Helgsammanfattning...

Ännu en UNDERBAR helg har passerat! Skriver (liksom Malin) en kort sammanfattning/dag:

Fredag
Åkte till Allum direkt efter jobbet, köpte en klänning, läppglans och läppstift och en grillad kyckling! Åkte hem till mamma, hetsade ihop en jättegod kycklingsallad, åt den, sen in i duschen, platta hår, sminka, byta om och gå ner till Sofia, som vi åkte med in till stan, då hon skulle på bio. Innan vi lämnade Altås residens bjöds vi på et glas rött!
Väl inne i stan mötte vi upp Perry, Kenna och Oskar på Avalon. Satt/stog där och drack några cider, sedan ville Kenna hälsa på på Dubliners, där han kände ngn. Även där blev det en cider. Sedan ville Per hem, då han skulle upp tidigt dagen efter pch åka båt, och då drog även jag och Malin hem. Fick dock vänta ca en timme på bussen...


Nyinköpt klänning från H&M


1. Sofia innan vi åker mot stan
2. Malin med sin goa drink på Avalon



1. Jag och Per på Avalon
2. Jag på Donkens toalett


Lördag
Väckt av Malin kl 9 ungefär. Åt frukost (bla. blåbär som Malin plockat på morgonen), Packade och begav oss mot havet! Stannade och köpte lite ätbart och sololja på Ica kvantum, Landvetter. Lade oss på Smithska udden på klipporna och solade å hade det RIKTIGT gött i ca 5 timmar. Brände oss GANSKA rejält. Malins idé att köpa sololja (helt utan solskyddsfaktor) var så här i efterhand kanske inte den bästa.... Båda två somnade på mage och brände skinkorna brutalt mkt. Först idag kan jag sitta utan att det svider! haha! Men fick ganska schysst färg i övrigt! Lite rosa får man räkna med!
Åkte hem och va hemma kl 7 ca. Jag och André packade ihop en liten picknick och begav oss till okönt strand vid öresjön och fikade och bara njöt av att de va varmt och skönt ute. Fick dock 3 blinningbett...... =( Åkte ham ca kl 21.00 och kollade på film (The Wicker man) och sedan bums i säng kl 1 ungefär.


Sola sola sola!


Middag innan vi beger oss


Mysigt vid Öresjön!

Söndag
Upp kl 8.30. Äta, åka till jobbet. Städa 10- 13, plockade blåbär med Helena och Emil, Åkte hem och slängde ihop en paj, handlade mat, åt mat, och åkte till Borås för att ser Ica Age 3! Älskar Ice Age- fimlerna! =) Sen åt vi Thaimat- buffé, och åkte hem. Kollade på Hulken (som jag för övrigt inte hade sett....!!) och drack te, och provsmakade pajen jag bakade! Smakade gott men såg inte god ut, då jag inte hade ngn pajform (insåg jag i sista sekunden) Så det fick bli en vanlig ungsfast IKEA- form.... Pajen blev med andra ord väldigt tjock.... Och eftersom vi hade bråttom när jag bakade, så kunde den inte va inne i ugnen riktigt så länge som den skulle, så den blev lite o"bakad" och inte alls fast, men SÅ GOD!
Gick och la mig runt 22.30.


Malin städar och Wille vaktar


Emil och Hellis plockar!


På väg till Borås och Ice Age!

Idag
Gick upp med André idag, och va på jobbet kl 06.45. Gick ut och plockade ca 7 Dl blåbär oxh 1 Dl smultron. Tänkte göra ett nytt paj- försök idag och låna en riktig pajform av mamma.
Efter jobbet idag ska jag och André till Lestrup och grilla med Fredrik, hans mamma, hans syster och Malin! Ska bli trevligt! Funderar på att åka hemt till mamma innan och cykla en sväng på hennes motionscykel... Känner mig blä efetr pajen igår.... (och popcorn på bion).... Sover hos mamma inatt, så det kommer inte bli gymmet imorgon bitti heller! Ska dit efetr jobbet imorgon istället... Ska fanimej pallra mig upp och gymma både Onsdag och Torsdag sen! LOVAR!!

Nu har jag hinkat i mig en kaffe, och ska fortsätta jobba!

-babby


Lämna kommentar här!
Postat av: Hånny

Vaaaad ska grillas idag?!

Om ni handlar kan ni handla till mig me? jag kommer inte förrän 17.30...taaaak=)

2009-07-06 @ 11:44:38
URL: http://malinhanny.blogg.se/
Postat av: Babby

Har marinerat Kyckling till mig och André, men har inte köpt ngt att ha till. Kör la på en sallad va? Ska köpa chaminjoner och ev bröd till André efter jobbet... Köper sallad till alla tre då! Vi e också där runt 17,30!

2009-07-06 @ 12:40:33
URL: http://lindababby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0