Målat och ska grilla!

Idag gick vi upp vid halv 10. Käkade kantareller och blåbär, och åkte upp till Lundsberg, för att måla en trappa och ett räcke. Tänkte vi skulle överraska Andrés föräldrar! Dock kom dom hem när vi bara målat första lagret..... Så vi löste korsord och målade sen andra lagret och åkte hem. Nu e vi hemma och ska duscha och göra oss iordning för grillfest hos Andrés kompis Abbe. Hade ju egentligen tänkt att gå poå bio idag, men de e så gött väder att de lockar mer att grilla faktiskt.... =) 

Käkade lunch i Kinna förut! Thai- buffé! Gott! Å när vi väl va i Kinna passade vi på att gå in på JC och Lindex. På JC köpte andre ett par Levis shorts och en t-shirt, och på Lindex köpte jag en kjol, ett nagellack och ett armband, och en present till Malin! =) Kan ju inte säga va de e innan hon fått den, så de får avslöjas senare... 

Ska som sagt göra mig iordning nu, så skriver imorrn tror jag! Imorgon vid lunch bör det föresten av till TYLÖSAND!!!! Yippppiee!!! Ska bli jättegött! Martin och Cathrin hämtar oss här hemma vid lunch sen ska vi va där imorgon och torsdag!!

-babby

Lämna kommentar här!
Postat av: Hånny

villhavillhavillhaaaa!

2009-07-29 @ 11:58:04
URL: http://malinhanny.blogg.se/
Postat av: babby

Du får luuuuuuuugna dig!! Följ med på Gokarten på fredag så kan du få den då!!! =)=)

2009-07-29 @ 21:07:56
URL: http://lindababby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0