett glas vatten. Va ganska hungrig nu kännde jag..... Men nu behöver jag inte käka förrän Malin kommer hem! Kanske kan åka till Allum, strosa lite, handla ngt gott till matn och sen åka in! Fick just reda på att Sofia ska in till stan runt halv 8- 8, så vi kan åka med henne in!!!!! YIPPIEE!!!!! GötT! Ingen stress, och ingen behöver vaar nykter! =)

Nu e de 50 minuter kvar, sen e re SLUT på denna arbetsveckan! ! SKÖNT!! Har verkligen inte kännt för å jobba en sekund på hela veckan! Vill bara ha semester.. Men nästa vecka är slutrycket, sen åker vi ut och seglaR! WOHOW!!

Bye!!


1. Wille vilar
2. Mamma går


-babby

Klänning!

Her hittat ännu en JÄTTEsnygg klänning på Nelly!!! Nästan ÄNNU mer sugen på att köpa denna än den förra.......... Hmmm.. får fundera på saken....  Vad tycks??



-babby

Morgon- cykling!

Idag inledde jag dagen med att åka till Corpus och gymma! Hann visserligen bara cykla i 20 minuter, och sedan köra lite triceps, men ändå JÄTTEskönt! Va där strax efetr halv 7 och åkte 5 i halv 8! va på jobbet 8. Jobbade till 9,s en va de frulle! Åt 3 st små mackor med havssaltsmör och grönsaker, ost och skinka... Gott! Åt en liiiiten tallrik flingor och banan innan gymmet, annars åt jag inget innan 9! Så det känns ganska bra! Idag blir det promenad på lunch, och en mealbar när jag komemr tillbaka....

Igår åkte jag hem till mamma och solade efter jobbet. Somnade på altanen i 1,5 timmar innan Malin kom, och vi gjorde sallad och gick ner till stranden vid kanotklubben och åt! Gott! Malin hade köpt jordgubbar me!

När vi ätit klart började det åska, så vi hoppade att bada och gick upp till Aspen och duschade istället. Sen fick mamma köra hem oss, eftersom det inte slutade regna!

Satte oss och kollade på 3 avsnitt Vänner, sen åkte jag hem!

Efter jobbet idag åker jag antagligen hem till mamma (kanske drar till Allum eller dyl. för att fördriva tid...) Sen kommer Malin hem kl 19.00! Vi har inte bestämt vad vi ska göra än, men jag är lite småsugen på å gå ut i GBG.... Får se, kanske blir Bio och lite uteservering eller nåt.... ??

Nu ska jag ringa bulkturen! (ingen utom Malin som fattar va de e.. De  e iaf tråkigt, men måste göras!)

Bye!


Fint i backspegeln på väg hem!


Middag på stranden!

-babby

Bengans sista dag.......

Ja då sitter man här igen! Trött idag! Längtar till efter jobbet, då jag ska käka lax- sallad med Malin nere vi sjön!! Gött ska de bli! Nu e jag GÖRhungrig! Har ställt in mig på att det är ferdag idag, så hela morgonen har jag räknat med att få frukost kl 9... MEN insåg när jag kom imorse att de va torsdag... fan då... De blir till å käka bär, frukt och yoghurt som vanligt!!

Idag är Bengts sista dag......... Har går i pension! Fruktansvärt sorgligt! Vill inte att han ska sluta! Han har ju jobbat här sen jag va 6 år! Jag kom alltid hit efter skolan när jag gick i Hindås, och hämtade 20 kr av bengt, gick upp till OK, köpte 2 godispåsar (en till honom och en till mig)! Va alltid EXTREMT noga att det va exakt 10 kr i varje påse, så jag gick fram till vågen hur många ggr som helst få att det skulle bli rättvist.... Sen gick jag tillbaka till bengt och lämnade godiset, och satt ute och pratade med honom i produktion tills vi ätit upp..... Å han sa alltid att han tyckte min påse va tyngre än hans, bara för att skoja med mig...... Detta hände så ofta att jag efter ett tag gick under namnet: "tjejen med den randiga godispåsen"... De va på den tiden då de hade randiga malaco- godispåsar på ok....
A, de jag ville komma fram till e iaf att det är jättetråkigt att Bengt ska sluta,.....

Nu e de dags att pallra sig upp till lunchrummet och äta tårta och fira av Bengt.... Köpte 2 st godispåsar på lunch och skrev: linda, 10 kr, och Bengt, 10 Kr på dom! =) Han blev jätteglad! Lägger upp bilder sen, vet inte vart jag lagt min mobil.... !!! oooops!


Våra godispåsar!


Jag och Bengan innan han går

(hittade mobilen under en pärm på mitt skrivbord... aksnke dags att städa kontoret....????)


-babby

Kvällning!!

Nu e klockan halv 11 och jag sitter i soffan och kollar blogg å facebook! Har vart på gymmet, och sedan vart å badat med André och Larsa! Gött i vattnet! 22 grader! Kom hem kl 9.15, käkade en rågmacka med keso, tomat, gurka och rostad lök på! Gott! =) Har inte ens tagit ur handduken ur hårety kom jag på nu.... Oj då. Ska göra de, borsta håret, borsta tänderna (ska borsta nogrannt som fan, för min tandläkare hade liiite anmärkningar.....) =) Sen ska jag iaf sova!!!!!! Imorgon hägrar grillning hos mamma, med Malin, sen blir det kvällsprommis med Malin och wille och däremellan får vi se vad vi hittar på! 

På väg hem från jobbet stannade jag på mejeriet och tänkte köpa en ASSNYGG  klänning jag sett där (som jag också såg på nelly.se för dubbla priset) MEN den hade tagit slut sen jag va där sist! Och dom hade bara köpt i en provkollektion, och kommer inte kunna köpa in fler...... =( Aja.... Hittar nog andra fina klännngar.... Sen åkte jag förbi mats och satte på min nya grill på bilen som Mats fixat åt mig!! Jättefint! Nu ser bilen hel ut! Dessutom va denna grillen snyggare annars också, hade t.o.m. ett mazda- märke i mitten! =)


Ny fin grill!


1. Många folk kl 9 på kvällen!
2. André och Larsa


Uppe vid sjön....


Nybadad!

Natti!

-babby

Lill- lördag då ja!

Tjabbalabba!

Hände väl inte sådär görmycke igår, men är värt att skriva om iaf...:

Igår
Åkte kl 16.30 in till stan, till Terräng och provade ut och köpte ett par rejäla kängor! Likadana som de André har! Kostade 1300 spänn.... Kommer dock att hälla läääänge länge, så jag e nöjd!
Sedan fortsatte vi till Allum, där jag skulle lämna in min mobil på lagning! Till min förvåning blev jag erbjuden en valfri mobil gratis, eftersom det nu var tredje gången jag lämnade in den på lagning! Valde en W595 (se bild nedan)! Jättefin!
Sedan käkade vi tacobuffe inne på allum, och sedan släpade jag med mig André in på lindex (där jag hade ett presentkort på 600 kr!) Och provade halva affären! Slutade med att jag köpte ett linne, en klänning, ett skärp och ett par örhängen! Bilder finns nedan...
Sedan bar det av hemmåt! Väl hemma gick André ut å sprang, och jag städade i lägenheten, som såg ut som ett bombnedslag.... Vi bestämde att jag skulle komma upp till sjön och möta André kl kvart över 9, ta ett dopp, och sen åka hem... Och så blev det! Jätteskönt i vattnet! Va nog 23 grader tror jag. Fick inte ens en chock när jag hoppade i!

När vi kom hem duschade vi å sen fortsatte jag städa och plocka, och strök lite kläder etc. Sen blev det sängen kl halv 12!

Idag
Sov inte så bra inatt för jag låg och oroade mig för att jag inte skulle vakna av alarmet på min nya mobil.... tänkte att jag kanske gjort ngt fel, eller satt för låg volym eller så.... Så låg mest och vred mig från det att andré gick upp vid 6.... men men! På jobbet idag har jag gått igenom lite grejer med Sofia som ska sköta en del av mitt jobb under semestern, och så har jag grejjat med lite andra saker med ola etc. ointressant egentligen men ändå! Nu ska jag upp och äta en laxmacka och en mealbar och sen gå ut och gå! kanske blir det bklåbärsplockning idag me...? =)


1. Snyggt med kängor till klänning....
2. Handlat på allum


Nya mobilen!!!



Mina fynd från Lindex!


Sofia blir upplärd! =)


plockade blåbär på luncen som jag och Sofia åt på 3- fikat!
(Ola i bakgrunden me.....)

-babby

RSS 2.0