USA SHOPPING LIST

Har inte en endaste långklänning i mig garderob. Och det är ju helt perfakt att slänga på sig de sommarkvällar då temperaturen inte är fullt så hög som man önskar. En liten kavaj eller kofta ill och gradiatorsandaler! Najs!!

De två första (som jag är helt förälskad i, speciellt den vita) kommer från Topshop, och de två sista kommer från HM!




SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

Köpte mig en mysig tröja på lindex igår! 199:-. Vadderade nitade axlar, mysigt material, och låång modell, så den kommer att användas med leggins eller strumpbyxor! Gillarn!!

Sen färgade jag håret igår me! Utväxten började bli för markant, så fick bli en ljusbrun nyans, som blev mörkare än väntat. Men jag gillarn också!

Nu ska vi göra oss iordning och dra till IKEA! Mysdag idag!

Later!



DON'T SHUT YOUR HEART, CAUSE THERE'S SO MUCH LEFT TO FEEL

Skjorta: Cubus
Tröja: Monki
Leggins: Lindex
Kors: ?

Dagen har spenderats hemma, på lindex, Kappahl, på promenad, i mataffären och återigen i soffan. Nu väntar jag på att älskalingen ska komma hem från jobbet, så vi kan kolla på Inglorious bastards som jag hyrt, äta chips och godis å ha en mysig lördagkväll!

Hoppas ni har en bra kväll!



USA SHOPPING LIST


En sak jag defenitivt kommer att köpa i staterna är cropped linnen, tröjor och t-shirts! Tummen upp för de randiga! Hus somriga och snygga som helst!


I TRIED TO BE CHILL BUT YOU WERE SO HOT THAT I MELTED


Skinnbyxor: Kappahl
Tröja: HM
Skor: Skopunkten
Halsband: JC

Har just tryckt i mig 2 mackor på fredagsfrukosten här på kontoret, och är nu redo att börja PACKA för mässan. Stegräknaren är på och jag gissar på en hög siffra i slutet av dagen. Ska ju jobba ikväll också...

Tänkte blogga lite ikväll me.. Vart dålig, jag vet! Outfits hela tiden... Ska bättra mig!

Later!





WE PULLED TO MANY FALSE ALARMS, WE'RE GOING DOWN


Hittade en gammal bild från förra året.

Sitter fortfarande på jobbet. Massor att fixa innan imorgon. Då skall det packas inför mässan, och allt som ska dit ska vara klart innan dess...

Föresten så hade en kollegas dotter bakat SUPERgoda muffins och sålde dom till förmån för de drabbade på Haiti. Jag köpte 2.. BARA för att det var för en god sak.. Asså jag VILLE ju inte ha nån muffins egentligen............ 

Gotta keep working!

Later



WHEN YOU HEAR ME FALLIN, THERE'S A POSSIBILITY I WOULDN'T KNOW




Idag glider jag omkring på kontoret iklädd:

Kjol: HM
Oversize "glansig" t-shirt: Ullared (!)
Kofta: Forever21
Halsband: ? Julklapp
Armband: Krimskramsaffär i GBG
Kängor: Skopunkten

Rejält kallt ute idag, Underbart väder dock då solen lyser klart! Ska nog ta migh en lunchpromenad och trotsa kylan idag!

I övrigt gäller samma sak idag som tidigare dagar: DRUNKNAR i jobb! Måste fortsätta arbeta mig igenom listan nu!
Längtar för övrigt till lunch.. E såååå nöjd med min proffsiga matlagning igår!

Later!


DUTUDUDUDU GOODNIGHT SWEET HEART, WELL IT'S TIME TO GO

 

Åååååååå va skönt det ska bli att SOVA!

See ya imorgon! Pigga och utvilade!




DON'T TRY TO UNDERSTAND ME, JUST SIMPLY DO THE THINGS I SAY

Invigde som sagt min nya tunika idag. Inte mitt favoritplagg direkt, men riiiktigt bekvämt att ha en arbetsdag iaf!

Tunika: Zara (köpt via seconds.se)
Leggins: Gina
Virkad kofta: Second hand
Halsband: Second hand & hemmagjort


Kollar på SATC och siktar på att gå och lägga mig TIDIGT idag. Gjorde grymt god mat förut som jag ska ha med imorgon. Känner mig som e riktig hemmafru! haha!

Later!



BENDING OVER BACKWARDS JUST TO TRY TO SEE IT CLEARER



Denna utsikten satt jag och Malin och beskådade under en timmes godisätning på bergakungen i lördags.. Kul!

Idag HANN jag inte ta dagens- bilder.. Men gör nog de sen. Antar att jag kommer behöva jobba över även idag, så kommer bli en lååång dag!

Köpte föresten även en orm- mönstrad tunika från Zara på Seconds.se. Den har jag på mig idag. LIKE IT! Inte sån modell com jag gillar bäst, men den e sååå bekväm! You'll see later. Nu: JOBB!



HELLO, TELL ME YOU KNOW, YEAH YOU FIGURED ME OUT


Tröja/tunika från Zara som jag nyss köpt via seconds.se. Härliga färger, och transparant. Har massa idéer om vad jag ska matcha den till! Oh va jag längtar till sommaren!




HUR KAN DET VA FÖR SENT ATT SÄGA SOM DET ÄR



Malin och jag i våra snygga 3D- brillor!

Idag har vart en hektisk dag på jobbet. Inte kommit härifrån än, haft 3 möten och massa annat däremellan, men ska åka nu! Måste ju hinan slappa framför TV:n någon timma me... Ska bli skööönt!

Se ya tomorrow!




WHAT A BEAUTIFUL MESS THIS IS....


T-shirt: Monki
Skjorta: Arvegods...
Shorts: Bershka (Frankrike)
Skor: Skopunkten
Halsband: Lindex

Idag e de en busy dag på jobbet med avdelningsmöte, mässmöte och planering och tillverkning av annonser... Gotta get to it NU!

Efter jobbet planerar jag att träna eller ta en lååånga powerwalk. Nåt måste jag bara göra.

Ha en go en!





IT'S LIKE WE'RE PICKING UP TRASH IN DRESSES

 

 

Tröja: Zara
Kjol: Usa någonstans
Lackleggins: Gina
Kängor: Skopunkten
Kors: Gammalt..
Idag har vart en mindre spännande dag.
Startade med 2,5 timmar på Sahlgrenska. Röntgade och tog av ortosen och träffade läkaren.
Sen bar det av till IKEA. Där handlade jag 4 kassar med grejer till jobbet och den kommande mässan! Var tillbaka och klar vid 4... Slutar halv 5..Hade lite grejer att göra, så jobbade över till 6. Sen: Thaimat och film hemma ensam.. Nu ska jag sooova!



NO MORE RABBITS IN MY HAT TO MAKE IT RIGHT



Gårdagen var minst sagt händelserik. Åkte till krokslätt och plockade upp Malin. Vi åkte till stan och fikade och kollade på Monkis rea. Käpte inget (sjukt!)
Sen handlade vi mat och lagade kanske världens godaste thaigryta! SÅ GOTT! Drack lite vin, och begav oss mot stan igen för att se Avatar kl 21.00. Det var då det hela började..

Malin visste inte vilken biograf hon bokat på... Så vi gick in på Biopalatset först för att kolla.. Där var det inte, då de inte visade i 3D där.

Vi skyndade (sprang) till Bergakungen, och skulle hämta ut biljetterna... MEN Malin hade dagen innan fått ett nytt Visakort dagen innan, klippt det gamla och slängt det.. Biljetterna var bokade på det kortet.. Ajaj. Hittade iaf chefen, som till slut visade oss in i biosalingen (fullsatt minus 2 platser). Vi slog oss ner på "våra platser" och njöt av filmen........ I 2 minuter. Sen kom det 2 pers. som hade biljetter med våra stolsnummer.. Bara till att resa sig, ta av sig 3d-glasögonen och gå... (Filmen började dessutom kl 20.50.. mystiskt. Malin var säker på att den började 21.00)

Satt och åt godis utanför (bild) i ca en timme. Sen räddades kvällen av förfest och utgång på Lounge och Park Lane! Hemma kl 4 hos Malin, trötta och fortfarande ovetandes att om vad vi tycker om Avatar....





AND SO THE LION FELL IN LOVE WITH THE LAMB

Jeansskjorta: Cubus
Jeans: Gina
T-shirt: Monki
Skor: Skopunkten


Ska sätta mig i bilen nu och köra in till Götet! Ska spendera eftermiddagen och kvällen med Malin! Fika, middag och Bio! Mysigt! Ska se Avatar och jag HOPPAS den e bra.. Gillar inte sånna filmer annars, men det sägs ju att den är bra så..

B back ikväll eller inorgon. Ha en grym helg!




USA SHOPPING LIST

En annan sak jag ska försöka leta reda på "over there" är en snygg vit eller beige boyfriend- kavaj! Denna från Topshop hade inte vart helt fel! Så snyggt i sommar!




THERE'S A POSSIBILITY I WOULDN'T KNOW


Detta är alltså klänningen jag beställde från HM, men som är lite stor... Det är främst resoret i midjan som är problemet. Det är för löst.. Funderar på om lösningen är att korta resoret, returnera den eller rentav sälja den på nätet.... Får suga på den karamellen!

Nu ska jag göra mig en kopp te, och fortsätta glo på tv!

Jobbade för övrigt till 19.30 idag, så jag njuuuuter av att sitta å slappa i soffan ikväll!




My heaven on earth, you are my last, my first


Malin (syrran) och jag innan Fridas examensfest i fredags.

Malin har på sig en oversize transparant t-shirt som jag sytt, en kjol med dragkedja och hög midja som jag sytt, och ett halsband från Lindex (mitt)

Jag har på mig en transparant tröja/tunika från second hand, skinnbrallor från Åhlens, halsband från lindex och skor från skopunkten. Våra armband är mina, från lite olika ställen...

Vissa säger att vi är likadana, vissa ser ingen likhet alls. Vad tycker ni: Är vi lika?





Tell me when you hear the silence


(Noterade just att jag glömde ta ut min inbakade fläta som jag sov med innan jag tog dessa bilderna.. Vilken miss!)

Skjorta: Pojkvännens
Leggins: Cubus
Skor: Skopunkten
Rosett: Gammalt "skärp"...


Svart/vit idag blev det! Inte så mkt att skriva just nu, förutom att jag e hungrig, och mackorna står framplockade i köket. Mao: Jag går dit!

Later!





TURQUOISE

Råkade ju beställa lite grejer från HM i december. Just när jag undrade om mitt paket kommit bort fick jag sms- avin.. Hämtade ut grejerna och är i stort sett nöjd!

Pakeket innehöll det på bilden ovan (2 par örhängen, ett set med armband) och en finfin klänning, som dock är lite stor. Tänkte att jag skulle vara smart och INTE beställa för litet (som jag brukar göra) men så blev det för stort istället.. Typiskt.. Funderar lite på vad jag ska göra med den...

Nu ska jag gå en prommis!

Later!




Talk to me woman! Give in to me, give in to me


(NEJ jag har inte sovit tillräkligt, om ni nu la märke tilldet på mina ögon...)

T-shirt: HM Herr
Blå tröja: Zara
Väst: Ullared
Kängor: Skopunkten
(Hotpantsen e köpta i USA 2008...)
Smycken hann jag inte ta på imorse...

Ps. Glöm inte att rösta på min outfit på just minoutfit.se

Idag väntar en lååång dag med myyyycket jobb.. Sen ska jag hem och kurera min hals med alvedon, te, tv och pojkvän. Har myyycket mer ont i halsen idag än igår... =(

Har redan hinkat i mig en halvliter te, men ska nog upp till köket och fylla på ändå. De e ju så GOTT! Gula tänder kan man väl ändå bleka....?? Eller.. ?

Later!





FORGOTTEN


Kollade igenom mitt outfit- arkiv och hittade massor med plagg jag helt GLÖMT BORT! Har man FÖR mkt kläder när man glömmer bort plagg som är köpta hyfsat nyligen? Neh. Man kan aldrig få för mkt kläder....

I vilket fall: Fann många T-shirts, skjortor och tröjor som jag glömt bort. Ska ta å leta upp någon av dessa överdelar, och kanske rentav använda imorgon! We'll see!

Nu ska jag ta lite värktabletter och sova bort min smärta i halsen!




PEARLS AND STUDS


Istället för nitar...?

(Thecherryblossomgirl.com)


Tycker dessa skor är extremt snygga! Häftigt med pärlor på skorna som omväxling bland alla nitbeklädda pumps, boots och kängor!

Tryckt i mig en stor tallrik spaghetti och köttfärs sedan jobbet.. OCH en påse med Fruxo... GOTT!
Funderar på att ta mig en liten prommis i kylan, lyssna på musik och ha det gött.. Tror nog det får bli så..




There's a possibility I wouldn't know




Stickad tröja: Monki
Jeans: HM
Halsband: Lindex
Nitarmband: Lindex
Skor: Skopunkten


Igår va en skön dag efter jobbet! Åt pastasallad, grejade med datorn, tränade, kollade på handboll (Fråga mig inte varför) och packade in mitt slitna hår...
Ikväll ska jag lägga mig TIDIGT. Fortsätter jag såhär så kommer jag somna på tangentbordet till på måndag... Inte bra.

Vet att nu när jag jobbar så blir det två inlägg om dagen. Enformiga sådana. En dagens på morgonen, och ngt annat på kvällen. Ska försöka finna inspiration, men har sjukt mkt att göra på jobbet!

Anyhow... Snart: Kaffe och jobbbbb!!

Later!





JEANS CRAVINGS



Var inne på FEBBS.SE imorse och fick syn på hennes vita cheap monday jeans! Satan va snyggt till våren/sommaren!! Bara mååååste köpa mig ett par. Äger ju inga Cheap monday.. Kanske är dags...?

De andra paren är två av mina andra favoriter S/S 2010. Både nr 2 och 3 känns myyycket roligare än ett par enfärgade jeans om du frågar mig. Lappning är ju hett också sägs det.... =)



 


KNOW NOW WHEN YOU LEAVE, YOU WALK LIKE A THIEF




Tröja: Sytt själv
Halsband: Gjort själv
Leggins: Cubus
Boots: Skopunkten
Klocka: Guldfynd

Idag är det möte mellan kl 9 och 16.30. Laddar med te just nu. Tog med min jäääättemugg till jobbet, så jag inte riskerar te- brist på mötet!

Efter jobbet idag väntar träning och matlagning... (kul) Å lite bloggning såklart!

Later!





COLOR

Detta kollaget är en liten reminder till mig själv att våga använda mer FÄRG. Allt är från F21 (surprise!!)

Jobbet idag var ungefär som förväntat. Känns konstigt att vara tillbaka, men jag känner mig TAGGAD.
Mässor att planera och annonser att designa! Sköj!





WORK




Skjorta: Cubus
Linne: Cubus
Leggins: Lindex
Kängor: Skopunkten
Halsband: Gammalt.....


Ja, då va man tillbaka på jobbet då! Seeeegt att ta sig upp imorse, men annars känns det ganska bra.
Sov riktigt dåligt inatt dock.. =(

Det första jag upptäckte när jag kom in på mitt kontor var att mina kära kollegor misskött min blomma, så den är numera en död blomma.... Måste köpa en ny. Sen har jag ju gjort mig te- beroende under min sjukskrivning, och är i stort behov av en gigantisk te- mugg att ha på jobbet. Så. Det var allt jag hade just nu.

i fortsättningen kommer jag inte blogga mellan 8 och 5 ca. Slänger in en dagens, men uppdaterar igen först vid 5, halv 6.

Later!





USA SHOPPING LIST

Kommer nog förköpa mig (kan man säga så) på smycken! Speciellt inne på F21. Fy satan va mycket söta, balla, annorlunda och FINA smycken de har! Alla dessa tycker jag är riktigt somriga och sköna. Smycken är något som jag kommer köpa MKT av i staterna. Billigt, användbart, och tar LITE plats i väskan! Göööött!!




NURSE


Malin och Frida i fredags

Fredagskvällen spenderades hemma hos Frida, som tog sjuksköterskeexamen! Grattis igen! Dagen till ära hade hon klätt ut sig till en sexy nurse. Riktigt lyckad kväll!

Sov hos mamma och tog mig hem efter lunch igår. Seg och trött lagade vi middag, och fick besök av mamma och hennes man. Åt maaassor med mat, klippte mamma, sen spenderades resten av kvällen framför tv:n.

Idag är sista dagen på min sjukskrivning... Från och med imorgon är det heltidsjobb som gäller. Skönt och jobbigt på samma gång. Massa saker ska hinnas med idag så I better get to it!

Later!

 



USA SHOPPING LIST

En annan sak som GARANTERAT ska införskaffas i staterna är ett par sånna här! Inte just dessa, som kommer från HM, men liknande. Dessa kostar bara 199:-, men det är ju kul att ha ett par som INTE halva sveriges befolkning har också.




NEW

Som sagt: Bio igår. Scherlock holmes, den var BRA! Innan dess skulle vi ätit tapas, men det var (som vanligt) fullbokat! Så det fick bli buffé på Thairesturang istället! Gott det med!

Hade på mig min nysydda tröja! Bytte ut axeldetaljerna innan vi åkte, och idag ska jag sätta fast lite kedjor! Kommer bli najs!

Idag ska jag på sjuksköterskeexamensfest hos en kompis! Looking forward. GRATTIS FRIDA!

Later




MELERAD

Ursäkta mig för det fula kollaget, men jag e grymt nöjd med tröjan iaf! Broscherna på axlarna ska bytas ut bara och sys fast, annars är den klaaar! Kanske ska ta och inviga den ikväll... Älskar verkligen tyget och materialet!

Vad tycks?




BLUE SEQUIN VEST

Köpte denna blåa paljettvästen på mellandagsrean på HM för ngn vecka sedan. Dock har jag INTE kommit på nåt bra att matcha den med, förrän går!
Med halsbandet: fest. Utan halsbandet: Vardag.
Det blev "för mkt" att matcha den med ngt vitt under, men svart gick galant tycker jag! Vad tycker ni? HIT?

 

 


HUR SKA JAG GÅ HEM NÄR ALLT E SÅHÄR


Iklädd mina Puma- mysbyxor, och Syrrans stickade myströja och inbakad fläta.


Äntligen har jag fått tummen ur och börjat jobba på min gråmelerade oversize- tröja! Haft tyget hemma i flera veckor..
Idag: Ätit frukost, druckit kaffe, lyssnar på New moon- låten "Possiibility" med Lykke Li. Är helt besatt av den just nu. Helt SJUK text.. Så bra..

Ikväll ska jag boka bord för mig och André på en tapas- resturant, sen ska vi på bio och se "Sherlock holmes". Jude law... Mmmmmmmmmm... Exciting, yes indeed!

Later!




TELL ME WHEN YOU HEAR MY HEART STOP

Ute och gick igår, och snappade upp den siiiista solen för dagen. Detta var allt jag såg av den, men UNDERBART var väl det!

Försöker få tag på Natalie just för tillfället, så vi kan åka till gymmet. Inget svar... Aja. Träna ska jag iaf! Här bränner jag ju inga kalorier!

 

 


SHOPPING LIST

Tänkte starta en ny kategori här på bloggen. Som ni kanske vet ska jag ju till USA i Mars. Semestra och shoppa i 3 veckor. Det är massor med grejer jag har planerat att köpa där, så jag tänkte starta redan nu med att göra en lista på vad jag ska köpa. Jag har minne som en guldfisk, så att publcera det på bloggen hjälper mig komma ihåg också!


Jag rivstartar med at lägga upp denna "Military Blazer" från F21. Behöver inte nödvändigtvis vara just dena, men en liknande iaf. Blå eller svart. Möjligtvis vit också.. Denna går på 34.80 USD.

 

Ps. Vill ni köpa ett par lackleggins med dragkedjor längst ner till ett BRA pris: Kolla HÄR

 

 

 


TRANSPARANCY WITH DOTS

Här kommer (finally) en bild på när jag har PÅ mig den hemmasydda transparanta prickiga t-shirten.

Den kostar 140:-, och då är frakt inräknat.
Storleken är "one- size" och passar allt mellan XS/S till L/XL.


Maila mig på [email protected], eller skriv en kommentar till DETTA inlägg så kontaktar jag dig!




KAVAJ

Inta använt min älskade second hand kavaj än.. Inte dykt upp ngt bra tillfälle, och inte kommit på ngt att matcha den med.... Förrän idag! Voila! Vad tycks??





SUN


Får SÅÅÅ dålit samvete! Har inte vart ute idag! Trots att det är sviiinkallt vill jag verkligen ut, få lite sol på näsan, och massor av frisk luft! Måste skynda mig innan solen försvinner... Passar på att handla lite på vägen också.. See ya soon! Bilder på min hemmasydda transparanta t-shirt coming up!




JULI 2009

Bombarderar med 4 bilder från Seglarveckan, som ägde rum i Juli. Bästa veckan på hela året! HEEELT underbart! Sista bilden är från ett besök hos min syster i Örgryte..

Utgångar med bara ben, sol och bad i havet, gokart, Tylösand, grilla hos the Lestrups, hälsade på syster i hennes nya lägenhet i Örgryte. Det sammanfattar nog mitt underbara Juli!




B/W

Igår vistades jag på Park lane iförd detta. Kjolen är från Lindex, och nätlinnet är pojkvänens! Bytte dock ut halsbandet mot ett kedjehalsband, och ett rött kors (som jag har på mig på förra outfit- bilden här på bloggen)
Ortosen är skräddarsydd på Sahlgrenska. hihi




STRIPES

Kavaj och klänning: Monki. Skor: Nelly. Halsband: ?
En outfit jag GÄRNA vill bära i sommar!!

Igår var vi som sagt ute i GBG. Var på Park Lane hela kvällen! Dansade non stop i 5 timmar, och var hemma först kl. 06.30 på morgonen. What a night!
Föresten: Stog och pratade med Peter Dalle i baren i en kvart! Såååå coolt! Fast fasiken va gammal han blivit!

Skönt att bara slappa hemma nu dock. Ätit pastasallad och druckit te. Ska nog ta mig en kopp till. E helt beroende av te nu för tiden! Ikväll blir det nog film, dippa morötter och mys.

later!




COLOR


Sånna här färgklickar är något som saknas i min garderob. Ska nog kika på ngt liknande denna i USA i Mars..


E hos mamma nu, sovit här. Va ute igår, och kom hem hit halv 7 imorse.... Trött!! Nu ska jag pallra mig hem och mysa med min älskling!




BYE BYE



Nu är jag rejält sen! Skulle åkt för ca 1 timme sedan.. MINST! Därför kör jag webcam- bilder på outfiten ist.
Talk to ya tomorrow!

T-shirt: Cubus
Leggins: Cubus
Virkad kofta: Second hand
Halsband Kors: ?
Halsband kedjor: Hemmagjort
Halsduk: Sannakumlin




LUDD

Nu har jag sytt klart myströjan till min moster. Den är mjuk som SATAN, luddig päls liksom. Hoppas hon blir nöjd.

Nu ska jag ducha, sen åka till Hindås. Ikväll är det bad och bastu hos Pelly! Ska bli grymt! Kul att träffa alla!

Later!

 

 


MALE FEMALE

Någon mer än jag som tycker dessa skor är grymma???????
Från F21. $24.80





FRIDAY I'M IN LOVE

E helt förälskad i denna un derbara tröja med transparanta axlar från Modekungen.se. Den går på 549:-, vilket kanske känns lite dyrt.. Men ACK så snygg den är!!




CHILL SPRING

I detta skulle jag mycket väl kunna tänka mig att chilla runt i till våren/sommaren!
Allt är från HM utan t-shirten med spets, som är från Topshop. Smyckena är helt underbara! Just de två färgerna är helt klockrena ihop, och var för sig också. Gillart!!




FLUGA

Transparant klänning: Forever 21
Rosetthalsband: JC
Klocka: Guldfynd


Tänkte det kunde va coolt att ha halsbandet 2 varv runt halsen, så att man får en flug- effekt! Gillart!
Dock gick det sönder strax efter dessa bilder togs, så jag måste laga det... =(

Tryckte i oss thaimat förut.. Orkade inte laga nåt! Nu dricker jag te med älsklingen, ska sy lite, sen kolla på Let's Dance ikväll!




JUNI 2009


I JUNI hölls den stora festen. Syster Malin fyllde 24 (22 juni), och jag fyllde 20 (31 maj). Vi bokade stationshuset i Hindås, och anordnade en GRYM Bad- taste fest! Der blev väldigt lyckat! Vi klädde oss fult, sminkade oss fult, dekorerade fult, ja vi till och med dansade fult, HELA kvällen.

Våran Stockholmare, Fredrik, var även på besök. Hängde en del hos honom, solade åt och snackade skit. Vi kollade på när Malin spelade fotboll med Helena, Fredrik, Frida mfl. Underbart!

Jag jobbade öven på Emlia- mässan i Jönköping, va på grillkväll med jobbet, kollade fotboll på Chez Amis i GBG.

En allmänt somrig och SKÖN månad!




100107

Jeansskjorta: Cubus
Rutig skjorta: Lindex
Kängor: Skopunkten

Nu åker jag till gymmet! See ya later!




YOU'RE EVERYTHING I THOUGHT YOU NEVER WERE

Såhär ser det ut hos mig just nu. Sitter på golvet i mys-shorts och tofflor, nyduschad med handduk på huvudet, dricker te och klipper ut mönsterdelar till en tröja jag ska sy till min moster.

När jag är klar med detta, ska jag gå ut på min 9000- stegs- promenad. Har vart riktigt dålig på att ge mig ut och röra på mig sen jag blev sjukskriven. Ska bättre mig. Senaste 3 dagarna har jag vart duktig. Hoppas det håller i sig.

Later!




MAJ 2009




Maj vad en av de bättre månaderna 2009.

Jag spenderade mycket tid med André. Vi åkte till Såtenäs och kollade på flyguppvisning, vi campade på hunneberg en natt, drack vin och grillade kyckling! I Maj var jag en riktig friluftstjej!

Månaden avslutades med att jag fyllde 20 år. Dagen innan födelsedagen hade vi kalas upp hos pappa, och vädret kunde INTE varit bättre! På själva dagen var jag, Malin och Frida på Liseberg, för att sen möte upp folk oc käka räkmacka på Heaven 23. Underbar födelsedag!




JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING PÅ MITT LIV

Tröja med puffärmar: HM
Leggins: Lindex
Halsband: Lindex
Stickad väst: Ullared.....


Nu ska jag äta middag. Lax och klyftpotatis! Sen blire Johnny Depp- film!




APRIL 2009

April var en underbar månad, då man verkligen kände att sommaren var på gång. T.ex. hade vi årets första utomhus- förfest!

6 utgångar sammanlagt i Borås och GBG. Mamma fyllde år. Vi grillade vid sjön för första gången på året. Jag och André hade en skön utflyktsdag med picknick och mys.

Valborg firade vi i Varberg, och under de två dagarna lyckades jag få till årets första solbränna. Underbart väder rakt igenom. Första glassen slank ner, och för en del i gänget gjordes även det första doppet i havet.

Under April inhandlades många av de plagg jag använde flitigt under våren/sommaren. T.ex. fransväskan jag har på bild 1 (och 3)





DO I REALLY FEEL THE WAY I FEEL

Dessa skönheter hittade jag på Have2have. På rea nu för ynka 390:-

Ääääälskar ormmönstret och klackarna och ALLT annat också!
Hoppas på att hitta liknande i Usa i mars.. =)



BROSCHER

Dessa skönheter köpte jag idag på Lindex. Kostade ca 50:- styck.
De kommer pryda axlarna på ett antal av mina tröjor/t-shirts. Billigt och lätt sätt att piffa till vanliga "tråkiga" plagg!




100104

T-shirt: Monki. Kofta: Second hand. Kängor: Skopunkten. Trashade 100 den. strumpbyxor, och svarta hotpants/cykelbyxor.

Nu ska jag åka och köpa tyg..




MARS 2009


Kusin fyllde 1 år, tog studiobilder för första gången, syster fyllde 25, var på afterwork med syrrans jobb, gick en kurs i mönsterkonstruktion i Borås (textilhögskolan). Dessutom hanns det med utgång i både GBG och Kinna.

Busy månad med andra ord! Och HELA månaden var jag iklädd gips/ortos på vänsterarmen efter operationen i Januari..




SATAY

Förra gången vi lagade thaimat ur våra kokböcker vi köpte till oss själva i julklapp, så delade jag med mig av resultat här på bloggen.
Igår lagade vi sataykyckling från recept, och tänkte dela med mig även denna gång. Även detta recept var riktigt GOTT! Satay är ju en thailändsk sås gjord på bla. jordnötter. Vi hade även kokosgrädde och buljong i och det blev väldigt smakrikt. André gillar ju inte sås, så han var halvnöjd. Men ska ni laga thaimat hemma: TESTA SATAY!

 





FEBRUARI 2009


FEBRUARI inleddes med en Kick off med jobbet, pappa fyllde år den 8:e. Lite shopping hanns med och jag tog årets första vår-bilder under en promenad i Hindås. (Tidigt för vår tänker ni, men det var iaf första dagen det KÄNDES som det var vår ute...) Månaden avslutades med att vi hade inflyttningsfest (bild).




MINUS SEVENTEEN

Gick upp sent idag. Åkte upp till sjön lk 13 och gjorde upp en eld. Hade med oss kaffe i termos. Riktgt skönt!
17 minusgrader, men vid elden var det varmt. Satt där och hade det mysigt fram till kl 16.
Fötterna var som isbitar när vi kom hem, och efter en välbehövlig uppvärmande dusch blev det tacos.
Nu sitter vi och myser i soffan. Wallander kl 21.


Hur har eran dag varit? Har ni vart ute i kylan?





SUM UP 2009

Tänkte göra som många andra, och sammanfatta mitt år. Men har inte ork/tid att göra kollage på varje månad, så en eller ett par bilder får räcka...

Börjar med



Rivstartade året med en frölundamatch, sedan ett par utgångar följt av operation nr 3 på handleden följt av 3 månaders halvtids sjukskrivning. Fick anställning på mitt nuvarande jobb på marknadsföring och försäljningsavdelningen. Yey!
Jag och André fortsatte möblera och dekorera i våran nya lägenhet som vi flyttade in i i december 08. Dessutom klippte jag lugg, som ni ser på bilden.

 

 


PERFECTION


Bilden kommer från have2have.se!

Har alltid letat efter de perfekta röda skorna. Och vad är inte mer perfekt än ett par lackpumps med rund tå och HÖG klack (ca 11,5cm)..??? Inget ne, just de! Användbart, och bäst av allt: REA!!!! 250 spänn... Köpa..??




HAPPY NEW YEAR

Här har ni lite bilder från min nyårsafton i Borås. Fick såklart inte med några fyrverkerier på bild (skyller på min dåliga kamera) men men. (Cathrin: ingen bild på dig! Hade bara en.. Och det var den där du har rött hår... =))

Åt för övrigt en hemladag thai- rätt. Sataykyckling med mango. GOTT! Mer om det senare.

Nu ska vi slänga på nr 2 av de tre filmer vi hyrde igår.

 

 


IN THE SUMMERTIME, WHEN THE WEATHER IS FINE

HM. Vår/Sommar 2010.

Jag är faktiskt ganska imponerad! Utav skorna på bilden vill jag ha samtliga!!


VILKA ÄR ERA FAVORITER?




091231

Outfiten igår var allt annat än exklusiv, men jag gillar den skarpt! Ballerinaklänningen, blomman och halsbandet är alla faktikst från Ullared. Skorna från skopunkten, och armbandet från HM (tror jag..)

Hoppas allas eran Nyårsafton igår var riktigt lyckad! Min var kanon! Vi var 8 pers som åt trerätters middag, drack vin, cider och skålade i champange på 12- slaget! Mysigt! Gick och la oss kl 05.00.. Trött idag med andra ord!

Jag och min älskling har hyrt tre filmer idag. Har de en vecka, men tänkte kolla på de idag, imorgon och söndag! Första filmen börjar....... NU!!!

 

 


RSS 2.0