Igår - Liseberg

Igår: Jimmy åkte med 15.30- bussen, och vi duschade och åkte upp till Lundsberg efter han gått. Där gick vi ut och gick en sväng och hittade lite kantareller.. =) 

Drack en kopp kaffe där, sen åkte vi hem och bytte om och åkte in till stan!

Parkerade på baksidan av Liseberg och gick in! Va där ca 20.00! Strosade runt där och kollade, åt våfflor, spelade lite osv. Stog och kollade på Flumride, när plötsligt en "stock" fastnade precis ovanför den sista långa nedförsbacken! Läskigt at sitta fast där uppe!! En massa personal sprang upp för trapporna för att se vad sm hänt och hjälpa de som satt i. Till slut gick vi upp fr trapporna för att närmare se vad som hänt. Fick en eller två bilder, men de va så mörkt, och  jag va tvungen att ta utan blixt för att se nåt, så bilderna blev ganska suddiga.... 

Åkte så vi va hemma kl 23. Kollade på "we are marshall", och gick och la oss. Faktiskt jättebra film. Dock lite vär "sentimental" för min smak.... Alla "tränarens" (Matthew mcconaghey) känslosamma tal blev lite för mkt...... Men som sagt: bra film!!

Nu har vi käkat frulle, och om ca 2 timmar ska vi köra Andrés kompis till Flyget, och kanske passa på att hälsa på min äldsta syster Emma i stan!  Har inte sett hennes lägenhet sen de flyttade in... Måste ju bara se hur det ser ut nu. Och dessutom har de skaffat en iller som jag bara måste titta på me..... =)

Här kommer lite bilder:



GODASTE våfflorna!


Kollar glatt på när folket som åker blir blöta!!


Här fastnade Flumride!

-babby

Lämna kommentar här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0