GOD MORGON



Denna synen mättes jag av imorse. Blir man inte glad?

NEW IN - DRESS



Ny klänning från Erikshjälpen (Lindex). Siter som en smäck, och kostade 59:-. Ska nog komma till användning till sommaren!

Igår hade vi syskonträff, vilket som föväntat var mycket trevligt. Vi åt god mat, spelade spel och drack lite vin och pratade om allt möjligt.

Idag har jag, Cathrin och Malin vart på Ullared. André och hans kompis skulle följt med men ångrade sig en halvtimma innan avgång. Så det blev ej tjejtripp! Köpte bara sånt som behövs fyllas på i förrådet, och lite bös som ex. minneskort, träningsbyxor och en plånbok.

Imorgon ska jag träma bodycombat med Malin på hennes gym. Spännande!

JUMP





Är man på Erikshjälpen strax efter öppning kan man fynda ÄNNU finare grejer än om man kommer 1 timme innan stängning... Visar sen vad jag fyndade idag.

Nu kilar jag ut i solen!

FRUKOST DEN TJUGOFEMTE



Idag gick jag upp 08.40 och gjorde frukost till mig och min sambo. Ibland e de kul att göra något lite extra! Blev på så bra humör när jag såg solens strålar ute, och den klarblå himmelen!
Nu ska jag till Erikshjälpen en sväng, sen på långpromenad, och i eftermiddag ska jag till malin för syskonträff som jag nämnt tidigare. Himla mysigt!

EVERYDAY

Tja! Som hela detta året, så tar jobbet fortfarande upp mycket av min vakna tid. Gymmet en hyggligt stor del också. Sedan sover jag resten! Imorgon är det fredag, och lön, och ingen är gladare än jag! På lördag har vi syskonträff med mina 3 syskon och min kusin... hrm... menar mina 4 syskon (min kusin har slått sig in i vårt gäng och vi ha acceterat honom som ett adoptivsyskon nu efter 20 år av hårt arbete). På söndag åker jag, Cathrin och Malin till Ullared. Long time no see, men jag ska inte sticka under stolen med att jag äääälskar ullared! E så mycsigt att spatsera omkring inne bland alla galna tanter och sura gubbar bland all billig bröte, för någonstans där mitt ibland allt hittar man godbitarna. Oftast strumpor och ljusstakar, men ibland har man tur!

Well well. Nu ska ja duscha efter ett svettigt intervall-pass på gymmet!

Later folks!

I brist på nya bilder bjussar jag på denna från  i somras... Vill ha tillbaka längden på håret, och hårfärgen.

BIRDS FLYING HIGH. YOU KNOW HOW I FEEL


Ny blus från H&M med fåglar på. 199:-. Älskar den. Den åker med mig till USA. Lätt!

Annars: Jo då! Jobbar mycket, men inte övermänskligt som innan. Tränar däremot, det gör jag så gott som varje dag. Har ju "godisförbud" (låter som 12 år..) och när jag har det så kommer jag in i en god cirkel, då jag blir mer träningssugen, och mindre sugen på alla typer av onyttigheter. Smart kroppen!
Hoppas jag kommer i mina smaljeans innan resan! 7 veckor kvar idag..

Later!

WANTS



De två första blusarna finns i många olika utföranden och färger. Gillar MYCKET! Den sista toppen har GRYM rygg! Don't you think?

WORK OUT




Laddar med en smoothie på hallon, banan, proteinpulver, ägg, citronsaft och apelsinjuice innan träning.
Sjukt taggad! Imorgon är det konferens heeeela dagen med heeeela företaget. Trevigt. Sen jobb lördag förmiddag, häng med Cathrin lördag eftermiddag/kväll och leding/träning på söndag. Känns bra.

FORGOTTEN SHOES



Tror jag köpte dessa på din sko för 2 år sedan. Har använt de som en galning, men har glömt av de denna vintern. Till min glädje fann jag de i en skokartong ovanpå garderoben förra helgen, och idag åkte de på. De är sådär lite-för-mycket- snygga. Favoriter. Hoppas de håller ett år till.

Igår var jag på gymmet i 1,5 timmar. Jag har börjat vandra vägen mot smal- jeansen! Bandet i 35 minuter, och rodd i 20, sedan olika magövningar med och utan pilatesboll. Så. himla. skönt.! Dessutom åt jag ju inget onyttigt igår tack vare kontrakt. Nu KAN det bara gå åt rätt håll: mot smal-jeansen!

SKINNY JEANS




Jag blir så arg på mig själv...
För ett år sedan köpte jag ett par jeans (ovan) på erikshjälpen. Jag kunde inte knäppa de, då de var lite små, men jag lovade mig själv att jag skulle få på mig dem! Det fick bli mina smal- jeans. Fick jag på mig de skulle jag vara nöjd.
I förrgår provade jag de. Jag fick inte upp de över rumpan. Helvete. Inte nog med att jag fortfarande inte får knäppt de, nu får jag inte ens upp de ordentligt! Skit! Idag börjar mitt, Malins och Cathrins godiskontrakt gälla, så t.o.m. 9 april är det 0 godis och 0 bullar/kakor som gäller. Inte ens glass. FÅR äta chips däremot, men funderar på att göra ett tillägg i kontraktet... Om jag ska ner ett par kilon innan USA (8 veckor), så krävs det nog nästan att jag inte äter chips heller...

Well well. Nu är det såhär. Nu får jag utgå från det. Idag ska jag göra ett träningsschema för 2 veckor framöver. Rivstartar med ett idiot- gympass idag iaf!

Later

THRIFTED LEATHER SKIRT



Skinnkjol från Erikshjälpen - 80:-. Tröja köpt i Dubai för 60:-.

Kjolen är ny. Knälång, äkta skinn. Grymt fynd! Har spetsiga klackar från HM också.
Idag är det alla hjärtans dag. Grattis! Eller säger man så? Iaf. Jag och mitt hjärta ska äta tapas på bästa stället i Borås. Har blivit lite av en tradition faktiskt. Orkar inte göra sås stor grej av den här dagen. Bara ha det lite extra mysigt och äta lite extra gott.

Later folks!

I LIKE






Gilar just nu....

NEW IN - BLOUSE





Ny blus från Erikshjälpen. Från BikBok från början. Syns kanske inte, men den är ljus ljus rosa, och jättefin. En favorit redan!

Igår drack vi vin efter mässan, ett gäng tjejer å några karlar hemma hos en bekant i Linné. Trevligt! Tog bussen hem, och la mig kl 02.00. Idag har vart en ledig dag. Min första lediga dag på länge, och det känns sjuuuukt skönt! Sov til 11.15, åt frukost framför tv:n. Mamma ringde och kom på besök, och tillsammans gick vi till Erikshjälpen, följt av grillad kyckling hemma hos mig. Hon köpte senaste Harry P- filmen, och åkte hem efter vi kollat på den! Mysigt!

Nu ligger jag i soffan med täcke, och inväntar min älskling om ca 45 minuter. Då blir det hemmagjord pizza till middag! Imorgon jobbar jag på mässan till 18, därefter på Pressis till stängning kl 21. Hemma 22.40. Långa veckor nu....

Later!

FEBRUARIMIX


1. Stol jag hittade på Erikshjälpen. Skickade bild till Malin och André, och fick negativ respons. Förstår inte hur de INTE kan se skönheten?? När jag tänkte kolla på den två dagar senare igen var den såld... :-(
2. Tycker det är snyggt med en sån här lampskärm utan tyg på en vit lampfot. Köpte inte, då jag inte har just en vit lampfot. Men gillar grejen....
3. Hade håret i inbakad fläta 2 dagar i rad, (direkt efter dusch första dagen) och gillar resultatet. Om man ändå hade ett hår som lyssnade på tilltal.. Typ: "var lockigt", så blir det det, eller "ta bort råttfärgad utväxt" så blir det så...
4. Hos pappa 4/2 när vi firade hans födelsedag. Himla fint på Djurås!

Om 1,5 timmar åker jag till Jönköping för mässa, och imorgon är det bårtmässan i GBG som gäller med vin med Uffe efteråt. Trevnad!

HIGHLIGHTS FRÅN "PÅ 2 HJUL"

När jag jobbade på MC-mässan "På 2 Hjul" i slutet av januari passade jag på att gå ett varv och spana in fina saker. Fotograferade (med min iPhone...) de saker jag anser var mest minnesvärda. Som ni ser är mitt intresse i stora snygga motorcyklar inte särskilt stort.


Denna skulle jag köpt om jag skulle köpt vespa idag. Sjukt ball.


Mest för pappas skull. Hur härligt ser det inte ut?


Möjligtvis denna.. Lite mer diskret. Lite mer lättmatchad...


Å kanske en sån här jacka till?


Påminner mig om Acnes skinnjackor från förra året. Sjukt snyggt med bältet längst ner, lite hängande.
Blev helt till mig av det perfekt slitna skinnet!


Min All time favourite skinnjacka. DENNA vill jag ha. På riktigt.


Fanns många snygga skinnjackor vill jag lova...


Till min vespa skulle jag haft en sån här hjälm. Helst silvrig.


Vem vill inte glida runt på en sånhär?


Diggade påsen. I Hjärta Uppförsbackar. Reklam för dedär cyklarna som har en liten motor som hjälper till i uppförs backar.


Riktigt snygga (och måååånga) plåtskyltar med olika motiv. Skulle köpt ett gäng om jag bara kommit på något bra ställe att hänga upp de hemma.. Kom fram till att det får vänta till nästa boende, som INTE är en hyresrätt. Där ska va så snyggt så, och där kan dessa nog passa..


Ballaste montern. En sån buss vill jag också ha. Bara för att den är snygg.


Skulle gärna haft en sånhär fondvägg hemma. Redigt snygg!

Just nu pågår Båtmässan 2012 på svenska mässan i GBG. Där har jag designat vår monter, OCH byggt upp den. Om ni ska dit: Gå gärna och spana in mässans grönaste monter! Där kan ni även tävla om att få en raceutbildning med Speedcats (Gokart på vatten), äta middag för 1500:- i mollösund på orust t.ex.

Imorgon ska jag till Jönköping över dagen för en mässa, och på fredag står jag på båtmässan. Sen har jag en LEDIG LÖRDAG. Sjukt. Kan inte tro't!

Later!

Big like - Style by Tyra



Gillas! Skorna SKALL införskaffas när de väl börjar säljas. 350 ynka kronor är väl inte mycket att lipa för heller, med tanke på att tidigare varianter av "samma" sko kostat mycket mer än så. Tror det kan bli en Linda-standard-sko. Faktiskt.
Och när jag ser jackan känner jag för att nita min nya röda skinnjacka. Men vågar nog inte. eller...? Nej..

Idag och igår jobbade jag på båtmässan. Igår överaskade pappa mig med att hälsa på i montern i sällskap med Mariann. Och tre generationer Ljunggrens kom också, Syster Emma, mamma Gunilla och mormor Majlis. Helt klart värt att jobba 8 timmar bara därför!
I förrgår firade vi papsen med tvårätters. Mysigt, och bäst av allt så verkade pappsen glad över sina Honda- presenter! Hoppas jag tolkade honom rätt...?

Nä nu ska jag lägga mig och bläddra i nya StyleBy, och somna omedelbums...

Natti!

SALE - NOWHERE



300 spänn på rea. Sjukt sugen... Men SKA inte.. SKA inte SKA inte.....

RSS 2.0