KEBNEKAJSE


Sundsvall. På väg uppåt.


Vår tältplats vid Kebnekajse fjällstation.


Jag och den förbannade toppen. Strax innan detta kortet togs trodde jag jag skulle falla ihop och dö på fläcken. Satans jobbigt...


Utsikt från Keb.


På väg neråt igen. Inne på sjätte timman här ungefär...


Firade med en natt på scandic, 3-rätters och såklart mousserande....


Åt mitt livs första ostbricka i Abisko, och sedan dess har jag ätit Brie, Chevré, Västerbotten etc. varje dag. Himmelskt.


Stannade till på vägen till Kiruna och fiskade i Torneträsk.


Ingen fiskelycka, men vanlig lycka. <3

Jaa hörrni... Sedan sist har jag varit i Tylösand och Halmstad och kollat på Winnerbäck och ätit på världens bästa Steakhouse Wild West. Jag har bilat 185 mil till Norrland och bestigit högsta toppen av Kebnekajse, varit i Narvik i Norge och kikat, ätit mitt livs första ostbricka och blivit ost- frälst. Älskar numera ost av alla slag. Jag har solat på klipporna i Näset. Jag har även för första gången i mitt liv åkt ring (ni vet, bakom båt) och skrikit mig hes i den. Jag har sett senaste Batman- filmen och ätit Tapas. Detta lyckades jag klämma in under min 2- veckors semester. Underbar semester! Har gått ruggigt fort, och vips så är jag tillbaka på jobbet!

Här är det mycket att ta ifatt, men som vanligt av någon konstig anlevning känns det ändå lite avslappnande och skönt att vara tillbaka.

Bilder från Winnerbäck, ringåkning mm får ni vid senare tillfälle!

Laters...

Lämna kommentar här!
Postat av: Malin

Dito!!!

2012-08-02 @ 11:10:18
URL: http://malinhanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0