KEBNEKAJSE


Sundsvall. På väg uppåt.


Vår tältplats vid Kebnekajse fjällstation.


Jag och den förbannade toppen. Strax innan detta kortet togs trodde jag jag skulle falla ihop och dö på fläcken. Satans jobbigt...


Utsikt från Keb.


På väg neråt igen. Inne på sjätte timman här ungefär...


Firade med en natt på scandic, 3-rätters och såklart mousserande....


Åt mitt livs första ostbricka i Abisko, och sedan dess har jag ätit Brie, Chevré, Västerbotten etc. varje dag. Himmelskt.


Stannade till på vägen till Kiruna och fiskade i Torneträsk.


Ingen fiskelycka, men vanlig lycka. <3

Jaa hörrni... Sedan sist har jag varit i Tylösand och Halmstad och kollat på Winnerbäck och ätit på världens bästa Steakhouse Wild West. Jag har bilat 185 mil till Norrland och bestigit högsta toppen av Kebnekajse, varit i Narvik i Norge och kikat, ätit mitt livs första ostbricka och blivit ost- frälst. Älskar numera ost av alla slag. Jag har solat på klipporna i Näset. Jag har även för första gången i mitt liv åkt ring (ni vet, bakom båt) och skrikit mig hes i den. Jag har sett senaste Batman- filmen och ätit Tapas. Detta lyckades jag klämma in under min 2- veckors semester. Underbar semester! Har gått ruggigt fort, och vips så är jag tillbaka på jobbet!

Här är det mycket att ta ifatt, men som vanligt av någon konstig anlevning känns det ändå lite avslappnande och skönt att vara tillbaka.

Bilder från Winnerbäck, ringåkning mm får ni vid senare tillfälle!

Laters...

SHEINSIDE - JUMPSUIT


Har varit på jakt efter jumpsuits ett tag nu. Svårt att hitta sådana som är lagom långa för mig, som är bekväma och snygga samtidigt. Gjorde en chansning när jag igår beställde hem dessa tre från Sheinside. Hoppas de passar! Billiga var de också. Nu gäller det bara att hålla tummarna för att jag slipper betala tull....

UPCOMINGBilder från veckan.

Idag efter jobbet åker jag och Cathrin till Tylösand . Ikväll blir det steakhouse- mat på Wild West i halmstad. LOVE. Imorgon är det Winnerbäck- konsert i Halmstad. På söndag åker jag hemåt, packar om väskan, hämtar hyrbil och tar mig mot norrland med André. Mycket nu, och det är underbart!

Later fella's!

FOR SALE

Säljer just nu på tradera:

Röd kostym från Gina tricot


Retro skinnjacka


Rostfärgade gubbyxor


Kolla in Lindababby på tradera

NICE IN PICSNice- resan var grym! Vi hade tur med vädret då det var runt 27-31 grader och sol nästa hela tiden, trots varningar om gråa moln och regn.
Tredje gången i Nice, men första gången man kunnat ligga på stranden och bada i havet. Mycket lyckat!

Nu är jag tillbaka på jobbet, men redan på fredag fortsätter jag min semester. Fredag-söndag: Tylö Sand och Winnerbäck, Måndag-Söndag: Norrland med Kebnekaises sydtopp, Abisko och Narvik inkluderat. Lääängtar!

RSS 2.0